KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+67
Mirjana
majakg
viktorija
nolinica
Marie
Likoli
daxi011
Jecaneca
Jelence
Sami
Struzzo
*AIDA*
cipiripi
cici
maus
noja
malenaa
Filippa
lilly13
maja kg
Kockica
dragana76ns
seka 35
dacca
MAAKKI
Simona
KoMetaK
anak
heart84
Jelena*
brinbili
emilija.
Marija86
djole42
bobica83
Zaneta
bebko
key
bak
Nefertari
Aki
Orline
Sneza
zoxa
vašar
bubili2
Zoka83
buby
nesalela
liki
catherine290505
agata
cicsa80
bokica
naca
Milijana
Tinche
dr mali pariz
lolipop
MARA
Deni
BiKsi :)
lena
Cupava
Shizika
maja76
HappyGirl
71 posters

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od daxi011 11/7/2011, 07:06

Photobucket
daxi011
daxi011

Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Milijana 11/7/2011, 15:16

Ajd i ja da vam se pridružim dok ne otvorim TD, a to će biti od sledećeg UZ-a, ako srce bude kucalo Very Happy
Sada sam 5+1 i još ne osećam ništa niti sam svesna bilo čega Rolling Eyes

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/7/2011, 21:49

Mili, bila i ostala carica! Obožavam te!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 11/7/2011, 22:57

Dobro vam veče trudnice...postavila sam pitanje i u mom dnevniku pa reko i ovde da vas pita s obzirom da ste sve trudnice-
Pre dve večeri sam imala katastrofalan stres, prosto nisam mogla da ga izbegnem nešto u porodici...Bogu hvala nije niko umro ali je bio žestok problem od kojeg sam zaboravila na moje mrvice...
Zaista sam uplašena za njih pa sam htela da vas pitam šta vi mislite da li može nešto da im škodi, toliko sam zabrinuta da planiram da ponovim sutra uz da ih samo vidim pa šta mislite da li da odem? Zaista samo ž
elim da su one dobro....hvala vam i puno vas ljubim.... ljubav
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kockica 11/7/2011, 23:58

Drago mi je Milijana da nam se pridružuješ. Čestitam na trudnoći! čestitamo
Kockica
Kockica

Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 12/7/2011, 12:53

kako podnosite vrucinu

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 2297258zni0hlfqcj
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cipiripi 12/7/2011, 12:55

Milijana ::Ajd i ja da vam se pridružim dok ne otvorim TD, a to će biti od sledećeg UZ-a, ako srce bude kucalo Very Happy
Sada sam 5+1 i još ne osećam ništa niti sam svesna bilo čega Rolling Eyes

Aaaaaaaaaaaaaaa Milijanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lol! h b b b b b
Bravo draga ti si moj idol  b ljubav bb bb bb bb bb bb bb bb
cipiripi
cipiripi

Broj poruka : 761
Godina : 41
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od seka 35 12/7/2011, 13:48

aida ,ne brini se ,nece nista biti ... stres nije pozeljan u trudnoci ,ali kad ga ne mozes izbjeci ,sta se moze ,a i vazno je da se osjecas dobro ,da nemas kakvih krvarenja i sl. ostalo ce sve proci . svakako ti misli prvenstveno na svoje bebice...
seka 35
seka 35

Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od seka 35 12/7/2011, 13:58

evo i ja sam se vratila iz bolnice i serklaz prosao super ,jednu noc sam prenocila u bolnici i vec sam kuci. u 38 nedjelji cemo skinuti ,a od terapije mi propisan gynipran sve do 34 nedjelje . za tri nedjelje ponovo kontrola ,a ja se super osjecam kao da i nisam nista radila... pusica za sve zene
zna li netko sta nam je sa vasar i kako njene bebice?
seka 35
seka 35

Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 12/7/2011, 17:03

Hvala devojke usne
Aida, ne verujem da se bebama može nešto desiti od jednog stresa, to bi možda moglo da se desi kao posledica dugotrajnog stresa. Ja sam prošle godine, radila do neke 9-10 nedelje, a posao mi je bio izuzetno stresan i sećam se da sam se nervirala kao niko, a u osmom mesecu sam imala smrtni slučaj koji me je jako potresao i beba je tada bila jako nemirna cele noći, ali opet, eto ništa se loše nije desilo.
usne

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 12/7/2011, 20:57

Hvala cure od sveg srca napisala sam i u mom dnevniku koji planiram da zatvorim i pređem na ove trudničke strane....nisam baš odgovorna za svoj dnevnik da otvorim jer ne mogu vam pisati svakodnevno, moje javljanje zavisi jedino od dolaska u radnju s obzirom da ne dolazim svaki dan pa zato.
Malo će mi trebati vremena da pohvatam sve šta se dešava sa vama pa Vas molim imajte malo razumevanja ako upadnem u neku diskusiju....
Inače mi smo dobro ja sam jutros bila na pregled kod drugog gin. ne kod mog samo da vidim je li sve u redu i Bogu dragom hvala obe bebe su dobro malo smo i porasli....
Seko drago mi je da si dobro prošla i da si sad kući biće to sve u najboljem redu sad si bezbedna.
Milijana srećna trudnoća da budeš sa nama do kraja....
Drugarice moje hvala vam od srca ljubim vas..... osmeh srce srca srcasti poljupci
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 13/7/2011, 15:47

Noja Likoli sta se desava gde ste ?
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 13/7/2011, 21:13

trudnicice sunny
aidice i njene dve bebice Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 75087
daxi draga kako si ti, cekas cetvtrak jedva cekam i ja drzim fige jakooo bice isto dve bebane Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 413209 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 430137
ova vrucinstina,
evo opet bila na UZ danas malo pre se vratilla, mi lepo rastemo i jako smo lepi, samo me sad j.. be hematom koji je kao beba otprilike 9 mm moramo da se cuvamo i odatle ide muljanje, grlic je lep zatvoren 30 necega Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 595783 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 595783 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 595783
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sneza 13/7/2011, 21:17

Bravo Noja, bravo Aida. Proći će i to muljanje, Noja, nisam imala iskustva pa ne znam koliko mu treba da prestane ali držim fige da bude što pre.
Sneza
Sneza

Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 13/7/2011, 21:31

snezoo ljubi te tvoje srecice, pokazala sam ih mm, prave su lepotice Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 582639
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 13/7/2011, 21:35

Noja bas mi je drago da se sve stabilozovalo odmaraj i cuvaj se vrucine bas zbog tog hematoma

mi sutra pre podne na uz ... jaoooo jedva cekamo ... mislim da nocas nema spavanja oboje smo bas nestrpljivi ...

srcasti poljupci
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kockica 13/7/2011, 23:01

Noja drago mi je za dobar UZ i da bebe lepo napreduju!

Daxi, čekamo izveštaj sutra!

Sve trudnice srcasti poljupci
Kockica
Kockica

Broj poruka : 332
Datum upisa : 19.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 13/7/2011, 23:30

Poljubac za laku noć i najlepše snove svim lepim trudnicama yes queen likeit smajli angel
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 14/7/2011, 01:42

Aida, predivne vesti, 2 beba beba Uzivaj u trudnoci! trudnica
Milijana, jos jednom cestitke za trudnocu, i ovde! trudnica osmeh srce
Grlim vas sve trudnjacice i zelim vam da sto lakse podnesete ove nesnosne vrucine! osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 14/7/2011, 12:13

okruglice sunny
daxi cekamo te sa lepim vestima Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 512172
anak meto Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 517798 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 517798
kockice ti uskoro mazenjeeee sa tvojom princezicom Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 779578
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marie 14/7/2011, 13:19

Pozdrav svim trudnicama sa Kutka, uživajte sa svojim bebicama i mazite stomačiće, a ja se nadam da ću vam se uskoro pridružiti ljubav
Marie
Marie

Broj poruka : 149
Godina : 41
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nolinica 14/7/2011, 14:44

Ja sam nova na ovim stranama, pa prvo želim da vas pozdravim i poželim da ostatak trudnoće prođe savršeno, baš onako kako želite!!! trudnica
Pre dva dana sam bila na prvom uz-u i izveštaj je sledeći: dva srculenca su se jedva čula, dr kaže daje jako rano (što sam ja mislila da nije) jer je 6 nedelja. Na netu kad računam nedleju trudnoće, negde piše da danas ulazim u 7 nedelju. Jajnici su uvećani i imam jako mnogo cisti, malo me to plaši, ali devojke sa foruma kažu da to prolazi. Nadam se da neće neki negativni efekti iz toga izroditi.
Bila sam kod dr Stojića. Sledeći uz mi je za tri nedleje i do tad trebam da odlučim koji će mi dr voditi trudnoću.
Dvoumim se između dr Stojića i dr Ilića, ako neko ima neki predlog za dobrog dr za blizance neka kaže.
Za sve vas ljubav
nolinica
nolinica

Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 14/7/2011, 17:01

danas 1. ultra zvuku kaze :

uz vaginalno
gestacijska starost 4.5 nedelja
vidljiv gestacijski mesak pravilnog ovalnog oblika promer 20x15 mm
embrion 4,5 mm
sonarna starost 6.1 nedelja
srcana radnja ploda se ne moze sa sigurnoscu registrovati
zumanjcana kesa vidljiva
horion nediferenciran
kontrola vitalnosti za nedelju dana
terapija utrogestan, progesteron i folna

Photobucket

malo sam se zabrinula zbog ove recenice provera vitalnosti ? inace na trenutak smo mogli da vidimo puls ali nije mogao da se uhvati u kontinuitetu ?

kako se vama cini ?

Poslednji izmenio daxi011 dana 14/7/2011, 21:28, izmenjeno ukupno 1 puta
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Likoli 14/7/2011, 17:28

ma bice to sve dobro, bravo za bebicu i mamicu, ja se bas ne razumem u ove rezultate, ali VERUJEM da ce biti dobro. b
Likoli
Likoli

Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nolinica 14/7/2011, 17:34

Daxi, ja sam i kod tebe očekivala dvve bebice!! Sve je ok, i sviđa mi se kako ti je dr sve detaljno napisao, meni nije tako, a nemam ni slikicu... Crying or Very sad
Kad ideš ponovo na uz?
nolinica
nolinica

Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu