MAKI79 - sa verom u Boga do svog konacnog cilja
+60
Jelena*
korpica
pegaz
Sneza
SannI-AlL
bebica mala
bokica
lena
Likoli
Milijana
darija79
rada78
senka
djole42
Mali Princ
jaca*caca
Struzzo
mali badja
maza1972
menora72
Shizika
Zoka83
7-patuljaka
lolipop
Xena
Jelica
bak
KoMetaK
tuli
Tanja83
natalija
noja
Deni
Mrvica
HappyGirl
anak
Simona
cvrle76
maus
bridget jones
grudva
cicsa80
BiKsi :)
MAAKKI
medolino
sanjicica
Jejaaa
Orline
Sofka
dragana76ns
JocY
fenix
Kamilica
lilya
ninica2
dr mali pariz
bobica83
marija47
Mirjana
maki79
64 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 22 od 22
Strana 22 od 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: MAKI79 - sa verom u Boga do svog konacnog cilja
Samo da ljubnem trudnicicu i malu Katarinu to ce biti mamina manekenka, voli da se slika mala pa to ti je
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Pozdrav drage moje drugarice!!!
Ja sam danas malo losije volje. Bila sam jutros u Narodnom frontu kod profesora Vasiljevica i on mi je uradio uz i sve vreme je komentarisao kako je los aparat pa ne vidi lepo ali je takodje prokomentarisao i kako je gestacijski mesak nesto izduzen pa me je tu totalno zbunio i nisam stigla ni da ga pitam sta to znaci. Rekao mi je da dodjem u sledeci utorak ponovo ali ce mi tad uraditi uz na kolor dopleru. Kad sam dosla kuci djavo mi nije dao mira pa sam snjurala po netu da vidim sta znaci izduzen mesak i nimalo mi se ne svidja. Sutra idem do jevremove oni imaju malo savremenije aparate za uz pa cu valjda znati na cemu sam. Ovo me je bas ubilo u pojam, a mojim ukucanima nisam nista rekla da mi i oni ne dizu pritisak. Sutra u 4 imam zakazano u jevremovoj pa cemo znati sta je i kako je. Moje pitanje za vas je da li je neka od vas imala slicno iskustvo i da li zna sta bi ovo moglo da bude. Takodje sam gledala slike sa uz na netu i svaka beba je izgledala kao prsten a ova moja mrvica je stvarno nekako drugacija. Pomagajete odlepicu do sutra.
Ja sam danas malo losije volje. Bila sam jutros u Narodnom frontu kod profesora Vasiljevica i on mi je uradio uz i sve vreme je komentarisao kako je los aparat pa ne vidi lepo ali je takodje prokomentarisao i kako je gestacijski mesak nesto izduzen pa me je tu totalno zbunio i nisam stigla ni da ga pitam sta to znaci. Rekao mi je da dodjem u sledeci utorak ponovo ali ce mi tad uraditi uz na kolor dopleru. Kad sam dosla kuci djavo mi nije dao mira pa sam snjurala po netu da vidim sta znaci izduzen mesak i nimalo mi se ne svidja. Sutra idem do jevremove oni imaju malo savremenije aparate za uz pa cu valjda znati na cemu sam. Ovo me je bas ubilo u pojam, a mojim ukucanima nisam nista rekla da mi i oni ne dizu pritisak. Sutra u 4 imam zakazano u jevremovoj pa cemo znati sta je i kako je. Moje pitanje za vas je da li je neka od vas imala slicno iskustvo i da li zna sta bi ovo moglo da bude. Takodje sam gledala slike sa uz na netu i svaka beba je izgledala kao prsten a ova moja mrvica je stvarno nekako drugacija. Pomagajete odlepicu do sutra.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Maki, nadam se da ce ti neka od devojaka pomoci, ja stvarno nisam cula nista za to. A ipak ce ti bolje pogledati u Jevremovoj, dosta zavisi od aparata, a oni imaju bolje.
A meni je dr radila prvi uz radila na dopleru vaginalno.
A meni je dr radila prvi uz radila na dopleru vaginalno.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Maki, ne razumem se, ali verujem da je sve uredu! Da je trudnoća mala, a aparat loš!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Imala je maus, koliko se ja sećam, mešak nepravilnog oblika, i eno je najpravilnija moguća cura
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Bravo Orline, tačno tako!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
maki79 ::
Takodje sam gledala slike sa uz na netu i svaka beba je izgledala kao prsten a ova moja mrvica je stvarno nekako drugacija.
Maki tvoja mrvica i jeste drugacija ona je posebna mala mrvica
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Dobro jutro najdraze moje!!!
Evo da vam se javnemo i da kazem da sam za nijansu bolje ali i dalje nisam skroz opustena. Smiricu se danas posle uz kad mi bude dr rekla da je sve ok.
Ustala sam skuvala kaficu i evo razmisljam sta cu danas i kako da malo prekratim dan i da mi sto pre prodje vreme do odalska na uz. Uhhhh ala sam ja dosadna. Izvinite sto sto sam vas smorila sa ovim mojim nazovi problemom.
Evo da vam se javnemo i da kazem da sam za nijansu bolje ali i dalje nisam skroz opustena. Smiricu se danas posle uz kad mi bude dr rekla da je sve ok.
Ustala sam skuvala kaficu i evo razmisljam sta cu danas i kako da malo prekratim dan i da mi sto pre prodje vreme do odalska na uz. Uhhhh ala sam ja dosadna. Izvinite sto sto sam vas smorila sa ovim mojim nazovi problemom.
Maki, moj savet je da se odlucis za jednog lekara, da se smiris i uzivas u sreci koju ti je dragi Bog podario
Srecno danas
Srecno danas
Maki
Opusti se koliko mozes i skreni misli,uzmi neku knjigu ili sta god ti pase..tako ce ti brze proci vreme... Verujem da ce sve biti dobro na UZ danas.
Trudnice,nemoj da govoris da si dosadna,pitaj sta god te muci i interesuje a vec ce neka od nas znati da ti odgovori i pojasni.
Ljubim ja tebe i tvoju malenu Katarinicu
Opusti se koliko mozes i skreni misli,uzmi neku knjigu ili sta god ti pase..tako ce ti brze proci vreme... Verujem da ce sve biti dobro na UZ danas.
Trudnice,nemoj da govoris da si dosadna,pitaj sta god te muci i interesuje a vec ce neka od nas znati da ti odgovori i pojasni.
Ljubim ja tebe i tvoju malenu Katarinicu
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Ajde, malo kafa, malo novine, pa da dan što prije proleti do lijepih vijesti
Mako drzim pesnice za danasnji UZ
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Na prvom uz, 2 nedelje posle et i pozitivne bete 305 ovako je glasio raport sa uz: Gestacijski mesak nepravilnog oblika, izduzen, smanjenog turgora i bez znaka srcane radnje. To nam je rekao dr, inace stric mm i bukvalno nam je rekao da sumnja u nastavak trudnoce. Odlazimo isti dan kod drugog dr koji vidi srcanu radnju, ali gest. mesak jeste nepravilnog oblika i smanjenog turgora. Sutradan zovem Gocu, kaze i dalje mirovamnje, utrogestan i da se vidimo za 2 nedelje.maki79 ::. Moje pitanje za vas je da li je neka od vas imala slicno iskustvo i da li zna sta bi ovo moglo da bude. Takodje sam gledala slike sa uz na netu i svaka beba je izgledala kao prsten a ova moja mrvica je stvarno nekako drugacija. Pomagajete odlepicu do sutra.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Maki, nemoj se unapred sekirati. Pa vidis kako je bilo kod Maus, a vidi kakav je secer danas Ana
Pa i sam dr je rekao da mu ne valja UZ. Ako ne znas kako da ubijes vreme, ti ovde piskaraj, a mi cemo da te zabavljamo
Pa i sam dr je rekao da mu ne valja UZ. Ako ne znas kako da ubijes vreme, ti ovde piskaraj, a mi cemo da te zabavljamo
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Maki kako je bilo na UZ?
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
maki jesi bila na uz danas
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
maki? kako je bilo? verujem da je bilo ok i da se ne javljas zbog uzbudjenja
ljubim
ljubim
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Maki
Javi nam se
Javi nam se
Maaaakiiii....javi se...
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Maki sad se pisemo malo vise gore
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
https://kutak.forumotion.com/t1967-maki-i-njen-dar-od-boga#274393
Od sad smo na novoj adresi. Svima hvala do neba sto ste bile uz nas svo ovo vreme.
Od sad smo na novoj adresi. Svima hvala do neba sto ste bile uz nas svo ovo vreme.
Maki,trudna ženo, ČESTITAM TI
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Strana 22 od 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» MAKI021-Sa verom u Boga ...Nasa prva Vto
» Nakon konacnog usvajanja...
» MAKI79 - ponovo u akciji ali ovaj put sa sigurnim uspehom!!!
» Nakon konacnog usvajanja...
» MAKI79 - ponovo u akciji ali ovaj put sa sigurnim uspehom!!!
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 22 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu