Danas sam kuvala...
+39
ninica2
lolipop
Struzzo
mijaki
dragmilk
Anavi
Marija86
BiKsi :)
tanjica
djole42
caci
Orline
anna
tuli
Kamilica
MAAKKI
Sami
cicsa80
maza1972
Republica
racili
zoxa
maus
Mali Princ
bebko
KoMetaK
Tinche
buby
Cupava
bobica83
MARA
dragana76ns
HappyGirl
noja
dr mali pariz
Cranberry
Mirjana
Botox
Milijana
43 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja :: Arhiva
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Danas sam kuvala...
Heheheh Paris nashla kiselinu(limunCe) shto ISTINA cini bazni efekaT u nashem organizmu.A da znash da sam pomislila da si izabrala cedjenje a ne mirisanje...
E da Bojana prilog ne glavno jelo,,,proloG
I to je tacno Ori, deca u razvoju i deCki kao Zhika npr mene inspirishe za kuvanje.
Da sam sama ja bih na cvetovima verovatno ,ananasu,bananama,grozhdju...i tegli ajvara zhivela...
E da Bojana prilog ne glavno jelo,,,proloG
I to je tacno Ori, deca u razvoju i deCki kao Zhika npr mene inspirishe za kuvanje.
Da sam sama ja bih na cvetovima verovatno ,ananasu,bananama,grozhdju...i tegli ajvara zhivela...
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Ej, Orli,ima toga, na početku sve interesantno...mislim prve god. braka-al u kuhinji...ma neeeeeeeee sex u kuhinji...to je i dalje interesantno
nego... šta je pisac 'teo...
da, radije sam joj prilazila nego sad, mada volim da spremam, ipak se to vidi po meni. Zato se za Bojanu i pitam,odakle toliki entuzijazam i volja i umeće,a nigde tih kg...
nego... šta je pisac 'teo...
da, radije sam joj prilazila nego sad, mada volim da spremam, ipak se to vidi po meni. Zato se za Bojanu i pitam,odakle toliki entuzijazam i volja i umeće,a nigde tih kg...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Inače, moj ex... jeo je pržene skakavce ...u vojsci, '92.god. ...
creva je svoja povratio,a zbog čega, ne smem ovde pisati...
creva je svoja povratio,a zbog čega, ne smem ovde pisati...
Zakacilo mu se skakkavicavo batace medj' zube...a nisu bili dovoljno przheni?
Uuu, lele, kao na Discovery-ju...
A što se tiče gabarita, ja još više volim da kuvam od tebe, pariz
A bojančica mlada, brz metabolizam genetski, iiii valjda jede male porcije, a ne kao ja.
Ti pariz, nemo' da se žališ. Sad izgledaš savršeno
A što se tiče gabarita, ja još više volim da kuvam od tebe, pariz
A bojančica mlada, brz metabolizam genetski, iiii valjda jede male porcije, a ne kao ja.
Ti pariz, nemo' da se žališ. Sad izgledaš savršeno
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ehhh u Bojaninim godinama i kasnije moji ex-deCki su govorili:
"Tebe zheno skuplje nahraniti nego obuci"
Ahhhh sex u kuhinji....sad ce 5 novembar.
E da stizhem 5 novembra Beograde i kuhinjo u Bgd-uuuuu!!!
"Tebe zheno skuplje nahraniti nego obuci"
Ahhhh sex u kuhinji....sad ce 5 novembar.
E da stizhem 5 novembra Beograde i kuhinjo u Bgd-uuuuu!!!
Republica
Zato ja ne jedem krake od lignji. napala me jednom jedna krupna dinstana iz tanjira i zaskočila mi naočare Horor. Samo pohovane. Lešo mogu kolutići ili cela bez krakčića
Zato ja ne jedem krake od lignji. napala me jednom jedna krupna dinstana iz tanjira i zaskočila mi naočare Horor. Samo pohovane. Lešo mogu kolutići ili cela bez krakčića
A sex u kujni Od kako mi zagoreo pasulj vodim računa
Ode mi poruka...al u vetar , izgleda.Republica ::Zakacilo mu se skakkavicavo batace medj' zube...a nisu bili dovoljno przheni?
Ne pitaj zašto je povraćao, vrlo je gadno bilo...no...duhove tamo gde im je mesto,i meni se željko prevrće pri pomisli na njega
Odoh ja da :sleep:a moje drugarice cvetoljubiteljice i one druga ljubim i stiskam jako!!
"A što se tiče gabarita, ja još više volim da kuvam od tebe, pariz "
ja bih ovo na svoj način shvatila, ako dozvoljavaš
aj laka noćca, glava kljucka,pa da ne kljucnem za stolom
joooojorline ::Republica
hvala ti na ovome pred spavanjac!!
Laku noć, pariz, sve citate shvataj kako voliš
Lepo sanjaj, bez cvetova tikve i skakavaca.
Lepo sanjaj, bez cvetova tikve i skakavaca.
Ma mogle bi do sutra te gafove sa hranom.
PlUp,plUp po naocarima...jojjjj Ori.
Paris nemoj ni ovo da sanjash....a ni Bojance:
PlUp,plUp po naocarima...jojjjj Ori.
Paris nemoj ni ovo da sanjash....a ni Bojance:
Republica ::Zakacilo mu se skakkavicavo batace medj' zube...a nisu bili dovoljno przheni?
A breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....Ripa, drz' se ti ajvara bolje!!!
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj!!!!!
Jela sam i ja te cvetove, pohovane...moj taja ih obozava...svasta je taj jeo pa i ja uz njega. Al samo uz njega. U druge nemam poverenja...al tata kada bi mi kamen dao pojela bi ga...znao je da me ostavi u hladu na plazi...i da ode da roni...pa izroni gomile skoljki i jos svakakvih morskih cuda...otvara jednu po jednu...uci me, sece...pa se siti najedemo tu na plazi...tako zivih. Sad kad se setim...pa bas i ne bih...
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Evo grlim je teglu moju poslednju(ovde) crvenu....ajvarsku...Tinche.
E tako smo moj sin i ja.Sholjke,jezheve ...uh priznajem jednom sam i zhivog punoglavca probala-kao dete.Da se dokazhem.... da nisam razmazheno gradsko dete.zaobilazili me u luku jedno vreme... i sve gledali sa ovakvim ocima:shock: nije se zezati s ovom...
E tako smo moj sin i ja.Sholjke,jezheve ...uh priznajem jednom sam i zhivog punoglavca probala-kao dete.Da se dokazhem.... da nisam razmazheno gradsko dete.zaobilazili me u luku jedno vreme... i sve gledali sa ovakvim ocima:shock: nije se zezati s ovom...
ja sam se slatko ismejala zadnjih 5 strana.... ..i bojani i parizanki...i ludoj milijani i njenom ponvritu..aaxxxxaxaxxax...i liscu i svemu...svaka vam cast....kraljice ste
Poslednji izmenio buby dana 25/10/2011, 09:09, izmenjeno ukupno 1 puta
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Koje ste vi lujke
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Kod mene danas pecena kobasica i pire krompir. Nisam se bas nesto utrgla od muvanja po kuhinji
Cranberry- Broj poruka : 212
Datum upisa : 11.05.2011
Pariz, Boki hvala!
Boki jesi kacila link videla sam ali si ga posle brisnula Kad napravim ovih dana, bice slika!
Boki jesi kacila link videla sam ali si ga posle brisnula Kad napravim ovih dana, bice slika!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
nisam ja nista brisala
mozda su modovi obrisali
mi imamo rucka od juce
a danas nam pravim spansku pitu za veceru
mozda su modovi obrisali
mi imamo rucka od juce
a danas nam pravim spansku pitu za veceru
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
evo i mog jella, nikako da napravim neki specijalitet ribu ili bar te pancerote, bas sam lenja ali se isto tako bojim se da neuspe i da nestanemo bez klope
gibanica sa blitvom iz moje bastice i ja kao i oni djaci sadim pa ubiram plodove, spanat mi nije uspeo, i fali mi jedna koza i par koka ali kako idemo samo weekendom i to samo mm i ja nema ko da je pazi pa smo se bacili samo na povrtarstvo, a ja bacala one cvetove od bundeve,kolacarke i one tikve imali smo ih par one najvise uspevaju na nasem zemljistu
gibanica sa blitvom iz moje bastice i ja kao i oni djaci sadim pa ubiram plodove, spanat mi nije uspeo, i fali mi jedna koza i par koka ali kako idemo samo weekendom i to samo mm i ja nema ko da je pazi pa smo se bacili samo na povrtarstvo, a ja bacala one cvetove od bundeve,kolacarke i one tikve imali smo ih par one najvise uspevaju na nasem zemljistu
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
ja moju spansku pitu skarabudzila dok je veliki pleh u rerni i pece se, ja prvo ispekla ovih malih 6 lepotancica
bukvalno sam ugurala u njih sve sto sam imala
3 jajeta, ulje, mleko, pzp, brasna po potrebi, iseckala 3 krastavca, iseckala neko mini pakovanje virsli, iseckala pilecu salamu sto mi ostala od panceroti i kackavalj od panceroti, ubacila i jednu kuglu bebi mocarele
i feta sira sam stavila i jednu konzervu meksickog mixa (kukuruz, grasak, zelena i crvena paprika...
bogato
pazite jos su vruce, morala sam da duvam u njih
bukvalno sam ugurala u njih sve sto sam imala
3 jajeta, ulje, mleko, pzp, brasna po potrebi, iseckala 3 krastavca, iseckala neko mini pakovanje virsli, iseckala pilecu salamu sto mi ostala od panceroti i kackavalj od panceroti, ubacila i jednu kuglu bebi mocarele
i feta sira sam stavila i jednu konzervu meksickog mixa (kukuruz, grasak, zelena i crvena paprika...
bogato
pazite jos su vruce, morala sam da duvam u njih
[img] [/img]
Izvolite domaca bundevara ja je obozavam
Izvolite domaca bundevara ja je obozavam
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Dobro je da su neke cure bile vredne i u kuhinji, a ne samo na reči ka ja ovijeh dana
Noja, mljac! Boki-mljac,mljac!! Kako ti to vrc-prc i tako ukusno nastane! Daj 'vamo te projice carske!!
Maakki, bundevara ti izgleda carski!!!
Žene ima li bundeve da se kupi već?? Ja to obožavam da pečem u rerni,pa da jedem...nisam videla sad za vikend u tržnici. Je l krenula?
Noja, mljac! Boki-mljac,mljac!! Kako ti to vrc-prc i tako ukusno nastane! Daj 'vamo te projice carske!!
Maakki, bundevara ti izgleda carski!!!
Žene ima li bundeve da se kupi već?? Ja to obožavam da pečem u rerni,pa da jedem...nisam videla sad za vikend u tržnici. Je l krenula?
pa nema tu sta da se zezne, ako ti gusto izgleda dodas mleka, il jaje, ako ti retko stavis brasno to je klasican buckuris :)
nego sto se bundeva tice ja ih videla jos pre par nedelja u maxiju, prodaju po parcad bundeve, onako iz zapakuju u vakum
i ja je volim pecenu u rerni...
nego sto se bundeva tice ja ih videla jos pre par nedelja u maxiju, prodaju po parcad bundeve, onako iz zapakuju u vakum
i ja je volim pecenu u rerni...
Mmmm...sto ja volim spansku pitu, a retko se setim da je napravim
I aj videla bundevu u MAxiju, a ja imam neke tikve iz sela, samo nikako mm d aih rzbije... ja to ne jedem, nego stavim u zamrzivac za ovo dete, ona jos ne bira
Kod nas danas bio juneci gulas i pire.
I aj videla bundevu u MAxiju, a ja imam neke tikve iz sela, samo nikako mm d aih rzbije... ja to ne jedem, nego stavim u zamrzivac za ovo dete, ona jos ne bira
Kod nas danas bio juneci gulas i pire.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam dragom...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...