KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
bak
senka
maki79
korpica
Xena
lilya
ninica2
HappyGirl
Struzzo
maza1972
fenix
SannI-AlL
tuli
7-patuljaka
agata
anak
Shizika
JocY
Milijana
bobica83
dragana76ns
Likoli
Dacaa
buby
Tanja83
maus
Melina
dr mali pariz
dacca
MAAKKI
Kamilica
natalija
Marija86
dragmilk
Zoka83
Orline
cvrle76
Nefertari
cicsa80
noja
gagax81
BiKsi :)
Sneza
nolinica
Bokicalepotica
MARA
*AIDA*
Mali Princ
Mirjana
Mrvica
lolipop
KoMetaK
56 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Mrvica 6/2/2012, 17:15

Radila sam u privatnoj laboratoriji.
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od dragmilk 6/2/2012, 18:06

Hvala, devojke! Ljubac od Jece i Nidze cvet
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/2/2012, 18:24

Mrvo, nama se nekad dešavalo-tj. u nalazu m.m., u jednoj privatnoj,koja više ne radi, da ima neku bakteriju-koja je prosto i nemoguće da bude prisutna u spermi,jer je to neka bakterija koja se vuče po labovima...e sad, kako je tu dospela, mogu da zamislim samo...možda da proveriš nalaz,ili jednostavno potražiš mišljenje lekara.
Nama je Trninićka u Genesisu rekla da je prosto nemogućen da se ta bakt. nalazi u spermi...
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokicalepotica 6/2/2012, 18:29

dr mali pariz da zamisli isti dan smo,meni termin 28.07. a i tebi,kakva koincid. igracice igracice ja bila prosle nedelje u sredu na uz i imali smo 130gr ko zna koliko li je sada...Ja sam na uz isla malo cesce,imala sam onaj manjak pl. vode pa smo to malo pratili,sto se ispostavilo kao dobro.Da sam otisla posle mesec dana na kontr. ko zna koliko bih imala pl.vode.Ovako to sam na vreme regulisala,pa kada sam otisla u jevrem.posle mesec dana sve je bilo uredu.U medjuvremenu sam isla kod mene u dz.Idem mesecno u jevremovu, a ako nesto zatreba u dz u medjuvr.Mnogo mi kod ljubica za uz 100 evrica svaki cas.
Bokicalepotica
Bokicalepotica

Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/2/2012, 18:31

Ja ću se Boki, verovatno pre tebe poroditi, Bože zdravlja, jer ja ipak imam dve beke...i daj Bože 37. da doguram...
hahahhhaa, ne godina života, već nedelja trudnoće Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokicalepotica 6/2/2012, 19:03

A pa da,zaboravila sam da su dve bebice.Samo polako,moramo sve da se cuvamo da izguramo do kraja. srca da docekamo nase medenjake.
Bokicalepotica
Bokicalepotica

Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/2/2012, 19:30

Wink
Opet pitanje!
Da li trudnice smeju celer jesti??
Na netu nalazam oprečna mišljenja, negde piše da sme , negde da ne sme...znam ja i da peršun ne sme,ali ne pravim od peršuna čorbu, nego peršun dodajem s vremena na vreme...tako da znam da ne može da šteti tako malo,ali celer?
Znate li?
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 6/2/2012, 20:14

Pari meni su u trudnoci rekli mislim dr alergolog da se celer ne preporucuje trudnicama i deci mladjoj od godinu kao on je jedan od jacih alergena.Mm ima alergiju na isti i ja ga ne koristim,tek ponekad za supu.
Beluga jastuk i meni odgovarao i deci i ja ga i dan danas metnem medj noge dok spavam Wink
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 6/2/2012, 20:25

Tete pozdrav iz tople kupkice Very Happy
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 C7s-CIMG12

Pari ja ga nisam jela!
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 6/2/2012, 20:53

Marija smajli angel likeit
Pari, ja nisam znala to za celer i jedem ga skoro svaki dan Rolling Eyes Tj. onaj korenasti deo uvek ubacim u supu ili čorbu.
Mrvo, proveri ti tu urinokulturu u drugom labu.
Dragmilk srce srce
Ja sam danas bila na dugo očekivanom pregledu, ali nisam sve završila. Želudac ne može da se vidi UZ-om, već samo rendgen ili gutanje sonde. Prvo ne smem zbog bebe, drugo zbog sebe i bebe yes
Jetra, žučna kesa, žučni vodovi, pankreas i slezina su u redu, a u oba bubrega imam po nekoliko kamenčica promera do 5mm. Dr kaže da to nije strašno, ali meni ne deluje ni slatko No
Na kraju, opet ne znam da li mi želudac vrši pritisak na srce. Rekli mi da proverim da nemam helikobakteriju, ostalo bez sonde ne može.
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 6/2/2012, 21:05

Mirka, zao mi je sto se sad sekiras oko toga. Ne znam sta da ti kazem, nadam se da ce biti ok, kako dr kaze.
Mislim da ujutro odnesem u jos jednu laboratoriju urin, a doktorka mi rece da joj sutra posaljem mejlom nalaz i antibiogram. Tako da ce ona meni odmah dati terapiju. Ja cu poceti piti kako kaze ali cu ujutro ipak proveriti u drugoj.
Za celer stvarno ne znam.
A Pari, za to sto si mi napisala sad prvi put cujem. Pa katastrofa, odneses privatno, platis, i jos da ti ne budu tacni rezultati, uzas.
Ja npr sutra moram isto privatno da uradim d-dimer, KKS, koagulaciju, i to cu platiti oko 4.000.00 da bi joj privatno odnela nalaz jer dr ide na godisnji, a meni su 'ladno rekli da sam pobrkala datum kad su mi zakazali, iako imam cedulju na kojoj su oni napisali kad da dodjem u KCV. Sad cu naravno i pregled platiti.
A vama dvema je termin za moj rodjus 28.07. Very Happy
Jel' beluga ima da se kupi u bolje snabdevenim apotekama, ili?
Maki, kako uzivamo u kupanjcu...
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 6/2/2012, 21:22

Mrvice, bas bezveze za bakteriju...
A za beluga jastuk: www.beluga.rs moze da se naruci.

Meni su i za celer i za persun rekli da moze u jelu ali da ne pijem caj od lista zbog velike koncentracije materija.

Pari, kako si, kako se osecas sa dve zvezdice Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 ? Da li mozes da osetis gde je koji?

Miro, bice valjda ok.

Kiss za sve Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 543728
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/2/2012, 21:28

Mrvo,jastuk imaš po centrima koji su opremljeni za decu,trudnice i majke-koji imaju te programe...ne znam za apoteke.ukucaj u pretraživač,pa vidi.
Hvala na savetu za celer...u salatu koju sam htela da pravim ide oko 100 gr rendanog korena,a to ipak nije malo.
Marija, kakva uživancija,a? Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831
Miro, ako dr kaže da si o.k.,ja mu verujem Very Happy
Prinče, hvala na pitanju, dobri smo.Sad smo iz šetnje došli. Ne osećam gde su, znam Wink desno gore i levo dole Very Happy
Stomak je, kaže muž, kao da sam progutala košarkašku loptu. Na početku 4. meseca je iskočio napred ,kao vrhom.
Drugo-sve o.k. trebalo bi ove nedelje na UZ...ako održim dovoljan broj časova lol!
Kako si ti? Šetaš li?
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 6/2/2012, 21:37

Pariz da li znas sta nosis? ili cekas da bude iznenadjenje?
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 6/2/2012, 21:41

Draga, ja se ne mrdam iz kuce...
Prvo Ljupce mi je zabranio - samo 1.5 sat dnevno ukupno, a to ti je do kupatila, kuhinje i sl..., a drugo oko moje zgrde je sve tako zaledjeno da nije normalno..., cak i kad udjes u zgradu imamo neke plocice koje su slomovratne...Pri tom, nema neki razlog da mi zabrani, rekao mi je ovo je sad sasvim normalna trudnoca, ali dzaba, ovaj moj bio tu na pregledu kad je ovaj pricao i sad kako mrdnem, gde ces, sta je rekao dr...

I meni je stomak skocio, a sa ledja se bas nista ne vidi.
Ja pojma nemam gde je ovaj moj Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 413209 , samo seta... prvo je bio skroz dole, da nisam mogla ni da sednem, pa se sad popeo skroz gore, pa ga cas osetim na sredini, nekad pritisne desno - zeza me Very Happy
Oooo, znaci virkanje se primaklo sunny sunny - da te ogreje ovih dana:)
Ja cu 15-tog.na gledanje Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 779578 Ove nedelje samo krv i urin, ali pozvacu lab da dodju po uzorak, to je 300din, ne vredi mlacenja preko pola grada po ovom vremenu, a i benzin bi me vise izasao+parking...

Jos malo pa ce Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 da ti se mrduckaju, jedva cekam da nam kazes kakav je dvostruki osecaj Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 612963 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 275568
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 6/2/2012, 21:43

Nefertari ::Pariz da li znas sta nosis? ili cekas da bude iznenadjenje?

Ja mislim da Pari nosi 2 decaka - javlja mi se lol!

Izvini Pari sto odgovaram mesto tebe, ali takvo mi je ubedjenje od kad sam videla bundevice Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 75087
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/2/2012, 21:53

Ne znam Nef, rano je još...Možda sad budu neke jasnije prognoze.
ne čekam za iznenađenje,o tome sam maštala dok nisam ni svesna bila koji put me čeka.Sad posle svega, želim pre porođaja da znam.Prinče, i meni se samoj ne izlazi...da izazivljem sudbu. Nije sneg zgodan koliko je sladak Wink
Znači tvoj bebac skakuće Very Happy Meni stomak nije nisko-mada to se valjda pred kraj spusti,ali se sećam sestre da je tetkino Cuce stalno nisko nosila, i zbog toga ležala sve vreme.
Inače, jedva izguram satipo čas sedenja-iskreno, ni dan danas mi ne prija sedenje duže,pogotovu na trđim stolicama,kao da me podbije.
Znači ti za praznik na virkanje? :Dlepo...
nego, pitane važi za sve trudnice... :roll:i mame, šta ću danas mi dan da vas propitujem, dosta je predavanja lol!
Jeste li išle , u kojoj nedelji na ehokardiografiju?
Ajd sad da vas čujem Laughing
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 6/2/2012, 22:08

Pariz ucinilo mi se da si pricala nesto o bebama u muskom rodu pa pomislih da nisam nesto propustila. Znam da je rano mada ima dr koji kao pouzdano tvrde da mogu vec videti pol u 13 nedelji. Ja sa u drugoj trudnoci cekala do 20 nedelje tad sam otisla na 4d samo zbog pola i tad mi je dr sa sigurnoscu potvrdio pol, a u prvoj trudnoci sam saznala ranije jer sam radila ac.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 6/2/2012, 22:10

Pariz jer mislis eho srca bebe? Ja sam isla u 23 nedelji na imd to je bilo u sklopu exp uzv pa je dr i srce gledao detaljno.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoka83 6/2/2012, 22:11

dr mali pariz ::Jeste li išle , u kojoj nedelji na ehokardiografiju?
Ajd sad da vas čujem Laughing

Da, ide se u 24-oj, uz toleranciju od 2 nedelje gore - dole. ja bila u 22-oj kod dr Novakov. UZ traje oko 15 minuta ( kod nje) SVE organe detaljno gleda, ukljucujuci i udove, da li se pomeraju i savijaju, a pre svega, akcenat je na srcu.

Uglavnom, taj uz se zove "drugi expertni" i ja sam platila 6500 ovde, u NS-u.

Ako te jos sta zanima, pitaj osmeh srce
Zoka83
Zoka83

Broj poruka : 2261
Datum upisa : 29.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/2/2012, 22:14

Nef, Zoko, hvala na info.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 6/2/2012, 22:54

Covece, ja kad citam ove vase postove, kao da nikad nisam bila trudna Shocked
Nisam imala pojma ni za celer ni za persun, sve sam to jela i davala Lenki od 6-7 meseca....
Belugu sam gledala na netu, ali onda sam shvatila da je mnogo jeftinije da urolam jorgan ili cebe i tako sam pregurala celu prvu trudnocu.... jes da se mm toj rolni obracao sa "GOSPODIN BELUGA" i pravio sale na isti racun... sada spavam kao i pre trudnoce na desnoj strani, ali i manji mi je stomak...
Taj izraz koji napisa Pari za srce... prvi put cujem... mada, mozda je to moj dr i radio, ali ja nemam pojma, on mi nikad i ne prica sta gledamo i sta je koliko....
Sad tek vidim da ja ovde i nisam od neke koristi zbunjen

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/2/2012, 22:56

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 404938MILI, IDI U PERŠUN! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 404938koliko sam se tvom postu nasmejala
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 6/2/2012, 23:11

Trudničice moje lijepe, oble, trbuškaste, samo da vam pošaljem po jedan ljubac poljubac
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 6/2/2012, 23:17

Kod nas na IMD radi se posebno ehokardiografija koju rade deciji kardiolozi dr Kosutic i znam da privatno radi mislim u Jevremovoj dr Ida Jovanovic iz Tirsove i da to retko kad gledaju ginekolozi! Ja nisam radila iako radim na odeljenju urodjenih srcanih mana nisam se optercivala!
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu