Klub 38+
+56
cvrle76
lilya
Sneza
korpica
Struzzo
Tanja83
dra00
brinbili
darija79
maki79
tuli
bebica mala
MIRKA85
Zoka83
caci
MARA
buby
grudva
bobica83
anna
shenon
Xena
menora72
bak
lena
noja
KoMetaK
anak
Mali Princ
marija47
ninica2
Sofka
Republica
cipiripi
senka
dragmilk
Jejaaa
mijaki
cicsa80
medolino
7-patuljaka
dragana76ns
BiKsi :)
djole42
lolipop
maza1972
Kamilica
Cupava
MAAKKI
dr mali pariz
Shizika
JocY
maus
Mirjana
Orline
bebko
60 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Klub 38+
E klube...nesto danas mirno :))
Loli, vreme je i bilo da odes kod lekara ako te ne popusta vec toliko dugo...
Sizi, hvala ti....na kratkoj semi sam, trenutno sam na primolut nor-u jos 7 dana
Bila sam kod Vasar u poseti, ispricala sam joj sve sta ima na kutku...mnogo se raduje novim bebama, trudnocama...sve vas redom pozdravlja. Nena je sada nesto bolje,nema infekcije...cekaju da vide da li ce menjati pumpicu...Vasarki je jako tesko sto je razdvojena od Nikolije i sto se Nena toliko dugo muci, nada se da ce nakon svega ovog staviti tacku na tezak period...inace bebama krecu zubici
Eto ukratko izvestaja, postavila sam u dnevniku slicice devojcica
pozdrav drage
Loli, vreme je i bilo da odes kod lekara ako te ne popusta vec toliko dugo...
Sizi, hvala ti....na kratkoj semi sam, trenutno sam na primolut nor-u jos 7 dana
Bila sam kod Vasar u poseti, ispricala sam joj sve sta ima na kutku...mnogo se raduje novim bebama, trudnocama...sve vas redom pozdravlja. Nena je sada nesto bolje,nema infekcije...cekaju da vide da li ce menjati pumpicu...Vasarki je jako tesko sto je razdvojena od Nikolije i sto se Nena toliko dugo muci, nada se da ce nakon svega ovog staviti tacku na tezak period...inace bebama krecu zubici
Eto ukratko izvestaja, postavila sam u dnevniku slicice devojcica
pozdrav drage
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Loli, je l ti bolje malo?
Draganče, izgleda da su ludovale sinoć pa sad odmaraju!
Super za izveštaj za naše male vašarkice. Daće Bog da se uskoro završi sa stresom i problemima i da se bace na maženje i uživanje!
Cmokić svima
Draganče, izgleda da su ludovale sinoć pa sad odmaraju!
Super za izveštaj za naše male vašarkice. Daće Bog da se uskoro završi sa stresom i problemima i da se bace na maženje i uživanje!
Cmokić svima
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
"Veče ,drage moje...nešto nam mirno zadnjih dana...
Marija -SREĆNO na UZ i mogla bi češće da nam se javljaš,navijam jako... a mogao bi i VTO dnevnik da se otvori...nema nam sad nijednog...
Obradovale su me nove bebice i nek su nam žive i zdrave sto godina...
Marija -SREĆNO na UZ i mogla bi češće da nam se javljaš,navijam jako... a mogao bi i VTO dnevnik da se otvori...nema nam sad nijednog...
Obradovale su me nove bebice i nek su nam žive i zdrave sto godina...
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Cao klube... nesto smo se bas umirili...
Cure gde ste?
Loli jel ti bolje, jel prolazi prehlada?
Pari, bebko...nema vas..mislim na vas puno
Stiskam vas sve redom
Cure gde ste?
Loli jel ti bolje, jel prolazi prehlada?
Pari, bebko...nema vas..mislim na vas puno
Stiskam vas sve redom
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Koliko ja kapiram, primolut je supresiv, pa te sheme sa supresijom jajnika su duge? Kako god, mislim na tebe i navijam.dragana76ns ::
Bila sam kod Vasar u poseti,
Ma koje si ti srce da obidjesh nashu Vashar i budesh joj podrshka . Veeeliki zagrljaj za tebe Da znash da je sretna shto si joj bash ti tu blizu.
Bebko , nadam se da si dobro, umotana negdje u toplom.
I Lolipop isto, i da pijuckash neke chajeve da nam shto prije ozdravish.
Klube , zajednichki i ponaosob za svaku od vas.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Bar dan, klube
Gde ste?
Šizo, Primolut nije supresiv, on služi samo za odlaganje ciklusa, to je progesteron...Vrsta.
Bebko, ne javljaš nam se...Dokle li si stigla, možda već i aspiracija prošla, ne mogu da se setim kad sam pročitala da si počela sa bockanjem.
Draganče, znači uskoro Stvarno si duša štop si obišla Vašare
Gde ste?
Šizo, Primolut nije supresiv, on služi samo za odlaganje ciklusa, to je progesteron...Vrsta.
Bebko, ne javljaš nam se...Dokle li si stigla, možda već i aspiracija prošla, ne mogu da se setim kad sam pročitala da si počela sa bockanjem.
Draganče, znači uskoro Stvarno si duša štop si obišla Vašare
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
VEEEEEELIKI POZDRAV za vas moje nove prijateljice
uz je odlican , E2 jos bolji, doktorka je zapljeskala rucicama i kaze da joj se jako svidja kako izgledam iznutra. verovatno su i njoj moje godine izazov.....u cetvrtak ili petak mi radi aspiraciju, hoce da folukule budu sto vece....kaze zena posle 40 moze da bira broj folikula koje ce joj se staviti...ja cu naravno prepustiti da dr odluci imam puno poverenje u nju...ono cega se ja plasim su trojke. dr kaze kad bi se desilo u mojim godinama da bi bila za ginisa da se ne brinem nista a ja se ipak plasim, valjda sto se ne razumem....bockam se uveliko i hranim pilice u meni da porastu ....moram vam priznati a me je malo sramota od vas....citam vas od prvog lista i pitam se da li je u redu da sam i ja tu medju vama ovako matora ..ali zelja za prijateljstvom koje vidim da je iskreno, je jaca od blama....sutra idem opet na gledanje uz.....javicu se opet, hvala vam na pruzenoj ruci prijateljstva i podrske, rado bi i ja pomogla vama ako ikako mogu , a mislim da mogu jer se vec 18 god bavim alternativnim lecenjem biljnim cajevima, pa ako vas zanima slobodno se javite,
uz je odlican , E2 jos bolji, doktorka je zapljeskala rucicama i kaze da joj se jako svidja kako izgledam iznutra. verovatno su i njoj moje godine izazov.....u cetvrtak ili petak mi radi aspiraciju, hoce da folukule budu sto vece....kaze zena posle 40 moze da bira broj folikula koje ce joj se staviti...ja cu naravno prepustiti da dr odluci imam puno poverenje u nju...ono cega se ja plasim su trojke. dr kaze kad bi se desilo u mojim godinama da bi bila za ginisa da se ne brinem nista a ja se ipak plasim, valjda sto se ne razumem....bockam se uveliko i hranim pilice u meni da porastu ....moram vam priznati a me je malo sramota od vas....citam vas od prvog lista i pitam se da li je u redu da sam i ja tu medju vama ovako matora ..ali zelja za prijateljstvom koje vidim da je iskreno, je jaca od blama....sutra idem opet na gledanje uz.....javicu se opet, hvala vam na pruzenoj ruci prijateljstva i podrske, rado bi i ja pomogla vama ako ikako mogu , a mislim da mogu jer se vec 18 god bavim alternativnim lecenjem biljnim cajevima, pa ako vas zanima slobodno se javite,
marija47- Broj poruka : 129
Godina : 60
Datum upisa : 06.11.2011
Draga Marija47, samo napred!
Kakav blam, kakva sramota, predivno je i za svaku pohvalu da si se odlucila da podaris jos jedan zivot i da svom dragom pruzis mogucnost da i on oseti radost roditeljstva!
Godine nemaju veze sa tim, kao sto nemaju ni sa prijateljstvom. Ni jedna ljubav ne prznaje razlike u godinama, bitno je da su duse bliske.
Ne znam kako tvoj dr, ali kod mene je pisalo u otpusnoj listi da se, ukoliko se primi vise od 2 embriona ide na embrioredukciju, jer moj dr nije bas za trojke i vise, tako da moze i o toj mogucnosti da se razgovara.
Klubasice, ljubim vas sve!!!
Kakav blam, kakva sramota, predivno je i za svaku pohvalu da si se odlucila da podaris jos jedan zivot i da svom dragom pruzis mogucnost da i on oseti radost roditeljstva!
Godine nemaju veze sa tim, kao sto nemaju ni sa prijateljstvom. Ni jedna ljubav ne prznaje razlike u godinama, bitno je da su duse bliske.
Ne znam kako tvoj dr, ali kod mene je pisalo u otpusnoj listi da se, ukoliko se primi vise od 2 embriona ide na embrioredukciju, jer moj dr nije bas za trojke i vise, tako da moze i o toj mogucnosti da se razgovara.
Klubasice, ljubim vas sve!!!
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Gde ste cice
Evo i mene malo, konacno nadjoh vremena da se javim
Zelim prvo svima da pozelim svu srecu, radost i ljubav u novoj godini i da budete uvek zdrave, srecne i vesele i u punoj ljubavi sa vasim partnerima,familijom i prijateljima i daj Boze sto vise trudnica i bebica na ovom nasem forumu
Marija47 dobrodosla i svaka ti cast na zelji, volji i ljubavi da ponovo postanes majka ocigledno je koliko se volite zelim ti svu srecu
Pariska draga kako su bebici ?
Bebko kako ide bockanje? nadam se da si dobro
Loli dusice mila pa tebe bas hoce te prehlade mozda da poradis malo na imunitetu
Shizika znaci pocinje jurnjava po kuci ako ako to je u svakom slucaju dobro jer nema sanse da se ugojis
Repi je garant u ljubavi da sve prsti
Djolesku sta se radi u Nis?
Biksi kokice kako ledja? nadam se da je maser uradio svoj posao
Orli generacijo
Mazo, Medolino
Inace,na zapadu nista novo prosli praznici , krenulo se u nove radne pobede...nova godina, novi pocetak, nova ocekivanja, novi avatar i svasta nesto novo samo dragog ne menjam Mnogo radim sa decicom i raduje me Svetosavska proslava za koju spremam tri moja ucenika da recituju pesmice o Svetom Savi to je inace nase prvo ucestvovanje tako da sam bas uzbudjena a ujedno i ponosna na njih jer se stvarno trude
Bila sam jos i na pregledu(uz, vadila krv, hormoni i sve ostalo) posle nekoliko meseci i hvala Bogu sve je uredu tako da sad moramo jos vise da se trudimo(sto rece moj gisha) da ostanemo trudni
Ovde nema snega i nadam se da ga nece ni biti jer onda ne mogu nigde posto vozim bajs , koji mi je inace i najbolji prijatelj prosle zime je bilo i snega i leda i danima klizavo tako se nigde nije moglo...
Grlim vas sve redom
Evo i mene malo, konacno nadjoh vremena da se javim
Zelim prvo svima da pozelim svu srecu, radost i ljubav u novoj godini i da budete uvek zdrave, srecne i vesele i u punoj ljubavi sa vasim partnerima,familijom i prijateljima i daj Boze sto vise trudnica i bebica na ovom nasem forumu
Marija47 dobrodosla i svaka ti cast na zelji, volji i ljubavi da ponovo postanes majka ocigledno je koliko se volite zelim ti svu srecu
Pariska draga kako su bebici ?
Bebko kako ide bockanje? nadam se da si dobro
Loli dusice mila pa tebe bas hoce te prehlade mozda da poradis malo na imunitetu
Shizika znaci pocinje jurnjava po kuci ako ako to je u svakom slucaju dobro jer nema sanse da se ugojis
Repi je garant u ljubavi da sve prsti
Djolesku sta se radi u Nis?
Biksi kokice kako ledja? nadam se da je maser uradio svoj posao
Orli generacijo
Mazo, Medolino
Inace,na zapadu nista novo prosli praznici , krenulo se u nove radne pobede...nova godina, novi pocetak, nova ocekivanja, novi avatar i svasta nesto novo samo dragog ne menjam Mnogo radim sa decicom i raduje me Svetosavska proslava za koju spremam tri moja ucenika da recituju pesmice o Svetom Savi to je inace nase prvo ucestvovanje tako da sam bas uzbudjena a ujedno i ponosna na njih jer se stvarno trude
Bila sam jos i na pregledu(uz, vadila krv, hormoni i sve ostalo) posle nekoliko meseci i hvala Bogu sve je uredu tako da sad moramo jos vise da se trudimo(sto rece moj gisha) da ostanemo trudni
Ovde nema snega i nadam se da ga nece ni biti jer onda ne mogu nigde posto vozim bajs , koji mi je inace i najbolji prijatelj prosle zime je bilo i snega i leda i danima klizavo tako se nigde nije moglo...
Grlim vas sve redom
Sofka- Broj poruka : 1494
Datum upisa : 09.11.2010
evo i mene...
hvala što mislite za sada je sve u redu
ja bih trebalo sutra da krenem sa stimulacijom ako uz bude ok
a znam da hoće pa šta mi Bog da...
sve vas i
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
e da i možda mi novi avatar bude taličan
bebko- Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009
Marija47
Bebko, nek' je sa srećom! Šaljem ti Anđela da te čuva i pomaže ti
Bebko, nek' je sa srećom! Šaljem ti Anđela da te čuva i pomaže ti
srećno bebko!!!!!
senka- Broj poruka : 495
Datum upisa : 28.10.2011
Marija 47 ti si hrabra zena i ne treba da te bude sramota i blam, tvoja odluka je za divljenje
Sofka,draga, samo uzivaj , bravo za novi avatar
Bebko, svaka cast za novi avatar, pravi je,pa da za koji mesec uslikas i svoj stomacic Dace Bog
Mirka,senka i ostale cure ma sve vas grlim zajedno
Sofka,draga, samo uzivaj , bravo za novi avatar
Bebko, svaka cast za novi avatar, pravi je,pa da za koji mesec uslikas i svoj stomacic Dace Bog
Mirka,senka i ostale cure ma sve vas grlim zajedno
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Gde se Pari sakrila? Ušla je u 13-tu nedelju. Valjda je radila eUZ i dabl....
Mnogo ste se sve ućutale, šta je svima?
Stiskam
Mnogo ste se sve ućutale, šta je svima?
Stiskam
Bebko, navijam da novi avatar stvarno bude taličan!
Marija47, samo napred curo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Stvarno nema Pariz...Ajd da je prizovemo
Bebko, izvini, ti si pominjala početak bockanja, a to se odnosili na supresiju, vjerovatno. Zato se meni učinilo dugo i da je već blizu aspiracija. (Ja supresiju i ne računam u postupak )
Biksi dje si, bona
Bebko, izvini, ti si pominjala početak bockanja, a to se odnosili na supresiju, vjerovatno. Zato se meni učinilo dugo i da je već blizu aspiracija. (Ja supresiju i ne računam u postupak )
Biksi dje si, bona
Potpisujem sasvim.Biksi :) ::Bebko, navijam da novi avatar stvarno bude taličan!
I da, Marija, samo napred i ič da brineš...Višeplodne trudnoće su rijetke u 40+.
Samo ti nama zabebi, pa ćemo lako. Mazićemo ga i pazićemo, biće mezimče Kutka
Kao poor responder koji samo razmishlja o stimulaciji ja sam mislila da sve shto ima tako egzotichno ime je supresiv. Nije mi padalo napamet to nagadjanje ciklusa. Dakle treba da sleti kad se s tim prestane?orline ::
Hvala orline na pojashnjenju.
Bebko, presladak je novi avatar, nek' ti donese srecu!
Sofkice, i tvoj bash k'o ti, vila vilovita Hajd' necu da te zadrzavam, imash ti brachnih obaveza.
Biksi, pa dokad cu ja ovo ulje za masazu da grijem bokca mu? Ti ode kod profesionalke!?! Neka, oprashtam ti ovaj put, samo nek' pomogne, bash si mi se napatila.
Pariz, za tebe i bebe
Klube
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Marija ,samo napred i drago mi je da je sve kako treba i da imaš odlične doktore ,koji znaju posao i to mnogo znači ...Bebko ,Sofka super su novi avatari,trebaće mi malo vremena da se naviknem...
Danas je baš bio lep dan i sunčan i oštar sa malo snega ,koji je povremeno provejavao i malo se i zadržao...meni baš prija ovo vreme...
Da...otvarajte neki vto dnevnik,malo mi je nešto zamrlo na forumu,nema nam stalnih članica,a ni novih dnevnika
Danas je baš bio lep dan i sunčan i oštar sa malo snega ,koji je povremeno provejavao i malo se i zadržao...meni baš prija ovo vreme...
Da...otvarajte neki vto dnevnik,malo mi je nešto zamrlo na forumu,nema nam stalnih članica,a ni novih dnevnika
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Jutro klube...zelim vam veselu nedelju
Bebko, danas kreces draga....srecan pocetak, avatar , ma bice talican, drzim figeee jako
Marija47....tvoja odluka je za sve pohvale, srecno zeno
Loli, kako si nam danas...nema te vec dva dana? Moze li se od snega ikud?
Sizi, Orli ti sve rece (iskreno, ono sto nisam ni ja znala, ja pijem i cutim )
Bixi, e sto tebe muce ta ledja majku mu.....nadam se da ti je bolje od masaze, ne znam da li mozda si probala akupunkturu? Ja sam isla na tu terapijsku masazu ultra zvukom, struju i akupunkturu i bas mi je prijalo. Aj, pa da sto pre prodje i da se ne vraca vise
Mazo, nekad se nema sta reci....pa kako kazu, pametni ljudi cute. Samo neka bude sto vise trudnickih i roditeljskih, pa da se svi tamo druzimo
Pari, stvarno neobicno sto se ne javljas, mora da je muzic stigao pa se mazuljkite
Grlim sve do jedne, odoh sad malo i na posao
Bebko, danas kreces draga....srecan pocetak, avatar , ma bice talican, drzim figeee jako
Marija47....tvoja odluka je za sve pohvale, srecno zeno
Loli, kako si nam danas...nema te vec dva dana? Moze li se od snega ikud?
Sizi, Orli ti sve rece (iskreno, ono sto nisam ni ja znala, ja pijem i cutim )
Bixi, e sto tebe muce ta ledja majku mu.....nadam se da ti je bolje od masaze, ne znam da li mozda si probala akupunkturu? Ja sam isla na tu terapijsku masazu ultra zvukom, struju i akupunkturu i bas mi je prijalo. Aj, pa da sto pre prodje i da se ne vraca vise
Mazo, nekad se nema sta reci....pa kako kazu, pametni ljudi cute. Samo neka bude sto vise trudnickih i roditeljskih, pa da se svi tamo druzimo
Pari, stvarno neobicno sto se ne javljas, mora da je muzic stigao pa se mazuljkite
Grlim sve do jedne, odoh sad malo i na posao
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Klube dobro jutro!
Dragance Super sto si obisla Vasare Jos 3 dana i krece bockanje
Bebko danas kreces sa stimulacijom. SRECNO SRECNO SRECNO Avatar neka bude talican. Samo napred draga!
Marija 47 srecno i samo napred!
Sofka divan avatar.
Mala zabusava za 10.
Svima veliki pozdrav
Dragance Super sto si obisla Vasare Jos 3 dana i krece bockanje
Bebko danas kreces sa stimulacijom. SRECNO SRECNO SRECNO Avatar neka bude talican. Samo napred draga!
Marija 47 srecno i samo napred!
Sofka divan avatar.
Mala zabusava za 10.
Svima veliki pozdrav
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dan Klube
Vidim da ovde ima raznih desavanja, ne stizem bas redovno da citam ali ipak se trudim da budem u toku.
Sofka avatar je predivan
Bebko srecno bockanje i neka avatar bude srecan
Marija47 kakav blam ili sta drugo, ovde si svakako dobro dosla, a i svaka cast na hrabrosti, tvoja odluka je za veliko divljenje, neka i sledeci uz bude tako pozitivan
Vidim da ovde ima raznih desavanja, ne stizem bas redovno da citam ali ipak se trudim da budem u toku.
Sofka avatar je predivan
Bebko srecno bockanje i neka avatar bude srecan
Marija47 kakav blam ili sta drugo, ovde si svakako dobro dosla, a i svaka cast na hrabrosti, tvoja odluka je za veliko divljenje, neka i sledeci uz bude tako pozitivan
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Cure, dobar dančić svima
Di ste cureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Stiskam ,ljubim sve redom .ne mogu povatati koja dokle stigla pa ondaK u globalu -svima srećno
Jedino što primetih to je da nam Bebko ima novi avatar
Ja sam u nekoj NE ZNAM fazi........
-trebalo je do sad bar 3 puta proveriti hormone 2.dc +kortizol ,al ja nisam ...zašto?....NE ZNAM
-trebalo je zakazati prijem u bolnicu za mart mesec ...al ja nisam ...zašto? ...NE ZNAM
-trebalo je poslati mail-ove u Prag i LE ....al ja nisam .....zašto?....NE ZNAM
A trenutno mi se i ne razmišlja o tome .....trenutno sam opsednuta pripremama za subotu kad će Djole leteti i konačno zagrliti dušicu tetkinu Elenu!
Eto ....taK je kod mene ....a kod vas ?
Sve vas volem i mislim na vas !
Stiskam ,ljubim sve redom .ne mogu povatati koja dokle stigla pa ondaK u globalu -svima srećno
Jedino što primetih to je da nam Bebko ima novi avatar
Ja sam u nekoj NE ZNAM fazi........
-trebalo je do sad bar 3 puta proveriti hormone 2.dc +kortizol ,al ja nisam ...zašto?....NE ZNAM
-trebalo je zakazati prijem u bolnicu za mart mesec ...al ja nisam ...zašto? ...NE ZNAM
-trebalo je poslati mail-ove u Prag i LE ....al ja nisam .....zašto?....NE ZNAM
A trenutno mi se i ne razmišlja o tome .....trenutno sam opsednuta pripremama za subotu kad će Djole leteti i konačno zagrliti dušicu tetkinu Elenu!
Eto ....taK je kod mene ....a kod vas ?
Sve vas volem i mislim na vas !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 7 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu