KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tešićeva terapija

+6
JAmajka
dr mali pariz
Jelena*
nesalela
Malina
fenix
10 posters

Ići dole

Tešićeva terapija Empty Tešićeva terapija

Počalji od fenix 27/10/2010, 13:41

Niko jos nije pisao na ovu temu interesujeme dali neko ima iskustva ovo je moje. Naime prvo zasto smo posegnuli mm i ja bila je njegova terapija.Bilo je to na pocetku prije 5 god.Mm ima astenospermiju ja tad nisam imala nekakvih problema,ali smo oboje pili terapiju i to 3 puta.Spermogram se popravio sa 5 posto na 30 pokretnih ali nisam ostala trudna.Poslije toga mm operiso varikocelu, ja cistu i polip na matrnici i uradili 2 vto.Prije neki dan mi je pala na ideju opet da probamo s njegovom terapijom mozda nakon svega sad upali.Posto je njegova terapija 300 eura,a sve sto on daje ima ko pcelara i u apotekama odem i nabavim za nekih 50 eura sve.Sad smo mm i ja vec 5 dana na cajevima pa ako sta bude naravno javljam.A od cega se sastoji terapija UJUTRO,CAJ OD KADULJE,5 KAPI PROPOLISA,KASIKU MATICNE MLIJECI POLIZATI. PODNE,CAJ OD ZDRAVCA I 5 KAPI PROPOLISA. VECE CAJ OD MATICNJAKA,5 KAPI PROPOLISA MATICNA MLIJEC,2 KASIKE JABUKOVOG SIRCETA I2 MEDA RAZMUTIT UCASU VODE.Eto to je ta terapija on inace svima daje isto piju i muskarci i zene.
fenix
fenix

Broj poruka : 344
Godina : 46
Datum upisa : 06.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Tešićeva terapija Empty Re: Tešićeva terapija

Počalji od fenix 27/10/2010, 14:01

Zaboravla sam napisati da terapija traje 3 mjeseca,a 2 pauze. Very Happy
fenix
fenix

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Malina 28/10/2010, 07:57

I mi smo se zeznuli, dok smo jos bili mladi i neupuceni i dali mu pare, a ono najobicniji cajevi za 100 din. u biljnim apotekama. Valjda se svako (ne)iskustvo placa, ali tuga je sto postoje ovakvi ljudi koji zaradjuju na tudjoj muci. A toplo preporicujem cajeve iz "Josifa Pancica"-provereni i jeftini! Imaju bas dobar caj za muskarce.
Malina
Malina

Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 28/10/2010, 08:26

I mi smo se zeznuli, možda nekome pomaže,nama nije...terapija je trajala tri meseca i bilo je više nego bezuspešno.....
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fenix 28/10/2010, 09:24

Pa eto ja sam 3 puta se zeznula i dala pare,aliposto znam 2 zene kojima je uspjelo nekako vjerujem da mozda mogu da pomognu.Normalno nebi vise njemu isla nego eto nabavila sam sve u apoteci,pa ako nista bar cu se malo mozda fizicki ipsihicki pripremiti za treci vto. Very Happy A eto otvorila sam temu i zbog drugih zenica ako su kanile ici kod njega da mogu proci i jeftinije.
fenix
fenix

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelena* 28/10/2010, 19:03

Terapija kao terapija je zdrava.Maticni mlec,propolis i cajevi jesu dobri za zdravlje,ali prica o 300 eura je strasna!!!
Dan danas sam ljuta na sebe sto smo uopste isli kod njega!A to je kad nemas net pa ne znas ko je on i sta radi.Nije cak ni pogledao analize mm a dao mu je terapiju!Pa gde to ima!Ljuta sam jer tako zaradjivati pare je strasno!!!!!
To je neko moje licno iskustvo,ne kazem da njegova terapija nije nikome pomogla,nemojte pogresno da me shvatite,samo hocu da kazem da sve to mozete kupiti za manje pare.
Jelena*
Jelena*

Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 10/11/2010, 22:41

Mmmmmmm da. Nije štetilo.te zime se nismo nijednom prehladili lol!
ostatak priče...pa kao i ostali,i mi smo bili ovce za šišanje.uh,kad se samo setim tog lika,nj. glasa,fotografija...stresam se od muke.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 16/11/2010, 09:28

Ni nama Tešićeva terapija nije pomogla,uzimali smo je 3 meseca,tri puta dnevno.Davno je to bilo i koštalo je 250 evra.Imam dosta prijateljica koje su koristile njegovu terapiju-samo jednoj je pomogla da ostvari trudnoću.
Gospodin Tešić je za moj ukus previše slatkorečiv i "ljubazan."
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fenix 16/11/2010, 11:32

Jos malo pa ce mjesec dana kako pijemo terapiju,nista jos se nedesava osim sto mi je muka od svega ovog,ali izdrzacu jos 2 mjeseca.MM se nebuni njemu nije muka.Nadam se da ce se javiti neko sa pozitivnim ishodom terapije,a jos se vise nadam cudu pa da cu pisati o svom pozitivnom ishodu Very Happy
fenix
fenix

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 19/11/2010, 13:40

mali pariz ::Mmmmmmm da. Nije štetilo.te zime se nismo nijednom prehladili lol!
ostatak priče...pa kao i ostali,i mi smo bili ovce za šišanje.uh,kad se samo setim tog lika,nj. glasa,fotografija...stresam se od muke.

Da li je i vama govorio ovako: za mene je rekao da ja nisam mašina pa da uključi centrifugu....... Mad a za mog muža je rekao meni: pa nije on priplodni konj affraid i tako još brdo stvari ali se ne mogu setiti, beše davno, a i nebitan je totalno....
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fenix 19/11/2010, 17:31

Da on svima isto prica,3 puta sam bila i uvijek ista prica kao da je proguto neku plocu.Ma koma je lik ,ali mislim da nisu losi ti cajevi i med sve je to zdrvo,ali kod njega preskupo.
fenix
fenix

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 19/11/2010, 19:29

nesalela ::a za mog muža je rekao meni: pa nije on priplodni konj affraid
Tešićeva terapija 635297 joj da!! Kad se setim,bi me sramota u momentu!Naravno,sramota njegove sramote Tešićeva terapija 635297
Inače,naravno da čajevi nisu loši,ta melissa-matičnjak deluje opuštajuće,što nama u ovoj priči treba,g.robertianum-zdravac-sama reč kaže,i zgodan je za žene ,pre svega,i salvia officinalis-žalfija-kao antibakterijsko sredstvo,a ni mleč i propolis nije loše konzumirati...ali da čovek ceni to što upakuje čaj-svaka mu čast! Very Happy
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 27/12/2010, 14:43

A šta ćete, ja moram priznati da sam ovisnik o njegovim čajevima v v v Embarassed
Znam sve, ali se sećam kada smo kupili 1. turu (sad pijem 5 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ), kako mi je extra pomogla-čak sam i kile počela gubiti sa njom. Pre toga su mi rekli da mi je testosteron povišen i da je pitanje da li imam ovulaciji v ali posle 1. ture sve je bilo idealno-svi nalazi prekrasni, ma sve 5. I zato-šta da radim (imam i 6 turu sakrivenu doduše, jer mm je od samog početka bio protiv njega i rekao da je šarlatan). Pa vi sračunajte parice+2 postupka v v
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od viktorija 27/12/2010, 15:34

Ja sam koristila 3 meseca cajeve,jos pre par godina, mislim da mi nisu stetili ali da nisu ni pomogli...Razlike u ciklusu nije bilo, sve isto, meni je suprotno od Anak otvaralo apetit pa sam dobila par kila...Ali to nije bitno...
Mislim takodje da je preskup, da je neodmeren i da zaradjuje na tudjoj muci...
Ti cajevi se mogu nabaviti u bilo kojoj apoteci po mnoooogo manjoj ceni...
Nego sad razmisljam, meni je endokrinolog rekla da zbog insulinske rezistencije NE SMEM da koristim med tako da se sada ne bih usudila da pijem bas sve sto ta terapija podrazumeva...I koliko njih ne zna da ima IR a to koristi...
Za cejeve jesam ali nikada vise ne bih kupila od njega...Odavno su u narodu poznati cajevi za lecenje neplodnosti i mislim da nije u redu sto on sebi pripisuje zasluge za to,pritom to debelo naplati...
Radujem se zbog svakog kome su ti cajevi pomogli ali smatram da nije on zasluzan za to...

i evo detaljno sta podrazumeva njegova terapija :

1.U toku prepodneva popiti jednu solju caja SALVIA OFFICINALIS
U popodnevnim casovima GERANIUM ROBERTANUM
U vecernjim casovima MELISSA OFICINALIS

Priprema: u solju sipati jednu kafenu kasicicu caja i preliti sa 2 dl prokljucale vode.nakon 15-20 minuta procediti,sacekati da se ohladi i piti gutalj po gutalj, sto duze to bolje.Cajeve popiti u toku dana.Prvi i teci caj se mogu zasladiti medom po zelji.

2.MATICNI MLEC: ujutru i uvece, najmanje pola sata pre jela, uzeti po jednu plasticnu kasicisu maticnog melca (nikako metalnom)Mlec polizati kao lizalicu, ne gutati vec polako da sklizne niz grlo.
Teglice drzati u frizideru.

3.PROPOLIS KAPI U toku dana uzeti 3 puta kapi propolisa, moze u vodi ili na kocki secera

4.JABUKOVO SIRCE I MED Svako vece u casu vode razmutiti 2 kafene kasicice meda i 2 kasicice jabukovog sirceta ( nabaviti 2 kg meda,i jedan litar jabukovog sirceta)
viktorija
viktorija

Broj poruka : 1073
Datum upisa : 04.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sasa2009@bell.net 8/3/2011, 18:20

Sta da kazem posle takvih iskustava, meni i mom mm je danas prvi dan uzimanja terapije, pa mogu samo da se nadam

sasa2009@bell.net

Broj poruka : 5
Datum upisa : 08.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buki 8/3/2011, 18:48

I ja sam koristila ovu terapiju 2009.godine, ali nazalost je bila bez uspeha...
U svakom slucaju ne moze da skodi...
Pusa

buki

Broj poruka : 4
Datum upisa : 09.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 8/3/2011, 19:25

Sasa...ne može da škodi,zdravo je,ali nama koji smo pisali nije u toj svrsi pomoglo.Možda vama hoće.Samo-preskup je ,ali ne mogu zameriti,i ginekolozi koji se bave VTO su preskupi...neki i neopravdano Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fenix 9/3/2011, 14:24

Sasa sretno mozda vam uspije ja znam dva para kojima je pomogao zato smo mm i ja koristili terapiju vec par puta.Samo ja sam pocela sama kupovati sta nam treba ako nista dobra je za upale i nekako smo opusteniji kad pijemo mislim da cemo ponovo poceti piti s tim da se spremamo i za 3 vto.Sretno
fenix
fenix

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics