Bebi oprema- za pocetak
+53
Vecka
BiKsi :)
dragana76ns
sareni leptir
plavaptica
JocY
Gramatika
kasia
Ema78
buby
medolino
KoMetaK
tuli
lilly13
maus
Tinche
ninica2
stefi :*
veki1
cicsa80
M.
agata
heart84
mamajednogprinca
Andjelcici
pudza
*AIDA*
era
cici
mijaki
Marija86
cufta
lena
Orline
penelope
Shizika
Mirjana
noja
Botox
Mrvica
MARA
bobica83
Mali Princ
Milijana
7-patuljaka
dr mali pariz
makababy
Tanja83
nena beba
catherine290505
zoxa
Sami
vajsi
57 posters
Strana 12 od 24
Strana 12 od 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Bebi oprema- za pocetak
Aha, ja nisam videla takve bodiće, samo zeke koje se kopčaju tako.
Znači već posle nedleju-dve si prešla na bodiće. Kako su meni promakli ti sakopčanjem sa strane. Mada, šta se čudim, mislim da sam trudnica koja je najmanje gledala dečiju garderobu.
Znači već posle nedleju-dve si prešla na bodiće. Kako su meni promakli ti sakopčanjem sa strane. Mada, šta se čudim, mislim da sam trudnica koja je najmanje gledala dečiju garderobu.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
ja sam kupila tri bodica sto se kopcaju sa strane najmanje velicine a ostale klasika...preko glave...Benkice nisam mislila da su potrebne ali moja mama, takodje stari kov a profesionalno upucena, tvrdi da ce ona da kupi jer je u pocetku sa njima lakse, ne razumem sta, ali neka kupi...
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
I ja sam, takodje, vrlo slabo koristila benkice. Imala sam ih nekoliko, ali su se stalno izvlacile i nekako padale sa ramena, mojoj Janji su bile sve velike, posto je bila sitnija. Ti bodici na preklop su super, njih smo koristili, a malo smo se i patili sa obicnim.
penelope- Broj poruka : 329
Godina : 42
Datum upisa : 07.06.2011
Ja imam te benkice brdo, ali sam ih oblacila Lenki samo nocu ispod pizame jer je bila zima. Preko dana, dok nosis dete, one se nekako izvlace. Posebno, ako beba ne nosi siroki povoj, nema gde da se uvuku, pa je onda bas bez veze. Mileni sam mozda obukla par puta i to je to.
Ore, te na preklop imas bas lepih u Rodi tj. Merkatoru.
Ja nisam imala taj problem sa navlacenjem preko glave. Od prvog dana sam deci nosila te bodice koji se navlace. Imala sam velicinu 56, znaci, bas od prvog dana.
Ljuljaske... aha, imam i elektricnu i ovu koju opisuje Mrva. Elektricnu je Lenka koristila bas, sve dok nije krenula da se okrece negde oko 6-og meseca, a ovu lezaljku sam kupila Mimi, ali je vise koristi Lenka (ova mala ne moze da dodje na red), tako da, Mrvo,ne brini, nece je tako skoro prerasti
Ore, te na preklop imas bas lepih u Rodi tj. Merkatoru.
Ja nisam imala taj problem sa navlacenjem preko glave. Od prvog dana sam deci nosila te bodice koji se navlace. Imala sam velicinu 56, znaci, bas od prvog dana.
Ljuljaske... aha, imam i elektricnu i ovu koju opisuje Mrva. Elektricnu je Lenka koristila bas, sve dok nije krenula da se okrece negde oko 6-og meseca, a ovu lezaljku sam kupila Mimi, ali je vise koristi Lenka (ova mala ne moze da dodje na red), tako da, Mrvo,ne brini, nece je tako skoro prerasti
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
I ja sam, kao i Milijana, od pocetka koristila bodice sa navlacenjem preko glave i to mi je uvek bilo mnogo lakse. Kupila sam i ove na preklop par komada, ali mi je bilo nekako komplikovano da prevrcem bebu pa su oni mnogo manje iskorisceni. Benkicu sam joj obukla verovatno 2 puta i to preko nekog bodica, mislim da su starinske benkice nekorisne u smislu komplikovane za oblacenje, podizu se, ledja gola, nijednu prednost nemaju.
I volela sam u pocetku da joj stvari ne budu prevelike pa sam kupovala te najmanje brojeve. Brzo ih je naravno prerasla, ali sa vecim velicinama nije samo stvar zavrtanja rukava, nekako propadne cela kroz bodic ili zeku.
Uzivajte u tim najlepsim kupovinama drage trudnice!
I volela sam u pocetku da joj stvari ne budu prevelike pa sam kupovala te najmanje brojeve. Brzo ih je naravno prerasla, ali sa vecim velicinama nije samo stvar zavrtanja rukava, nekako propadne cela kroz bodic ili zeku.
Uzivajte u tim najlepsim kupovinama drage trudnice!
agata- Broj poruka : 301
Godina : 53
Datum upisa : 17.02.2011
Uf ja jedva cekam da pocnem da kupujem stvarcice, ali sto se velicine tice nemam pojma da izaberem, jedna drugarica mi kaze jedno, jedna drugo i sad nemam pojma da li treba uzimati velicinu 56 ili odmah neku vecu. Kad pogledam one od 0-3 meseci meni to izgleda toliko malo,a moja dugarca koja se porodila pre dva meseca beba joj je bil teska 3900 i 52 dugacka kupovala je 56 i moze i dalje to da nosi.
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Drago mi je da čujem vaša iskustva, već sam pomislila da sam nenormalna u svom neiskustvu jer se meni te benkice ne čine praktične, nekako me bune ta gola ledja i oblik kao ludačke košulje . A svi oko mene tvrde da moraju ispočetka. Sad vidim da je vas dosta svežih mama koristilo bodiće.
Videćemo u praksi.
Hvala, milijana, kad mognem otićiću do Mercatora, da vidim i te na kopčanje.
Videćemo u praksi.
Hvala, milijana, kad mognem otićiću do Mercatora, da vidim i te na kopčanje.
Bodici na preklop su fantasticna stvar.
Ne navlace se preko glave, vec se oblace kao kosulja, pa se sa strane zakopcava i naravno izmedju nogica.
Ne navlace se preko glave, vec se oblace kao kosulja, pa se sa strane zakopcava i naravno izmedju nogica.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Da Misisce i mi smo imali takve. I meni su super bili.
Srce, ja sam imala samo jedan bodi 56 koji Vukasin nije mogao vise obuci posle mesec dana. A rodio se sa 3.450. I 62 je vrlo brzo prerastao. Vodjena ovim iskustvom, vise ne bih uzimala 56 nego min 62. A uvek je lako dokupiti neki ukoliko beba bude sitnija.
Srce, ja sam imala samo jedan bodi 56 koji Vukasin nije mogao vise obuci posle mesec dana. A rodio se sa 3.450. I 62 je vrlo brzo prerastao. Vodjena ovim iskustvom, vise ne bih uzimala 56 nego min 62. A uvek je lako dokupiti neki ukoliko beba bude sitnija.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Maus, koja je to firma? ima li preko neta da se naruči?
tako cu ja, batalila sam broj 56 i razmisljanje o njemuMrvica ::Da Misisce i mi smo imali takve. I meni su super bili.
plus, mi cemo koristiti i siroki i posle sirokoh one moderne platnene pelene
pa sumnjam da ce nam guza stati u taj 56
odluka pala, narucila samo 62 brojeve i 3 bodica 68, cisto da se nadju :)
i mnogo sam hepi, i da umesto 3 bodica 56, odlucih da narucim 3 bodica 62 bez rukava, koja ce nam biti super ispod pidzamice ili tako necega dugih rukavica....
i jedva cekam da legne platica, da iodemo u soping da mu kupim pantalonice i strapmlice, sinoc su mi oci isple gledajuci svasta po netu, i mozgajuci
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
orline ::Maus, koja je to firma? ima li preko neta da se naruči?
U lo ima da se kupi u svakoj bebi radnji. Ovu sam sliku nasla na netu, prvu koju sam videla sam okacila.
http://www.limundo.com/img/limundo-logo.png
Nesto nije u redu sa linkom pokusacu ponovo.
Ja sam isto razmišljala da uzeme te na preklop bar 4 kom, imam i nekih benkica ali nisam baš za njih. Isto mi je frka zbog broja, ali još ću vidjeti.
Kod nas tih bodića baš i nema svugdje a tamo gdje ih ima je mali izbor i koštaju otrpilike oko 6-7 eura (a to mi nešto skupo)
Kod nas tih bodića baš i nema svugdje a tamo gdje ih ima je mali izbor i koštaju otrpilike oko 6-7 eura (a to mi nešto skupo)
lilly13- Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010
Ovde su oko 300- 400 dinara. Sad cu bas da skoknem da pogledam , jer u blizini mog radnog mesta je ulica gde ima nekoliko prodavnica sa decijom garderobom pa javljam.
Sada sam pogledala bodice sa preklopima, ali u jednoj prodavnici, kasnije cu pogledati i u drugim.
Imaju program Alisa - Uzice i kostaju 400,oo brojevi od 56 do 68 oni su jednobojni, pamucni 100%
i FIM Velika Drenova kod Trstenika takodje 400,oo jednobojni i sareni i pamucni 100%
Pogledala sam broj 56 i meni se ne cini malim.
Imaju program Alisa - Uzice i kostaju 400,oo brojevi od 56 do 68 oni su jednobojni, pamucni 100%
i FIM Velika Drenova kod Trstenika takodje 400,oo jednobojni i sareni i pamucni 100%
Pogledala sam broj 56 i meni se ne cini malim.
Fala, maus, koja si ti kraljica, već i otišla do radnje
Obožavam te...
Obožavam te...
Problem je malo sto je, uglavnom kod ovih domacih garderobica, broj 62 od jednog proizvodjaca manji nego 56 kod drugog, a cak i kod istog proizvodjaca totalno pokarabase brojeve. Od "Ivona" Subotica komotno na rodjenju moze i 74 da nosi prosecna beba.
penelope- Broj poruka : 329
Datum upisa : 07.06.2011
ni mi ne koristimo benkice...
Mrvo, moze li fotka te ljulje
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
ja sam sada napravila spisak sta mi se svidja sa mima mia stranice, zbirno 15hij, moram da se ohladim do sutra, prekosutra pa da vidim sta stvarno da narucim....
mada kada podvucem crtu, kupili bismo svu zimsku garderobu i do Maja / Juna bismo bile mirne, a posle bismo isle u letnju nabavku zajedno
ostao mi je samo skafander, ali to cu da kazem nekome da kupi, posto ce biti sigurno onih sto pitaju sta treba???
mada kada podvucem crtu, kupili bismo svu zimsku garderobu i do Maja / Juna bismo bile mirne, a posle bismo isle u letnju nabavku zajedno
ostao mi je samo skafander, ali to cu da kazem nekome da kupi, posto ce biti sigurno onih sto pitaju sta treba???
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Penelope je u pravu. Cudni su brojevi domacih proizvodjaca. Recimo, ovaj FIM koji spominje Maus, oni su kod mene u komsiluku (mislim u blizini) pa ih ima svaka radnja i malo su skuplji, a, recimo imam jedan bodic 62 koji je Lenka nosila tek sa 8 meseci (a moja Lenka je uvek bila iznad gornje granice duzine za devojcice). Recimo, 56 H&M sa kratkm rukavima, Milena jos uvek nosi, a i Lenka je nosila duuuugo. Zatim, sa dugim rukavima 62, Milena jos uvek nosi. I jos nesto, oni Carters sa kratkim rukavima se, recimo, bas razvlace kako dete raste. Lenka je celog leta nosila velicinu za 6 meseci od prosle godine.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
http://www.bebioprema-sandra.rs/content/bodi-za-bebe#Bodi%20za%20bebe
mi smo uzimali ove na preklop, u Aksi, a moze i direktno da se pozove proizvodjac telefonom, bas su extra i povoljni, peru se super, a oblace lako skroz.
benkice su katastrofa, noslili smo jedno vece i nikad vise, stalno se izvlace, raskupusaju i sl...
mi smo uzimali ove na preklop, u Aksi, a moze i direktno da se pozove proizvodjac telefonom, bas su extra i povoljni, peru se super, a oblace lako skroz.
benkice su katastrofa, noslili smo jedno vece i nikad vise, stalno se izvlace, raskupusaju i sl...
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
dr mali pariz ::ni mi ne koristimo benkice...
Evo, sve sa paketicem
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Mrvo predivno je ovo dete..pojela bih ga..lutka
stefi :*- Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012
stefi :* ::Mrvo predivno je ovo dete..pojela bih ga..lutka
Ja ga gricnem svaki dan.