KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc ....

+3
bak
Milijana
caci
7 posters

Ići dole

Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc .... Empty Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc ....

Počalji od caci 23/2/2011, 17:55

Ovak ,sledi mi renoviranje kupatila,zato sto je ovo sve staro i vec od svuda pusta vodu.
Sada imamo kadu a zelimstaviti tus kabinu,tako su dobiti jedan slobodni cosak u kom planiram napraviti ormar gde bi smestila peskire i donji vesh.Sta vi mislite kolko je to pametno?Cula sam i pozitivne stvari o tome a cula sam poneku i negativnu zbunjen .Interesuju me vase sugestije. yes
Docice i novo ogledalo,nova WC solja,nazalost necu imati mesto za bide.Al to je to.
menjamo i plocice sve i podne i zidne,nemam pojma koju bi boju,samo znam da necu plave i bele,zasto neznam ni ja sama.lol!
Cekam vase svaete i sugestije.igra
Hvala vam. d
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc .... Empty Re: Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc ....

Počalji od Milijana 23/2/2011, 18:00

Mi držimo peškire u kupatilu od nedavno i mnogo mi je lakše nego ranije. Ne vidim zašto ne bi bili tu, ako imaš mesta.
Nama je kupatilo nežno zeleno, to je birao mm, ja sam volela da bude ljubičasto, ali se on nije slagao sa tim "ženskim" bojama v
Kako bi ja volela ponovo da renoviram nešto, uživam u tome....

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc .... Empty Re: Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc ....

Počalji od caci 23/2/2011, 18:04

Sda nam je nezno zelemne boje,lepa je boja al bi ja nesto novo.
Ti uzivas mili balgo tebi, a mene hvata panika affraid jer znam da jos moram posle toga i farbati celi stan v
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 24/2/2011, 11:58

caci, meni su do skoro stajali peskiri i ves u kupatilu i jako je zgodno i prakticno. Nismo imali negativnih posledica tipa vlaznog ili ubudjalog vesa... kao sto su mi neki pricali.
Sad u ovom kupatilu mi ne stoje, ali samo zato sto jos nema ormaric, inace ce stajati Sledi mi renoviranje kupatila,trebam vasu pomoc .... 561840
Napominjem da imamo dobru ventilaciju kupatila, tj ima prozor.

I ja obozavam renoviranja i radove, ali me nerviraju majstori, vecina Rolling Eyes
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cupava 24/2/2011, 20:45

Bak, ja sam napravila visece delove (slicno k'o u kujni) samo da se ne bih odricala kade. Kada je kada....a i na nju moze da se stave ta pokretna vrata.
Sto se tice vlage - u kupatilu je uvek ima u toku tusiranja, al' posle ne i nikad nisam imala problema sa vesom, ili peskirima.
Cupava
Cupava

Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 24/2/2011, 22:48

Mi renovirali kupatilo pre par godina.Nama je kupatilo jako malo pa smo izbacili bojler u podrum i tako dobili na prostoru.Ukoliko imaš mogućnosti za tako nešto toplo preporučujem ,em je veće kupatilo ,em lepše izgleda.Nazalost nemam mesta za ormariće i peškiriće ali mislim da ako postoji dobra ventilacija ne bi trebalo da bude problema sa vlagom.
Srećni radovi!
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 25/2/2011, 01:37

Naše kupatilo je renovirano pre 7 godina i ima tuš kabinu,naravno i ormarić za odlaganje peškira i raznih drugih stvari.Ako ugrađujete tuš kabinu,moj savet je da kupite onu većih dimenzija i sa staklenim vratima.Naša je polukružna,hidromasažna i može i da se sedi u njoj.Velika je,laka za održavanje,ima i metalnu policu za razne kupke i šampone. Unutar kabine je i ventilator,jer kupatilo nema prozor.Pločice su bele boje,sanitarije u boji bele kafe,ormarić ,razne korpe od pruća i držač za peškire u boji čokolade.Iznad lavaboa je veliko (barokno)ogledalo,zlatne boje.Ima tu još raznih drangulija,staklene police za parfeme i kozmetiku...Nadam se da sam ti bar malo pomogla.Ti se naoružaj strpljenjem,jer će radovi potrajati.Srećno.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 25/2/2011, 16:42

Caci i mi pravili novo kupatilo pre 2 godine
Ja toplo preporucujem ormaric za peskire i druge stvarcice.U donjem kupatilu nismo imali,a ni u gornjem(nasem)do pre 5-6 meseci.To je super stvar ionako se nista ne moze ubudjati,jer tu ne odlazes sve pekire koje imas vec njih 10-ak,koje istovremeno i iskoristis za 2-3 dana.Nema to vremena da se ubudja.Nase kupatilo je u kombinaciji tamno crveno-bez sa nekim bordurama na kruzice(ima tu ispod postavljene slike)to je zid a pod isto te tamno crvene boje sto ti nikako ne preporucujem bas zahtevna boja,mnogo se brzo prljaju svaki trag ostaje.Kuhinja pd je u bez-braon kombinaciji i maltene se ne primecuju tragovi.Nesto sto mi se najvise dopada jeste crno kupatilo i pod i zid,a bela sanitarija-prelepo izgleda,al opet crna boja zahtevna.....Mi imamo kadu,hteli smo tus kab al nije bilo mesta,prozor je smetao,bide je jako korisna i dobra stvar-imamo ga.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu