Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+67
Mirjana
majakg
viktorija
nolinica
Marie
Likoli
daxi011
Jecaneca
Jelence
Sami
Struzzo
*AIDA*
cipiripi
cici
maus
noja
malenaa
Filippa
lilly13
maja kg
Kockica
dragana76ns
seka 35
dacca
MAAKKI
Simona
KoMetaK
anak
heart84
Jelena*
brinbili
emilija.
Marija86
djole42
bobica83
Zaneta
bebko
key
bak
Nefertari
Aki
Orline
Sneza
zoxa
vašar
bubili2
Zoka83
buby
nesalela
liki
catherine290505
agata
cicsa80
bokica
naca
Milijana
Tinche
dr mali pariz
lolipop
MARA
Deni
BiKsi :)
lena
Cupava
Shizika
maja76
HappyGirl
71 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
daxi bice sve ok to je jos ranoo pa oni uz nevide jel su losi ultrazvukovi,
bravo za mrvicuuuuuuuu bas je slatkaa
meni nije isto tako detaljisala jel ja imam ona muljanja pa smo se skoncetrisali
na jajnike grlic i hematom, ne znam u kojoj sam nedelji,
mrvcek je 3.5 mm pa preneki/dan 7.5 mm pa je sinoc jos malo narastao
i cula sam bas onako kako lupa brzo tum tum ali dobar onaj coolor dupler ili kako se vec zove UZ,
ali moram da se cuvam jakoo, jel ovaj gadurin moze da ga proguta,
i ja se bas neRazumem pa googlam oci mi ispadaju
bravo za mrvicuuuuuuuu bas je slatkaa
meni nije isto tako detaljisala jel ja imam ona muljanja pa smo se skoncetrisali
na jajnike grlic i hematom, ne znam u kojoj sam nedelji,
mrvcek je 3.5 mm pa preneki/dan 7.5 mm pa je sinoc jos malo narastao
i cula sam bas onako kako lupa brzo tum tum ali dobar onaj coolor dupler ili kako se vec zove UZ,
ali moram da se cuvam jakoo, jel ovaj gadurin moze da ga proguta,
i ja se bas neRazumem pa googlam oci mi ispadaju
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Daxi i Nolinice od sveg srca čestitam srećno zaista lepe vesti...
Daxi dobro je da se vidi iole srce to je to uživaj....
Nolinice nemoj da brineš meni su jajnici bili po 8mm i bogu hvala smirili su se još uvek su puni folikula koje oni sad nazivaju cistama ali nadutost i veličina su prošli sve će biti ok, mazi svoje mrvice...
Noja molim se pripazi se malo dok beba malo ne poraste i preraste taj hematom i posle joj ništa neće moći....ljubim te kao i sve ostale...
Daxi dobro je da se vidi iole srce to je to uživaj....
Nolinice nemoj da brineš meni su jajnici bili po 8mm i bogu hvala smirili su se još uvek su puni folikula koje oni sad nazivaju cistama ali nadutost i veličina su prošli sve će biti ok, mazi svoje mrvice...
Noja molim se pripazi se malo dok beba malo ne poraste i preraste taj hematom i posle joj ništa neće moći....ljubim te kao i sve ostale...
*AIDA*- Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011
Drago mi je da ima novih trudnica na ovim stranama!
Daxi, rano je još za srce, na sledećem UZ će se sve lepo videti i čuti!
Pozdrav za sve!
Daxi, rano je još za srce, na sledećem UZ će se sve lepo videti i čuti!
Pozdrav za sve!
Kockica- Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010
Cestitke novim trudnicama. Daxi jos je rano za srce. Sledece nedelje ce da se cuje mnogo bolje.
bokica- Broj poruka : 1566
Godina : 43
Datum upisa : 22.03.2009
noja ako te zanima nesto u vezi hematoma pitaj..ja ga imam od pocetka
za sve devojke
za sve devojke
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Maroooooo, pa gde si ti? Kako si? Nisam te dugo videla. Ljubim tebe i bubicu milu!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
hvalla makiMarija86 ::noja ako te zanima nesto u vezi hematoma pitaj..ja ga imam od pocetka
za sve devojke
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
devojke hvala punoooo za podrsku .... mada bas sam nesto zabrinuta ... nekako mi doktorka nije delovala zadovoljno ... cekamo sredu pa ce se nadam se znati ...
ultra zvuk koji je radjen je bio vaginalni, nije mi uopste bilo prijatno i sva sam se zgrcila na stolici, nemam iskustva pa sam se pitala da li je taj bol uobicajen prilikom takvog pregleda, a dr je pokusavala da nadje pravi polozaj ne bi li videla bolje, ali kako sam razumela nije moglo ... pa je zato konstatovala da puls nije bilo moguce sa sigurnoscu registrovati ... jos mi je cudno sto mi se stomak napucio a nema ni 2 meseca kako se klasicno racuna trudnoca a znam puno trudnica kojima se stomak tek nazirao posle 4. meseca a meni je napucen a inace imam ravan stomak kako moja mama kaze ulubljen ... bas sam se raspisala ...
ultra zvuk koji je radjen je bio vaginalni, nije mi uopste bilo prijatno i sva sam se zgrcila na stolici, nemam iskustva pa sam se pitala da li je taj bol uobicajen prilikom takvog pregleda, a dr je pokusavala da nadje pravi polozaj ne bi li videla bolje, ali kako sam razumela nije moglo ... pa je zato konstatovala da puls nije bilo moguce sa sigurnoscu registrovati ... jos mi je cudno sto mi se stomak napucio a nema ni 2 meseca kako se klasicno racuna trudnoca a znam puno trudnica kojima se stomak tek nazirao posle 4. meseca a meni je napucen a inace imam ravan stomak kako moja mama kaze ulubljen ... bas sam se raspisala ...
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Daxi, dr-i su uvek rezerviani da ne bi posle ispalo da su oni za nešto krivi. Moj dr praktikuje da gleda srce tek u 7-oj nedelji, ne pre, jer onda sa sigurnošću može reći imali ili nema srčane radnje. Kod tebe je stvarno još rano. Evo ja idem 3 dana ispred tebe, a uz mi je zakazan tek za sredu 20.07.
To za vaginalni uz stvarno ne znam šta da ti kažem, ja sam uvek išla na taj i nikad me ništa nije bolelo.
Za stomak je sve individualno, možda ti je samo naduven zbog stimulacije.
To za vaginalni uz stvarno ne znam šta da ti kažem, ja sam uvek išla na taj i nikad me ništa nije bolelo.
Za stomak je sve individualno, možda ti je samo naduven zbog stimulacije.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
devojke hvala
Nista mi nije jasno ... kako dr racuna starost trudnoce ... prvo je racunala 7. nedelja jer je uzela prvi dan poslednjeg ciklusa 22.05, a onda je napisala 4,5 nedelja jer je racunala dan transfera 11.06. i na kraju sonarno 6,1 nedelja a uz je bio 14.06. ... i da se nasalim na sopstveni racun ako uzmem neki prosek svih ovih racunica trudnoca je kao na tickeru a za njega sam uzela dan aspiracije 08.06. ...
Daxi meni racunaju tako sto su od embriotransfera oduzeli 14 dana i to mi se racuna kao pocetak trudnoce tj prvi dan poslednje menstrucije...Isla sam na vise mesta i svi mi tako racunaju...
na primer ja sam zadnju m imala 1.04.
stimulacija krenula 7.04
aspiracija 19.04
et uradjen 22.04 i sada mi svi racunaju 8.04 kao pocetak trudnoce
Od tada lepo izbrojis nedelje i to je to...
Meni je u petak radjen et tako da sada svaki petak ulazim u narednu nedelju....
Mislim da se svuda tako racuna...ljubim te ne brini nista,uskoro ces cuti srculence
na primer ja sam zadnju m imala 1.04.
stimulacija krenula 7.04
aspiracija 19.04
et uradjen 22.04 i sada mi svi racunaju 8.04 kao pocetak trudnoce
Od tada lepo izbrojis nedelje i to je to...
Meni je u petak radjen et tako da sada svaki petak ulazim u narednu nedelju....
Mislim da se svuda tako racuna...ljubim te ne brini nista,uskoro ces cuti srculence
viktorija- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010
Viktorija divna si hvala ti punooo
Po takvoj racunici meni bi racunali trudnocu od 28.05. tako da je danas 7 punih nedelja od sutra ulazim u 8. nedelju ...
Pitanjce koji datum upisujete u kalkulator kao na ovom linku http://www.ivf.ca/duedate.php ? da li je to datum aspiracije jer je tada vrsen odabir jajnih celija ?
Po takvoj racunici meni bi racunali trudnocu od 28.05. tako da je danas 7 punih nedelja od sutra ulazim u 8. nedelju ...
Pitanjce koji datum upisujete u kalkulator kao na ovom linku http://www.ivf.ca/duedate.php ? da li je to datum aspiracije jer je tada vrsen odabir jajnih celija ?
Ja sam ukucala datum embriotransfera i racunica je tacna
viktorija- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010
Dobro vam veče cure,Dexi011 drago mi je da si se malo rasteretila biće to lepa mamina beba...
Što se mene tiče ja se osećam dobro imam samo malo problema malo nezgodnih sa gasovima ali i to će proć.
Danas sam zvala u Jevremovu i zakazala uz kod dr. Ljubića 27.07, s obzirom da je to poslednja sreda u mesecu a i meni odgovara tada ću imati punih 11- nedelja tako da je dobro da vidi kako su moje bebe....nadam se dobrim vestima a u dubini duše imam skriven strah.... verujem da će sve biti u redu...uz Božiju pomoć...
Danas smo 9 nedelja i dva dana stomak bogami jeste krenuo ali mislim da je tome i doprineo koji više kg. Al baš me briga samo da su bebe ok...
Eto toliko od mene, srećna sam što čitam samo lepe tekstove na ove strane...
Ljubim vas....
Što se mene tiče ja se osećam dobro imam samo malo problema malo nezgodnih sa gasovima ali i to će proć.
Danas sam zvala u Jevremovu i zakazala uz kod dr. Ljubića 27.07, s obzirom da je to poslednja sreda u mesecu a i meni odgovara tada ću imati punih 11- nedelja tako da je dobro da vidi kako su moje bebe....nadam se dobrim vestima a u dubini duše imam skriven strah.... verujem da će sve biti u redu...uz Božiju pomoć...
Danas smo 9 nedelja i dva dana stomak bogami jeste krenuo ali mislim da je tome i doprineo koji više kg. Al baš me briga samo da su bebe ok...
Eto toliko od mene, srećna sam što čitam samo lepe tekstove na ove strane...
Ljubim vas....
Aida hvala, cekamo sredu pa ce se znati ... malo sam se utesila jer sam na sajtu analife nasla da se srculence cuje tek od 5. gestacijske a nama je bilo 4,5 ...
danas mi je Viktorija pomogla oko racunanja trudnoce i ticker sam promenila, a bio je do sada kako se to zove u izvestaju dr po gestacijskoj trudnoci ...
sto se gasova tice ja ih imam od pocetka i da bude smesnije imali smo pasulj za rucak i kad su se udruzili utrogestan i pasulj bilo je spasavaj se ko moze ... ki ki ki ... slatko sam se sada sama sebi nasmejala ... a negde sam ovde citala kako neki profa na fakultetu gasove zove vetrovi, sto je jos komicnije ali zabavnije kad prepricavas nekome muku sa vetrovima/gasovima ...
danas mi je Viktorija pomogla oko racunanja trudnoce i ticker sam promenila, a bio je do sada kako se to zove u izvestaju dr po gestacijskoj trudnoci ...
sto se gasova tice ja ih imam od pocetka i da bude smesnije imali smo pasulj za rucak i kad su se udruzili utrogestan i pasulj bilo je spasavaj se ko moze ... ki ki ki ... slatko sam se sada sama sebi nasmejala ... a negde sam ovde citala kako neki profa na fakultetu gasove zove vetrovi, sto je jos komicnije ali zabavnije kad prepricavas nekome muku sa vetrovima/gasovima ...
Moram da napisem jace je od mene..
Daxi, mnogo si mi slatka sa potpisom i nacinom na koji ostavljas postove..
Daxi, mnogo si mi slatka sa potpisom i nacinom na koji ostavljas postove..
cipiripi- Broj poruka : 761
Godina : 41
Datum upisa : 25.01.2010
E narode kako ste? Imam jednu dilemu koja me malo tisti pa reko da je podelim sa vama i cujem vase misljenje. Hvata me panika kada dodirnem grudi i osetim ustvari nista ne osetim ponekad nisu tako bolne, zapravo u zadnja dva tri dana. Isto su nabrekle i uvecane ali sad skroz malo bolne. Brine me da li je sve u redu, da li je to normalno, pojma nemam sta se desava, bas brinem...
Aida i kod mene je bilo tako ,pocele su da me bole oko 9-10 nedelja i naglo prestale pa pnda oko 12-te opet i sad me ne bole uopste
Nemoj da brines
Nemoj da brines
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Cipiripi drago mi je da slicicama malo razonodim sve brigalice ovde
Aida i meni je tako kako bi ja rekla toplo hladno od posle transfera ... a ja sve mislim da je to zato sto imam 40 godina pa da vise ne rade kako bi radile kod mladjih ...
mozda lupam ... to je samo moj utisak ... nisam citala o tome ...
Aida i meni je tako kako bi ja rekla toplo hladno od posle transfera ... a ja sve mislim da je to zato sto imam 40 godina pa da vise ne rade kako bi radile kod mladjih ...
mozda lupam ... to je samo moj utisak ... nisam citala o tome ...
trudnice nase da vas ljubimo puno i da znate da mislimo na vas!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Noja, Nale, Tico, Aida nema vas ? Kako ste ?
Poslednji izmenio daxi011 dana 18/7/2011, 08:47, izmenjeno ukupno 1 puta
Dobro jutro cure!!!
Daxi, kako si??
Daxi, kako si??
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
Nolnice jutro, dobro sam hvala, jedva cekamo nas 2. uz
na kojoj i ti klinici ? sad procitah da se dvoumis izmedju lekara ?
na sajtu analife pise da je najranije moguc uz tj da se cuje srculence u 5. gestacijskoj. koja je tebi gestacijska bila na prvom uz ?
nama je bila 4,5 pa sam ako si citala pisala da sam zabrinuta ali kad sam cula sta devojke ovde kazu malo sam se smirila a i to sto sam procitala na sajtu analife klinike ...
mada ima trudnicica ovde kojima se srculence culo i u 4. gestacijskoj ...
mozda to ima veze i sa staroscu trudnice ... razbih glavu kontajuci ... a sreda mi se cini kao daleko dalekooooooo
na kojoj i ti klinici ? sad procitah da se dvoumis izmedju lekara ?
na sajtu analife pise da je najranije moguc uz tj da se cuje srculence u 5. gestacijskoj. koja je tebi gestacijska bila na prvom uz ?
nama je bila 4,5 pa sam ako si citala pisala da sam zabrinuta ali kad sam cula sta devojke ovde kazu malo sam se smirila a i to sto sam procitala na sajtu analife klinike ...
mada ima trudnicica ovde kojima se srculence culo i u 4. gestacijskoj ...
mozda to ima veze i sa staroscu trudnice ... razbih glavu kontajuci ... a sreda mi se cini kao daleko dalekooooooo
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu