CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))
+61
Republica
maus
natalija
Mali Princ
Nefertari
cvrle76
liki
Mirjana
buby
majakg
jelena mb
anak
viktorija
Filippa
noja
key
JocY
maja76
Orline
Sofka
bubili2
Zoka83
Milijana
gagax81
dragana76ns
cicsa80
racili
bule74
malenaa
agata
bebko
Zaneta
Shizika
maja kg
ciklama
Kockica
djole42
*AIDA*
KoMetaK
bokica
lena
Marija86
Tinche
bobica83
Jelena*
HappyGirl
ŽenoLina
vašar
7-patuljaka
BiKsi :)
lolipop
Deni
Struzzo
dr mali pariz
heart84
MAAKKI
Sneza
Cupava
bak
catherine290505
cici
65 posters
Strana 14 od 30
Strana 14 od 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Re: CICI je prirodno trudna-mali Cici raste :)))
Cici,nema me duže vreme kod vas,dođem i pročitam svašta...dobro je da nissam pre ručka bila kod vas u gostima,jer je za ručak bila piletina sa krompirom
Ciculjak napreduje,je li mila?
I ja bih volela da svi oko mene idu na odmor,a ja mazim stomak i smešim se jer imam razlog što ne idem
Hormoni vrcaju iz tebe,a ti gledaj da si upotpuniš vreme nekom knjigom,ili filmom nekim laganim...naravno i šetnjama kad je vreme privlačno.
Ljubim vas!
Ciculjak napreduje,je li mila?
I ja bih volela da svi oko mene idu na odmor,a ja mazim stomak i smešim se jer imam razlog što ne idem
Hormoni vrcaju iz tebe,a ti gledaj da si upotpuniš vreme nekom knjigom,ili filmom nekim laganim...naravno i šetnjama kad je vreme privlačno.
Ljubim vas!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pari drugarice, bas te dugo nije bilo kod nas. Drago mi je sto nisi stigla na rucak Ako mi verujes knjiga, filmova pa i price telefon mi je muka tj dosadno ali trudim se da uveselim dan nekako
Mirjana, bila je greska u kucanju ali je dobro ispalo zao mi je sto sam ti , kako d akazem ....za meso. ja ga volim ali sad ga manjem jedem
Gagx, trudice nego sta nekako mi je lepo kad to napisem. sad nam je sve dozvoljeno !!!!
ljubimo vas i
Mirjana, bila je greska u kucanju ali je dobro ispalo zao mi je sto sam ti , kako d akazem ....za meso. ja ga volim ali sad ga manjem jedem
Gagx, trudice nego sta nekako mi je lepo kad to napisem. sad nam je sve dozvoljeno !!!!
ljubimo vas i
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
Ma tu sam ja dušo...čitam redovno,ali nekad se negde zakačim,pa pišem...pa se sapostave druge drugarice,ali to ne znači da nisam uz Ciculjke moje!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Ne želim da se vraćam da pročitam to o piletu, vidim da svi viču fuj a ja im verujem da je tako bilo. Drago mi je da ste dobro
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ciculjci moji, samo da vas poljubim i pozdravim, drago mi je da ste ok, a hormoni, eh, sta da se radi, bice ti sve smesno jednog dana
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Ciculjak, je l ti ležiš ili i skitaš po malo?
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
mila,samo da vas ljubnem
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
cici i ciculjak i ja sam emotivna ali sve su to hormoni uzivaj sve ce to biti juce mi vas puno
malenaa- Broj poruka : 796
Datum upisa : 01.10.2010
Cici veliki poljubac za tebe i malog Ciculjka....
Vidim da je bilo raznih "neobicnih"desavanja,kod nas nikako da bude malo dosadno i manje "neobicno"
POZDRAV ZA VAS DVOJE,UZIVAJTE!!!
Vidim da je bilo raznih "neobicnih"desavanja,kod nas nikako da bude malo dosadno i manje "neobicno"
POZDRAV ZA VAS DVOJE,UZIVAJTE!!!
maja kg- Broj poruka : 362
Godina : 42
Datum upisa : 20.03.2010
Cici sta se tebi sve izdesavalo, ali vazno je da je sve ok, a za piletinu nemam reci.
Draga vidim da nesto pisete da je Miljic na nekom bolovanju, pa jel znas nesto o tome, posto bi ja trebala da idem kod njega pred kraj avgusta posto ulazim u postupak,pa da mi prepise terapiju.
Cuvaj Ciculjka
Draga vidim da nesto pisete da je Miljic na nekom bolovanju, pa jel znas nesto o tome, posto bi ja trebala da idem kod njega pred kraj avgusta posto ulazim u postupak,pa da mi prepise terapiju.
Cuvaj Ciculjka
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Milijana, mi setkamo i odmaramo, nismo na strogom mirovanju.
Heart, idem u ponedeljak pa cu ti reci kako stoje stvari.
Bili smo danas na kontroli, dobicemo , teski smo 900g poseteljica i plodova voda ok, napredniji smo KL 24+6 a po uz 26+4. kaze dr sve ok, zakazacemo 4d konacno za kraj avgusta( nemam pojma zasto odlaze toliko).kontrola za 4 nedelje. u ponedeljak kod Dr MIljica vadim krv ap u sredu po misljenje.
Sad imamo novi zadatak, da za dasu smislimo ime nekako su nam muska teze isla, oboje smo hteli devojcicu ali je priroda imala drugi plan. Kako sto znate, krosta smo prosli, ko kaze da su decaci kilavi
Da vam napisem i ovo, prica zenica iz cekaonice, prosli put kad je bila na kontroli, 20 trudnica, 1 ceka devojcicu i 19 decaka
Heart, idem u ponedeljak pa cu ti reci kako stoje stvari.
Bili smo danas na kontroli, dobicemo , teski smo 900g poseteljica i plodova voda ok, napredniji smo KL 24+6 a po uz 26+4. kaze dr sve ok, zakazacemo 4d konacno za kraj avgusta( nemam pojma zasto odlaze toliko).kontrola za 4 nedelje. u ponedeljak kod Dr MIljica vadim krv ap u sredu po misljenje.
Sad imamo novi zadatak, da za dasu smislimo ime nekako su nam muska teze isla, oboje smo hteli devojcicu ali je priroda imala drugi plan. Kako sto znate, krosta smo prosli, ko kaze da su decaci kilavi
Da vam napisem i ovo, prica zenica iz cekaonice, prosli put kad je bila na kontroli, 20 trudnica, 1 ceka devojcicu i 19 decaka
Jos jedna momcina!
I mi smo isto napredniji za 12 dana po UZ i decak je. Ove godine ce biti puno decaka!
Ciculjci uzivajte, setajte, odmarajte... Ljubimo vas Vuk i ja!
I mi smo isto napredniji za 12 dana po UZ i decak je. Ove godine ce biti puno decaka!
Ciculjci uzivajte, setajte, odmarajte... Ljubimo vas Vuk i ja!
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Bravo za jos jednog batu uzivajte
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Bas Ciculjak momak
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
O momčina! Ja imam drugačiji problem sa imenima...znam gomilu muških koja mi se sviđaju, a ženskih...hm...skoro da nema. A opet, više bih volela devojčicu, ako bih imala samo jedno dete. Moj problem je što ne znam ni hoću li ih imati, pa mislim da ime ipak nije tako ozbiljan problem, snaćićete se već
Ljubim
Ljubim
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Mirjana, imace ih naravno! Znas i sama kao je bilo kod mene, kad sam se najmanje nadala, cuda se desvaju, veruj u to! a mi te vucemo za nosiccccc
uf, ni smo jos odavno smislili zensko ime, ni tada nismo mogi da se dogorimo oko muskog a bese to davno... nama se svidjaju razlicita muska imena i kad kod pocne prica o tome, zavrsise sa nekim saljivim -smesnim muskim imenom tipa Haralampije, Sisko.
uf, ni smo jos odavno smislili zensko ime, ni tada nismo mogi da se dogorimo oko muskog a bese to davno... nama se svidjaju razlicita muska imena i kad kod pocne prica o tome, zavrsise sa nekim saljivim -smesnim muskim imenom tipa Haralampije, Sisko.
bravo za batu!!! !bas se radujem!!!!sledeca beba ce biti seka!.mi smo devojcici odmah dali ime,a bata je bio bez imena 6dana:oops:
Eh, a ja imam gomilu muških koja mi se sviđaju, ali mm želi da sinu da ime svog pokojnog brata...i kada mi je to rekao ja sam zanemela, ali i prećutala-sreća pa nije ružno, inače bi bilo rata u kući! Ali, ko zna, dešavaju se ovde čuda, lepo kažeš, pa i trojke čak!!!cici ::Mirjana, imace ih naravno! Znas i sama kao je bilo kod mene, kad sam se najmanje nadala, cuda se desvaju, veruj u to! a mi te vucemo za nosiccccc
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Bravo za batu Ciculjka
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Bili na kod dr Miljica, on je na bolovanju, nisam uspel da saznam do kada. kazu da mu je pozlio na poslu. Neka mlada dr me je primila,uzeli su mi krv, sutra posle 14h idem po izvestaj jer ih potpisuje neko dr.
Sutra takodje idemo kod dr Dukanac na kontrolu, treba da na uradi protoke i da malo virne
Sutra takodje idemo kod dr Dukanac na kontrolu, treba da na uradi protoke i da malo virne
cici sutra za virkanje malog cicija
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Jedva cekamo izvestaj sutra!
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Cici, baš me dugo nije bilo kod tebe u gostima.
Kako vidim, sve je samo ne dosadno.
Grlim ja tebe, hrabricu moju, želim ti ostatak trudnoće najdosadniji mogući.
Ljubim te pukne
Kako vidim, sve je samo ne dosadno.
Grlim ja tebe, hrabricu moju, želim ti ostatak trudnoće najdosadniji mogući.
Ljubim te pukne
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Strana 14 od 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Similar topics
» NADALINA je trudna ... prirodno!!!
» Korak po korak na putu do bete +
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» Zrno njeznosti raste
» Korak po korak na putu do bete +
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» Zrno njeznosti raste
Strana 14 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu