Korak po korak na putu do bete +
+61
Jelica
grudva
7-patuljaka
Struzzo
Deni
Likoli
mijaki
medolino
red
shenon
senka
Jejaaa
LaFolie
Palcica Zvoncica
lilly13
key
liliCool
maus
SannI-AlL
racili
Niny
ragaco
Cupava
bak
Botox
bebko
ananana
Malina
JocY
laKole
hany
dragmilk
Elle
natalija
sanja 80
suncica muncica
jaca*caca
cvrle76
dragana76ns
noja
little monster
Jelena*
Mali Princ
cicsa80
Dacaa
lilya
traveler81
daxi011
SSanja
BiKsi :)
Xena
KoMetaK
lolipop
MAAKKI
Kamilica
djole42
maza1972
anak
ninica2
Mirjana
dr mali pariz
65 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Senka, a gde ces bese mutacije da radis?
Bravo za ogtt
Bravo za ogtt
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
ASA smo radili jos 2005 na pocetku borbe i bilo je ok, sto se i pokazalo na VTO gde je klasicnom VTO od 15 jc oplodjeno 11, a na drugoj VTO od 18 jc oplodjeno 12.
Pre ove poslednje VTO tsh je bio 1.38nmol/l (ref vr 0,35-4,94), a prl 366 mlU/l (ref vr. 108,78-557,13).
Sada sam opet radila hormone ali mi rezultati jos nisu stigli. Bice krajem nedelje...
Pre ove poslednje VTO tsh je bio 1.38nmol/l (ref vr 0,35-4,94), a prl 366 mlU/l (ref vr. 108,78-557,13).
Sada sam opet radila hormone ali mi rezultati jos nisu stigli. Bice krajem nedelje...
senka- Broj poruka : 495
Godina : 49
Datum upisa : 28.10.2011
@ bak
mutacije cu u Helix labu, tamo je najpovoljnije. Za FII i MTHFR traze 6.200,00 i rezultati su za 5-7 dana. To je u Visegradskoj 25, a rade iz brisa sa unutrasnje strane obraza.... da malo postedim vene...
CCCCC... spavalo ti se....CCCC....
mutacije cu u Helix labu, tamo je najpovoljnije. Za FII i MTHFR traze 6.200,00 i rezultati su za 5-7 dana. To je u Visegradskoj 25, a rade iz brisa sa unutrasnje strane obraza.... da malo postedim vene...
CCCCC... spavalo ti se....CCCC....
dr mali pariz ::Senka,da,imaju hematologa-Miljića,ali za OGTT ti treba endokrinolog-ne ginekolog.
Kad budeš zakazivala u Jevremovoj, vidi i da Miljić bude tu, da ne dolaziš 5x...
Šenon, već si zakazala..bravo si ga, bravo!!
jooooj... ma ja cu da se pravim luda... rekli su mi da donesem rezultate pa da vidim sta ce onda da mi kazu... nije mi tesko da skoknem do njih i 10x ako treba
valjda ce ovaj OGTT da bude dobar pa mi nece trebati endo, a ako bude trebalo (pu pu pu) onda cu da nadjem i neku vezicu
Senka pa ti si onda u fullu i
mi smo radili asu isto bilo ok,
ne znam mozda preventivno nesto ne znam kao ja fraxi.zbog prokrvljenosti
, videces sad oggt pa sretnoooo , mora biti ok pored dobrih rezultara
mi smo radili asu isto bilo ok,
ne znam mozda preventivno nesto ne znam kao ja fraxi.zbog prokrvljenosti
, videces sad oggt pa sretnoooo , mora biti ok pored dobrih rezultara
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Deco, kad smo kod fraxija. Neko je pomenuo bockanje u nogu i ruku. Za ruku znam, ali ne mogu sama sebi. A kako se bockate u nogu? Ne mogu više da maltretiram stomak....grozno mi je
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Miro jos malo izdri u tibu jos bar mesec dana,
pa predji na butinu ili podlakticu
Izmeris sredinu izmedju lakta i ramena pozadi a za butinu ne znam bocala se liki i cici
pa predji na butinu ili podlakticu
Izmeris sredinu izmedju lakta i ramena pozadi a za butinu ne znam bocala se liki i cici
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
O, ne mogu više...pa ja sad guram iglu po pola minuta i jedva mi uđe pod kožu. Jbg, overdose!
Ta igla kod fraxija je neka cudna, uvek imam osecaj da je zardjala i kad je 'uvlacim' u stomak, i kad je vadim.
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Ma, meni kao da bušim uši. Guram i guram, ali neće da uđe, a onda od jednom uleti. Evo večeras je nisam osetila, hvala Bogu! Ne znam dokle ću ovo primati. Jedva čekam UZ pa ako sve bude u redu, da mi polako ukida sve ove lekove!
Cure, samo da vas sve odreda
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Metice
Svi spavate?
Svi spavate?
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Mirjana ::
Svi spavate?
Ma neeeeeeeee...plevim bastu Vidi ovu trudnjacu ,vileni u sred noci.
Za sve
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ma, što je najgore, već u 23h mi se spava, a ja sam noćna ženka. Sve radim noću. Kuvam, sređujem, pišem planove....i ne mogu da shvatim da sam zamenila dan za noć-ustajem u 7h, ležem u 24h. Sačuvaj Bože. Baš drugo stanje!maus ::Mirjana ::
Svi spavate?
Ma neeeeeeeee...plevim bastu Vidi ovu trudnjacu ,vileni u sred noci.
Prinče, presladak ti je tiker!
Miro, leži ranije, znaš da kažu ako vileniš noću da će i beba da bude nemirna i da neće spavati noću! Znači obrni stvari!
Koračaljke, napred cure! Čekamo velike bete!
Miro, leži ranije, znaš da kažu ako vileniš noću da će i beba da bude nemirna i da neće spavati noću! Znači obrni stvari!
Koračaljke, napred cure! Čekamo velike bete!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Drugarice, ja bila na UZ, levi jajnik poooolicisticaaaaan. Kaze dr bolje to nego da nema nista. Mislim se ja najbolje bi bilo da je normalan, ali ajde sad.
Nocas sam sanjala kao neku pekaru i kao ima peciva i crne cokolade, ali onako veeelika pa ti odlome deo koliki hoces (takvu sam jela u NYC), nije meni dobro, nikako
Nocas sam sanjala kao neku pekaru i kao ima peciva i crne cokolade, ali onako veeelika pa ti odlome deo koliki hoces (takvu sam jela u NYC), nije meni dobro, nikako
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Lilya, piješ ti ono bi siofor ili glukofaž?!
Meni su bili policistični, al se sad prilično sredili od glukofaža!
Meni su bili policistični, al se sad prilično sredili od glukofaža!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
ja sam se skroz navikla na ocanicu, hajducku travu i virak caj
i aj sto sam se ja navikla, nego moram da kuvam duplu meru, je ovaj moj mi popije pola a nekada i vise od pola
al dobro, valjda je taj caj dobar i za njih muske, kolko mi se cini
od kuce pijem samo hajducku i virak, jer sam kao u ovulaciji, pa stopiram sa ocajnicom...
i aj sto sam se ja navikla, nego moram da kuvam duplu meru, je ovaj moj mi popije pola a nekada i vise od pola
al dobro, valjda je taj caj dobar i za njih muske, kolko mi se cini
od kuce pijem samo hajducku i virak, jer sam kao u ovulaciji, pa stopiram sa ocajnicom...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Siofor, tek trecu nedelju. Cenim da ne ide to preko noci. Ima vremena tamo do kraja januara, pocetka februara, valjda ce se dovesti u red.
Ja sam stvarno disciplinovana, nista slatko nisam ni pomirisala sem jednu kasiku meda kad sam bila prehladjena i jedan dan sam jela neki musli sa zutim secerom.
Ja sam stvarno disciplinovana, nista slatko nisam ni pomirisala sem jednu kasiku meda kad sam bila prehladjena i jedan dan sam jela neki musli sa zutim secerom.
Al sam danas bila vredna!
Isla sam na Reumatoloski, ipak i pored najbolje volje nemaju reagense za anti...... sva tela, pa trk na institut za Alergologiju i imunologiju, oni imaju, ali ne moze na taj uput, ja zapalim kod moje dr, tamo 100 zena Zamolim sesetru da samo unese uput da dr ispravi, ona za divno cudo odmah odnese, dr promeni, ja nazad na imunologiju i izvade mi krv za sve anti.... rezultat za 2 nedelje
Odem na institut za endokrinologiju da vidim da zakazem za nekog, bilo kog endo da me posalje na ogtt, pa cu ja posle kod Sumarac, aha, ne moze za ovu godinu da zovem od ponedeljka, mozda se nesto promeni
Ja objasnim da bih kod dr Sumarac, kaze sesetra da odem kod nje u sredu posle 12 pa da vidim sa njom, pa ako ona kaze ona ce zakazati.
Nabasam na hematologiju, setom se da imam uput i za to na kom pise lupus i urodjene trombofilije, odem na salter, kaze da radimo ali mora nas hematolig da vas uputi, zakazem to za 7. 12. nema blizi termin. Mozda i to odradim na uput
Mislim da je stigla , sutra u Front na hormone!
jel da da sam vredna
Biksiiii, sanjala sam te i htela da te zagrlim jaaaako i setim se da ne smem zbog tvoje kicmice
Isla sam na Reumatoloski, ipak i pored najbolje volje nemaju reagense za anti...... sva tela, pa trk na institut za Alergologiju i imunologiju, oni imaju, ali ne moze na taj uput, ja zapalim kod moje dr, tamo 100 zena Zamolim sesetru da samo unese uput da dr ispravi, ona za divno cudo odmah odnese, dr promeni, ja nazad na imunologiju i izvade mi krv za sve anti.... rezultat za 2 nedelje
Odem na institut za endokrinologiju da vidim da zakazem za nekog, bilo kog endo da me posalje na ogtt, pa cu ja posle kod Sumarac, aha, ne moze za ovu godinu da zovem od ponedeljka, mozda se nesto promeni
Ja objasnim da bih kod dr Sumarac, kaze sesetra da odem kod nje u sredu posle 12 pa da vidim sa njom, pa ako ona kaze ona ce zakazati.
Nabasam na hematologiju, setom se da imam uput i za to na kom pise lupus i urodjene trombofilije, odem na salter, kaze da radimo ali mora nas hematolig da vas uputi, zakazem to za 7. 12. nema blizi termin. Mozda i to odradim na uput
Mislim da je stigla , sutra u Front na hormone!
jel da da sam vredna
Biksiiii, sanjala sam te i htela da te zagrlim jaaaako i setim se da ne smem zbog tvoje kicmice
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Bravo komsinice! Rekoh ti ja da je alergologija "konza"!
Cuj vredna? Pa ti si danas za Ginisa
Ja sam siofor pila 6 meseci pre ET, ali sam jela i slatko. Ne bas kako znam, umem i volim...ali kada mi se bas bas zatrazi. da li si omrsala od siofora? Ja skinula 5 kg i bas sam bila mrsava.lilya ::
Bak, bas za Ginisa.lilya ::Cuj vredna? Pa ti si danas za Ginisa
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
[quote="maus"]
Pa nisam smrsala. Mislim, ne bi ni valjo da smrsam, nemam kud vise da se tanjimlilya ::
Da li si omrsala od siofora? Ja skinula 5 kg i bas sam bila mrsava.
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +