Klub 38+
+33
nebuloza
Mirjana
kristina33
daxi011
dragmilk
vašar
Filippa
anna
Mali Princ
maza1972
Orline
JocY
heart84
racili
Republica
lolipop
lena
bebko
BiKsi :)
KoMetaK
Deni
Sneza
7-patuljaka
cicsa80
anak
djole42
Struzzo
MAAKKI
Sofka
Shizika
dr mali pariz
noja
natalija
37 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Klub 38+
Pariz, ja nikako da saberem ovo tvoje pisanje. To doktorica koja ti se svidja radi na klinici koja ti se ne svidja pa morash ici tamo?
Chestitam na djevojachkim hormonima!
A antitjela da se srede do postupka nekom metodom
Lolipop, ne znam shta da kazem za takve bezobrashtine. Nadam se da si pronashla negdje dijetalnu baklavu da sebi popravish dan.
Chestitam na djevojachkim hormonima!
A antitjela da se srede do postupka nekom metodom
Lolipop, ne znam shta da kazem za takve bezobrashtine. Nadam se da si pronashla negdje dijetalnu baklavu da sebi popravish dan.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
E pa onda joj se stvarno svaki dao!mali pariz ::Bixi,što bi se šalila-živa ,zdrava,lepa i bogata ,a slobodna cura
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Jutro djevojke, kako ste mi?
Orline, tačno tako, pokvarili su mi sate, jer sam dan iskoristila na šoping po gradu, što inače radnim danima nikad ne stižem.
Pari, ksalol je meni spasenko, s obzirom da na bensedine i lexilijume odavno više ne reagujem. Malo ga je teže kupiti, sreća kad je mm imao helyco, dr. mu propisao i ksalol, pa ga kupujem na taj stari nalaz .
Shizika, bem mu miša, još je nisam našla, al zbog njihove bezobraštine mlatnuh juče dvije kugle sladoledića .
Klube ljubim sve
Orline, tačno tako, pokvarili su mi sate, jer sam dan iskoristila na šoping po gradu, što inače radnim danima nikad ne stižem.
Pari, ksalol je meni spasenko, s obzirom da na bensedine i lexilijume odavno više ne reagujem. Malo ga je teže kupiti, sreća kad je mm imao helyco, dr. mu propisao i ksalol, pa ga kupujem na taj stari nalaz .
Shizika, bem mu miša, još je nisam našla, al zbog njihove bezobraštine mlatnuh juče dvije kugle sladoledića .
Klube ljubim sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Samo da vas ljubim i brišem u neku školu napregled ovih testova...
Šiz,pa znaš da kod mene nič ne mere jednostavno.U omraženoj klinici kod dobre dr ću voditi stimulaciju,a na drugom mestu ćemo se dragi i ja podati jbga...mora bolje da se kuva,ona torta od prošlog juna nije baš dobro ispala,iako su korice bile dobro pečene.
Hvala na čestitkama,i da-što ne može milom-ići će silom!!
Bixi,ljubim te i opuštencija do srede ,kad ćeš više znati.
Loliću mili,šta si pazarila?
Šiz,pa znaš da kod mene nič ne mere jednostavno.U omraženoj klinici kod dobre dr ću voditi stimulaciju,a na drugom mestu ćemo se dragi i ja podati jbga...mora bolje da se kuva,ona torta od prošlog juna nije baš dobro ispala,iako su korice bile dobro pečene.
Hvala na čestitkama,i da-što ne može milom-ići će silom!!
Bixi,ljubim te i opuštencija do srede ,kad ćeš više znati.
Loliću mili,šta si pazarila?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Dan klube, samo da vas pozdravim i ljubnem dok sam jos ovde. Kad pocne da talasa more.....Seticu se vas!
Pariz nema veze za dnevnik, juricu te po kutku.
Da vas ne nabrajam, ljubim sve redom!
Pariz nema veze za dnevnik, juricu te po kutku.
Da vas ne nabrajam, ljubim sve redom!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Pari draga par krpica za sebe, stiglo ljeto, potanko se sa garderobom.
Ali si me dobro podsjetila jer sam juče u Makroviti, inače prodavnici specijalizovanoj za proizvode i preparate od algi našla Bioastin i Bioastin supreme, oba u pakovanju imaju po 60 tabletica. Prvi košta 50 km (1 euro= 1.95 km), a drugi je 52.30 km. Brzinski sam pročitala sastave, i kako primjetih ovaj supreme je pojačan za enzim Q10.
Mada moram priznati, ja uopšte nisam znala za Makrovitu, naša draga Čupava je to našla pa mi javnula, ja sam samo otrčala da to nađem i provjerim cjene.
Ako bude nekome trebalo javnite se.
Ali si me dobro podsjetila jer sam juče u Makroviti, inače prodavnici specijalizovanoj za proizvode i preparate od algi našla Bioastin i Bioastin supreme, oba u pakovanju imaju po 60 tabletica. Prvi košta 50 km (1 euro= 1.95 km), a drugi je 52.30 km. Brzinski sam pročitala sastave, i kako primjetih ovaj supreme je pojačan za enzim Q10.
Mada moram priznati, ja uopšte nisam znala za Makrovitu, naša draga Čupava je to našla pa mi javnula, ja sam samo otrčala da to nađem i provjerim cjene.
Ako bude nekome trebalo javnite se.
Cicsa, divno se odmori i provedi na moru!
Cile pile, sretan put, lijepo se odmori i provedi.
Loli, sta si lepo kupila? Kao st osam i pretpostavljala da ces los pocetak dana okrenuti u svoju korist!
Cicsa, lepo se provedi i osoli se malo i za nas kopnene
Necu da pricam da mi je plaza na pola sata-45 minuta, ali mi je maltretiranje da se vozim i guram sa turistima
Cicsa, lepo se provedi i osoli se malo i za nas kopnene
Necu da pricam da mi je plaza na pola sata-45 minuta, ali mi je maltretiranje da se vozim i guram sa turistima
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Meta draga, kako mi to izgleda nestvarno...Biti tako blizu plaze.
Moja sestra je doprosle godine zivela u Toskani, jednako blizu plaze kao ti sad. Sta da ti kazem, cisto uzivanje. Namerno sada ne pominjem druge stvari.
Krol, mos i ovde da nas izvestavas poslala sam ti link na temi Mb.
Nadam se da dolaze bolji dani za nas meta
Moja sestra je doprosle godine zivela u Toskani, jednako blizu plaze kao ti sad. Sta da ti kazem, cisto uzivanje. Namerno sada ne pominjem druge stvari.
Krol, mos i ovde da nas izvestavas poslala sam ti link na temi Mb.
Nadam se da dolaze bolji dani za nas meta
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ja danas mm kupila proxseed (u kesicama, prašak za razmućivanje). Košta 60 evra . Znam da sam ga trebala i ranije kupovati, ali eto...uvek mi bilo nekako skupo, a tolike pare smo bacali na gluposti
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Anak, mom mužu je proksid pomogao, a pio je i čaj od neljuštenog ovsa. E da li je oboje pomoglo ili samo jedno od to dvoje, nebitno je, važno da smo se pomerili sa dg azospermija i otišli na sledeći nivo u ovoj dugometražnoj igrici!
Meta
Jutro cure,šta se radi?
Anak,srećno sa proxeedom...mi je nismo imali...
Sutra konačno,godišnjica mature...biće interesantno! Trebalo bi prefarbati crn koren na glavi
Jutro cure,šta se radi?
Anak,srećno sa proxeedom...mi je nismo imali...
Sutra konačno,godišnjica mature...biće interesantno! Trebalo bi prefarbati crn koren na glavi
Evo izvjestaj.Nista.Mahuna.Beta 1.Lagano krvari i malo malo je probada stomak.Ja kazem nula bodova,nista od toga a poruka iz Maribora glasi isuvise je rano,nastavite sa terapijom i vadite betu 28.6.11. dan poslije transfera rano?Pa do sad bi se u meni ugnijezdilo. ...U svakom slucaju cekamo Vidovdan i razmisljamo o Pragu....
krol- Broj poruka : 135
Datum upisa : 10.01.2011
Pari, lep provod sutra!
Krol, šta reči, jbg. Predati se nećemo. Mora se dalje. Menjajte kliniku, možda to upali. Nekad sama promena prija. Jeste možda razmišljali o Splitu, ova klinika Cito deluje zanimljivo, ako vam je bliže iz Bosne?! Mada je i Prag odličan izbor! Pozdravi ženu!
Krol, šta reči, jbg. Predati se nećemo. Mora se dalje. Menjajte kliniku, možda to upali. Nekad sama promena prija. Jeste možda razmišljali o Splitu, ova klinika Cito deluje zanimljivo, ako vam je bliže iz Bosne?! Mada je i Prag odličan izbor! Pozdravi ženu!
Krol...jbga...šta reći,sem IDEMO DALJE...jednostavno-tako mora-samo dalje.Okreći list,pravite plan.
Ako možeš samo bliže da nam ojasniš vaš slučaj-razlozi zbog VTO,šta ste sve od nalaza radili,pod kojim je terapijama...
p.s. izvini-ako ne želiš o tome,o.k. ,mislila sam samo,ako možemo neki predlog dati
Ako možeš samo bliže da nam ojasniš vaš slučaj-razlozi zbog VTO,šta ste sve od nalaza radili,pod kojim je terapijama...
p.s. izvini-ako ne želiš o tome,o.k. ,mislila sam samo,ako možemo neki predlog dati
jutro komadi
krol, zao mi je pravi je rulet kad će se mrvica uhvatiti..nadam se da će sljedeći postupak biti dobitni..
prekosinoć kasno sam dobila mengu, a baš sam računala da ću za svaki slučaj sljedeće jutro napraviti test..i pravo sam se obradovala mengi (u stilu, u svemu se može naći nešto lipo) da nisam morala gledati bjelinu na HCG testu..haha
i još nešto, krv je svjetlija i menga je odmah krenula bloody a ne sa spotingom - to pripisujem wheatgrass i ananasu..
od sutra sam pikalica
krol, zao mi je pravi je rulet kad će se mrvica uhvatiti..nadam se da će sljedeći postupak biti dobitni..
prekosinoć kasno sam dobila mengu, a baš sam računala da ću za svaki slučaj sljedeće jutro napraviti test..i pravo sam se obradovala mengi (u stilu, u svemu se može naći nešto lipo) da nisam morala gledati bjelinu na HCG testu..haha
i još nešto, krv je svjetlija i menga je odmah krenula bloody a ne sa spotingom - to pripisujem wheatgrass i ananasu..
od sutra sam pikalica
nebuloza- Broj poruka : 317
Datum upisa : 18.06.2011
Ha,razlozi VTO.Pa vjerovatno zato sto nemamo djece. 15-ak godina braka.Na pocetku,nije bas na pocetku vec skoro 10-ak godina smo slusali gluposti ljekara o opustanju,psihologiji i tome slicno.Naprosto gubili vrijeme.A nije se ni imalo para.Isuvise mladi da bi imali vlastiti kapital za ovako skupe avanture a porodice nisu mogle pomoci u tom postratnom periodu.Kad se doslo do nekih para pritisle godine.
U medjuvremenu su doktori rastavili zenu na sastavne dijelove.Rasturili je ko bugarsku skupstinu.Zakljucak:zdrava ko dren.Gurali meni casicu po pdrumima bolnica jedno 500 puta.Zakljucak:zdrav ko dren i iznadprosjecno plodan.
Radili do sada par inseminacija u Banja Luci i dvije VTO u Mariboru.Rezultat:ostala trudna od jedne inseminacije ali plod nije bio dobar.Nije bilo otkucaja srca.Maribor potpuni neuspjeh.U novembru u Mariboru terapija masu Menopura i Decapeptyla.....7 folikula,dvije jc,jedna valjala,oplodila se vracena i nista.Sada kontracepcija,menopuri i Cetrotide.Rezultat potpuno isti.
Ono sto je meni interesantno a doktorima ocigledno nije je da moja zena u prirpdnom ciklusu bez ikakvih stimulansa ima potpuno ali potpuno isti rezultat kao i pod menopurima.
Sad je objasnjenje doktora da su godine.Ma da,kako da ne.Ozenio sam je sa 25 a ne 40.Nisam silazio sa nje ko dijete sa tresnje i on meni o godinama i opustanju.
U sustini,uvijek je neki razguz,kad smo bili mladi nije bilo para,sad kad sebi mozemo to priustiti....stari.
Ne pisem detaljno jer sam na poslu pa ne nosim onu fasciklu sa nalazima.A ona je debela ko narodni kuvar.I svi nalazi ok.
Sve u svemu,idiopatska neplodnost,doktori pojma nemaju gdje je zapelo a ocigledno negdje jeste.Predlazu donaciju jc u Pragu.Zena za ja protiv.A to je vec neka druga prica....
U medjuvremenu su doktori rastavili zenu na sastavne dijelove.Rasturili je ko bugarsku skupstinu.Zakljucak:zdrava ko dren.Gurali meni casicu po pdrumima bolnica jedno 500 puta.Zakljucak:zdrav ko dren i iznadprosjecno plodan.
Radili do sada par inseminacija u Banja Luci i dvije VTO u Mariboru.Rezultat:ostala trudna od jedne inseminacije ali plod nije bio dobar.Nije bilo otkucaja srca.Maribor potpuni neuspjeh.U novembru u Mariboru terapija masu Menopura i Decapeptyla.....7 folikula,dvije jc,jedna valjala,oplodila se vracena i nista.Sada kontracepcija,menopuri i Cetrotide.Rezultat potpuno isti.
Ono sto je meni interesantno a doktorima ocigledno nije je da moja zena u prirpdnom ciklusu bez ikakvih stimulansa ima potpuno ali potpuno isti rezultat kao i pod menopurima.
Sad je objasnjenje doktora da su godine.Ma da,kako da ne.Ozenio sam je sa 25 a ne 40.Nisam silazio sa nje ko dijete sa tresnje i on meni o godinama i opustanju.
U sustini,uvijek je neki razguz,kad smo bili mladi nije bilo para,sad kad sebi mozemo to priustiti....stari.
Ne pisem detaljno jer sam na poslu pa ne nosim onu fasciklu sa nalazima.A ona je debela ko narodni kuvar.I svi nalazi ok.
Sve u svemu,idiopatska neplodnost,doktori pojma nemaju gdje je zapelo a ocigledno negdje jeste.Predlazu donaciju jc u Pragu.Zena za ja protiv.A to je vec neka druga prica....
krol- Broj poruka : 135
Datum upisa : 10.01.2011
jutro curetine
krol zao mi je samo napred,vidovdan i prag extra,ali dobre su klinike i ovde kod nas,
mogu cure da te uputee...
meto jesi danas bolje puno te idemo napred!
mali pariz lepo se provedi na maturii, ja se nefarbam već skoro dve godine
a bila plavuša sad je moja prirodna brinet fazon, sa pokojom sedom
ja opet spominjem bioastin cure dooooobar predobarrr !
nebuloza od sutra drržimo fige pikalice bockalice
dax srećno draga jel to danas beta navijamooooo i sve ostale cure iščekuju betu ovih dana aaa srećnooo
krol zao mi je samo napred,vidovdan i prag extra,ali dobre su klinike i ovde kod nas,
mogu cure da te uputee...
meto jesi danas bolje puno te idemo napred!
mali pariz lepo se provedi na maturii, ja se nefarbam već skoro dve godine
a bila plavuša sad je moja prirodna brinet fazon, sa pokojom sedom
ja opet spominjem bioastin cure dooooobar predobarrr !
nebuloza od sutra drržimo fige pikalice bockalice
dax srećno draga jel to danas beta navijamooooo i sve ostale cure iščekuju betu ovih dana aaa srećnooo
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Krol, jasno da je fascikla debela ko narodni kuvar, ali je bitno šta je u njoj od recepata! Ajde kad budeš kući da nam napišeš šta je sve radila od dodatnih nalaza, pa da vidimo imamo li joj još nešto za preporučiti!
krol, ja podivljam na te spike o opuštanju..samo zavlače ljude koji imaju probleme. ne dođe li godinu nakon ciljanog (seksanje u plodne dane) pokušavanja do trudnoće, valja napraviti pretrage i etc..
povraća mi se od tih priča o opuštanju. da je po tome, moja kćer nikad ne bi bila rođena. taj mjesec sam i pred ovulaciju a i nakon imala toliki stres da mi je prolaktin vjerovatno bio u nebu, a hormoni zdramani.
ali što je tu je..doći ćete vi do svog zlata :)
povraća mi se od tih priča o opuštanju. da je po tome, moja kćer nikad ne bi bila rođena. taj mjesec sam i pred ovulaciju a i nakon imala toliki stres da mi je prolaktin vjerovatno bio u nebu, a hormoni zdramani.
ali što je tu je..doći ćete vi do svog zlata :)
Nebuloza, je li sad krećeš u postupak ako sam to dobro skontala?
Biksi :) ::Nebuloza, je li sad krećeš u postupak ako sam to dobro skontala?
da, od sutra bi trebala početi s pikanjem. po tri ampule menopura ujutro i navečer..sprej uzimam 2x1 hub.
menga mi ovaj put uz korištenje spreja nije kasnila..jel to u redu?moram li se brinuti glede supresije mojih hormona ili je bolje napraviti ultrazvuk? što misliš?
Poslednji izmenio nebuloza dana 24/6/2011, 10:42, izmenjeno ukupno 1 puta
Ajde nek ti je pikanje ovaj put srećno! Ultrazvuk se obično radi na dva do tri dana po uzimanju terapije, ne znam šta su tebi rekli. Estradiol i lh vadiš isto tako na 2 dana, kad ideš i na uz! Bar je tako po većini klinika, gde ti radiš ovaj postupak?!
Krol,kao što ti Bixi reče...interesuje me šta ste sve radili,mada ne sumnjam da je sve tu, s obzirom na godine borbe za potomstvo.Ja nekako ipak ne priznajem taj idiopatski sterilitet...ali ja nisam doca ,naravno,samo mislim da za sve MORA postojati razlog-ako već postoji posledica.Eto.
Glavu gore,nema tu predaje.Porazgovarajte oko te donacije,ali meni nije jasno sledeće: Vi za 15 g. borbe imate samo 2 postupka za sobom,i odmah razmišljate-razmišlja o donaciji?? Na osnovu čega?
Imala 7 jajnih ćelija, i samo 1 embrion? Kakva je to labporatorija u MB,majku mu? Kakav je skor bio u 1. postupku?jajne ćelije i embrioni?
Drugo- Krol,ona sigurno ne izbaci 7 jajnih ćelija u jednom-prirodnom ciklusu...zato mi to baš i nije bilo jasno što si rekao da joj je isto sa stimulacijom i bez nje...to što je od tih 7 samo 1 embrion,to je već nešto dr. ili lab,ili loš materijal-nema trećeg.
Mislim da je rano za donaciju,da sam na vašem mestu,kliniku ,tj.lab. i tim bih menjala...ipak,to je samo moje skromno mišljenje.
Glavu gore,nema tu predaje.Porazgovarajte oko te donacije,ali meni nije jasno sledeće: Vi za 15 g. borbe imate samo 2 postupka za sobom,i odmah razmišljate-razmišlja o donaciji?? Na osnovu čega?
Imala 7 jajnih ćelija, i samo 1 embrion? Kakva je to labporatorija u MB,majku mu? Kakav je skor bio u 1. postupku?jajne ćelije i embrioni?
Drugo- Krol,ona sigurno ne izbaci 7 jajnih ćelija u jednom-prirodnom ciklusu...zato mi to baš i nije bilo jasno što si rekao da joj je isto sa stimulacijom i bez nje...to što je od tih 7 samo 1 embrion,to je već nešto dr. ili lab,ili loš materijal-nema trećeg.
Mislim da je rano za donaciju,da sam na vašem mestu,kliniku ,tj.lab. i tim bih menjala...ipak,to je samo moje skromno mišljenje.
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu