Korak po korak na putu do bete +
+64
Petra 78
bulevarka
Mrvica
Annie
Botox
mijaki
SSanja
MIRKA85
bak
shenon
seka 35
viktorija
cicsa80
mumka
lilly13
agata
noja
Meli92
ivka
menora72
nacKa
Sneza
Jelica
gagax81
red
sanjicica
dra00
ninica2
Jejaaa
Xena
pegaz
darija79
Kamilica
lilya
7-patuljaka
hany
missile
Makica555
MAAKKI
MARA
Mali Princ
maus
marija47
korpica
JocY
Tanja83
dr mali pariz
medolino
KoMetaK
Zoka83
anak
bebica mala
maki79
dragana76ns
Orline
jaca*caca
grudva
Mirjana
BiKsi :)
LaFolie
lolipop
rada78
vikica800
maza1972
68 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Dragana, šta da ti kažem, sanjaj me, S A NJ A J M E, i večeras!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Sunce moje....dodzi mi u snove
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Danas nisam stigla da vidim morala na posao,sad videla.Cestitam ti Dragana Poz
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Dragana sve cestitke
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
Dragana, cestitam jos jednom i ovde
Sanjicice, Vikice, samo harabro i napred devojke, a mi navijamo
Ako me pamcenje ne vara za ovih poslednjih 3 strane: Sanjicica, Darija i Jelica su vrednice bockalice, a Vikica nova cekalica. Jedan za sve.
Ako sam nekog zaboravila nek se javi, tesko mi da sve pohvatam, ko senilna bakica sam neka
Sanjicice, Vikice, samo harabro i napred devojke, a mi navijamo
Ako me pamcenje ne vara za ovih poslednjih 3 strane: Sanjicica, Darija i Jelica su vrednice bockalice, a Vikica nova cekalica. Jedan za sve.
Ako sam nekog zaboravila nek se javi, tesko mi da sve pohvatam, ko senilna bakica sam neka
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Draganovicka juce nisam bila kuci a i kad sam dosla riknu mi kom pa tek sad videh ove divneeee vesti. Dobro dosla u klub pozitivnih beta. Cestitam ti od sveg srca i znas da ti zelim isto sto i sebi a to je dan ova trudnoca prodje skolski bez ikakvih problema pa da za 8 meseci zajedno se radujemo rodjenju nase decice. Ljubim te mnogooooo!!!
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
koracaljke (a tu sam jopet i ja ) svima sretno
sam da kazem ovde da sam celu noc sanjala embrione ...pa ja u laboratoriji sa milionnn embriona ...a sve uvelicano vidim
sam da kazem ovde da sam celu noc sanjala embrione ...pa ja u laboratoriji sa milionnn embriona ...a sve uvelicano vidim
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Zdravo drage devojke, zelim vam svima punooooo uspeha sa bockanjem, cekanjem i trudnocom.
Ja se pripremam za drugi pokusaj VTo-a pa mi je nekako uvek lakse sa forumom
jos jednom velikiiii pozdrav
Ja se pripremam za drugi pokusaj VTo-a pa mi je nekako uvek lakse sa forumom
jos jednom velikiiii pozdrav
ivka- Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011
recite mi ko izdaje uput za vto - bolnicko lecenje.
jel moze dr opste prakse? idem sutra pa da trazim da mi ispise da posle ne mislim.
jel moze dr opste prakse? idem sutra pa da trazim da mi ispise da posle ne mislim.
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Taj uput ti daje tvoj ginekolog iz DZ za kog ti ne treba uput , mislim da lekar opste prakse nije nadlezan za to.
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
draOO taj uput moras da overis
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
ok, znaci ginekolog. to me samo zanima. Hvala
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Ivka, dobrodosla
Dra, vec ti Jocy objasnila i meni je to moja dr. ginekolog pisala.
Dra, vec ti Jocy objasnila i meni je to moja dr. ginekolog pisala.
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
CESTITAM DRAGANA OD SRCA
JAKO MI JE DRAGO
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Dragana, tek ugledah, čestitam od srca, biće to prelepa trudnoća. Uživaj
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Ivka, dobrodošla, navijamo da ti nova vto bude uspešna!
Navijam cure, ajmo da se nastavi pozitivni talas debelih beta!
Menora, verovatno stres izlazi kroz snove...
Navijam cure, ajmo da se nastavi pozitivni talas debelih beta!
Menora, verovatno stres izlazi kroz snove...
Caos!
Zelim da zatrudnim, pa me zanima da li postoje neki lekovi koji mogu da podsticu ceo proces...? Cini mi se da sam cula nesto o takvim lekovima, ali nisam sigurna..
Zelim da zatrudnim, pa me zanima da li postoje neki lekovi koji mogu da podsticu ceo proces...? Cini mi se da sam cula nesto o takvim lekovima, ali nisam sigurna..
Meli92- Broj poruka : 11
Godina : 32
Datum upisa : 19.02.2012
Meli,. draga, dobrodosla na ove strane !
Zasto mislis da ti u tvojim godinama trebaju neki lekovi? Da li imas neki problem? Ti, ili tvoj decko/suprug?
koliko dugo pokusavate? Da li ste posetli dr? Niko od nas ne bi smeo da ti preporuci neke lekove, mi ipak nismo dr , tu smo da te podrzimo nasim iskustvima i najlepsim zeljama!
Vidim da jedva cekas, ali malo strpljenja i redovni odnosi i nadamo se sto pre !
Srecno, i da sto pre ugledas II !
Zasto mislis da ti u tvojim godinama trebaju neki lekovi? Da li imas neki problem? Ti, ili tvoj decko/suprug?
koliko dugo pokusavate? Da li ste posetli dr? Niko od nas ne bi smeo da ti preporuci neke lekove, mi ipak nismo dr , tu smo da te podrzimo nasim iskustvima i najlepsim zeljama!
Vidim da jedva cekas, ali malo strpljenja i redovni odnosi i nadamo se sto pre !
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Pokusavamo vec pola godine... I do sada nije islo... Bilo smo kod doktora i on i ja smo zdravi. A za ovaj prosli put sam mislila da sam trudna jer sam imala blaga krvarenja dva dana i to 7 dana pre nego sto sam trebala da dobijem... Hrana i pica koja jako volim mi ne prijaju vise... Problem je sto sam ja jako jako nestrpljiva... Ja bih najradije odmah sada da imam bebicu
Meli92- Broj poruka : 11
Godina : 32
Datum upisa : 19.02.2012
Dan klube, ljubac za sve
Ivka dobro nam došla
Meli 92, dušo draga previše si mlada da se toliko brineš da li ćeš ostati u drugom stanju. Izvini, zaista ne znam u kakvoj si životnoj situaciji ( udata, ne udata, u vezi, jel te uslovljava trudnoćo, želiš li to i ako nemaš partnera, i td), no svejedno predlažem ti da još malo razmisliš o tome, i ako imaš partnera prvo s njim porazgovaraš u svemu.
Mali Princ je u pravu, niko ovdje nije doktor niti ti može preporučiti neki lijek da koristiš. A na kraju krajeva uopšte to ne ide tako. Prvo par koji odluči živiti zajedno pokušava ostati u drugom stanju, pa zatim ako nakon tog izvjesnog perioda ne uspije ostati u drugom stanju kod njih se dobile diagnoza steriliteta. Nakon toga se kćeri moja ide na raznorazne pretrage da se ustanovi zbog čega je nastao sterilitet, a u skladu sa uzrokom steriliteta se dale određena vrsta lijekova ili neka druga terapija da bi se pokušao liječiti sterilitet. Nadam se da sam ti malo pojasnila situaciju. Iako ti opet radije savjetujem da prvo porazgovaraš sa svojim partnerom, i ginekologom ukoliko imaš ginekologa.
Koraci ljubac za sve
Ivka dobro nam došla
Meli 92, dušo draga previše si mlada da se toliko brineš da li ćeš ostati u drugom stanju. Izvini, zaista ne znam u kakvoj si životnoj situaciji ( udata, ne udata, u vezi, jel te uslovljava trudnoćo, želiš li to i ako nemaš partnera, i td), no svejedno predlažem ti da još malo razmisliš o tome, i ako imaš partnera prvo s njim porazgovaraš u svemu.
Mali Princ je u pravu, niko ovdje nije doktor niti ti može preporučiti neki lijek da koristiš. A na kraju krajeva uopšte to ne ide tako. Prvo par koji odluči živiti zajedno pokušava ostati u drugom stanju, pa zatim ako nakon tog izvjesnog perioda ne uspije ostati u drugom stanju kod njih se dobile diagnoza steriliteta. Nakon toga se kćeri moja ide na raznorazne pretrage da se ustanovi zbog čega je nastao sterilitet, a u skladu sa uzrokom steriliteta se dale određena vrsta lijekova ili neka druga terapija da bi se pokušao liječiti sterilitet. Nadam se da sam ti malo pojasnila situaciju. Iako ti opet radije savjetujem da prvo porazgovaraš sa svojim partnerom, i ginekologom ukoliko imaš ginekologa.
Koraci ljubac za sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Meli92 ::Problem je sto sam ja jako jako nestrpljiva... Ja bih najradije odmah sada da imam bebicu
Meli, i ta nestrpljivost moze da bude faktor neuspeha. Moras da se opustis. Mladi ste, zdravi ste, samo malo opustencije i puno mazenja i eto
Napetost i stres ne pomazu. Ako godinu dana prodje i onda ne bude nista onda ce vas dr uputiti na nesto vise. Do tada, eventualno, mozes da pratis kada ti je ovulacija - pomocu tracica ili folikulometrije, ali mislim da zaista sa 19 godina nema potrebe da se izlazes brigama i stresovima oko bebe.
Samo se prepusti mazenju, seti se zasto si sa svojim dragim, opusteno se mazite - a ne sa mislju o , i eto !
Zdravo se hrani i bice sve super!
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Meli pisale smo u isto vrijeme, sada vidim da imaš partnera. Pola godine je zaista mali period da se odredi dijagnoza steriliteta, obično doktori kažu da je sterilitet nakon godinu dana pokušavanja. Svejedno želim ti sreću u ostvarenju želja, preporučujem ti da se smiriš i ne tražiš simptome trudnoće, nego s obzirom na godine, uživaj dušo u svojoj vezi, i zajedničkom životu. Biće vremena za brigu i nervozu.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Mali Princ ::Meli,. draga, dobrodosla na ove strane !
Potpuno se slazem sa Malim Princom i dodala bi jos jednu stvar. Posto vidim da si mlada uzecu za pravo kao starija i iskusnija od tebe da ti dam par saveta. Prvo moras otici kod lekara, ako vec nisi, da uradis osnovne preglede i ultrazvuk. U te osnovne preglede spadaju i bakterioloski brisevi koji nisu nista strasno a jedna najgluplja bakterija koja se leci kutijom antibiotika moze smetati zacecu. Poseta lekaru ce ti koristiti jer od njega mozes dobiti pravi savet, da ispratis rast folikula npr i da ti on kaze kad je tacno vreme ovulacije i da tad stupite u akciju. Lepo je to sto zelis bebu i ja te potpuno podrzavam u tome ako si nasla srodnu dusu sa kojom ces da delis buducnost. Zelim ti puno srece i da brzo postanes mama ko sto zelis, ali ti u tome moze pomoci samo lekar, kao i uostalom svima nama, a ne internet. Ovde smo radi podrskejedna drugoj ali ne smemo se igrati doktora.
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +