Klub 38+
+33
nebuloza
Mirjana
kristina33
daxi011
dragmilk
vašar
Filippa
anna
Mali Princ
maza1972
Orline
JocY
heart84
racili
Republica
lolipop
lena
bebko
BiKsi :)
KoMetaK
Deni
Sneza
7-patuljaka
cicsa80
anak
djole42
Struzzo
MAAKKI
Sofka
Shizika
dr mali pariz
noja
natalija
37 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Klub 38+
E ne mogu da verujem ...pishem e-mail Crkvi!
21 vek covece!
E da u gotskoj katedrali u Barcelona nema vishe paljenja sveca.Vec ubacish kintu sa strane i unutar kutije imitacija svece sa svetlima i koliko kinte ubacish toliko ce se upaliti i dugo goreti!
21 vek covece!
E da u gotskoj katedrali u Barcelona nema vishe paljenja sveca.Vec ubacish kintu sa strane i unutar kutije imitacija svece sa svetlima i koliko kinte ubacish toliko ce se upaliti i dugo goreti!
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Sve se pretvara u biznis, iliti sve je već pretvoreno u biznis! Bljak
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
da,uvek veselo!
nego...da ja za tebe naručim jednu samo za tebe i tvog sina klikni ,a po ugledu na pre neko veče i groznicu Subotnje večeri
nego...da ja za tebe naručim jednu samo za tebe i tvog sina klikni ,a po ugledu na pre neko veče i groznicu Subotnje večeri
Poslednji izmenio dr mali pariz dana 8/7/2011, 20:36, izmenjeno ukupno 1 puta
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Da, bljak! Ti ljudi nisu vernici!Biksi :) ::Sve se pretvara u biznis, iliti sve je već pretvoreno u biznis! Bljak
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Ripa,svašta ću još da čujem,a slušam svašta od kolege koji predaje veronauku u školi gde radimo
Hajde shibni jednu ...ali nemoj samo onu..."majko zhenish sina"...cu se ,cu se ...ne znam shta cu , QuQu ne znam.
verovatno u kolce
verovatno u kolce
U manastiru Vavedenje kod nas u Bgd-u gde svratimo najceshce zbog blizine, svece se pale van manastira(odredjeno mesto).Ali ima barem onih zhutih mirishljavih sveca.
Pa okačila sam ti ,dušo, ti ne vide...uspela sam "kroz slova" da okačim pesmu,ali nisam ti napislaa pored da klikneš...ajd vidi iznad,i poslušaj.
Joj, baci Ripa čašu pa da zaigramo! I ju ju ju!
hahahah sad sam upecala
Super Saban! HVALA! Paris!
E sa ovom ga izludjujem....mama do normaL:
Mihajlo, Miki, MIki klikni
Uvek se zbuni kad me vidi da slusham ovu muziku i da pevam...tj da znam text.A kad me video da igram kolce i ako je vidjao moje slike u noshnji iz folkloR perioda ...uvek pada u nesvest i pridje i zagli me ...TOP-i mama1
Super Saban! HVALA! Paris!
E sa ovom ga izludjujem....mama do normaL:
Mihajlo, Miki, MIki klikni
Uvek se zbuni kad me vidi da slusham ovu muziku i da pevam...tj da znam text.A kad me video da igram kolce i ako je vidjao moje slike u noshnji iz folkloR perioda ...uvek pada u nesvest i pridje i zagli me ...TOP-i mama1
Evo Biksi idemo ....
Joj kad nam uleti Shiza sada
Joj kad nam uleti Shiza sada
hahaha...TOP MAMA
Republica, sa tobom nikad dosadno
A ni sa mojim g-dinom Već neko vreme ga tišti prepona sa pretpostavkom da je neka kila u razvoju, da bi se u poslednjih mesec dana to značajno pojačalo (mogla sam ga malo i ostaviti na miru ) Dr navalio da mora da operiše...I tako...Sledeće nedelje ide u bolnicu, jer mora. Ja sam bila baš , al šta ću...De da mu ne dam sad, pa da mu se zaglavi pred MB Moram da ga oporavim za mesec dana kako znam i umem
Em da vozi, em da bude na visini zadatka...
Nije mu ovo sad trebalo, lepo ja kažem da treba da radim kad on nije tu, kao prošli put, samo pravi sr...
A meni stigne M danas. Anovulatorna jedna, kretenka, 22.dan. Taman MM kući, a ja ne ispaljujem municiju Što ću jadna kad počele godine da stižu...
A vidim ja ovaj mesec ič ne osećam...Sve osluškujem telo tih dana a ono ništa, mislila sam- na odmoru pa se nešto zabrojala, kad cvrc
Tako da upadam po štelovanju ciklusa u grupu koja kreće kontracepciju 7.dan. Da sam lepo dobila kako je trebalo, 12.7. počela bi pilule 2. dan.
Nema veze, ima tabela za svakoga.
ne nadjoh nigde da se hlamidija iz seruma vadi na uput, pa ćemo morati kešnuti 120€ za analize. Što se mora...
A ni sa mojim g-dinom Već neko vreme ga tišti prepona sa pretpostavkom da je neka kila u razvoju, da bi se u poslednjih mesec dana to značajno pojačalo (mogla sam ga malo i ostaviti na miru ) Dr navalio da mora da operiše...I tako...Sledeće nedelje ide u bolnicu, jer mora. Ja sam bila baš , al šta ću...De da mu ne dam sad, pa da mu se zaglavi pred MB Moram da ga oporavim za mesec dana kako znam i umem
Em da vozi, em da bude na visini zadatka...
Nije mu ovo sad trebalo, lepo ja kažem da treba da radim kad on nije tu, kao prošli put, samo pravi sr...
A meni stigne M danas. Anovulatorna jedna, kretenka, 22.dan. Taman MM kući, a ja ne ispaljujem municiju Što ću jadna kad počele godine da stižu...
A vidim ja ovaj mesec ič ne osećam...Sve osluškujem telo tih dana a ono ništa, mislila sam- na odmoru pa se nešto zabrojala, kad cvrc
Tako da upadam po štelovanju ciklusa u grupu koja kreće kontracepciju 7.dan. Da sam lepo dobila kako je trebalo, 12.7. počela bi pilule 2. dan.
Nema veze, ima tabela za svakoga.
ne nadjoh nigde da se hlamidija iz seruma vadi na uput, pa ćemo morati kešnuti 120€ za analize. Što se mora...
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Može hlamidija na uput u higijenskom, uput od ginekologa, bar tako bi do skoro!
Ovaj mi je , vid' ga kako drami!Republica ::
Orline, pa ququ jadna, nisi muza shtedila nimalo! Morash odsad, nema druge. Znam za te cikluse pred postupak, nekako su bash izdajnichki kad zakazu. Bolje da se shtede jc za aspiraciju nego da se rasipaju, oprezno s rezervama.
Anak, nadji malo vitra za jedrenje (ili neka ti se ove nahvataju u jarbole):
Muzika podize raspolozenje, samo tako
Lolipop
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Biksi, u pravu si za bris, a ovo je hlamidija iz seruma, iz krvi, meni rekoše da ona ne ide na uput, ovde je ne traže. Ako si ti u pravu, častim te
U pravu si, šizo, da pričuvamo Nego pusta žena, prolazi kroz glavu da se nismo dugo videli, pa će možda baš sad- pred postupak, znaš takve priče
Anak, sad vidim da treba malo puhnut u jedra pa i ja zdušno činim
Nemoj, bona, da si na kraj srca, ni prva ni jedina koju stisne u njedrima povremeno
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=1727
U pravu si, šizo, da pričuvamo Nego pusta žena, prolazi kroz glavu da se nismo dugo videli, pa će možda baš sad- pred postupak, znaš takve priče
Anak, sad vidim da treba malo puhnut u jedra pa i ja zdušno činim
Nemoj, bona, da si na kraj srca, ni prva ni jedina koju stisne u njedrima povremeno
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=1727
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu