SHIZIKA + zrno njeznosti
+56
seka 35
anak
Struzzo
natalija
nadalica
Zaneta
7-patuljaka
viktorija
gagax81
Sofka
KoMetaK
jaca*caca
ciklama
bokica
Jelena*
dragana76ns
caci
brinbili
nesalela
heart84
Tinche
vašar
Marija86
MAAKKI
bubili2
bobica83
Filippa
nabla
Orline
Mrvica
Deni
Cupava
djole42
cicsa80
buby
Sneza
HappyGirl
agata
MARA
naca
cipiripi
maja76
Zoka83
bak
Milijana
liki
bebko
lolipop
catherine290505
cufta
BiKsi :)
Simona
dr mali pariz
Shizika
lena
Republica
60 posters
Strana 38 od 38
Strana 38 od 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Re: SHIZIKA + zrno njeznosti
Ahaha rep joj je bas na izvol'te. :-) Istolerisace Maga, dobar je on, nista mu ne smeta, jedino sto je stidljiv.
Arianaaaa, kad malo porastes, nagovori mamu da te upise na kik-boks.. Ljubuckaju te Andja i Maga. :*
Arianaaaa, kad malo porastes, nagovori mamu da te upise na kik-boks.. Ljubuckaju te Andja i Maga. :*
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Magi dakle bash treba jedna ovakva ovchica k'o ova Koviljka, mada i ona vishe pricha nego shto je od akcije.
Zashto predlazete bash kick-box (inache volim borilachke vjeshtine)?
Poljupci za vas od nas
Zashto predlazete bash kick-box (inache volim borilachke vjeshtine)?
Poljupci za vas od nas
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Siz ona je preslatka, ljubni je za mene bar jednom
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Ahahaha Koviljka :-) Ne znam ko joj je dao ime, al' svaka mu/joj cast!
Njih dvoje smotanih(Koviljka i Maga)..znaci tesko do akcije..
Istreses svu negativnu energiju na dzaku kojeg nista ne boli i koji se ne znoji i ne prigovara, a oko tebe sve misicava i zilav (ne nabildovana) tela...auuuu..treba li jos razloga? :-)
Njih dvoje smotanih(Koviljka i Maga)..znaci tesko do akcije..
Istreses svu negativnu energiju na dzaku kojeg nista ne boli i koji se ne znoji i ne prigovara, a oko tebe sve misicava i zilav (ne nabildovana) tela...auuuu..treba li jos razloga? :-)
Ooo Siz kakav mali slatkis, srce nase
Ovcica je vrtirepka
Ovcica je vrtirepka
Filippa- Broj poruka : 758
Datum upisa : 08.05.2010
Arianciceee, dodji da te cmoknemo Maga i ja, tako da sve zvoni! :-)
Obzirom da ove godine necu imati net (ovaj komsijski pozajmljen telefonom se ne racuna), za sad nista od slika Andje pod i na stolu, ili Mage na Zmajevim decijim igrama, al' ja znam da si ti lavica i da nam neces zameriti. Cuvaj mamu i ne daj nikom da je pipne.
Ljubimo te svi kolektivno, i prisutni, i odsutni. ;*
Obzirom da ove godine necu imati net (ovaj komsijski pozajmljen telefonom se ne racuna), za sad nista od slika Andje pod i na stolu, ili Mage na Zmajevim decijim igrama, al' ja znam da si ti lavica i da nam neces zameriti. Cuvaj mamu i ne daj nikom da je pipne.
Ljubimo te svi kolektivno, i prisutni, i odsutni. ;*
Cupava, gledala sam vecheras neku emisiju sa Terry Pratchetom pa sam te se sjetila.
Nemoj da brinesh za Magu i Koviljku, da'ce im Andja malo alkohola, tek toliko da prevazidju inhibicije, bit ce to super! Bash mi krivo shto ne mozesh nakachiti te lijepe slichice, mozda kad se propisno nakachite na net? Mi smo strpljive (ukljuchujem i Koviljku). Uzivaj u weekendima zajedno, a mozda iskrsne i neki godishnji odmor? Ljubimo vas sve
Filippa , Jeste Koviljka k'o Vrtirepka iz "Prosjaka i sinova".
Za one koji ne znaju, otvorila sam dnevnik na RD pa ovde vishe ne pishem. Treba napraviti mjesta za nove trudnice, srecom ih je sve vishe i vishe i ja se nadam da cu vas uskoro, sve koje se trudite, posjecivati na ovim stranicama.
Hvala vam svima na podrshci, komplimentima i lijepim zeljama.
Nemoj da brinesh za Magu i Koviljku, da'ce im Andja malo alkohola, tek toliko da prevazidju inhibicije, bit ce to super! Bash mi krivo shto ne mozesh nakachiti te lijepe slichice, mozda kad se propisno nakachite na net? Mi smo strpljive (ukljuchujem i Koviljku). Uzivaj u weekendima zajedno, a mozda iskrsne i neki godishnji odmor? Ljubimo vas sve
Filippa , Jeste Koviljka k'o Vrtirepka iz "Prosjaka i sinova".
Za one koji ne znaju, otvorila sam dnevnik na RD pa ovde vishe ne pishem. Treba napraviti mjesta za nove trudnice, srecom ih je sve vishe i vishe i ja se nadam da cu vas uskoro, sve koje se trudite, posjecivati na ovim stranicama.
Hvala vam svima na podrshci, komplimentima i lijepim zeljama.
On, na zalost, ima neki redak oblik Alchajmera, pa sam nesto nacula da ili je vec podneo zahtev za asistiranu eutanaziju, ili ce to tek uciniti. Reko je valjda da jos nije zavrsio "prokletu knjigu". Znam da je napravio neki dokumentarac o eutanaziji, ali ne moze da se nadje na netu jos. Fenomenalan lik i obozavam ga.Shizika ::Cupava, gledala sam vecheras neku emisiju sa Terry Pratchetom pa sam te se sjetila.
Upravo sam taj dokumentarac gledala. Zeli da ode napolju, u prirodi, na sunchan dan, pita se ima li ih u Shvicarskoj (ovde asistirana eutanazija nije legalna, sad on radi na tom). Mm je njegov veliki obozavalac.
shizzz malom bati šaljem kisss
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Noja, nemoj da te zbunjuje to sto navijam da Arianu upisu na kik boks. Nasa Shizolina ima medenu ceru, ili ti to nesto slutis??? MaaamOOO, da nisi trudna?
jaoo ja sam svvo vreme bila ubedjena da je bata, verovatno ce druga bebana i biti i znam da se zove Ariana, videla i na ticketu stvarno onda cekamo drugo baticu
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Strana 38 od 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Similar topics
» SHIZIKA + zrno njeznosti
» Zrno njeznosti raste
» ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
» Zrno njeznosti raste