Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+47
ninica2
Kamilica
lena
bebko
red
maja kg
Zoka83
MARA
Orline
daxi011
Sneza
Sami
makababy
JocY
Tinche
agata
maus
bobica83
bak
Dacaa
dr mali pariz
Shizika
Milijana
Mrvica
Likoli
buby
Tanja83
MAAKKI
cicsa80
BiKsi :)
dragana76ns
KoMetaK
key
Mirjana
Marija86
nolinica
anak
Nefertari
gagax81
seka 35
natalija
Mali Princ
*AIDA*
dragmilk
cvrle76
noja
lolipop
51 posters
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Nolinice, Aida se žalila da je sva natečena. Čak i usne su joj natečene. Ne znam da li ima problem sa pritiskom, ali sa zadržavanjem vode definitivno ima.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Meni su nateceni zglobovi na stopalima i potkolenice, ali to je normalno u trudnoci. Aida se žalila da su joj oteceni lice i usne. To je stanje za posmatranje, a koliko se secam ona se ranije žalila da ima visok pritisak.
Hristos se rodi! Srecan Božić svim koji ga slave.
Hristos se rodi! Srecan Božić svim koji ga slave.
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Vaistinu se rodi.
SRECAN BOZIC SVIMA.
Aida, draga, niko od nas to ne voli, ali izdrzi jos malo kad si sve ovo. Bice sve ok. Pozdravljamo malisane od 2 kile.
SRECAN BOZIC SVIMA.
Aida, draga, niko od nas to ne voli, ali izdrzi jos malo kad si sve ovo. Bice sve ok. Pozdravljamo malisane od 2 kile.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Mir Božji, Hristos se rodi, drage trudnice!
da, Aida, bolje da si pod nadzorom lekara, jer si i ranije, koliko se sećam imala problem sa pritiskom.
O.K. Miro, interesovalo me ,jer si se često žalila na mučninu,pa sam se pitala jesi li povraćala...
pozz cure!
da, Aida, bolje da si pod nadzorom lekara, jer si i ranije, koliko se sećam imala problem sa pritiskom.
O.K. Miro, interesovalo me ,jer si se često žalila na mučninu,pa sam se pitala jesi li povraćala...
pozz cure!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pari, kako si ti? Imas li mucnine?
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
nolinica ::Pariz, Dacco, videla sam ja pitanje, ali sam mislila da se na mene ne odnosi jer sam ja na nekoj strani pre toga pisala kako su mi rekli da ne vredi da radim ni tripl ni dabl jer se radi o blizanačkoj trudnoći!!
inace mi sestra iz Betanije rekla da se ne radi dabl sa blizancima.A citala sam malo o tome i nadjem da su neke zene i radile zato sam i pitala.Hvala Pari i Noli
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Evo tek sam sad sve iscitala Hvala na savetima divne ste
Mrvo, o.k. sam. Nemam mučnine, gađenja i simptome te vrste. Kuc,kuc,kuc...Mrvica ::Pari, kako si ti? Imas li mucnine?
Inače, ja ću dabl raditi, iako je tako Daco,kako kažeš. Već sam pripremljena na loš nalaz,ali i tripl -koji je merodavniji ću raditi.
Podrav trudnaje!
red- Broj poruka : 255
Datum upisa : 13.11.2011
Samo da vas ljubnem sve u te vase lepe stomacice!
Nef nam se ne javlja, sigurno se porodila
Nef nam se ne javlja, sigurno se porodila
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Da, Nef se porodila, da joj i ovde čestitam!!! Sve je ok što je najvažnije. Verovatno će se uskoro javiti!
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
Gagax, ima Nef svoj trudnicki dnevnik ovde, i vec je okacila Vasilove slike i mnogo je sladak!
https://kutak.forumotion.com/t1728p555-nefertari-moj-drugi-tddruga-trudnoca-iz-nultog-pokusaja-d
https://kutak.forumotion.com/t1728p555-nefertari-moj-drugi-tddruga-trudnoca-iz-nultog-pokusaja-d
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Zenice kako ste?ja evo sad podigla nalaze krv i urina.Opet imam neku infekciju.Ma i taj urin vise.... Uradim urino nema nista a ovamo masa bakterija ,6leukocita,sluz,imam i jedan nitrit...Ludilo.Valjda ce mi dati sad nesto.
Krv je sad bolja.Sedimentacija i trombociti su sad ok prosli put mi bili povecani.I tako nesto smanjeno ali minimalno nije strasno.Idem kod gin u utorak pa cu videti sta ce mi reci.Doduse boli me to dole sve.Pre me nije bolelo.Kao kad se prehladis.E a super se oblacim ali nevredi izgleda sam bas osetljiva.
Pari ma super sto ces odraditi kompletno sve.ja cu jos da vidim sta ce biti do kraja ko zna mozda i ja uradim sve.
Krv je sad bolja.Sedimentacija i trombociti su sad ok prosli put mi bili povecani.I tako nesto smanjeno ali minimalno nije strasno.Idem kod gin u utorak pa cu videti sta ce mi reci.Doduse boli me to dole sve.Pre me nije bolelo.Kao kad se prehladis.E a super se oblacim ali nevredi izgleda sam bas osetljiva.
Pari ma super sto ces odraditi kompletno sve.ja cu jos da vidim sta ce biti do kraja ko zna mozda i ja uradim sve.
LJubim sve naše trudnice
a poseban pozdrav za od 4cm
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Daco, tako i meni. Prvi put mnogo bakterija, drugi put retko bakterije, a urinokultura oba puta sterilna.
Samo pi više vode. To je dobro i za tvoje jajnike. Sad bi već trebali da ti se skroz vrate u normalu.
Jesi li probala da nosiš vunene čarape? Ja imam par vunenih, i konfekcijskih i onih srpskih tradicionalnih. Čim osetim da mi je hladno, ja obujem njih i obučem bodi, da mi ne budu gola leđa, i onda nema frke za jajnike.
Drugarice lepotice, sve vas stiskam jaaako
Samo pi više vode. To je dobro i za tvoje jajnike. Sad bi već trebali da ti se skroz vrate u normalu.
Jesi li probala da nosiš vunene čarape? Ja imam par vunenih, i konfekcijskih i onih srpskih tradicionalnih. Čim osetim da mi je hladno, ja obujem njih i obučem bodi, da mi ne budu gola leđa, i onda nema frke za jajnike.
Drugarice lepotice, sve vas stiskam jaaako
Svim trudnicama zelim srecnu NG i sve ostale praznike!!!!!!!!!!
Pari, tu li si, macko......... lepo te je videti na ovim stranama...... cini se da sve ide po "pe-es"-u... dabl, tripl....... dileme, trileme trudnicke... Narode, nemam reci da opisem kako sam srecna zbog ove nase Male. Secam se, nakon prvog mog UZ-a, umesto muzu (bese van Bgd-a), ja se javila prvo njoj....... E, dao nam je Bog da ja sad vidim nju sa trudnickim tikerom!!!
Pari, tu li si, macko......... lepo te je videti na ovim stranama...... cini se da sve ide po "pe-es"-u... dabl, tripl....... dileme, trileme trudnicke... Narode, nemam reci da opisem kako sam srecna zbog ove nase Male. Secam se, nakon prvog mog UZ-a, umesto muzu (bese van Bgd-a), ja se javila prvo njoj....... E, dao nam je Bog da ja sad vidim nju sa trudnickim tikerom!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Trudnaje, mame, nase drage buduce trudnaje samo da vas pozdravim,
,
Uhvatila me zgara opaka od ledja kad se naslonim pa
po plucima, prvo bilo nocu sad non stop pece,
al dobro jos malo,
Nije od hrane jer slabo jedem vec tako mora :)
Niza sam a ona visoko ispod rebara pa gura nonama guzara
U zeludac
Rezervisali smo i kolica isto iz tri dela, nije stokki :)
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
lena ::[ nemam reci da opisem kako sam srecna zbog ove nase Male. Secam se, nakon prvog mog UZ-a, umesto muzu (bese van Bgd-a), ja se javila prvo njoj.......
Hahahahahaha, i meni je bila u top 3 nakon pozitivne bete
Ljubac trudnicama!
Zoka83- Broj poruka : 2261
Datum upisa : 29.10.2009
Drage moje trudničice, ja bih da vam pošaljem ljubac, da vam čestitam Novu godinu, i Božić onima koje slave. Želim da vam ova godina bude jedna od najboljih u životu
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Gagax, piši nam malo detalja o tvojoj mrvici! kako napredujete?
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
Biksi hvala za link. Sad sam videla malog medenog batu. Nef, cestitm i ovde!
Noli, drago mi je sto mislis na mene
16. Jan. idemo na drugu kontrolu i bocu pa cemo da vidimo koliko smo porasli. Ovih dana smo isli svaki dan u setnje i bas mu prija, sad se unervozi bas u to vreme. Danas sam ga obukla u skafander i stavila pored prozora da spava, odma se umirio na svezem vazduhu
Uzivam svaki dan sa njim, poceo je da se smeje kad mu se prica, da guce, obozava kad je bez pelena pa samo mlati nogama... Neki dan smo i prvi put plakali jer smo se udarili (mlati dete rukama pa udari sam sebe). Kupili smo mu neku buljavu, zelenu zabicu pa samo u nju gleda.
Eto, kratko... Sad ce sirena da se oglasi, idem da spremam klopu!
Noli, drago mi je sto mislis na mene
16. Jan. idemo na drugu kontrolu i bocu pa cemo da vidimo koliko smo porasli. Ovih dana smo isli svaki dan u setnje i bas mu prija, sad se unervozi bas u to vreme. Danas sam ga obukla u skafander i stavila pored prozora da spava, odma se umirio na svezem vazduhu
Uzivam svaki dan sa njim, poceo je da se smeje kad mu se prica, da guce, obozava kad je bez pelena pa samo mlati nogama... Neki dan smo i prvi put plakali jer smo se udarili (mlati dete rukama pa udari sam sebe). Kupili smo mu neku buljavu, zelenu zabicu pa samo u nju gleda.
Eto, kratko... Sad ce sirena da se oglasi, idem da spremam klopu!
bebko ::LJubim sve naše trudnice
lena ::Svim trudnicama zelim srecnu NG i sve ostale praznike!!!!!!!!!!
lutke moje!Zoka83 ::lena ::[ nemam reci da opisem kako sam srecna zbog ove nase Male. Secam se, nakon prvog mog UZ-a, umesto muzu (bese van Bgd-a), ja se javila prvo njoj.......
Hahahahahaha, i meni je bila u top 3 nakon pozitivne bete
Ljubac trudnicama!
Gde ste trudnice? I mamice su tu...Gago...smotuljak već pregazio 2 meseca. Med!
gagax81 ::... poceo je da se smeje kad mu se prica, da guce, obozava kad je bez pelena pa samo mlati nogama... Neki dan smo i prvi put plakali jer smo se udarili (mlati dete rukama pa udari sam sebe). Kupili smo mu neku buljavu, zelenu zabicu pa samo u nju gleda.
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu