KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+64
Petra 78
bulevarka
Mrvica
Annie
Botox
mijaki
SSanja
MIRKA85
bak
shenon
seka 35
viktorija
cicsa80
mumka
lilly13
agata
noja
Meli92
ivka
menora72
nacKa
Sneza
Jelica
gagax81
red
sanjicica
dra00
ninica2
Jejaaa
Xena
pegaz
darija79
Kamilica
lilya
7-patuljaka
hany
missile
Makica555
MAAKKI
MARA
Mali Princ
maus
marija47
korpica
JocY
Tanja83
dr mali pariz
medolino
KoMetaK
Zoka83
anak
bebica mala
maki79
dragana76ns
Orline
jaca*caca
grudva
Mirjana
BiKsi :)
LaFolie
lolipop
rada78
vikica800
maza1972
68 posters

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 9 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od BiKsi :) 20/2/2012, 21:30

Dragana, šta da ti kažem, sanjaj me, S A NJ A J M E, i večeras! lol!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 9 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od dragana76ns 20/2/2012, 21:33

Sunce moje....dodzi mi u snove Laughing
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 20/2/2012, 21:34

sunny sunny sunny sunny sunny Eto me! Korak po korak na putu do bete + - Page 9 275568

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 20/2/2012, 21:52

Korak po korak na putu do bete + - Page 9 766699
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 20/2/2012, 23:00

Danas nisam stigla da vidim morala na posao,sad videla.Cestitam ti Dragana trudnica Poz d d d d d
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanjicica 20/2/2012, 23:06

Dragana sve cestitke radost radost radost beba beba
sanjicica
sanjicica

Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 21/2/2012, 01:03

Dragana, cestitam jos jednom i ovde osmeh srce

Sanjicice, Vikice, samo harabro i napred devojke, a mi navijamo navijači1
Ako me pamcenje ne vara za ovih poslednjih 3 strane: Sanjicica, Darija i Jelica su vrednice bockalice, a Vikica nova cekalica. Jedan poljubac za sve.
Ako sam nekog zaboravila nek se javi, tesko mi da sve pohvatam, ko senilna bakica sam neka c
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 21/2/2012, 10:44

Draganovicka juce nisam bila kuci a i kad sam dosla riknu mi kom pa tek sad videh ove divneeee vesti. Dobro dosla u klub pozitivnih beta. Cestitam ti od sveg srca i znas da ti zelim isto sto i sebi a to je dan ova trudnoca prodje skolski bez ikakvih problema pa da za 8 meseci zajedno se radujemo rodjenju nase decice. Ljubim te mnogooooo!!! love ljubav ljubav ljubav
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od menora72 21/2/2012, 11:48

koracaljke (a tu sam jopet i ja ) svima sretno Very Happy

sam da kazem ovde da sam celu noc sanjala embrione affraid ...pa ja u laboratoriji sa milionnn embriona affraid ...a sve uvelicano vidim v
menora72
menora72

Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivka 21/2/2012, 13:18

Zdravo drage devojke, zelim vam svima punooooo uspeha sa bockanjem, cekanjem i trudnocom.
Ja se pripremam za drugi pokusaj VTo-a pa mi je nekako uvek lakse sa forumom Very Happy
jos jednom velikiiii pozdrav
ivka
ivka

Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 21/2/2012, 13:34

recite mi ko izdaje uput za vto - bolnicko lecenje.
jel moze dr opste prakse? idem sutra pa da trazim da mi ispise da posle ne mislim.
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 21/2/2012, 13:44

Taj uput ti daje tvoj ginekolog iz DZ za kog ti ne treba uput , mislim da lekar opste prakse nije nadlezan za to.
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 21/2/2012, 13:46

draOO taj uput moras da overis
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 21/2/2012, 14:11

ok, znaci ginekolog. to me samo zanima. Hvala Wink
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 21/2/2012, 14:28

Ivka, dobrodosla ff
Dra, vec ti Jocy objasnila i meni je to moja dr. ginekolog pisala.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebica mala 21/2/2012, 14:40

CESTITAM DRAGANA OD SRCA osmeh srce osmeh srce

JAKO MI JE DRAGO igracice igracice igracice

osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce

ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav
bebica mala
bebica mala

Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 21/2/2012, 16:31

Dragana, tek ugledah, čestitam od srca, biće to prelepa trudnoća. Uživaj osmeh srce
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 21/2/2012, 16:34

Ivka, dobrodošla, navijamo da ti nova vto bude uspešna!

Navijam cure, ajmo da se nastavi pozitivni talas debelih beta! Korak po korak na putu do bete + - Page 9 275568

Menora, verovatno stres izlazi kroz snove... Korak po korak na putu do bete + - Page 9 670661

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Meli92 21/2/2012, 18:19

Caos!
Zelim da zatrudnim, pa me zanima da li postoje neki lekovi koji mogu da podsticu ceo proces...? Cini mi se da sam cula nesto o takvim lekovima, ali nisam sigurna.. doktor
Meli92
Meli92

Broj poruka : 11
Godina : 32
Datum upisa : 19.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 21/2/2012, 18:32

Meli,. draga, dobrodosla na ove strane Korak po korak na putu do bete + - Page 9 694552!

Zasto mislis da ti u tvojim godinama trebaju neki lekovi? Da li imas neki problem? Ti, ili tvoj decko/suprug?

koliko dugo pokusavate? Da li ste posetli dr? Niko od nas ne bi smeo da ti preporuci neke lekove, mi ipak nismo dr Very Happy , tu smo da te podrzimo nasim iskustvima i najlepsim zeljama!

Vidim da jedva cekas, ali malo strpljenja i redovni odnosi i nadamo se sto pre Korak po korak na putu do bete + - Page 9 951205 !

Srecno, i da sto pre ugledas II !
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Meli92 21/2/2012, 18:37

Pokusavamo vec pola godine... I do sada nije islo... Bilo smo kod doktora i on i ja smo zdravi. A za ovaj prosli put sam mislila da sam trudna jer sam imala blaga krvarenja dva dana i to 7 dana pre nego sto sam trebala da dobijem... Hrana i pica koja jako volim mi ne prijaju vise... Problem je sto sam ja jako jako nestrpljiva... Ja bih najradije odmah sada da imam bebicu trudnica bebe
Meli92
Meli92

Broj poruka : 11
Godina : 32
Datum upisa : 19.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 21/2/2012, 18:42

Dan klube, ljubac za sve ljubav

Ivka dobro nam došla ff

Meli 92, dušo draga previše si mlada da se toliko brineš da li ćeš ostati u drugom stanju. Izvini, zaista ne znam u kakvoj si životnoj situaciji ( udata, ne udata, u vezi, jel te uslovljava trudnoćo, želiš li to i ako nemaš partnera, i td), no svejedno predlažem ti da još malo razmisliš o tome, i ako imaš partnera prvo s njim porazgovaraš u svemu.

Mali Princ je u pravu, niko ovdje nije doktor niti ti može preporučiti neki lijek da koristiš. A na kraju krajeva uopšte to ne ide tako. Prvo par koji odluči živiti zajedno pokušava ostati u drugom stanju, pa zatim ako nakon tog izvjesnog perioda ne uspije ostati u drugom stanju kod njih se dobile diagnoza steriliteta. Nakon toga se kćeri moja ide na raznorazne pretrage da se ustanovi zbog čega je nastao sterilitet, a u skladu sa uzrokom steriliteta se dale određena vrsta lijekova ili neka druga terapija da bi se pokušao liječiti sterilitet. Nadam se da sam ti malo pojasnila situaciju. Iako ti opet radije savjetujem da prvo porazgovaraš sa svojim partnerom, i ginekologom ukoliko imaš ginekologa.

Koraci ljubac za sve
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 21/2/2012, 18:43

Meli92 ::Problem je sto sam ja jako jako nestrpljiva... Ja bih najradije odmah sada da imam bebicu Korak po korak na putu do bete + - Page 9 523476 Korak po korak na putu do bete + - Page 9 230397

Meli, i ta nestrpljivost moze da bude faktor neuspeha. Moras da se opustis. Mladi ste, zdravi ste, samo malo opustencije i puno mazenja i eto Korak po korak na putu do bete + - Page 9 561840

Napetost i stres ne pomazu. Ako godinu dana prodje i onda ne bude nista onda ce vas dr uputiti na nesto vise. Do tada, eventualno, mozes da pratis kada ti je ovulacija - pomocu tracica ili folikulometrije, ali mislim da zaista sa 19 godina nema potrebe da se izlazes brigama i stresovima oko bebe.

Samo se prepusti mazenju, seti se zasto si sa svojim dragim, opusteno se mazite - a ne sa mislju o Korak po korak na putu do bete + - Page 9 523476, i eto Korak po korak na putu do bete + - Page 9 413209!

Zdravo se hrani i bice sve super! Korak po korak na putu do bete + - Page 9 0913
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 21/2/2012, 18:46

Meli pisale smo u isto vrijeme, sada vidim da imaš partnera. Pola godine je zaista mali period da se odredi dijagnoza steriliteta, obično doktori kažu da je sterilitet nakon godinu dana pokušavanja. Svejedno želim ti sreću u ostvarenju želja, preporučujem ti da se smiriš i ne tražiš simptome trudnoće, nego s obzirom na godine, uživaj dušo u svojoj vezi, i zajedničkom životu. Biće vremena za brigu i nervozu.
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 21/2/2012, 18:47

Mali Princ ::Meli,. draga, dobrodosla na ove strane Korak po korak na putu do bete + - Page 9 694552!

Zasto mislis da ti u tvojim godinama trebaju neki lekovi? Da li imas neki problem? Ti, ili tvoj decko/suprug?

koliko dugo pokusavate? Da li ste posetli dr? Niko od nas ne bi smeo da ti preporuci neke lekove, mi ipak nismo dr Very Happy , tu smo da te podrzimo nasim iskustvima i najlepsim zeljama!

Vidim da jedva cekas, ali malo strpljenja i redovni odnosi i nadamo se sto pre Korak po korak na putu do bete + - Page 9 951205 !

Srecno, i da sto pre ugledas II !

Potpuno se slazem sa Malim Princom i dodala bi jos jednu stvar. Posto vidim da si mlada uzecu za pravo kao starija i iskusnija od tebe da ti dam par saveta. Prvo moras otici kod lekara, ako vec nisi, da uradis osnovne preglede i ultrazvuk. U te osnovne preglede spadaju i bakterioloski brisevi koji nisu nista strasno a jedna najgluplja bakterija koja se leci kutijom antibiotika moze smetati zacecu. Poseta lekaru ce ti koristiti jer od njega mozes dobiti pravi savet, da ispratis rast folikula npr i da ti on kaze kad je tacno vreme ovulacije i da tad stupite u akciju. Lepo je to sto zelis bebu i ja te potpuno podrzavam u tome ako si nasla srodnu dusu sa kojom ces da delis buducnost. Zelim ti puno srece i da brzo postanes mama ko sto zelis, ali ti u tome moze pomoci samo lekar, kao i uostalom svima nama, a ne internet. Ovde smo radi podrskejedna drugoj ali ne smemo se igrati doktora. roda
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu