KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Decembarska zimska jutra

+49
Marija86
Sami
nabla
red
7-patuljaka
Simona
tuli
senka
anak
Nekica
dragana76ns
adriatika
zvezdicad
bobica83
Cranberry
catherine290505
brinbili
ciklama
HappyGirl
nesalela
maza1972
Kamilica
racili
cicsa80
Shizika
lolipop
Jelena*
Struzzo
JocY
MAAKKI
BiKsi :)
key
KoMetaK
Orline
dr mali pariz
kasia
Tinche
Mrvica
bebko
caci
bak
maja76
buby
maus
djole42
MARA
Mirjana
Cupava
Milijana
53 posters

Strana 2 od 32 Prethodni  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Sledeći

Ići dole

Decembarska zimska jutra - Page 2 Empty Re: Decembarska zimska jutra

Počalji od kasia 1/12/2011, 12:36

Ma znas sta Maus, e ljubim te opet i opet i opet, i jos sto puta to tvoje maleno cudo pametno i lepo! Eto! Sve prema zasluzi!

Hoce malci bez mene sa babom i dedom, super im je doslo jer ne idu napolje ovih dana pa su jadni kao u zatvoru. Promena im bas prija. Moji su stalno angazovani oko unucica (mojih dvoje i bratovih troje), tako da je kod njih kao na pokretnoj traci, a sad imaju iskustva sa decom svih uzrasta Very Happy . Nego moj otac jos radi pa se uklapamo po njegovim smenama, i po prioritetima. Npr. jedan dan je kod brata, vodi najstarijeg u skolu i iz skole, pa na plivanje, ili cuva najmladje od "nase" dece (Natu ima osam meseci) da snajka moze nesto da uradi oko starije dvojice, a mama je recimo tad kod mene. Pa se zamenimo...i tako...Igranka bez prestanka!
kasia
kasia

Broj poruka : 1408
Godina : 43
Datum upisa : 05.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 1/12/2011, 12:39

Hocu i jaaaaaa da se vozam sa vama i da pravim Sneskuuuuuuuuuuuuuu i da se grudvam i sankam i pijem kuvano vino Decembarska zimska jutra - Page 2 254414

Maus, verujem da si je ubila, za stvarno (bestiju)
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 1/12/2011, 12:47

Kasia super sto hoce da gostuju( kako ja kazem). I Ana bez problema spava van kuce bez nas dvoje.
A kod vas je kao u obdanistu lol! Blago baki i deki, podmladjuju se Very Happy
Bak zeno upadaj(jao kad Biksi vidi da bRez pitanja kupim ljude u njenog cetvorotockasa bice boks ali rizikujem)
Ova doza bi i azdaju smlavila.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/12/2011, 13:38

Decembarska zimska jutra - Page 2 1803344cau3ymiha9
dobro nam došao!
Nek nam je uspešan, žene moje drage, ovaj decembar na svakom polju...pre svega zdravlja, a onda sreće u porodici i sreće sa porodom, u sexu, lovi, provodu, dobrom zezanju, i bistroj glavi Decembarska zimska jutra - Page 2 279933ako to može zajedno...na poslu i u kući, kod roditelja, i na selu i u gradu, u kuvanju i jedenju, i smejanju, i samo smejanju!!!
Mišice, kao prvo, mnogo mi je žao za pozitivan test, baš sam se naježila...nadam se da to može i da ćeš srgati tim lekovima što pre, i ostaviti to za sobom. Ne pišeš nam...je l te brine to stanje? Kako se osećaš? Stanje-mislim spoznaja.
Lepo si sećanje na početke Kutka napravila, i ja od srca ljubim našu Happy, pre svega što je takva kakva jeste, i što nas je okupila na ovom divnom mestu, u ovolikom broju.
I ja ne volim suvu zimu, i radujem se zimskim čarolijama, jer sam već kupila Sirogojno belu kapu... Very Happy
Ljubim i stiskam Decembarska zimska jutra - Page 2 692299
Decembarska zimska jutra - Page 2 1823678z3k6m5ab6p
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 1/12/2011, 15:13

Jooj PAri, kad sam citala tvoje zelje, pomislih da bi ti bila dobar polozajnik yes
Elem, ja zaboravih vaznu stvar, pre tacno dve godine sam se ja pridruzila ovom mestu u potrazi za informacijama o sterilitetu i od tad sam svakog dana tu... osmeh srce KAd god imam neki problem ili nedoumicu, a mm kaze: A sta kazu tvoji forumasi na to? Eto, postali ste clan nase male porodice family
Bixi, sa srecom novi auto i da ga izvozas za sve pare, a ne kao ja moj Embarassed

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 1/12/2011, 17:17

Milijana ::
Elem, ja zaboravih vaznu stvar, pre tacno dve godine sam se ja pridruzila ovom mestu u potrazi za informacijama o sterilitetu i od tad sam svakog dana tu... osmeh srce KAd god imam neki problem ili nedoumicu, a mm kaze: A sta kazu tvoji forumasi na to?
Kad smo već kod staža...pa ja tek sad vidim. Starija sam forumašica i od tebe i od Pari, ha, ha, ha! lol!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/12/2011, 17:23

od mene , srećo nisi...meni je ovo drugi profil Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 1/12/2011, 18:06

E znala sam da ima neka caka! lol!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 1/12/2011, 20:24

Decembarska zimska jutra - Page 2 December1

Srećan nam decembar osmeh srce
Moj omiljeni mesec u godini, kao i svima u detinjstvu, uostalom.
Sebi želim da mu se opet počnem radovati kao nekad u ovakvoj atmosferi, a i svakom drugom ko je prestao da ga željno iščekuje Wink
Decembarska zimska jutra - Page 2 Decemberd
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 1/12/2011, 20:31

Mišu naš...Toliko si divan post napisala da nemam reči da dodam bilo šta sem yes love
Da nije bilo vas divnih žena nebi bilo ni kutka srca

Miro, pa ti si odavno na Kutku, samo si tek od skoro aktivna, nisam znala.
Nije bitan staž ženske, bitno je da se lepo družimo Very Happy
Pariz, ti ono beše pod nikom mala parizanka, hehehe, čini mi se da si promenila jer su te listom svi zvali mala partizanka. Laughing mene je isto nerviralo kad moraš svakom da objašnjavaš. Znači i ti sam nu tu odavno, ja sam sve mislila da si došla kasnije...Kako vreme leti, ili ja sad nisam tako aktivna, a vremena kad sam non stop pisala se sećam detaljnije pa mi izgleda davno.
Mnogo bre lepog druženja bilo ovde na Kutku, i mnogo će ga tek biti d
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 1/12/2011, 20:56

Nisam orle zbog toga promenila profil... nisam se setila passa i nikako nije bilo moguće da ga sredim- šiznem,okrenem list i stvorim mali pariz koji je vremenom postao "dr" Very Happy
divnu si sliku postavila. Volim te, likom na stare čestitke za Novaka...jednostavne, bez lepljenih ili 3d elemenata, krajnje jednostavne-debele snegom i obavezno sa decom razdraganom i Deda Mrazom
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 1/12/2011, 22:27

Neka vam decembar donese puno radosti na svakom polju! Very Happy
Ja ne umem tako lepo da pisem, kao neke od vas, ali znate da to mislim od osmeh srce
Misice, kako si lepo srocila ovo, tako toplo i puno ljubavi! srca Zao mi je draga sto ti je pozitivan rezultat c Nadam se da se da resiti terapijom!
Nego, kad pravite takve putesestvije Bixinom novom makinom, ako vam dosadi snega i grudvanja, dodjite do mene, da se osuncate! sunny
Bixi, cestitke za kolica! Uzdravlju da se vozite! Very Happy
Sve vas d jako!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od key 1/12/2011, 22:38

Jutra vece!!!! Very Happy
da ovaj decembar pamtite samo po lepom...
Maus,divan post.stvarno divan.zao mi je sto je rezultat pozitivan,ja se sve nsto nadala da nije... No
Biksi,u zdravlju da vozis auto! Very Happy
drage moje,ja ne znam sta bih bez ovog naseg Kutka...
sve vas osmeh srce
key
key

Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 1/12/2011, 23:07

dr mali pariz ::Nisam orle zbog toga promenila profil... nisam se setila passa i
Aaa, dobro, ja bih promenila i zbog zabune, hehe, baš mi bilo smešno tada.
I ja volim te stare razglednice, imala moja baka kad sam bila mala neki goblen sa takvom sličnom slikom, jedna od retkih stvari koje se sećam iz predškolskog uzrasta.
Kasia, key osmeh srce
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 1/12/2011, 23:41

kasia ::Ma znas sta Maus, e ljubim te opet i opet i opet, i jos sto puta to tvoje maleno cudo pametno i lepo! Eto! Sve prema zasluzi!

Hoce malci bez mene sa babom i dedom, super im je doslo jer ne idu napolje ovih dana pa su jadni kao u zatvoru. Promena im bas prija. Moji su stalno angazovani oko unucica (mojih dvoje i bratovih troje), tako da je kod njih kao na pokretnoj traci, a sad imaju iskustva sa decom svih uzrasta Very Happy . Nego moj otac jos radi pa se uklapamo po njegovim smenama, i po prioritetima. Npr. jedan dan je kod brata, vodi najstarijeg u skolu i iz skole, pa na plivanje, ili cuva najmladje od "nase" dece (Natu ima osam meseci) da snajka moze nesto da uradi oko starije dvojice, a mama je recimo tad kod mene. Pa se zamenimo...i tako...Igranka bez prestanka!
Cini mi se da je to jedna divna igranka! lol!
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 1/12/2011, 23:46

Orline, divna je slika, setim se detinjstva i kad smo ovakve cestitke birali i slali najblizima.
Da znate da mi to nedostaje, moracu se angazovati ove godine.
Eto mi zanimacije, samo da se pojave oni ulicni prodavci. srcasti poljupci
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 2/12/2011, 07:03

Evo jedna kafa vruća...Osetite miris i ukus dok maus ne okači sliku Very Happy
Dobro jutro i lep dan vam želim lol!
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 2/12/2011, 07:59

Dobro jutro!
dr mali pariz :: Ne pišeš nam...je l te brine to stanje? Kako se osećaš? Stanje-mislim spoznaja.
Bila sam sam se ufrkala kada sam videla da se krug siri, dok sam drhtala od temperature...(kada sam shvatila da je krpelj bio zarazen) i tako sva sturena sam guglala po netu...vec sam sebe videla kako imam zapaljenje mozdanih opni i nerava, srcananih misica i drugih organa v Sada,kako je tako je. Nisam ni prva ni poslednja koja ima lajmsku bolest,tj. imala Very Happy Vise se ne brinem. I po sto puta kazem, sreca da je mene ujeo, a nekog od dece.

orline ::Evo jedna kafa vruća...Osetite miris i ukus dok maus ne okači sliku Very Happy
Dobro jutro i lep dan vam želim lol!

Orli miris je divan mmmmmmmmmmmm
Izvolite

Decembarska zimska jutra - Page 2 2vln1ie

Milijana srecna ti dvogodisnjica druzenja sa nama igra
Mala je za mene ostala Mala. Partizanka, Pariz ili dr...ma samo da si ovde i da se druzimo.
I ja volim cestitke. Evo, svaka koja zeli da dobije cestitku za Novaka neka mi posalje adresu na pp i sa zadovoljstvom cu je isporuciti.
Petak je, Adri gde si?
Zene zive bile!
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 2/12/2011, 08:04

Metaurina ::
Nego, kad pravite takve putesestvije Bixinom novom makinom, ako vam dosadi snega i grudvanja, dodjite do mene, da se osuncate! sunny
Ohohooooo Meta hvala na pozivu. Necemo te zaobici, budi sigurna. Samo da se Biksi slozi Very Happy
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 2/12/2011, 08:21

Jutro cure!
Kako je lepo kad dodješ na posao ,otvoriš Kutak ,dočeka te kafa i ljubav Very Happy

Maus ,registrovah ja tog tvog krpelja al sve nekako mislila neće lajam kod tebe ,češkala si malo više i to je to .mislim da si ga sasekla na vreme u korenu i da će sve to biti kak treba i na kraju se moram sloziti sa tobom ,sreća pa je zaluto kod tebe a ne kod dečice .

Biksi ,umalo da propustim autić,čestitam i ako treba nešto od obavezne opreme ondaK morate sa ekipom koju pokupiš i do Niša lol!

Ori ,hvala za divnu sličku ,vraća u neke lepe i bezbrizne dane.....

Ljubim vas sve cure drage ,neće me biti par dana odoh kod brata da pomazem za slavu (nedelja -Vavedenje ),ako vas nanese put ,izvolite !
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 2/12/2011, 08:27

Ode mi post, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Decembarska jutra dobrodošla, da ste nas srećna i blagonosna u svakom segmentu života!

Drugarke, hvala na lepim željama za auto, svidja mi se Mimina ideja, samo da stignu tablice, pa se može krenuti u akciju! Inače na autu ima ona nalepnica beba u autu, nadam se da slutimo! :) Tako je stigao iz Italije. Osećanja u vezi auta su naravno bila pomešana, srećna sam što smo ga kupili, al mi je bilo mnogo teško kad smo ga dovezli kući. Sita sam se isplakala, znam koliko bi tata bio srećan i šta bi mi rekao...Znam i da će mi za sve dogadjaje koji slede u našim životima biti teško, sve znam, samo treba da se naviknem...

I da, onaj posao koji sam konačno u ponedeljak bila završila, juče mi je stigao email, sa novim, promenjenim uputstvom, da se sve ispravi i dostavi danas! Pitala sam koleginicu je li skrivena kamera! Stvarno nisam mogla da verujem, ko tu koga?! Al, ajd, odoh to da menjam, ne mogu više da se opterećujem, to u ovoj državi nema smisla! :)
Mima, jbg za taj nalaz. I nije baš morao da bude pozitivan! Decembarska zimska jutra - Page 2 510326

LJubim vas i stiskam!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 2/12/2011, 10:01

Biksi Decembarska zimska jutra - Page 2 670661da puknu koske!
Sluti nalepnica, nego sta Decembarska zimska jutra - Page 2 561840

Ljubim vas, mm otisao na put, pa mi bas nedostaje, nece biti tu za vikend, a taman su radili malo blize, kad ono ...
Otisao u Skoplje, molim Makedonke da ga malo pripaze, da ne nazebe lol!
Sta da mu narucim, osim Mastike Embarassed i bisera sa Ohrida? Molim konstruktivne predloge Laughing
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 2/12/2011, 10:17

Dobro jutro cure ff
Kako ste vredne ,drugi decembar a vec pisem na 4 strani likeit
Maus lepo si rekla bolje sto je tebe ujeo a ne neke od dece.Sad sta je tu je poljubac da sto brze ostane sve iza tebe.
AA Biksi biks kazes nalepnica tu ...sluti to sluti sugurna sam d a vidim da ste vec isplanirali trasu za setanciju lol!
Djole i ja to isto kazem,najlepse mi je piti prvu jutarnju kafu uz kutak naočare
Bak a tm u Skoplju a lol! Ima dosta toga sto moze da ti donese,mislim od konstruktivnih predloga... pasulj,med, yes
A ja cure moje muke mucim sa bubrezima ...puni su kamnecicima do velicine od 6.5 mm na desnom ima i zastoj pa sam natecena ko balon No zastoj napravio cistit i sad sam na antibiotiku da prvo to sredimo a posle i ove kamenje c
Aj ljubim vas ljubav
a gde je adriatika pa dans je petak b
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 2/12/2011, 10:34

Dobro jutro, drage moje.
Petak stigao, vikend ide, mm opet na godisnji, oooo, kako je to lepo, necu biti sama ceo dan. Bar cu brze izgurati vreme do rezultata.
Biksi, ta nalepnica mi je nesto sumnjiva. lol! Ja stalno zagledam kola koja imaju takve dodatke, i smisljam sta cu ja zalepiti kad i ja budem, Boze pomozi imala bebana. yes
Juce nisam mogla da zaspim, pa sam dokona smisljala kako cu ove godine okititi kucu. Stvarno ne znam sta cu sa sobom.
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 2/12/2011, 13:28

Very Happy Very Happy
Dančić Jutra! Lepo miri kafica, Mišu naš! Hvalaaaaaaaaa Decembarska zimska jutra - Page 2 275568
Ej, ma da je samo partizanka bila...ne sećate ...bila sam i parizerka Embarassed
ali sve su to imena ljubavi Very Happy, ja se ne ljutim. Ovaj nick je toliko srastao uz mene da će mi ime i prezime biti alijas lol!
Dok sam bila na Kolevci, bila je divna akcija slanja Novogodišnjih čestitki. Dobijala sam i slala...bile su to uglavnom napravljene, ili rukom dece naših drugarica ili njihovom rukom...nije loša ideja.
Bixi...ne mogu da verujem za posao.... :no:katastrofa! I baš sam se opet ražalostila tvojom emocijom Decembarska zimska jutra - Page 2 670661
META...i ovde podsećam i prozivam za slike iz Neapulja!! Decembarska zimska jutra - Page 2 670661
Caci, opet bubrezi..majku mu... može li to čajevima da se izbaci,ili su veliki da samo operacija pomaže? Šta ti je činiti?
Bak-obavezno minđuše od ohridskog bisera!
Mrvice, super što će muž da pravi društvo...u društvu je sve lakše Very Happy
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 32 Prethodni  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Sledeći