MIRJANA - Afield again!
+69
ciklama
Annie
tanjica
key
Likoli
seka 35
*AIDA*
Jelica
Struzzo
Tinche
natalija
7-patuljaka
Anavi
Jelena*
Marija86
maus
Xena
Deni
daxi011
Dacaa
lilya
LaFolie
buby
jaca*caca
Tanja83
Orline
Cranberry
Simona
traveler81
HappyGirl
lena
lilly13
maza1972
little monster
Malina
bebko
Zoka83
Sofka
dr mali pariz
ninica2
lolipop
ananana
cicsa80
djole42
Republica
viktorija
Cupava
malenaa
anak
Niny
tuli
mijaki
Milijana
noja
Shizika
BiKsi :)
JocY
dragmilk
suncica muncica
SSanja
bak
heart84
MAAKKI
Kamilica
Mali Princ
cvrle76
dragana76ns
KoMetaK
Mirjana
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Re: MIRJANA - Afield again!
Ma rekao mi je covek da odmorim dva-tri dana, da ne radim nista sto napreze misice donjeg abdomena (dizanje, usisavanje), onda, bez seksa, vrucih kupki...i mislim da je to to! Posle ta tri dana mi je preporucio setnje.
Ali ovde procitam: ne savijati se, lezati na levom boku...pa ja ne bih da nesto zaj....
Ionako se stalno sputavam, jer uopste ne mogu da shvatim da mozda nesto u meni raste....ne mogu da shvatim
Ali ovde procitam: ne savijati se, lezati na levom boku...pa ja ne bih da nesto zaj....
Ionako se stalno sputavam, jer uopste ne mogu da shvatim da mozda nesto u meni raste....ne mogu da shvatim
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
A tu si tico! A ja se zabrinula za tebe!dr mali pariz ::
Mirjana ::jer uopste ne mogu da shvatim da mozda nesto u meni raste....ne mogu da shvatim
Miro, oš batina? Nije da nešto možda raste u tebi bleso, već ti deca rastu, i ne možda, molim lepo. I navikni se da si trudna, koji su ti bre jadi? Onaj tvoj dr te omadjijao da ne možeš da razlučuješ normalno. Da staneš malo ispred ogledala i da pričaš sebi: Ja sam trudna, ja sam trudna, ja sam trudna!
Samo izbegavaj stepenice i dugo sedenje prvih par dana, i kućne poslove, posle možeš kako oćeš, jer kad se zakače, nema da se otkače!
Ajd pa tako.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
E Mirka, ti si stvarno cudo lajkujem ove tvoje strane:lol!:
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Evo kako sam diiiivno izgledala posle aspiracije sa pulsom oko 50, a pritiskom "20 sa 30" što kaže moj zet!
Poslednji izmenio Mirjana dana 28/10/2011, 08:56, izmenjeno ukupno 1 puta
Inače u Pešti ne traže da si izbrijan dole, a ni da nemaš lak na noktima. Lepo su mi navukli neke papirne čarape sve do vrha butina, i jednu ruku uvili u čaršaf, jedino mi je bila slobodna ona na kojoj su mi bili merač pritiska i anestezija-na istoj ruci!!! Kod nas koliko se sećam sa prve laparaskopije, na levoj ruci mi je bila anestezija, a na desnoj merač pritiska.
Sestre obilaze na 15 minuta i uvek napomenu da pritisneš dugme koje ti visi odmah iznad glave, ako ti šta zatreba. Ja sam to samo jednom uradila, a stvorilo se njih troje tu u roku od 5 sec. Kreveti se naravno dižu i spuštaju na milion načina, i zamislite, nije zabranjeno pacijentu da koristi daljinski, već suprotno-tebi kažu da namestiš kako ti odgovara....pa sam ja kao svaki Srbin i prodavnici šljivovice, probala sve!
Hoće li se neko javljati jutros ili da ja idem da čitam knjigu, inače ću vas smoriti glupostima!
Sestre obilaze na 15 minuta i uvek napomenu da pritisneš dugme koje ti visi odmah iznad glave, ako ti šta zatreba. Ja sam to samo jednom uradila, a stvorilo se njih troje tu u roku od 5 sec. Kreveti se naravno dižu i spuštaju na milion načina, i zamislite, nije zabranjeno pacijentu da koristi daljinski, već suprotno-tebi kažu da namestiš kako ti odgovara....pa sam ja kao svaki Srbin i prodavnici šljivovice, probala sve!
Hoće li se neko javljati jutros ili da ja idem da čitam knjigu, inače ću vas smoriti glupostima!
A da vas navučem kolačima? Evo od 31. Oktobra pre par godina, sa tetkinim piletom, kod njih kući. Slavski kolači!
Mirjana nisi ti tako lose izgledala kako sam ja videla zene da izgledaju, i ja sam bila u takvim uslovima u Skoplju, mene si privukla kolacima jer su mi zabranjeni
Za muza puza svaka cast, mnnogi bi trebali da dodju kod njega na kraci krus.
Za muza puza svaka cast, mnnogi bi trebali da dodju kod njega na kraci krus.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Mene je nerviralo sto su ovde pred svaku intervenciju trazili da budemo potpuno izbrijane dole. Naravno da necu doci kao vukodlak, to je i pitanje licne higijene, ali bas svaku dlaku da eliminisem.....uh, nekad je i tesko izvodljivo, posebno ako te uhvati period izmedju dve depilacije. Makarsta
Cranberry- Broj poruka : 212
Datum upisa : 11.05.2011
Miro super si ti!Ja mislim da je najbitnije da budes pozitivna i srecna i da se namestis kako ti odgovara.Super ti je ova stolica!Meni deluje udobno Meni je muz narezao neke komedije tako da uzivam tih par dana dok lezim.Samo uzivaj i pusti muzica da te mazi i pazi kad je tako divan Kolaci su mmmmmmm
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Miro, samo misli pozitivno, i sve ce biti u redu.
SSanja- Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011
Jaooo, od juce stalno drzim led na usni, jer osecam da ce mi izaci herpes, a ne smem da pijem aciklovir zbog pronizona. Zna li neka jos neku foru da ti ne izadje herpes?
Mirce,navijam da se tvoje mrvice ugnezde i tu ostanu jos,barem, 8 meseci
Ja sam posle transfera lezala 3 dana uz krace setnjice po kuci ali nisam sedela,bio je to neki polulezeci polozaj.Nakon 3 dana normalno sam se ponasala,isla na posao,ispijala kafice sa prijateljicama,setala,samo sam,kad god sam bila kuci,bila u tom polulezecem polozaju ili polusedecem kako god.I spavala sam na stomaku jer drugacije nisam mogla.Izbegavala sam tople kupke,lezanje u kadi i naravno usisavanje
Moja teorija je bila da ako hoce da se ugnezde,ugnezdice se za 2 ili 3 dana,ako nece ne vredi mi da lezim ni dve godine,dzaba.
Gledala sam da provodim sto vise vremena napolju jer cim sam kuci razmisljala sam da li se primilo ili nije,da li me grudi bole ili ne bole,ispipavala se bezveze.Pa da li je nesto dole curnulo ili nije.Pa da li je utrogestan ili sam ja to prokrvarila.Trci u wc po 250 puta dnevno. A joj kad se samo setim...
Kada si napolju,posao,setnjica,kafica sa dragim ljudima,drugacije je,prodje vreme a i ne razmisljas da li ce uspeti ili nece.
Opusti se,razmisljaj pozitivno,uzivkaj i setaj sto vise...
Drzim fige i prasim da i ti za 10-ak dana ugledas velllliiiikkkuuuu
Ja sam posle transfera lezala 3 dana uz krace setnjice po kuci ali nisam sedela,bio je to neki polulezeci polozaj.Nakon 3 dana normalno sam se ponasala,isla na posao,ispijala kafice sa prijateljicama,setala,samo sam,kad god sam bila kuci,bila u tom polulezecem polozaju ili polusedecem kako god.I spavala sam na stomaku jer drugacije nisam mogla.Izbegavala sam tople kupke,lezanje u kadi i naravno usisavanje
Moja teorija je bila da ako hoce da se ugnezde,ugnezdice se za 2 ili 3 dana,ako nece ne vredi mi da lezim ni dve godine,dzaba.
Gledala sam da provodim sto vise vremena napolju jer cim sam kuci razmisljala sam da li se primilo ili nije,da li me grudi bole ili ne bole,ispipavala se bezveze.Pa da li je nesto dole curnulo ili nije.Pa da li je utrogestan ili sam ja to prokrvarila.Trci u wc po 250 puta dnevno. A joj kad se samo setim...
Kada si napolju,posao,setnjica,kafica sa dragim ljudima,drugacije je,prodje vreme a i ne razmisljas da li ce uspeti ili nece.
Opusti se,razmisljaj pozitivno,uzivkaj i setaj sto vise...
Drzim fige i prasim da i ti za 10-ak dana ugledas velllliiiikkkuuuu
Tanja83- Broj poruka : 1272
Datum upisa : 01.05.2011
Isti slucaj kao sa mnom
Kupi FLASTERE za herpes,imas u svakoj apoteci,malo su skuplji ali vrede.Sto pre stavis brze ce ti delovati.Probaj,nista ne gubis draga
Kupi FLASTERE za herpes,imas u svakoj apoteci,malo su skuplji ali vrede.Sto pre stavis brze ce ti delovati.Probaj,nista ne gubis draga
Tanja83- Broj poruka : 1272
Datum upisa : 01.05.2011
Hvala Tanja
Mirce, saljem ti veeeelikii poljubac i navijam iz sve snage za vas!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Miro, stavi samo malo kaladonta. To je babska, ali pali
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Ja došla da vidim da l' si preživela?
Ej, slike iz sobe su ledilo... ti ko ja kad sam na histero slikala noge umotane zavojima :lol!:Vid' lepih nona
Ženo, jesam li rekla da isključiš paniku,ili smanji na 1, da ne izgori ručak?
Ajde, ajde, nisi bolesna, samo malo miruj, a decu nećeš povrediti sve i da pertle zavezeš iz stojećeg stava!
Ej, slike iz sobe su ledilo... ti ko ja kad sam na histero slikala noge umotane zavojima :lol!:Vid' lepih nona
Ženo, jesam li rekla da isključiš paniku,ili smanji na 1, da ne izgori ručak?
Ajde, ajde, nisi bolesna, samo malo miruj, a decu nećeš povrediti sve i da pertle zavezeš iz stojećeg stava!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Ja dosla na kolace! Sto je tamo lepa posteljina a tek mama...... Shvati vec jednom da nosis decu u stomaku i "pocni da se ponasas kao da nisi svoja"!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
koja ti to fora da nam staviš sličke kolača a mi više od polovice na glukofazu ,nego ajd trudnjača pa prašam!
Dobre ti sličke
Dobre ti sličke
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Cicsa zlato, to ovaj mozak ne sme da prihvati iz čiste predostrožnosti! To ti je najbolji odbrambeni mehanizam-biti optimista sa iskustvom! Ako se desi, vrištaću od sreće! Ako se ne desi, biću tužna, ali ću se brzo oporaviti, jer sam od početka znala da možda i ne uspe. Ja tako moram...Ali, drago mi je da ima i onih koji smeju na glas da kažu da će možda i biti- pa se uvek nasmejem kad' pročitam poruku poput tvoje! Hvala
Nego Pari, moram da te iskoristim, jer mislim da i ti koristiš fraxi. Ja sam im u Pešti rekla da ne mogu uvek da ga nađem kod nas, pa su mi oni na klinici dali svoju verziju. Videćeš koju kad te izbombardujem slikama....rođena sam za forenzičara!!! Uputstvo je na mađarskom, koji ja ič ne razumem, ali sam skontala da je na slici nacrtano gde se prima....a možda piše da tu ne sme-jer sad imam na struku dve kuglice sa podlivima!!! Onda sam tražila uputstvo na net-u, a tamo piše subkutano, donji deo stomaka-za isti lek! Sad kontam, jel da se cepam k'o sa fraxijem bez pitanja, ili da opet smaram dr-a. Evo slike:
Djole, to su virtuelni kolači, slobodno uzmi, ovi ne škode!
E to čekam da čujem!dr mali pariz ::
Nego Pari, moram da te iskoristim, jer mislim da i ti koristiš fraxi. Ja sam im u Pešti rekla da ne mogu uvek da ga nađem kod nas, pa su mi oni na klinici dali svoju verziju. Videćeš koju kad te izbombardujem slikama....rođena sam za forenzičara!!! Uputstvo je na mađarskom, koji ja ič ne razumem, ali sam skontala da je na slici nacrtano gde se prima....a možda piše da tu ne sme-jer sad imam na struku dve kuglice sa podlivima!!! Onda sam tražila uputstvo na net-u, a tamo piše subkutano, donji deo stomaka-za isti lek! Sad kontam, jel da se cepam k'o sa fraxijem bez pitanja, ili da opet smaram dr-a. Evo slike:
Djole, to su virtuelni kolači, slobodno uzmi, ovi ne škode!
Mirjana, navijam da ti use. radi onako kao osećaš. četiri puta sam strogo mirovala i ništa (luda glava i psiha). peti put sam od jutra do sutra pecala na obali jezera u neudobnoj stolici i uspelo je (što ti od srca želim).
Što se tiče herpesa ja sam stavljala alkohol i zračila bioptron lampom, ali mislim da je Tanja u pravu. najbolje probj flaster. A i da ti izađe ništa ne škodi.
Što se tiče herpesa ja sam stavljala alkohol i zračila bioptron lampom, ali mislim da je Tanja u pravu. najbolje probj flaster. A i da ti izađe ništa ne škodi.
natalija- Broj poruka : 702
Datum upisa : 18.01.2008
Miro, razmišljaš puno, spusti ručnu i divi se sebi što si trudna, tako...
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
E Kamilice, Mira ce opet slatko da se nasmeje.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» MIRJANA - Afield again!
» MIRJANA- i ja ulazim u postupak
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
» MIRJANA- i ja ulazim u postupak