Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+67
Mirjana
majakg
viktorija
nolinica
Marie
Likoli
daxi011
Jecaneca
Jelence
Sami
Struzzo
*AIDA*
cipiripi
cici
maus
noja
malenaa
Filippa
lilly13
maja kg
Kockica
dragana76ns
seka 35
dacca
MAAKKI
Simona
KoMetaK
anak
heart84
Jelena*
brinbili
emilija.
Marija86
djole42
bobica83
Zaneta
bebko
key
bak
Nefertari
Aki
Orline
Sneza
zoxa
vašar
bubili2
Zoka83
buby
nesalela
liki
catherine290505
agata
cicsa80
bokica
naca
Milijana
Tinche
dr mali pariz
lolipop
MARA
Deni
BiKsi :)
lena
Cupava
Shizika
maja76
HappyGirl
71 posters
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Ajd i ja da vam se pridružim dok ne otvorim TD, a to će biti od sledećeg UZ-a, ako srce bude kucalo
Sada sam 5+1 i još ne osećam ništa niti sam svesna bilo čega
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili, bila i ostala carica! Obožavam te!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dobro vam veče trudnice...postavila sam pitanje i u mom dnevniku pa reko i ovde da vas pita s obzirom da ste sve trudnice-
Pre dve večeri sam imala katastrofalan stres, prosto nisam mogla da ga izbegnem nešto u porodici...Bogu hvala nije niko umro ali je bio žestok problem od kojeg sam zaboravila na moje mrvice...
Zaista sam uplašena za njih pa sam htela da vas pitam šta vi mislite da li može nešto da im škodi, toliko sam zabrinuta da planiram da ponovim sutra uz da ih samo vidim pa šta mislite da li da odem? Zaista samo ž
elim da su one dobro....hvala vam i puno vas ljubim....
Pre dve večeri sam imala katastrofalan stres, prosto nisam mogla da ga izbegnem nešto u porodici...Bogu hvala nije niko umro ali je bio žestok problem od kojeg sam zaboravila na moje mrvice...
Zaista sam uplašena za njih pa sam htela da vas pitam šta vi mislite da li može nešto da im škodi, toliko sam zabrinuta da planiram da ponovim sutra uz da ih samo vidim pa šta mislite da li da odem? Zaista samo ž
elim da su one dobro....hvala vam i puno vas ljubim....
*AIDA*- Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011
Drago mi je Milijana da nam se pridružuješ. Čestitam na trudnoći!
Kockica- Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010
kako podnosite vrucinu
Milijana ::Ajd i ja da vam se pridružim dok ne otvorim TD, a to će biti od sledećeg UZ-a, ako srce bude kucalo
Aaaaaaaaaaaaaaa Milijanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bravo draga ti si moj idol
cipiripi- Broj poruka : 761
Godina : 41
Datum upisa : 25.01.2010
aida ,ne brini se ,nece nista biti ... stres nije pozeljan u trudnoci ,ali kad ga ne mozes izbjeci ,sta se moze ,a i vazno je da se osjecas dobro ,da nemas kakvih krvarenja i sl. ostalo ce sve proci . svakako ti misli prvenstveno na svoje bebice...
seka 35- Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010
evo i ja sam se vratila iz bolnice i serklaz prosao super ,jednu noc sam prenocila u bolnici i vec sam kuci. u 38 nedjelji cemo skinuti ,a od terapije mi propisan gynipran sve do 34 nedjelje . za tri nedjelje ponovo kontrola ,a ja se super osjecam kao da i nisam nista radila... pusica za sve zene
zna li netko sta nam je sa vasar i kako njene bebice?
zna li netko sta nam je sa vasar i kako njene bebice?
seka 35- Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010
Hvala devojke
Aida, ne verujem da se bebama može nešto desiti od jednog stresa, to bi možda moglo da se desi kao posledica dugotrajnog stresa. Ja sam prošle godine, radila do neke 9-10 nedelje, a posao mi je bio izuzetno stresan i sećam se da sam se nervirala kao niko, a u osmom mesecu sam imala smrtni slučaj koji me je jako potresao i beba je tada bila jako nemirna cele noći, ali opet, eto ništa se loše nije desilo.
Aida, ne verujem da se bebama može nešto desiti od jednog stresa, to bi možda moglo da se desi kao posledica dugotrajnog stresa. Ja sam prošle godine, radila do neke 9-10 nedelje, a posao mi je bio izuzetno stresan i sećam se da sam se nervirala kao niko, a u osmom mesecu sam imala smrtni slučaj koji me je jako potresao i beba je tada bila jako nemirna cele noći, ali opet, eto ništa se loše nije desilo.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Hvala cure od sveg srca napisala sam i u mom dnevniku koji planiram da zatvorim i pređem na ove trudničke strane....nisam baš odgovorna za svoj dnevnik da otvorim jer ne mogu vam pisati svakodnevno, moje javljanje zavisi jedino od dolaska u radnju s obzirom da ne dolazim svaki dan pa zato.
Malo će mi trebati vremena da pohvatam sve šta se dešava sa vama pa Vas molim imajte malo razumevanja ako upadnem u neku diskusiju....
Inače mi smo dobro ja sam jutros bila na pregled kod drugog gin. ne kod mog samo da vidim je li sve u redu i Bogu dragom hvala obe bebe su dobro malo smo i porasli....
Seko drago mi je da si dobro prošla i da si sad kući biće to sve u najboljem redu sad si bezbedna.
Milijana srećna trudnoća da budeš sa nama do kraja....
Drugarice moje hvala vam od srca ljubim vas.....
Malo će mi trebati vremena da pohvatam sve šta se dešava sa vama pa Vas molim imajte malo razumevanja ako upadnem u neku diskusiju....
Inače mi smo dobro ja sam jutros bila na pregled kod drugog gin. ne kod mog samo da vidim je li sve u redu i Bogu dragom hvala obe bebe su dobro malo smo i porasli....
Seko drago mi je da si dobro prošla i da si sad kući biće to sve u najboljem redu sad si bezbedna.
Milijana srećna trudnoća da budeš sa nama do kraja....
Drugarice moje hvala vam od srca ljubim vas.....
*AIDA*- Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011
Noja Likoli sta se desava gde ste ?
trudnicice
aidice i njene dve bebice
daxi draga kako si ti, cekas cetvtrak jedva cekam i ja drzim fige jakooo bice isto dve bebane
ova vrucinstina,
evo opet bila na UZ danas malo pre se vratilla, mi lepo rastemo i jako smo lepi, samo me sad j.. be hematom koji je kao beba otprilike 9 mm moramo da se cuvamo i odatle ide muljanje, grlic je lep zatvoren 30 necega
aidice i njene dve bebice
daxi draga kako si ti, cekas cetvtrak jedva cekam i ja drzim fige jakooo bice isto dve bebane
ova vrucinstina,
evo opet bila na UZ danas malo pre se vratilla, mi lepo rastemo i jako smo lepi, samo me sad j.. be hematom koji je kao beba otprilike 9 mm moramo da se cuvamo i odatle ide muljanje, grlic je lep zatvoren 30 necega
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Bravo Noja, bravo Aida. Proći će i to muljanje, Noja, nisam imala iskustva pa ne znam koliko mu treba da prestane ali držim fige da bude što pre.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
snezoo ljubi te tvoje srecice, pokazala sam ih mm, prave su lepotice
Noja bas mi je drago da se sve stabilozovalo odmaraj i cuvaj se vrucine bas zbog tog hematoma
mi sutra pre podne na uz ... jaoooo jedva cekamo ... mislim da nocas nema spavanja oboje smo bas nestrpljivi ...
mi sutra pre podne na uz ... jaoooo jedva cekamo ... mislim da nocas nema spavanja oboje smo bas nestrpljivi ...
Noja drago mi je za dobar UZ i da bebe lepo napreduju!
Daxi, čekamo izveštaj sutra!
Sve trudnice
Daxi, čekamo izveštaj sutra!
Sve trudnice
Kockica- Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010
Poljubac za laku noć i najlepše snove svim lepim trudnicama
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Aida, predivne vesti, 2 Uzivaj u trudnoci!
Milijana, jos jednom cestitke za trudnocu, i ovde!
Grlim vas sve trudnjacice i zelim vam da sto lakse podnesete ove nesnosne vrucine!
Milijana, jos jednom cestitke za trudnocu, i ovde!
Grlim vas sve trudnjacice i zelim vam da sto lakse podnesete ove nesnosne vrucine!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
okruglice
daxi cekamo te sa lepim vestima
anak meto
kockice ti uskoro mazenjeeee sa tvojom princezicom
daxi cekamo te sa lepim vestima
anak meto
kockice ti uskoro mazenjeeee sa tvojom princezicom
Pozdrav svim trudnicama sa Kutka, uživajte sa svojim bebicama i mazite stomačiće, a ja se nadam da ću vam se uskoro pridružiti
Marie- Broj poruka : 149
Godina : 41
Datum upisa : 04.07.2011
Ja sam nova na ovim stranama, pa prvo želim da vas pozdravim i poželim da ostatak trudnoće prođe savršeno, baš onako kako želite!!!
Pre dva dana sam bila na prvom uz-u i izveštaj je sledeći: dva srculenca su se jedva čula, dr kaže daje jako rano (što sam ja mislila da nije) jer je 6 nedelja. Na netu kad računam nedleju trudnoće, negde piše da danas ulazim u 7 nedelju. Jajnici su uvećani i imam jako mnogo cisti, malo me to plaši, ali devojke sa foruma kažu da to prolazi. Nadam se da neće neki negativni efekti iz toga izroditi.
Bila sam kod dr Stojića. Sledeći uz mi je za tri nedleje i do tad trebam da odlučim koji će mi dr voditi trudnoću.
Dvoumim se između dr Stojića i dr Ilića, ako neko ima neki predlog za dobrog dr za blizance neka kaže.
Za sve vas
Pre dva dana sam bila na prvom uz-u i izveštaj je sledeći: dva srculenca su se jedva čula, dr kaže daje jako rano (što sam ja mislila da nije) jer je 6 nedelja. Na netu kad računam nedleju trudnoće, negde piše da danas ulazim u 7 nedelju. Jajnici su uvećani i imam jako mnogo cisti, malo me to plaši, ali devojke sa foruma kažu da to prolazi. Nadam se da neće neki negativni efekti iz toga izroditi.
Bila sam kod dr Stojića. Sledeći uz mi je za tri nedleje i do tad trebam da odlučim koji će mi dr voditi trudnoću.
Dvoumim se između dr Stojića i dr Ilića, ako neko ima neki predlog za dobrog dr za blizance neka kaže.
Za sve vas
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
danas 1. ultra zvuku kaze :
uz vaginalno
gestacijska starost 4.5 nedelja
vidljiv gestacijski mesak pravilnog ovalnog oblika promer 20x15 mm
embrion 4,5 mm
sonarna starost 6.1 nedelja
srcana radnja ploda se ne moze sa sigurnoscu registrovati
zumanjcana kesa vidljiva
horion nediferenciran
kontrola vitalnosti za nedelju dana
terapija utrogestan, progesteron i folna
malo sam se zabrinula zbog ove recenice provera vitalnosti ? inace na trenutak smo mogli da vidimo puls ali nije mogao da se uhvati u kontinuitetu ?
kako se vama cini ?
uz vaginalno
gestacijska starost 4.5 nedelja
vidljiv gestacijski mesak pravilnog ovalnog oblika promer 20x15 mm
embrion 4,5 mm
sonarna starost 6.1 nedelja
srcana radnja ploda se ne moze sa sigurnoscu registrovati
zumanjcana kesa vidljiva
horion nediferenciran
kontrola vitalnosti za nedelju dana
terapija utrogestan, progesteron i folna
malo sam se zabrinula zbog ove recenice provera vitalnosti ? inace na trenutak smo mogli da vidimo puls ali nije mogao da se uhvati u kontinuitetu ?
kako se vama cini ?
Poslednji izmenio daxi011 dana 14/7/2011, 21:28, izmenjeno ukupno 1 puta
ma bice to sve dobro, bravo za bebicu i mamicu, ja se bas ne razumem u ove rezultate, ali VERUJEM da ce biti dobro.
Likoli- Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011
Daxi, ja sam i kod tebe očekivala dvve bebice!! Sve je ok, i sviđa mi se kako ti je dr sve detaljno napisao, meni nije tako, a nemam ni slikicu...
Kad ideš ponovo na uz?
Kad ideš ponovo na uz?
nolinica- Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu