SHIZIKA + zrno njeznosti
+56
seka 35
anak
Struzzo
natalija
nadalica
Zaneta
7-patuljaka
viktorija
gagax81
Sofka
KoMetaK
jaca*caca
ciklama
bokica
Jelena*
dragana76ns
caci
brinbili
nesalela
heart84
Tinche
vašar
Marija86
MAAKKI
bubili2
bobica83
Filippa
nabla
Orline
Mrvica
Deni
Cupava
djole42
cicsa80
buby
Sneza
HappyGirl
agata
MARA
naca
cipiripi
maja76
Zoka83
bak
Milijana
liki
bebko
lolipop
catherine290505
cufta
BiKsi :)
Simona
dr mali pariz
Shizika
lena
Republica
60 posters
Strana 15 od 38
Strana 15 od 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Re: SHIZIKA + zrno njeznosti
Baterije, baterije draga moja. Vidim ja pominjaces ti mene u toku porodjaja. :-)
Ne znam zasto, valjda joj je lepo. Tako barem izgleda. Non stop se kezi, obrazi joj rumeni...ma ko ce znati, Andja je to! :-)))
U poslednje vreme ne plese, samo se leluja. :-))) A bile su joj udobne... :-)
Ne znam zasto, valjda joj je lepo. Tako barem izgleda. Non stop se kezi, obrazi joj rumeni...ma ko ce znati, Andja je to! :-)))
U poslednje vreme ne plese, samo se leluja. :-))) A bile su joj udobne... :-)
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
mjuza odlična,ali neće inspirisati da se napinješ...možda ovo drugo od ponuđenih,zbog varijacija
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Andja ne nosi maskaru?
Pariz, ta zadnja muzika je za opciju CR pod spinalnom, nema tu shta da se napinjem, samo opushtanje. Za napinjanje je sve u stilu onog shto sam kachila na stranicama "Subota uvecher". Bash me briga dal' se svidja osoblju, sigurna sam da se ni meni njihov izbor ne bi dopao.
Pariz, ta zadnja muzika je za opciju CR pod spinalnom, nema tu shta da se napinjem, samo opushtanje. Za napinjanje je sve u stilu onog shto sam kachila na stranicama "Subota uvecher". Bash me briga dal' se svidja osoblju, sigurna sam da se ni meni njihov izbor ne bi dopao.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Uffffffffffffffffffff dodjem..vidim DA SI JOS TU.... i odem...
cipiripi- Broj poruka : 761
Godina : 41
Datum upisa : 25.01.2010
Ne, zabranjeno joj je da se sminka i maze nokte (bude svega vise po zidovima, nego po njoj). Inace, ne znam da li si primetila, sama namesta frizuru. :-))))
Omiljena glumica joj je Helena Bonham Carter. :-)))))
Omiljena glumica joj je Helena Bonham Carter. :-)))))
evo ga i ovdeShizika ::
Svima koji su nestrpljivi moram naglasiti da NIJE DO MENE!!!
Lazesh Cupava za frizuru, imam istu, uopce ne zahtjeva namjeshtanje, bude takva sama od sebe nakon par sedmica. I ja sam taj tip pokupila od Helene.
Pa naravno Pariz, dio im je posla da ovo iskustvo uchine shto bezbolnijim po mene. A u drzavnoj bolnici nije midwife non-stop uz porodilju, samo u "kriznim" trenutcima. Nadam se da nam nece zbog izbora muzike vec naredne sedmice poslati socijalnu sluzbu kuci!
Lazesh Cupava za frizuru, imam istu, uopce ne zahtjeva namjeshtanje, bude takva sama od sebe nakon par sedmica. I ja sam taj tip pokupila od Helene.
Pa naravno Pariz, dio im je posla da ovo iskustvo uchine shto bezbolnijim po mene. A u drzavnoj bolnici nije midwife non-stop uz porodilju, samo u "kriznim" trenutcima. Nadam se da nam nece zbog izbora muzike vec naredne sedmice poslati socijalnu sluzbu kuci!
Ako se uopšte porodiš do sledeće nedeljeShizika ::Nadam se da nam nece zbog izbora muzike vec naredne sedmice poslati socijalnu sluzbu kuci!
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Bebko, ja mislila da si ti na mojoj strani?
Jesam Šizo,jesam...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Jaaaaa lazem??? Neeeeee, samo...pa...mozda ponekad iskrivim...granice istine...mlcice..:smajlikojizvizduceigledauplafon
Mi ovako zamisljamo Mildred za dve godinice... :-)
Mi ovako zamisljamo Mildred za dve godinice... :-)
Čupkice ovo malo je preslatko !
Andja je pirgava i urasta joj nokat na desnom palcu,molim te Cupava cekiraj to da joj se ne upali.A levom obrazu ono pored pegice pigavo malo nije pega vec fleka od coko mleka bio bi red da joj opersh obraze...
Ovo je extra ritam za porodjaj.Nije mi se naljutila druga cura na T&M , veruj da ni ti necesh.Ona kazhe ja njih obozavam.A ja onda a shto da okolishemo...
Prodigy
Ovo je extra ritam za porodjaj.Nije mi se naljutila druga cura na T&M , veruj da ni ti necesh.Ona kazhe ja njih obozavam.A ja onda a shto da okolishemo...
Prodigy
Republica- Broj poruka : 2478
Datum upisa : 01.07.2009
Šizo, reci im da čekaš 10. mart!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Heheheh malena ista ko malena moje kume.
E mala je izmishljena.Sheta shto ne provodim vishe vreemna s njom shto kazhe moja kuma i josh malo vishe je iskvarim.
Odlicno uticem na nju ,nakon moje posete odrice se roditelja i pakuje torbu na dalek put...kod mene...
Jedva cekam da je vidim i da zajedno sakrijemo mami njenoj sve viljushke u kuci i gacice i tati kljuceve od kola.nemoj da se shtrecate njena mama i ja smo bile gore kad se udruzhimo.Mi smo tradiciju zavrzlama i susedima cinile i do godina kad smo uveliko morale da se bavimo mushkima npr a li ne mi ucile i izlazile i lupale cezhnju.Ona ko novogodishnja jelka a ja u crnjaku.A sda smo zamenile uloge.ja u svim mogucim bojama a ona kazhe necu skidam crninu do kraJA zhivota!
Mala joj dupe sada koshtato pomera!
E mala je izmishljena.Sheta shto ne provodim vishe vreemna s njom shto kazhe moja kuma i josh malo vishe je iskvarim.
Odlicno uticem na nju ,nakon moje posete odrice se roditelja i pakuje torbu na dalek put...kod mene...
Jedva cekam da je vidim i da zajedno sakrijemo mami njenoj sve viljushke u kuci i gacice i tati kljuceve od kola.nemoj da se shtrecate njena mama i ja smo bile gore kad se udruzhimo.Mi smo tradiciju zavrzlama i susedima cinile i do godina kad smo uveliko morale da se bavimo mushkima npr a li ne mi ucile i izlazile i lupale cezhnju.Ona ko novogodishnja jelka a ja u crnjaku.A sda smo zamenile uloge.ja u svim mogucim bojama a ona kazhe necu skidam crninu do kraJA zhivota!
Mala joj dupe sada koshtato pomera!
Pari, imam tri favorita, a ova je definitivno Mildred. :-)
Rep, nije bre, nisi dobro videla. Mislim...coko mleko i rakija...pa ne idu bas. :-))))
Biksi! Sutra je dan "P"!
Rep, nije bre, nisi dobro videla. Mislim...coko mleko i rakija...pa ne idu bas. :-))))
Biksi! Sutra je dan "P"!
Coko mleko je mleko iz cokanja...
Gledajte ovo.
Bilo mi potrebno preko dva minuta da skockam shta je ovo zapravo.
Bilo mi potrebno preko dva minuta da skockam shta je ovo zapravo.
Jok more! 10-og! Ćemo da vidimo je li Mildred osetila moju ljubav prema njenoj mami!Cupava ::
Biksi! Sutra je dan "P"!
Rep, gde ovo iskopa?! Dobra fora!
U al' ti je ljubaaaaaaaaaaaav. Umesto da joj olaksamo, jelte i pozelimo da to bude sto pre (vec za par sati, a obavezno do kraja sledeceg dana), ti bi produzavala agoniju...cccc... :-))))
Rep, je l' ovo za gitaru? :-)
pa kad se nasvira mleka iz čokanja,onda nastaju ovakve arije,što kaže Čupa-za gitarRepublica ::Coko mleko je mleko iz cokanja...
i meni je trebalo vremena da skontam šta si opet "zakačila"...pomislih ,opet neku vest iz Pričinovića
Republica ::
Mogla sam i misliti da ce se intenzivirati navijanje za ovaj 08/03!
Vecheras sam smanjila kolichinu chaja i ne pijem G&t, sjedim skrshtenih nogu i ne pushtam muziku. Biksi, ja cu pokushati izdrzati barem do 09/03 kad se vec nije dosad desilo.
Cupava, bash je puna karaktera ova curica. Zamishljam je sa viljushkom u ruci, a i roshcicima na chelu.
Republica, volim Prodigy, ali ne tu pjesmu. Imash tekst za Fajerstarter kao za Jestdej?
Vecheras sam smanjila kolichinu chaja i ne pijem G&t, sjedim skrshtenih nogu i ne pushtam muziku. Biksi, ja cu pokushati izdrzati barem do 09/03 kad se vec nije dosad desilo.
Cupava, bash je puna karaktera ova curica. Zamishljam je sa viljushkom u ruci, a i roshcicima na chelu.
Republica, volim Prodigy, ali ne tu pjesmu. Imash tekst za Fajerstarter kao za Jestdej?
Cupava ::U al' ti je ljubaaaaaaaaaaaav. Umesto da joj olaksamo, jelte i pozelimo da to bude sto pre (vec za par sati, a obavezno do kraja sledeceg dana), ti bi produzavala agoniju...cccc... :-))))
Hej ti mala treptava, nemoj da se kačiš s mene! Hajde dete briši, ovo je moje igralište, ja i moj pas hoćemo da se igramo u tom pesku!
Koji pas?!
Morski pas.
Morski pas
Nego Biksi fantomko shto mashesh tim krilima zhivota ti. Hajde kako da potpalimo vatru za Shizu.
Shizo, kreni sa cucnjevima.Znash ono beremo jagodice ...beremo jabuke, beremo jagodice ...beremo jabuke...
Morski pas
Nego Biksi fantomko shto mashesh tim krilima zhivota ti. Hajde kako da potpalimo vatru za Shizu.
Shizo, kreni sa cucnjevima.Znash ono beremo jagodice ...beremo jabuke, beremo jagodice ...beremo jabuke...
Hi, hi, ovi kreshtavi metalerski soprani! Ne bi me naveli da otvorim vrecicu grozdjica a ne da berem jabuke/jagode.
Strana 15 od 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Similar topics
» SHIZIKA + zrno njeznosti
» Zrno njeznosti raste
» ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
» Zrno njeznosti raste