Decembarska jutra
+6
hitron
Admin
Hitron-Luka
Jelence
maus
HappyGirl
10 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Decembarska jutra
rsrce ::UF UMORILA SAM SE OD ODMORA
E r slatko me nasmeja. Ako i to se valja ponekad Samo se ti nama umaraj od odmora jer za nekih 6 meseci umaraćeš se duplo od premora bez odmora!
E mišice baš to me ubijalo u pojam što izađem prašnjava i taj pepeo uf... ma bre stavljala sam i masku i sve al nema šansona u nozdrvama pepela za izvoz. Posle se smaram sa nosem A za izduvavanje je istina, al nekako mi se više sviđa ona tvoja dirigentska varijanta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ej zene ,po drvima i vatri sestre, lozacice moje samo za vas:
suva drva odozdo, a sirova odozgo
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Kao prvo da rsrcu pozelim dobrodoslicu u nas topli kutak...
Nadalina iz sveg srca navijam za tebe, :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: zelim ti divne vesti za Bozic..
Happy,Jeco ,Misicu hvala na brizi za Luku,
dans je malo bolje,bili smo jutros kod lekara
nema nista na plucima,samo mu je malo levo uvo upalito,
temperaturu ne smemo vise da spustamo samo ako prelazi 38° navodno organizam mora sam da se izbori..
tako da mi sutra ipak krecemo za Haag...
Veliki ljubac za sve pa se pisemo iz Scheveningena
Nadalina iz sveg srca navijam za tebe, :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: zelim ti divne vesti za Bozic..
Happy,Jeco ,Misicu hvala na brizi za Luku,
dans je malo bolje,bili smo jutros kod lekara
nema nista na plucima,samo mu je malo levo uvo upalito,
temperaturu ne smemo vise da spustamo samo ako prelazi 38° navodno organizam mora sam da se izbori..
tako da mi sutra ipak krecemo za Haag...
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
hitron-Luka ::tako da mi sutra ipak krecemo za Haag...
Srecan put i lep provod i nauzivajte se,aman sestro slatka gde nadje Haag i sta ima tamo?Mislim mi ga znamo samo po jednom,a to je sud za nase.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
ha,ha Jeco dobra si
hvala na lepim zeljama,idemo u goste kod muzvog brata on radi na tribunalu ...
opsirniji izvestaj kad se vrnem
hvala na lepim zeljama,idemo u goste kod muzvog brata on radi na tribunalu ...
opsirniji izvestaj kad se vrnem
maus ::Ej zene ,po drvima i vatri sestre, lozacice moje samo za vas:
da znaš da je tako najbolje
Samo da znaš hitron mLogo ćeš mi nedostajati ali se radujem što je Luki bolje i što ipak idete na zasluženi odmor :rendeer:
Nego kad već ideš pozdravi ti meni brata Šekija a vama dragi moji srećan put i svako dobro i radost u Hagu :aa1:
Nego kad već ideš pozdravi ti meni brata Šekija a vama dragi moji srećan put i svako dobro i radost u Hagu :aa1:
Hitroniška sve hoću da ti kažem pa uvek zaboravim potpis ti je divan
Baš me zanima gde je Pubi dok ste vi na putu :?: Čula sam da mace mogu i o 7 dana da se ostave same u stanu sa dovoljno vode i hrane.
Baš me zanima gde je Pubi dok ste vi na putu :?: Čula sam da mace mogu i o 7 dana da se ostave same u stanu sa dovoljno vode i hrane.
E da potpis je VRH i mnogo mi se svidja,e da pozdravi Sekija i od mene a Luka ce biti dobro videces samo polako i ljubi ga puno,puno
E ja se pravo navukla na ovaj kutak
dusa mi u nosu a ja jos visim po kutku
samo da znate da pubi nikad ne bi ostavila toliko dugo samu :aa6: :aa6:
tu u zgradi imam jako fine komsije (ruse)i oni ce se lepo brinuti o mojoj zivotinji..
a potpis sam priznajem ukrala negde sa nekog belgijskog foruma
cu sigurno da pozdravim naseg radikala,
:aa18: pazljive,lepe,dobre,vredne,moje drugarke
samo da znate da pubi nikad ne bi ostavila toliko dugo samu :aa6: :aa6:
tu u zgradi imam jako fine komsije (ruse)i oni ce se lepo brinuti o mojoj zivotinji..
a potpis sam priznajem ukrala negde sa nekog belgijskog foruma
cu sigurno da pozdravim naseg radikala,
:aa18: pazljive,lepe,dobre,vredne,moje drugarke
HA ha ha ko je sada prvi ustao,da ne bude posle trudnica sigurno jos spava i te fore
Samo da vam pozelim dobar jutar i odoh da dajem krv na analizu me muz vozi i zato moram ovako rano da ustanem inace bih jos kuntavelisala.
Ljubac drugarke
Samo da vam pozelim dobar jutar i odoh da dajem krv na analizu me muz vozi i zato moram ovako rano da ustanem inace bih jos kuntavelisala.
Ljubac drugarke
Jutro drage cure, jutro i to kakvo. Prelepo
Opa Jeco 7.15 a ti već pišeš po kutketu Bravo, bravo :cheers: Inače cure šta se radi? Nego nema nam bre Snekiše pa se brinem ... Budite mi danas vesele i poklonite nekom osmeh
Hitron srećan put!
A sada evo nešto lepo za gledati. pa odbrojavamo već sitno
Opa Jeco 7.15 a ti već pišeš po kutketu Bravo, bravo :cheers: Inače cure šta se radi? Nego nema nam bre Snekiše pa se brinem ... Budite mi danas vesele i poklonite nekom osmeh
Hitron srećan put!
A sada evo nešto lepo za gledati. pa odbrojavamo već sitno
hitron-Luka ::E ja se pravo navukla na ovaj kutak
Pa kažem ja, ko se navuče na ljubav nema povratka :aa1:
Dobro vam jutro!
Hitron drago mi je sto je Luka bolje i super sto idete na zasluzeni odmor.Srecan vam put, lepo se odmorite i uzivajte. Vidim da ce Pubi imati paznju dok ste vi na putu.Kako je to lepo imati tako dobre komsije.Poljubac za vas!
Jelence, nema sta, poranila si, cak si i pre mene ustala.Kako bebac? Da li i dalje pravi zurku u sitnim satima?Ljubi ga tetka Mima, zlato maleno.Jelence ,kada se budes porodila, pa izasla iz bolnice, pa kad malo prodje vreme mogu li ja doci da vidim tebe i bebu, a i Sasu? Jooooooj pa kada dodjem sa komplet kokoskom pecenom,pitom i sta jos ide kada se dolazi na babine... za tebe i vrtiguza malenog.
Pada li sneg u BG? U Loznici bas lepo pada, suv,prelepo je.
Svima veeeeeeliki poljubac od mene!
Hitron drago mi je sto je Luka bolje i super sto idete na zasluzeni odmor.Srecan vam put, lepo se odmorite i uzivajte. Vidim da ce Pubi imati paznju dok ste vi na putu.Kako je to lepo imati tako dobre komsije.Poljubac za vas!
Jelence, nema sta, poranila si, cak si i pre mene ustala.Kako bebac? Da li i dalje pravi zurku u sitnim satima?Ljubi ga tetka Mima, zlato maleno.Jelence ,kada se budes porodila, pa izasla iz bolnice, pa kad malo prodje vreme mogu li ja doci da vidim tebe i bebu, a i Sasu? Jooooooj pa kada dodjem sa komplet kokoskom pecenom,pitom i sta jos ide kada se dolazi na babine... za tebe i vrtiguza malenog.
Pada li sneg u BG? U Loznici bas lepo pada, suv,prelepo je.
Svima veeeeeeliki poljubac od mene!
Pa naravno duso draga da mozes da dodjes,i ne samo ti vec sve zenskice moje drugarke sa kutka koje to budu zelele,a bicete oberucke docekane.
Verujte da se bas,bas radujem,al da znate da cu da Vam vratim kad se vi porodite :bounce:
Vrtiguz sve jace udara i pravi naravno zurke,al sad ima novi fazon probudi me negde pred zoru i ja sve mislim sama od sebe se probudila kad ono u stomaku akcija :aa12: i onda nema spavanja dok se dusa mala ne smiri.
Snega jos nema ali ga ocekujemo,kako je tetka MI MI danas?
Ljubac za sve devojke
Verujte da se bas,bas radujem,al da znate da cu da Vam vratim kad se vi porodite :bounce:
Vrtiguz sve jace udara i pravi naravno zurke,al sad ima novi fazon probudi me negde pred zoru i ja sve mislim sama od sebe se probudila kad ono u stomaku akcija :aa12: i onda nema spavanja dok se dusa mala ne smiri.
Snega jos nema ali ga ocekujemo,kako je tetka MI MI danas?
Ljubac za sve devojke
Znaci, ja sam naj lenjivica na ovom kutku. Spavala do podneva.
Hitron, lep provod u Hagu i ljubi Luku i od mene. Jelence, saljem zagrljaj tebi i malom boxeru.
Heppy, Misicu, Nado, Sneki sve vas
Hitron, lep provod u Hagu i ljubi Luku i od mene. Jelence, saljem zagrljaj tebi i malom boxeru.
Heppy, Misicu, Nado, Sneki sve vas
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Jutro, jutro,jutro Samo da pozdravim moje saborke i poželim divan dan :cheers: Pišemo s tek večeras jer danas ceo dan neću biti kod kuće. Ljubac
Dobar jutar drugari.I kod nas u BG pao snegic,pa je bas lepo.
Ljubac od mene i bomboncica za tete sa foruma
Ljubac od mene i bomboncica za tete sa foruma
Hvala na poljupcima, narocito od bomboncica!!!
Pomiluj ga i razmisljaj o nekim lepim najlepsim stvarima... Mislim da to oni osecaju...
Pevusi mu neke lepe pesmice, pusti mu neku muziku, finu, neznu... Beba to sad cuje, jel da?
Ono detence je divno...Kad mu vidim rucicu sto dira ukras...uh, dodje mi svasta nesto da uradim od miline!
Devojke mile, divan dan vam zelim!
Pomiluj ga i razmisljaj o nekim lepim najlepsim stvarima... Mislim da to oni osecaju...
Pevusi mu neke lepe pesmice, pusti mu neku muziku, finu, neznu... Beba to sad cuje, jel da?
Ono detence je divno...Kad mu vidim rucicu sto dira ukras...uh, dodje mi svasta nesto da uradim od miline!
Devojke mile, divan dan vam zelim!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Nado, divan ti je potpis!
Svima dobar dan, ovde tako lepo pada sneg da je prosto dusu dalo za setnju...hm mozda drugom prilikom sto se mene tice. Ja izlazim iz kuce samo kad idem kod cika dr ili radim analize krvi...Ah da, sutra idem na komisiju zarad bolovanja i odrzavanja trudnoce tako da eto meni setnje
Budite mi dobre i srecne, ljubi vas
Svima dobar dan, ovde tako lepo pada sneg da je prosto dusu dalo za setnju...hm mozda drugom prilikom sto se mene tice. Ja izlazim iz kuce samo kad idem kod cika dr ili radim analize krvi...Ah da, sutra idem na komisiju zarad bolovanja i odrzavanja trudnoce tako da eto meni setnje
Budite mi dobre i srecne, ljubi vas
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Ajme meni sad tek ugrabih vremena da vam se javim.Sad cete misliti kako sam zaglavila u podrumu cepajuci i slagajuci drva , ali neeeeee, danas ne! Milan je zaduzen za vatricu tudej.
Jelence kako je juce proslo kod dr? Kada ce biti gotovi nalazi krvi?
Srculence lepo se sutra prosetaj, samo polako i srecno otvaranje bolovanja!
Happy, Nadalina, Teta Sneki , Lepa Kato pozdrav i za sve moje lepe dame
Jelence kako je juce proslo kod dr? Kada ce biti gotovi nalazi krvi?
Srculence lepo se sutra prosetaj, samo polako i srecno otvaranje bolovanja!
Happy, Nadalina, Teta Sneki , Lepa Kato pozdrav i za sve moje lepe dame
Samo da kažem jutro, mojim drugaricama.
R uživaj danas u šetnji
Devojke
R uživaj danas u šetnji
Devojke
Cao svima!
Vidim ovde ima ranoranilaca, bravo Happy!!! Danas ce kod nas u gostima biti Nadja.Jos malo idem po nju, pa ce ovde ruckati, pa popodnevno spavanje. Milan je sav :cheers: ,tecina lepotica, kako on kaze.
Da li je Hitron stigla u Hag? Kako li je Luka? Ma oni sada uzivaju, na odmoru su.
Teta Sneki kako ledja? Sta ima new kod tebe?
Drage moje od mene samo za vas SPECIJALNO
Vidim ovde ima ranoranilaca, bravo Happy!!! Danas ce kod nas u gostima biti Nadja.Jos malo idem po nju, pa ce ovde ruckati, pa popodnevno spavanje. Milan je sav :cheers: ,tecina lepotica, kako on kaze.
Da li je Hitron stigla u Hag? Kako li je Luka? Ma oni sada uzivaju, na odmoru su.
Teta Sneki kako ledja? Sta ima new kod tebe?
Drage moje od mene samo za vas SPECIJALNO
Dobro jutro zenske,evo upravo sam dobila moju bocu vit.B,dosla moja komsinica i dala mi,ne da pece,ali dobro sta se mora nije tesko.
Kako ste mi Vi danas?
Ljubac pa se pisemo
Kako ste mi Vi danas?
Ljubac pa se pisemo
Jelence, bas mi je zao sto pece, ali kad se mora - stisnes zube i zmuris, i nakon 10 minuta - kao da se nista nije desilo!!!
Evo, da ne mislis na bocu, poklanjam ti sliku koja govori kako ja tebe vidim za par proleca... (i dalje mi se cini da ce biti bata!)
Evo, da ne mislis na bocu, poklanjam ti sliku koja govori kako ja tebe vidim za par proleca... (i dalje mi se cini da ce biti bata!)
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska snezna bela jutra :)
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra