KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MALENNA... nasa treca sreca ...

+19
anna
viktorija
lilly13
Simona
heart84
dragana76ns
Deni
bebko
BiKsi :)
vašar
fenix
7-patuljaka
MAAKKI
anak
lolipop
Struzzo
Marija86
bule74
malenaa
23 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 Empty Re: MALENNA... nasa treca sreca ...

Počalji od malenaa 17/1/2011, 10:53

e ovako svari stoje juce pocela ja sa fostimonom 2 komada i danas bila na uz jer juce nije dr mogao i sad na levom samo 3 folikula a na desnom nista endometrijum 1,9i kaze on meni kao ne znam sta da radimo odluka je na vama da li da prekinemo pa na kontraceptivne pa sledeci mesec ili jos vecu pauyzu jer smo vec poceli sa stimulacijom ili da radimo pa kao mozda se neso i izvuce da valja...stvarno ne znam sta ce me jos srefiti bas sam se rasuzila a ila sam puna optimizma ne znam sad sta nam je ciniti mm kaze kako ti odlucis sto mi je jos gore jer je cela odluka na meni i sada imam do veceras da odlucim da li da nastavim fostimon ili da prekidam...sta biste vi uradile... No
malenaa
malenaa

Broj poruka : 796
Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 Empty Re: MALENNA... nasa treca sreca ...

Počalji od anak 17/1/2011, 10:58

Ja bih prekinula i počastila organizam i psihu jednom tromesečnom kurom biljaka i redovnog sexa. Bez obaveze i opterećenja. I kad jesu plodni dani i kada nisu. Mislim da i našim mm to nedostaje. Činjenica da znaju da ih želimo i volimo bez obzira na ishod.
Nas dve smo bile i prošli put zajedno (ti možda nedelju dana pre mene). Pa mi smo to odlučili. I tako radimo. Pijemo čajeve, ne razgovaramo o tome, šetamo, zezamo se, sexamo se svaki dan. Ovih dana ću dobiti, svi simptomi su tu, ali baš nas briga. I tako ćemo do proleća pa ćemo videti šta dalje.
Želim ti uspeh i sreću šta god da odlučiš, želela sam samo da podelim sa tobom svoje lično iskustvo. sunny
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 17/1/2011, 17:23

i ja mislim da je mozda bolje da prekines, ne bih volela da uticem na tvoju odluku, ali 2-3 meseca ce brzo proci, kad je vec krenulo *kilavo* ja bih stopirala,(znas da u prolece sve pupi Very Happy ) ne znam, na tebi je da odlucis i neka ti je sa srecom sta god resila...
Puno srece i snage ti zelim
MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 388958 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 388958 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 388958
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malenaa 17/1/2011, 21:52

Ipak sam odlucila da prekinemo malo je samo 3 folikula i kaze jajnici vam posle proslog ivf-a izgledaju ko da ste u 40-tim a ne u 20-tim affraid ... pa bice bolje valjda za koji mesec ... hvala vam svima na podrsci ljubav ... divne ste kao i uvek .... nama se jednostavno ne da sta da radim kad sam baksuz Sad bas mi je tesko osecam se kao da mi nesto fali znate i same o cemu pricam svi okolo trudni i imaju bebe i decu a mi nikako najgori je pritisak porodice i onih koji ne znaju da imamo problem svi misle ganjamo karijeru i kritikuju nas a mi ustvari prolazimo kroz ovo no znam da vi sve ovo razumete ... nocas patim a od sutra na jogu ... nadam se da ce biti bolje za koji mesec jos uvek zelim da verujem da je ovo nasa godina...mada moram da vam priznam da sam vec pocela da razmisljam o usvajanju ... no sve u svemu sve vas ljubav ...
happy zatvaraj cvet ...
malenaa
malenaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 17/1/2011, 23:19

Ljubimo te, ne brini, nemoj da baksuziraš! Meni je žao što i ja prošli nisam prekinula kada su rekli 1. Veruj.
A ovo JESTE naša godina. Sve ćemo biti trudne igracice igracice igracice likeit
anak
anak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malenaa 17/1/2011, 23:25

Anak draga hvala puno divna si cveće zagrljaj..bicemo mi sve ove godine na td..moramo...ma da evo vec saam se malo oraspolozila dragi me mazi pazi i zasmejava vec pola sata trudi se i polako mu uspeva ...sta bih ja bez njega smajli angel ..
malenaa
malenaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/1/2011, 23:32

Malenaa, ponekad je dobro napraviti pauzu, tvoje telo ti to sada govori, i bolje što si ga poslušala! I ko zna zašto je to dobro! Možda ti treba pauza, da bi sledeći postupak uspeo! LJubac!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 18/1/2011, 10:41

malenaa bice bolje za mesec,dva videces...A vreme brzo prodje...
Treba napraviti pauzu,kada telo tako kaze...
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 18/1/2011, 16:08

Malenaa, ja tek sad stigla do tvog dnevnika, a on pred zatvaranje. Rolling Eyes
Ja sam silom prilika pravila pauzu od godinu dana (zbog zafrkavanja lekara i regulisanja posle toga mog TSH) i sad kad sam u postupku, znam da je tako bilo bolje. Mnogo sam spremnija, a prethodnih godinu dana nisam ni razmisljala o VTO. I sad sam totalno opustena, jer valjda vise nisam ni mogla da pretpostavim da mozemo da krenemo.
Vi ste mladi, imate vremena i tri meseca nisu dug perio, posvetite ih sebi i onome sto ti savetuju cure (sex&uzivancija sa muzicem!) Very Happy
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 18/1/2011, 16:18

Bravo Meta. Zna koka šta treba Wink Wink Wink
Malena, nisi pogrešila queen
Bićemo mi ove godine trudnice lepotice, videćeš roda roda radost
anak
anak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malenaa 18/1/2011, 16:30

verujem da sam donela dobru odluku ...samo je meni veliki roblem da se opustim to mi uvek i u klinici kazu ...volela bih da naucim ko ti mentaurina da ne razmisljam o svemu ovome bar malo ali glava luda pa uvek bar na koji minu svaki mi dan prodje kroz glavu...ili ulicom kad god vidim trudnicu i bebice poyelim da sam to ja i onda krece raymisljanje...mislim da mi je to najveci problem da naucim sebe kako da sse opustim...jer nisam navikla da mi neso ne ide u osnovnoj vukovac u srednjoj 5.0 na faxu skoro sve 10 diplomirala sa 21godinom i sve tako uvek ja maximum iz sebe izvucem iako znam da je ovo stvar na koju ne mogu da uicem opet nekako stalno krivim sebe yasto mi ovo ne ide kad ... ja sam od onih preterano ambicioznih ..i ovi neuspesi me ubijaju u pojam....
no opet nada poslednja umire i onda teram sebe da verujem i da se nadam da cemo uspeti sledeci put ...
zagrljaj
d
malenaa
malenaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 18/1/2011, 17:49

Eh draga, potpuno te razumem, i ja sam kroz zivot prolazila tako kao ti, pa sam svaki (ne)uspeh smatrala licnim. Na zalost ovo je takva borba da mi ne mozemo da uradimo mnogo, osim da se opustimo i radimo sve kako se od nas ocekuje, ali na uspeh ne mozemo direktno da uticemo.
Ja ovde u Italiji, imam manje dece kojom sam okruzena, pa mi to manje izaziva meaterinski instikt, i verovatno zato i mogu da buem ovako opustena. Kad sam u Srbiji, jednostavno mi je teze, zbog sve decurlije koju imam tamo i koju jedva cekam da gnjavim. I ja gledam trudnice i malu decu svakodnevno, pogotovu sto radim na glavnom trgu i cini mi se kao da svi namerno tu prolaze Rolling Eyes Da ti ne pricam da od svoje 18. god. od kad sam videla na praksi prvi porodjaj, (skoro 20 godina) sanjam i ceznem da imam svoje dete.
Ne znam kako sam uspela da sebe dovedem u ovo stanje, ali jednostavno sam prestala da razmisljam o svemu, radim i ne nadam se puno, bar ovog puta. Za svoj prvi postupak sam bila sva usplahirena, pa kad nije uspeo, obrisala kolena i krenula dalje, nadajuci se da ce to pre doci drugi, a morala sam da cekam celu godinu. U 37. godina, 1 godina cekanja je mnogo, ali sam zato uspela da dodjem u stanje "nirvane" i da nadjem neki svoj unutrasnji mir i uzivam u zivotu i divnom muzicu.
Probaj i ti, ipak si mlada, i ja sam u tvojim godinama htela sve i odmah, ali sam se sa godinama naucila strpljenju. Okupiraj se necim lepim, poslom, ako u tome uzivas i probaj da bez mnogo emocija gledas na decicu na ulici (znam da je tesko, ali je jedini nacin da ne patis) A znam i verujem da ces i ti biti uskoro mama, jer svako ko se borio da to postane je i uspeo u tome. Imas primer mnogih forumasica! Very Happy
Znam i da je tesko prihvatiti 3 meseca pauze, jer odmah pocnes da razmisljas kad ce proci, ali prodje i to ko i sve ostalo u zivotu lol! Ja se cesto tesim vrlo losim primerima iz okruzenja, novina, pa onda kazem, to je jos gore, ovo moje nije nista lol!
Zelim ti da ti sledeci postupak bude bas taj i da do kraja godine postanes mama! Very Happy
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 18/1/2011, 18:29

e, da, ovo sam zaboravila da ti zakacim lol!
Ne znam jesi li cula ili ne, ali poslusaj pesmu i savete
https://www.youtube.com/watch?v=xMGOvoXBIGY&feature=player_embedded
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 18/1/2011, 19:07

Malenaa donela si jako dobru odluku da napravis pauzu, ja sam se licno iznenadila sto si uopste ovako rano i krenula u novi postupak obzirom da smo u proslom bile u isto vreme. Potrebna je pauza i da se organizam oporavi od stimulacije, a i psihicki da se dovedes u ravnotezu, bar je tako samnom.

I meni ovo cekanje pada dosta tesko, ali sada sam se vec navikla i resila da do maja posvetim vreme sebi, i meni dragim ljudima, a onda opet u novi postupak.

Metaurina ti je rekla sve tako da ne bih dodala nista vise znaci posveti se sebi, svom suprugu i stvarima koje volite zajedno da radite i videces kako ce vreme brzo da prodje. smajli angel
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vašar 18/1/2011, 19:51

Sudeci po svemu,prepoznala si sama najbolju odluku i donela je! zagrljaj
vašar
vašar

Broj poruka : 1680
Godina : 44
Datum upisa : 28.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 18/1/2011, 21:13

Metaurina, ulepšala si mi celu noć sa linkom. Samo idem po kući i pevam sa osmehom na licu.
Potpisujem sve što si rekla.
anak
anak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malenaa 18/1/2011, 21:24

Mentaurina i ja ceo dan slusam ovu pesmu pokusavajuci da se oraspolozim...hvala ljubav ... skroz si u pravu za sve i znam da sve razumete sve ovo sto osecam i tako i ja kazem eto samo oko mene a ustvari poso nam je to bolna acka mi zato to sve vise primecujemo ...

makki poceli smo opet sad jer mi je dr rekao da mogu ako hocu jer sam mlada pa se organizam brze oporavlja ... a i ja sam zelela da sto pre ponovo pocnem pa me je on pustio no izgleda da sam se precenila ...

vasar,anak i sve druge drage moje virtualne drugarice d
malenaa
malenaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 18/1/2011, 21:39

Malena bez obzira sto si mlada potrebno je vreme da se sve uravnotezi bar ja tako mislim, a samim tim sto si mlada imas i vise vremena i ne moras da zuris, posveti se sebi pokusaj da poboljsas svoje zdravstveno stanje sto je vise moguce, uz opustanje, vitamine i cajice. ljubav
Metaurina sad sam tek videla link strasno mi se svidja. osmeh srce
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 19/1/2011, 00:13

malenaa,samo polako,ništa na silu,jer i na gurku teško pali.
Kao što ti Maakki piše,prednost ti jesu godine,ali to ne znači da ti treba manje odmora...još neki mesec,pa nova u postupak.Sa srećom!
MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796 MALENNA... nasa treca sreca ... - Page 2 32796
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bule74 19/1/2011, 08:19

Malenaa super je sto si odlucila da prekines postupak jer je potrebno vise vremena da se organizam oporavi i pripremi za trudnocu. Sad se baci na cajeve, vitamine, vezbice...............da ojacas organizam i podstaknes jajnike da proizvode vise folikula. Opusti se i uzivaj u zivotu. Sve ce polako doci na svoje mesto. srcasti poljupci
bule74
bule74

Broj poruka : 209
Godina : 50
Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu