Decembarska zimska jutra
+49
Marija86
Sami
nabla
red
7-patuljaka
Simona
tuli
senka
anak
Nekica
dragana76ns
adriatika
zvezdicad
bobica83
Cranberry
catherine290505
brinbili
ciklama
HappyGirl
nesalela
maza1972
Kamilica
racili
cicsa80
Shizika
lolipop
Jelena*
Struzzo
JocY
MAAKKI
BiKsi :)
key
KoMetaK
Orline
dr mali pariz
kasia
Tinche
Mrvica
bebko
caci
bak
maja76
buby
maus
djole42
MARA
Mirjana
Cupava
Milijana
53 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 32
Strana 6 od 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Re: Decembarska zimska jutra
bak ::
Moje su komsije klale kozu , Djoletove su im pregradile put
A sve vreme imam osecaj da sam nesto pobrkala
Znaci tako je bilo sa jadnom kozom
Muzic dosao, doneo Mastiku
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro drage,
Maus, ipak nista bez tvoje kafe. Tako lepo mirise. Kad sam radila ujutro je sve bilo na frku i trku, a sad (jos kako nemam mucnine) prosto mi je uzivancija ujutro.
Svako jutro pocnem s vama, kafa u najboljem drustvu.
I kako covek da ne bude raspolozen!
Maus, ipak nista bez tvoje kafe. Tako lepo mirise. Kad sam radila ujutro je sve bilo na frku i trku, a sad (jos kako nemam mucnine) prosto mi je uzivancija ujutro.
Svako jutro pocnem s vama, kafa u najboljem drustvu.
I kako covek da ne bude raspolozen!
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Uh i meni prija prva jutarnja na kutku. Jedva sam se probudila i istuširala. Duša mi spava! Čekam učenicu koja kasni već 17minuta, pa se tako nadam da neće ni doći.
Onda bi se vratila u krevet, još malo samo, kad mi je Bog dao da uživam što kaže mm.
Stalno me zeza kako mi je upala kašika u med od kad sam njega "prevarila", a sada tek, ne pitajte. Došao neki dan s posla, jedva nosi kese, gomilu kesa (pošto sam ja svašta naručila), a ja posmatram iz fotelje kako ih se oslobađa i zvocam:"Ne to na pod! Pa što si kupio toliko pakovanje?..." A on će:"E ovo se zove kupovina iz fotelje!Ljubavi, tebe Bog obožava, isto koliko i ja!"
Onda bi se vratila u krevet, još malo samo, kad mi je Bog dao da uživam što kaže mm.
Stalno me zeza kako mi je upala kašika u med od kad sam njega "prevarila", a sada tek, ne pitajte. Došao neki dan s posla, jedva nosi kese, gomilu kesa (pošto sam ja svašta naručila), a ja posmatram iz fotelje kako ih se oslobađa i zvocam:"Ne to na pod! Pa što si kupio toliko pakovanje?..." A on će:"E ovo se zove kupovina iz fotelje!Ljubavi, tebe Bog obožava, isto koliko i ja!"
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
neko je spomenuo duvan čvarkeeeeeee bebko , stižem sa vrućom lepinjom!
Dan Jutra! Opet o svinjo i kozokoljima pričate...ništa strašnije nisam čula od zapomaganja jareta kad ga kolju...ko samo dete!Užas!
Mišice, angažujem te za žurku sledeću!
Miro, uživaj!
Cure, odoh da podgrevam ručak...pišemo seeeeeeeee
Dan Jutra! Opet o svinjo i kozokoljima pričate...ništa strašnije nisam čula od zapomaganja jareta kad ga kolju...ko samo dete!Užas!
Mišice, angažujem te za žurku sledeću!
Miro, uživaj!
Cure, odoh da podgrevam ručak...pišemo seeeeeeeee
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dan
Maus hvala na kafici,bas je prijala
Miro samo ti uzivaj
Prvi glas srbije gledam,mm i ja navijamo za Filipa.
Ljubac
Maus hvala na kafici,bas je prijala
Miro samo ti uzivaj
Prvi glas srbije gledam,mm i ja navijamo za Filipa.
Ljubac
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
E, Miro, kako si ga samo takvog prevarila.
Sreca nasa sto imamo tako dobre muzeve, i ja mom samo posaljem u poruci sta sve da kupi, a ako nesto zaboravi, on bi odmah isao po to ponovo. Nista mu nije tesko.
A neki dan me pita sta hocu da mi kupi, i ja kao malo dete, KIDI SA PUNO MLEKA, i cok.bananicu. Smejalo se kao lud.Oci su mi se zasijale dok sam to izgovarala. Inace, od kako sam ostala trudna ne jede mi se slatko nikako, sad mi bas nesto odgovara taj slatkis, samo dozir am,svaki dan po jednu.
Sreca nasa sto imamo tako dobre muzeve, i ja mom samo posaljem u poruci sta sve da kupi, a ako nesto zaboravi, on bi odmah isao po to ponovo. Nista mu nije tesko.
A neki dan me pita sta hocu da mi kupi, i ja kao malo dete, KIDI SA PUNO MLEKA, i cok.bananicu. Smejalo se kao lud.Oci su mi se zasijale dok sam to izgovarala. Inace, od kako sam ostala trudna ne jede mi se slatko nikako, sad mi bas nesto odgovara taj slatkis, samo dozir am,svaki dan po jednu.
Ja slatkiše obično ne jedem mnogo. Više volim slane grickalice. Ali kad me spopadne neki period, pa to nije normalno. Onda cepam juhu, milk šnite, barni...sve te dečije radosti A slatkiše mm tamani opasno. Taj je prvih godina braka sam jeo čokoladu. Ustane noću, otvori i pojede svih 200gr A ja je merkala ceo dan i pitala ga hoće li. Neću ja bez njega da načnem!!! Dok kralj nije ni pomislio na mene dok je ždrao. Ma ni kockicu da mi ostavi. Onda sam jednom plakala zbog toga, pa ga je to pogodilo. Otišao i kupio mi ko zna koliko čokolada, a ja neutešna plačem kao dete i objašnjavam somu da se ne radi o tome da mi se jede, već ne mogu da shvatim da se ne seti da mi ostavi kockicu.
Sledeći put, ostavio dve kockice Bio je duplo bolji no šta sam tražila od njega!
Sledeći put, ostavio dve kockice Bio je duplo bolji no šta sam tražila od njega!
Veče jutra !
Evo me na poslu ,vikend pomagala bratu i snaji oko slave ....sinoć se gostili do zore ...davno se nisam toliko i tako smejala da nemam više glasa a trbušni mišići bole ko da sam odradila stotinak trbušnjaka .
Komšije ko šiša ,ja rešila da naručim kamion proširen i produzen pa će im ogradu malKo ućerat
Ljubim vas sve odoh da čituckam šta sam propustila !
Evo me na poslu ,vikend pomagala bratu i snaji oko slave ....sinoć se gostili do zore ...davno se nisam toliko i tako smejala da nemam više glasa a trbušni mišići bole ko da sam odradila stotinak trbušnjaka .
Komšije ko šiša ,ja rešila da naručim kamion proširen i produzen pa će im ogradu malKo ućerat
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
E, vala, neka si resila, i treba da sprevedes u delo!djole39 ::Komšije ko šiša ,ja rešila da naručim kamion proširen i produzen pa će im ogradu malKo ućerat
Bebko, kud mi pomenu duvan cvarke, ne znam koliko ih dugo nisam jela Sad samo o njima mislim! Eto i mene sa vrucom pogacom!
Miro, i mm je bio u pocetku isti ko tvoj, jedinac, pa navikao sve za njega, a onda sam ja par puta napravila scene, ili pojela sama cokolade, pa sam ga prevaspitala Ma, nije stvar u cokoladi, nego u tome da nas se ne sete!
Ja kao ucim, a sve bih da radim osim toga Uh, sto sam se olenjila i zaboravila da ucim!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Hoću i ja duvan čvarke!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Sad je sezona klanja svinja, pa samo pricamo o cvarcima. A kad krenu slave ima samo da pricamo o sarmicama i pecenju..
Dobro veče...
Poziv je otvoren na duvan čvarke
Samo vi dođite,biće i vruće pogače
Eno u Kuhinji se vidi kako mi dobro idu i dizana testa
Čekam vas...
