Decembarska zimska jutra
+49
Marija86
Sami
nabla
red
7-patuljaka
Simona
tuli
senka
anak
Nekica
dragana76ns
adriatika
zvezdicad
bobica83
Cranberry
catherine290505
brinbili
ciklama
HappyGirl
nesalela
maza1972
Kamilica
racili
cicsa80
Shizika
lolipop
Jelena*
Struzzo
JocY
MAAKKI
BiKsi :)
key
KoMetaK
Orline
dr mali pariz
kasia
Tinche
Mrvica
bebko
caci
bak
maja76
buby
maus
djole42
MARA
Mirjana
Cupava
Milijana
53 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 31 od 32
Strana 31 od 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Re: Decembarska zimska jutra
Verujem da ce Maja izaci kao pobednik, kad su mojoj sestri dijagnostikovali rak dojke rekla je da predaja ne dolazi u obzir jer ima za koga da zivi. Danas je sve proslo i operacija i hemoterapija i zracenja a ona sad ide na redovne tromesecne kontrole i dobro se oseca. Samo je bitna vera i borba, nista vise. Ne daj se Majo i napred do pobede...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Intenzivno mislim na Maju, kao na rod najrođeniji, i molim se za njeno zdravlje.
Vjerujem da je Maja jaka žena, žena od čelika, samo da ovaj ružni preriod života brzo prođe. Majo uz tebe sam
Nef čestitam, Vasile dobro nam došao. Idem u vaš dnevnik da vam i tamo čestitam.
Vjerujem da je Maja jaka žena, žena od čelika, samo da ovaj ružni preriod života brzo prođe. Majo uz tebe sam
Nef čestitam, Vasile dobro nam došao. Idem u vaš dnevnik da vam i tamo čestitam.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Nisam svracala na jutrima dugo.
al sad se rasplakah.
Majo nasa budi jaka,imas za koga.Molicu se za tebe da ovaj ruzni deo tvog zivota proge sto brze i sto bezbolnije.
al sad se rasplakah.
Majo nasa budi jaka,imas za koga.Molicu se za tebe da ovaj ruzni deo tvog zivota proge sto brze i sto bezbolnije.
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
...cula sam....i procitala pa sve odem sa ovih strana misleci da ce misica donetio lepe vesti....ali nazalost lose,Majce ne daj se,samo hrabro ...imaj i vere i zelje,imas i za koga i zbog koga...a mi se molimo
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
key- Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008
Ja sam u soku ,ne mogu da verujem u poruku koju sam upravo dobila,
Draga moja drugarice Majo ,uz tebe sam svim srcem, saljem ti svu pozitivnu energiju, srecu i lavovsku snagu .
Draga moja drugarice Majo ,uz tebe sam svim srcem, saljem ti svu pozitivnu energiju, srecu i lavovsku snagu .
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Stalno mi je u mislima! izdrzi mozes ti to Majo,mozes!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Majo, sve naše pozitivne i lepe misli i molitve su sada upućene tebi.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Majo mila, izdrzi draga, uz tebe smo i mislimo na tebe stalno.
Evo mene posle par dana. MM otisao na posao, kaze prijace mu. Sahrana je bila juce...i tako...prodje i to. Sveki se drzi...dobro je pa smo blizu, i to znaci puno.
Ljubim moje Kutanjke, odoh da svrcnem malo po Kutku dok se trta ne probudi.
Evo mene posle par dana. MM otisao na posao, kaze prijace mu. Sahrana je bila juce...i tako...prodje i to. Sveki se drzi...dobro je pa smo blizu, i to znaci puno.
Ljubim moje Kutanjke, odoh da svrcnem malo po Kutku dok se trta ne probudi.
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Majo, ja verujem da ces biti dobro, ljubi Lazu
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Majo,da deda Jovini cajevi daju rezultate kao i kad je spermogram bio u pitanju-minimum ....Mislim i molim se svom snagom svojom
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Majo, danima razmisljam o tebi...jako mi je zao sto ti se i to preprecilo na tvom putu, od srca ti zelim da prebrodis sto bezbolnije. Za te cajeve sam i ja cula,vredi probati sve...
Molim se za tvoje ozdravljenje Majo
Devojke
Samo da poljubim ovu malu cupavu mrvu iznad mene, Suncice medenice
Molim se za tvoje ozdravljenje Majo
Devojke
Samo da poljubim ovu malu cupavu mrvu iznad mene, Suncice medenice
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
I moje novogodisnje zelje su sve upuceni Tebi Majce...
Deda Jovo pomozi joj kao i prvi put....molim te...
Maki, drz' se.... :*
Deda Jovo pomozi joj kao i prvi put....molim te...
Maki, drz' se.... :*
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Majče, samo energiju i poljupce da pošaljem!
Vasile, dobro nam došao!
Vasile, dobro nam došao!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Majo, uz tebe smo i mislimo na tebe u svakom trenutku
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Jutro drage...
Vec peti put brisem post jer nikako ne mogu da nadjem reci utehe...Majo saljem ti svu svoju pozitivnu energiju
Nef
Mi smo juce poceli da kitimo kucu,danas bi trebalo da sve bude gotovo.Inace Novu G.cekamo kod kuce sa prijateljima,danas bi trebalo da se dogovorimo sta treba da se kupi i tako...
Ljubim vas sve
Vec peti put brisem post jer nikako ne mogu da nadjem reci utehe...Majo saljem ti svu svoju pozitivnu energiju
Nef
Mi smo juce poceli da kitimo kucu,danas bi trebalo da sve bude gotovo.Inace Novu G.cekamo kod kuce sa prijateljima,danas bi trebalo da se dogovorimo sta treba da se kupi i tako...
Ljubim vas sve
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobro jutro!
Maja vas sve pozdravlja i nema snage da se javi na Kutak. U soku je i dalje, ali gura napred hrabro. Verovatno ce danas znati za datum operacije i znace sa koliko vremena raspolaze i da li ce moci da krene sa cajevima.
I moja prva zelja za Novu godinu je upucena Maji.
A vama svima zelim zdravlja i veciti osmeh na licu! Da se jos mnogo godina druzimo i zajedno radujemo. Sve vas mnogo volim i drago mi je sto sam deo naseg divnog KUTKA!
Zelim vam lep provod sutra gde god bile.
Ja kuci, standardno
U Loznici hladno, jutros malo padao sneg, sad samo blato i bare. Jos malo radim i pravac kuci da sa Anom napravim tortu.
Pozdrav za sve vas!
Maja vas sve pozdravlja i nema snage da se javi na Kutak. U soku je i dalje, ali gura napred hrabro. Verovatno ce danas znati za datum operacije i znace sa koliko vremena raspolaze i da li ce moci da krene sa cajevima.
I moja prva zelja za Novu godinu je upucena Maji.
A vama svima zelim zdravlja i veciti osmeh na licu! Da se jos mnogo godina druzimo i zajedno radujemo. Sve vas mnogo volim i drago mi je sto sam deo naseg divnog KUTKA!
Zelim vam lep provod sutra gde god bile.
Ja kuci, standardno
U Loznici hladno, jutros malo padao sneg, sad samo blato i bare. Jos malo radim i pravac kuci da sa Anom napravim tortu.
Pozdrav za sve vas!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Majo drzi se znam kroz sta prolazis,dobro znam ali glavu gore misli pozitivno i uspeces! i kao sto otac Tadej kaze "KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ZIVOT" samo pozitivno i bice dobro!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
...dobar dan....uuuu bas nas malo ima danas....i ja sve nesto gledam da pozavrsavam danas jer sutra definitivno necu imati vremana da se javim i zato lep provod sutra svima gde god da se nalazite
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Čitam, vraćam se, čitam ponovo...toliko nestvarno zvuči ovo što se desilo Maji...
I ja znam za mnoge slične slučajeve, ali nekako mi je neverovatno da se i to desi i tako brzo nekoj od nas...mi, koje neprestano idemo na preglede, na kolposkopije, na pape, ere pere....ma, ljuta sam u ovoj neverici...
Majo, divna Majo, znam da si jaka...moraš biti...tek sad...učini sve što je u tvojoj moći...ako ti treba pomoć ili bilo šta....i suoči se sa ovom nemani i veruj da si pobednik samo ti...a sa tobom i Laza i Goran i mi...
Grlim te snažno, najsnažnije...
Nef, čestitam....Vasil (divno ime!), dobrodošao!!!
Ee, drage moje, šta je život....
Želim vam sve najbolje u 2012.....Uživajte u praznicima...
I nekako uvek dođemo do onoga da je tako malo potrebno da budeš srećan...
Ljubim sve...
I ja znam za mnoge slične slučajeve, ali nekako mi je neverovatno da se i to desi i tako brzo nekoj od nas...mi, koje neprestano idemo na preglede, na kolposkopije, na pape, ere pere....ma, ljuta sam u ovoj neverici...
Majo, divna Majo, znam da si jaka...moraš biti...tek sad...učini sve što je u tvojoj moći...ako ti treba pomoć ili bilo šta....i suoči se sa ovom nemani i veruj da si pobednik samo ti...a sa tobom i Laza i Goran i mi...
Grlim te snažno, najsnažnije...
Nef, čestitam....Vasil (divno ime!), dobrodošao!!!
Ee, drage moje, šta je život....
Želim vam sve najbolje u 2012.....Uživajte u praznicima...
I nekako uvek dođemo do onoga da je tako malo potrebno da budeš srećan...
Ljubim sve...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Veče cure !
Majo,ne znam da li " neko to odgore vidi sve " i da li taj neko uvek pravedno dela ...ali ono što znam je da si ti hrabra i jaka i da imaš snage da sve ovo izguraš !Uz tebe je ceo Kutak!
Za ovom godinom ću stvarno i bukvalno zalupiti vrata sa jednom jedinom željom ,neka nam svima bude DOBRO (šta god pod tim same podrazumevale )
Majo,ne znam da li " neko to odgore vidi sve " i da li taj neko uvek pravedno dela ...ali ono što znam je da si ti hrabra i jaka i da imaš snage da sve ovo izguraš !Uz tebe je ceo Kutak!
Za ovom godinom ću stvarno i bukvalno zalupiti vrata sa jednom jedinom željom ,neka nam svima bude DOBRO (šta god pod tim same podrazumevale )
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Mishice, hvala ti shto nas izvjeshtavash, barem je donekle utjeshno chuti da se Maja drzi hrabro, da ne posustaje. Naravno, Lazica je tu da joj da snage.
Zhelim svima u prvom redu dobro zdravlje a potom, znate i same, zaokruzene stomachice (ne od previshe hrane!) i da se radujemo dok gledamo kako nam djeca odrastaju.
Zhelim svima u prvom redu dobro zdravlje a potom, znate i same, zaokruzene stomachice (ne od previshe hrane!) i da se radujemo dok gledamo kako nam djeca odrastaju.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Ja tri dana nisam imala net jer nismo platili poslupljenje od 140 din o kojem nas niko obavestio nije a ja ne umem da gledam u pasulj i tako ostadoh bez neta.
Majo, verujem da ćeš naći snage i izboriti se sa svim. Verujem...
Majo, verujem da ćeš naći snage i izboriti se sa svim. Verujem...
Sneza- Broj poruka : 1823
Datum upisa : 30.03.2010
Svim drugaricama sa Kutka ,a i šire, čestitam Novu godinu ,želim zdravlja i sreće i naravno bar po jednog ovakvog
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Strana 31 od 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska snezna bela jutra :)
» Decembarska jutra
» decembarska jutra