Klub 38+
+56
cvrle76
lilya
Sneza
korpica
Struzzo
Tanja83
dra00
brinbili
darija79
maki79
tuli
bebica mala
MIRKA85
Zoka83
caci
MARA
buby
grudva
bobica83
anna
shenon
Xena
menora72
bak
lena
noja
KoMetaK
anak
Mali Princ
marija47
ninica2
Sofka
Republica
cipiripi
senka
dragmilk
Jejaaa
mijaki
cicsa80
medolino
7-patuljaka
dragana76ns
BiKsi :)
djole42
lolipop
maza1972
Kamilica
Cupava
MAAKKI
dr mali pariz
Shizika
JocY
maus
Mirjana
Orline
bebko
60 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Klub 38+
ZDRAVO nadam se da ce se tvoja zelja ostvariti,ja isto trebala bi poceti sa hormonima krajem februara,
Bas bi volela da nam uspe,meni je pet pokusaj sve ovde u france ;brojim dane do consultacije 8febuar da vidim jel sve kako treba za novu borbu
bizuuuu
Bas bi volela da nam uspe,meni je pet pokusaj sve ovde u france ;brojim dane do consultacije 8febuar da vidim jel sve kako treba za novu borbu
bizuuuu
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Sta cu Dragance, sve neka nocna uzbudjenja. Lepa!dragana76ns ::
Cicsa...pa ti bas vilenis nocu, a???
i da se nastavi u dobrom raspolozenju!
za Bebka
i za Lolica
A vas koje redovno vidjam evo pune ruke....
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Dobar Jutar djevojke
Ninice
jesi li dzepna venera ?,koliko si visoka ? ... i meni je rekla da mi je mala materica - nish strasno
Volem Kopitovicku ,kada smo pricale o nekom problemu bla bla ja je pitam i sta cemo onda ako to bude -a ona kaze ihhhh pa imam ja resenje i za to -dakle zena je toliko pozitivna i sigurna u sebe i ima jedan skroz fenomenalan pristup koji mojoj dusi prija ,a vidim i mnogim zenama
ti ces biti na Betaniji jel ? ima da doleti mart ... meni se cini da si ti to dobro izracunala kad trebas da pocnes
sve vas ljubim i jakooo
Ninice
jesi li dzepna venera ?,koliko si visoka ? ... i meni je rekla da mi je mala materica - nish strasno
Volem Kopitovicku ,kada smo pricale o nekom problemu bla bla ja je pitam i sta cemo onda ako to bude -a ona kaze ihhhh pa imam ja resenje i za to -dakle zena je toliko pozitivna i sigurna u sebe i ima jedan skroz fenomenalan pristup koji mojoj dusi prija ,a vidim i mnogim zenama
ti ces biti na Betaniji jel ? ima da doleti mart ... meni se cini da si ti to dobro izracunala kad trebas da pocnes
sve vas ljubim i jakooo
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
muzh i ja juche ceo dan kroz kucu pevali nasu omiljenu pesmu - evo i vama za Dobar Jutar
https://www.youtube.com/watch?v=GBkXJk_UV7M
https://www.youtube.com/watch?v=GBkXJk_UV7M
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
Dobro jutro Klube ima li zime kod vas?
Kamilice u cetvrtak kod dr i bice sve ok. Da vise dodje taj ciklus!
Menora bravo za samostalno bockanje. Vidis da nije nista! I ja Ani stalno pevam tu pesmicu,pogotovo kada se setamo po sumi. A njoj zanimljivo to LAKUKUKUKU.
Djole dobro dosla sa Krita. Eleni tetkinom andjelu sve najlepse za rodjendan
Dragance devojce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bravo za folikule, bravo za endo. Pa kad te je Mala povukla za nosic bice to sve superiska
Ninice mrdas, mrdas polako ka cilju! Samo napred!
Svima veliki zagrljaj!
Kamilice u cetvrtak kod dr i bice sve ok. Da vise dodje taj ciklus!
Menora bravo za samostalno bockanje. Vidis da nije nista! I ja Ani stalno pevam tu pesmicu,pogotovo kada se setamo po sumi. A njoj zanimljivo to LAKUKUKUKU.
Djole dobro dosla sa Krita. Eleni tetkinom andjelu sve najlepse za rodjendan
Dragance devojce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bravo za folikule, bravo za endo. Pa kad te je Mala povukla za nosic bice to sve superiska
Ninice mrdas, mrdas polako ka cilju! Samo napred!
Svima veliki zagrljaj!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
gde ste cure!!!
Menora pesma je vrh
Draganovicka,bravo evo i ja se pridruzujem tvojoj sreci i navijam jako i skacem sa tobom
Ninice,samo hrabro u nove pobede,brzo ce proci februar
Kamilice,srecno na pregledu i javi nam se
Bebko znas da mislim na tebe
Djole vidim da je bilo lepo na odmoru
Cure sve vas grlim
Menora pesma je vrh
Draganovicka,bravo evo i ja se pridruzujem tvojoj sreci i navijam jako i skacem sa tobom
Ninice,samo hrabro u nove pobede,brzo ce proci februar
Kamilice,srecno na pregledu i javi nam se
Bebko znas da mislim na tebe
Djole vidim da je bilo lepo na odmoru
Cure sve vas grlim
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Jutro devojke
ne znam jel sam propustila, ali ne vidim novosti vezane za Bebka.
Bebko,mislim na tebe i navijam za uspeh
ne znam jel sam propustila, ali ne vidim novosti vezane za Bebka.
Bebko,mislim na tebe i navijam za uspeh
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Žene, ne mogu sve da pohvatama...Uglavnom, podržavam vas u svemu što radite.
Pročitah negde da je Bebko imala 17 j.ć.!!!Svaka čast! Kada joj je transfer? Kakvo je stanje sa embrionima, koliko ih ima? Zna li neko...?
Pročitah negde da je Bebko imala 17 j.ć.!!!Svaka čast! Kada joj je transfer? Kakvo je stanje sa embrionima, koliko ih ima? Zna li neko...?
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Bebko, Dragana,
Ostale klubasinke, i ako je jos neka u postupku a ja zaboravila
Ostale klubasinke, i ako je jos neka u postupku a ja zaboravila
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fzdravlje%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2012%26mm%3D01%26nav_id%3D578462&h=JAQFqYuVEAQEP2O2qzQhimuMctGq0GJqTwp0E_M5BniKbAQ
Nesto sam zeznula pa postavila ovako ali vidi se "Prirodno zatrudnela u 53. godini"
Nesto sam zeznula pa postavila ovako ali vidi se "Prirodno zatrudnela u 53. godini"
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Evo ima i ovde
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&nav_id=578462
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&nav_id=578462
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
devojke drage spremajte se, ovo je biricetno za svaku od nas ima po jedno jaje i pile koje se izleze.otvorite vasa gnezdasca i samo jos da svaka od nas saceka svoje. mnogo vas volim i zato sa vama delim i ovu radost vezanu za moje pilice, jer to me je zaista usrecilo i dozivljavam kao ,,znak,, cak menjam i avatar u izlazak naseg pileta, ljubim vas sve redom i verujem u vas nista manje nego vi u mene.
marija47- Broj poruka : 129
Godina : 60
Datum upisa : 06.11.2011
Dragance, bravo za UZ!
Pratim te, pratim, kao sto sam i rekla...
Devojke
Pratim te, pratim, kao sto sam i rekla...
Devojke
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Veče klube, ljubac za sve
Bože Zoko83, kako mi te drago vidjeti da se češće sa nama
Menora, bravo za bockanje
Draganče super za dobar UZ, rekla sam ti, i opet ću, samo opušteno, nasmijano i pozitivno
Bebko mislim na tebe draga
Djole dobro nam se vratila, poželili smo te
Ninice2, bravo za prve korake, vidjećeš vrijeme će proći tako brzo, samo opušteno i pozitivno.
Cicsa, noćna ptico, ljubila bih te, ali iako me stid reći, ja sam opet prehlađena , dokusurila me slava kod kumova, smrzla sam se za sve pare. Zato ti šaljem jedan cvjetić
Kamilice čitam i kod tebe problemi? Polako riješiće se, samo kod doce pod obavezno, i redovno
Sofke dušo, elegantan ti avatar
Biksi pile skakutavo, ili sam negdje propustila, ili nisi pisala kako leđa sada uz masaže i kosmodisk.
Parižanko, znaš da ja uvijek kasnim , ali od srca čestitam ulazak u 15-tu nedelju.
Djevojke, znam da sam vas dosta propustila, ne mogu sve da popamtim jer ovih dana nisam bila redovna, ali mislim na vas, uz vas sam, i uz svaki vaš korak. Ljubac za sve
Bože Zoko83, kako mi te drago vidjeti da se češće sa nama
Menora, bravo za bockanje
Draganče super za dobar UZ, rekla sam ti, i opet ću, samo opušteno, nasmijano i pozitivno
Bebko mislim na tebe draga
Djole dobro nam se vratila, poželili smo te
Ninice2, bravo za prve korake, vidjećeš vrijeme će proći tako brzo, samo opušteno i pozitivno.
Cicsa, noćna ptico, ljubila bih te, ali iako me stid reći, ja sam opet prehlađena , dokusurila me slava kod kumova, smrzla sam se za sve pare. Zato ti šaljem jedan cvjetić
Kamilice čitam i kod tebe problemi? Polako riješiće se, samo kod doce pod obavezno, i redovno
Sofke dušo, elegantan ti avatar
Biksi pile skakutavo, ili sam negdje propustila, ili nisi pisala kako leđa sada uz masaže i kosmodisk.
Parižanko, znaš da ja uvijek kasnim , ali od srca čestitam ulazak u 15-tu nedelju.
Djevojke, znam da sam vas dosta propustila, ne mogu sve da popamtim jer ovih dana nisam bila redovna, ali mislim na vas, uz vas sam, i uz svaki vaš korak. Ljubac za sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Ma dobro su ledja, pu, pu, pu! Kosmos za sad ok, videćemo na duže staze! Biće valjda još bolje!
Ninice, još malo pa prava akcija, napred curo!
Cure, stisak!
Dragana, mislim na te!
Bebko, čekamo te sa lepim vestima!
Ninice, još malo pa prava akcija, napred curo!
Cure, stisak!
Dragana, mislim na te!
Bebko, čekamo te sa lepim vestima!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Samo da pozdravim i poželim sreću
Lole i djole su tu
Djolesku, mora da je bilo divno ogrejati se malo u toplim krajevima,
Lole i djole su tu
Djolesku, mora da je bilo divno ogrejati se malo u toplim krajevima,
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Devojke moje drage hvala na podrsci uh sta bih ja bez vas.,stvarno mi znacite punoooo...Ja sinoc zavrsim sa kuckanjem izvestaja odem da se tusnem kad ono stigla vestica,superiskasve na vreme :) jos sledeca pa da pocnem sa tabletama :).Sinoc sam pitala mm da li bi mi davao inekcije,rekao je da hoce samo jos da mu neko pokaze kako hehe rekla sam mu da ja ne mogu da bodem samu sebe :)...Naravno da bi se bockala ali neka pomogne i on malo :)
Sve vas ljubim punoooooooooo
Kami sta se desava??? Ljubim te
Sve vas ljubim punoooooooooo
Kami sta se desava??? Ljubim te
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Ninice, ništa dušo, idem kod moje dr u četvrtak da vidimo gde mi se denuo ciklus? Nosim i uzorak mm da vidimo šta se i kod njega dešava - dosta smo po meni čaprkali malo i po njemu. I paravimo ratni plan za maj. Eto...
Loliška
Loliška
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Klubasanke, 'di ste?
Dragance, super si mi ti, pisah tamo na koracima, da se ne ponavljam ovde, ali te pratim i navijam
Menora, bravo za samostalno bockanje i srecno sutra!
Bebko, navijam jaaaaaaaaaaako!
Lolic, odlicne baklave pravis!
Djolence, vidim uzivala si, a nadam se da cu i ja za koji dan u tvom drustvu i slicicama
Stiskam vas sve curice, jako, jako!
Dragance, super si mi ti, pisah tamo na koracima, da se ne ponavljam ovde, ali te pratim i navijam
Menora, bravo za samostalno bockanje i srecno sutra!
Bebko, navijam jaaaaaaaaaaako!
Lolic, odlicne baklave pravis!
Djolence, vidim uzivala si, a nadam se da cu i ja za koji dan u tvom drustvu i slicicama
Stiskam vas sve curice, jako, jako!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Ajmo Klube malo da se zagrejemo.
Navijam i prasim za sve
Navijam i prasim za sve
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Klubašinke moje, gde ste?
Dosta cura nam je u postupku, ima i čekalica...mogla sam kontaktirati Bebka da vidim dokle je stigla,ali nisam htela baš navalentna da budem, jer znam da je meni prijala tad odvojenost od Kutka i interneta, mislila sam da će Lolipop možda javiti ( Loli, hvala ! )...ali evo jednog trudničkog prašenja za sve vas!
Dragana, Bebko, Marija, Menora, Ninice,...Rado?...ako sam izostavila nekog, ne zamerite, baš mi drago da hvatate zalet u ovolikom broju, verujem da će i ostale naše cure uskoro da vam se pridruže!
Dosta cura nam je u postupku, ima i čekalica...mogla sam kontaktirati Bebka da vidim dokle je stigla,ali nisam htela baš navalentna da budem, jer znam da je meni prijala tad odvojenost od Kutka i interneta, mislila sam da će Lolipop možda javiti ( Loli, hvala ! )...ali evo jednog trudničkog prašenja za sve vas!
Dragana, Bebko, Marija, Menora, Ninice,...Rado?...ako sam izostavila nekog, ne zamerite, baš mi drago da hvatate zalet u ovolikom broju, verujem da će i ostale naše cure uskoro da vam se pridruže!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
I Ninica se pridružuje radilicama
Ajmo cure
Ajmo cure
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Evo i mene...stigoh sa UZ
Nocas u 4 stop a u petak u 15h aspiracija, endo 11.7 desno imam lepih folikula, levo samo 1 vodeci i dva koja kaskaju...kaze dr po njenom misljenju bice 5-6 jc...aj vidimo u petak i to. I dalje je jako zadovoljna, a ja jos zadovoljnija.
Bila sam do Vasar posle uz...ona i Nena su jos uvek u bolnici, odoh do njiovog dnevnika da napisem sta se kod njih desava. Sve vas je puno, ali bas puuuuuno pozdravila.
Ninice...jos malo, pa kreces...srecno
Videla sam Menoru, pred ET....
Devojke, sve vas pozdravljam
Nocas u 4 stop a u petak u 15h aspiracija, endo 11.7 desno imam lepih folikula, levo samo 1 vodeci i dva koja kaskaju...kaze dr po njenom misljenju bice 5-6 jc...aj vidimo u petak i to. I dalje je jako zadovoljna, a ja jos zadovoljnija.
Bila sam do Vasar posle uz...ona i Nena su jos uvek u bolnici, odoh do njiovog dnevnika da napisem sta se kod njih desava. Sve vas je puno, ali bas puuuuuno pozdravila.
Ninice...jos malo, pa kreces...srecno
Videla sam Menoru, pred ET....
Devojke, sve vas pozdravljam
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Draganice...avionče
a, jesi li kinula od ovolike prašine?
sve će to biti dobro, i iduće nedelje si sa svojom decom
a, jesi li kinula od ovolike prašine?
sve će to biti dobro, i iduće nedelje si sa svojom decom