Poziv je otvoren na duvan čvarke
Samo vi dođite,biće i vruće pogače
Eno u Kuhinji se vidi kako mi dobro idu i dizana testa
Čekam vas...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Ajoj, ljudi, ja ću se pored vas ugojiti 100 kg!
Miro nećeš,ti ionako moraš da jedeš sada za dvoje-bar imaš izgovor
Odoh do tebe da vidim da nisi bila još koji put na uz
Odoh do tebe da vidim da nisi bila još koji put na uz
Bebko, kako napreduju lilulice?
Nešto mi slabo idu ove iz prve kutije
Možda onu drugu poguram nekako
Možda onu drugu poguram nekako
je l mikro?
i on će se juče zvati!
Je li draga, jesi li ti kad zbog svog Pcos pila metformin?
Je li draga, jesi li ti kad zbog svog Pcos pila metformin?
Od 2005.god redovno 3x500mg
To mi dao LJupče još na prvim konsultacijama da proverim...
Nego nešto se mislim,da ovih dana krenem i onu moju udarnu terapiju (beviplex i folnu 2x),aspirin i folnu 1x nisam ni prekidala
Ne verujem da će da šteti a dr će mi dati isto to pri prvom viđanju...
Nego nešto se mislim,da ovih dana krenem i onu moju udarnu terapiju (beviplex i folnu 2x),aspirin i folnu 1x nisam ni prekidala
Bez prekida??? A jesi li proveravala bubrege?
Nije baš zgodno piti toliko dugo bez prestanka,ako negde stigneš,konsultuj nekog endokrinologa.
Pomenutu terapiju možeš nastaviti,bez problema
Nije baš zgodno piti toliko dugo bez prestanka,ako negde stigneš,konsultuj nekog endokrinologa.
Pomenutu terapiju možeš nastaviti,bez problema
Ma jedno vreme nisam pila,kada mi je bio pun k.... i postupaka i lekara i lekova...Pa krenula pre postupka u Le,redovno jer mi i oni rekli da on može samo da mi pomogne
Problem sa bubrezima sam imala od ranije,
ali kako pijem filtriranu vodu ok su...
Problem sa bubrezima sam imala od ranije,
ali kako pijem filtriranu vodu ok su...
Biksi lepa su kolica i da ih vozite u sreci i decicom u sedalicama!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Veče klube!
Jupi pada kiša, valja će i snijeg skoro. Toliko mu se radujem, kao nikad u životu.
Ja danas stigla s posla, a sveki poslala 15 pilića, satima sam ih tranžirala.Leđa su me zabolila. Al nema veze volim ih papati.
Bebkić proći će i te lilulice, samo polako. Samo da ti kažem da se folna ne preporučuje u toku korištenja sa kontracepcijom zbog gastrointerstinalnih tegoba. Slažem se sa Pari za kontrolu bubrega .
Jutra ljubim sve
Jupi pada kiša, valja će i snijeg skoro. Toliko mu se radujem, kao nikad u životu.
Ja danas stigla s posla, a sveki poslala 15 pilića, satima sam ih tranžirala.Leđa su me zabolila. Al nema veze volim ih papati.
bebko ::Od 2005.god redovno 3x500mg
Bebkić proći će i te lilulice, samo polako. Samo da ti kažem da se folna ne preporučuje u toku korištenja sa kontracepcijom zbog gastrointerstinalnih tegoba. Slažem se sa Pari za kontrolu bubrega .
Jutra ljubim sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
I kod nas kisa ceo dan, uopste nisam izlazila napolje, nimalo je ne volim.
Samo sam stala malo na prozor minut dva da udahnem vazduha i to je to od mene. Sneg je vec druga prica, volim kad zabeli, i kad se cuja cika dece na
Prosto sve utihne bar dok ne padne dobar sneg.
Samo sam stala malo na prozor minut dva da udahnem vazduha i to je to od mene. Sneg je vec druga prica, volim kad zabeli, i kad se cuja cika dece na
Prosto sve utihne bar dok ne padne dobar sneg.
Strana 6 od 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska snezna bela jutra :)
» Decembarska jutra
» decembarska jutra