Oktobarska jutra :)
+29
Republica
Tinche
mimica
Hitron-Luka
adriatika
Gala
jul
Sami
maus
MARA
Cupava
Jelence
catherine290505
bebko
vašar
Orline
bobica83
djole42
maja76
dr mali pariz
anna
Jelena*
bak
HappyGirl
caci
Milijana
Marija86
Miwi
BiKsi :)
33 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 16
Strana 10 od 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Oktobarska jutra :)
Tinche a ja te vijam gore kod Maakki za tvoju profesionalnost.Samo djipam gore -dole danas...
Poslednji izmenio Republica dana 20/10/2010, 14:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Dobro jutro spavalice jedne
Ja ustala jos od 6 sati ,nisam mogla spavati boli me glava.Ova prehlada me nikako ne pusta
Odoh sad da
Lep dan
Ja ustala jos od 6 sati ,nisam mogla spavati boli me glava.Ova prehlada me nikako ne pusta
Odoh sad da
Lep dan
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Ja ove sedmice ne radim pa sam zamijenila dan za noc. Evo me doruckujem (mada ovde je "tek" 11:40).
Caci, sta kuhas, meni mi se jede pindzur!
Caci, sta kuhas, meni mi se jede pindzur!
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Dobar dan devojke,
Ja sam mrtva umorna jer sam jutros podranila, išla da vadim krv, pa do banke, pa kupila burek i jogurt i onda produžila kod sestre Sad ću malo da dremnem, ali pre toga da vam ispričam jednu anegdotu sa mojom sestričinom koja ima 5 godina i danas nije bila u vrtiću jer navodno kašlje (napominjem da nijednom nije zakašljala celog dana)
Igraju se ona i brat u sobi sat vremena sve u redu i kad su završili, on je tera da pokupe igračke na šta ona kreće da se zavlači pod krevet, da plače, neće da skuplja i sl.... On viče na nju i kaže joj da više neće moći da se igra sa njegovim igračkama i ona u transu od plača, krupnim koracima ide ka kuhinji, plače, rida i kroz suze priča: Bože mili, sad ću da se ubijem Otvara fioku gde stoje noževi, pretura i traži nož sve vreme ponavljajući da će da se ubije, a onda zatvara fioku demonstrativno i konstatuje: Nema ga taj
Ejjjj, ona ima poseban nož kojim bi da se ubije
Majka i ja smo ostale u transu od smeha! Koji su deca biseri
Ajd sad odoh da
Ja sam mrtva umorna jer sam jutros podranila, išla da vadim krv, pa do banke, pa kupila burek i jogurt i onda produžila kod sestre Sad ću malo da dremnem, ali pre toga da vam ispričam jednu anegdotu sa mojom sestričinom koja ima 5 godina i danas nije bila u vrtiću jer navodno kašlje (napominjem da nijednom nije zakašljala celog dana)
Igraju se ona i brat u sobi sat vremena sve u redu i kad su završili, on je tera da pokupe igračke na šta ona kreće da se zavlači pod krevet, da plače, neće da skuplja i sl.... On viče na nju i kaže joj da više neće moći da se igra sa njegovim igračkama i ona u transu od plača, krupnim koracima ide ka kuhinji, plače, rida i kroz suze priča: Bože mili, sad ću da se ubijem Otvara fioku gde stoje noževi, pretura i traži nož sve vreme ponavljajući da će da se ubije, a onda zatvara fioku demonstrativno i konstatuje: Nema ga taj
Ejjjj, ona ima poseban nož kojim bi da se ubije
Majka i ja smo ostale u transu od smeha! Koji su deca biseri
Ajd sad odoh da
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili -to je prica za Kusturicu
Republica- isto razmisljamo- jutros sam preturala po rolkama
Caci nadam se da ces da ozdravis pre nego sto krenes u BG
Drage moje zene, ostavljam jos i Duska pa jurim, Nera zvoni na svoje svileno zvonce
"Ko nema para da živi noću, evo mu dana da životari"
Republica- isto razmisljamo- jutros sam preturala po rolkama
Caci nadam se da ces da ozdravis pre nego sto krenes u BG
Drage moje zene, ostavljam jos i Duska pa jurim, Nera zvoni na svoje svileno zvonce
"Ko nema para da živi noću, evo mu dana da životari"
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Kakve rolke! Ja kad budem dojila iskljucivo cu nositi duboki dekolte, jednom u zivotu mogu da se isprsim k'o zena!
Dan
Zene anegdote su vam super
Evo mene malo svrljala kutkom a sad cekam da se viktor probudi pa akcija do veceri
Bebko mama je dobro 2 dana bila u sok sobi a svega 15-ak u bolnici,pripreme i postoperativni oporavak,od juce je kuci.
Majce mislim da si tipitala koja je operacija u pitanju,uklanjanje materice, jajnika i jajovoda,moralo je tako veliki miom.
Ljubim vas sve sad odo da malo prilegnem,bar minut ako ne vise
Zene anegdote su vam super
Evo mene malo svrljala kutkom a sad cekam da se viktor probudi pa akcija do veceri
Bebko mama je dobro 2 dana bila u sok sobi a svega 15-ak u bolnici,pripreme i postoperativni oporavak,od juce je kuci.
Majce mislim da si tipitala koja je operacija u pitanju,uklanjanje materice, jajnika i jajovoda,moralo je tako veliki miom.
Ljubim vas sve sad odo da malo prilegnem,bar minut ako ne vise
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Shizika ...TO, covece kako su lepe dojke kad smo trudne i dojish.Moje su male pa kad onako napupe od hormona i mleka dodje mi i sama da ih sisam.
Drago mi je CatriN....
Shizo, Catherine nam ide malo pod objektive i lampe na HD TV pa da je skockamo malo...
Drago mi je CatriN....
Shizo, Catherine nam ide malo pod objektive i lampe na HD TV pa da je skockamo malo...
Ma znam Republica, ali vidila sam ja slike Cathrine sa proslog sastanka zvezda, nema ona sta da skriva, ja bih atribute istaknula.
Tince, red je da otvoris shampanjac!!!
Tince, red je da otvoris shampanjac!!!
Jutar zenke!!!
Keti, bitno je da se ti osecas prijatno i sigurno. Svaka tebi cast kada ti je izgled "problem", ja bi zanemela pred kamerama tako da bi bilo svejedno sta imam na sebi, da li sedim ili cucim...bila bi ko onaj zabac iz crtanog filma.
Caci, ozdraviska nam za deset dana, to ti je rok!
Milijana, ja bih sakrila sve nozeve kada bi to cula od svog deteta. Svasta se danas daje na tv-u. Gledam MM kako gleda seriju, Soprano, a ovi Italijani ubili nekog coveka, strpali ga u kadu pa ga satarom komadaju!!! Kao pise nije za decu mladju od 16 godina...a daje se u podne na prvom programu!
Ja sam juce i danas imala igranku oko sporeta. Resila da napravim 20l dzema od sipka, MM obozava. I pametnica krenula juce u podne...(dok sam docekala da mi dragi donese secer) zavrsila sam jutros posle cetiri sve, istusirala se i sacekala da se ovo moje dupe probudi da rucka. Taman sam legla oko sest, MM je dogledao nekog pauka na zidu koji mu je zbrisao ispod lajsne iza kreveta...nije se smirio dok ga nije capio i izbacio kroz prozor. Dok sam trepnula bilo je osam sati, batica je zapevao medama a ja dzemu, teglama, sporetu, pauku, krevetu, lajsni i na kraju MM. Jedini je bata ostao postedjen. Njega volim najvise!
Keti, bitno je da se ti osecas prijatno i sigurno. Svaka tebi cast kada ti je izgled "problem", ja bi zanemela pred kamerama tako da bi bilo svejedno sta imam na sebi, da li sedim ili cucim...bila bi ko onaj zabac iz crtanog filma.
Caci, ozdraviska nam za deset dana, to ti je rok!
Milijana, ja bih sakrila sve nozeve kada bi to cula od svog deteta. Svasta se danas daje na tv-u. Gledam MM kako gleda seriju, Soprano, a ovi Italijani ubili nekog coveka, strpali ga u kadu pa ga satarom komadaju!!! Kao pise nije za decu mladju od 16 godina...a daje se u podne na prvom programu!
Ja sam juce i danas imala igranku oko sporeta. Resila da napravim 20l dzema od sipka, MM obozava. I pametnica krenula juce u podne...(dok sam docekala da mi dragi donese secer) zavrsila sam jutros posle cetiri sve, istusirala se i sacekala da se ovo moje dupe probudi da rucka. Taman sam legla oko sest, MM je dogledao nekog pauka na zidu koji mu je zbrisao ispod lajsne iza kreveta...nije se smirio dok ga nije capio i izbacio kroz prozor. Dok sam trepnula bilo je osam sati, batica je zapevao medama a ja dzemu, teglama, sporetu, pauku, krevetu, lajsni i na kraju MM. Jedini je bata ostao postedjen. Njega volim najvise!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Shizika- veruj mi sve ide ka tome da ce na kraju liciti na dva crknuta pacova kako neko rece ovde ali sve za
Tino -nije samo to, napisah ja i da cu mozda da se spetljam ali eto trudim se da sebe nateram da razmisljam pozitivno, pa videcemo sta ce od svega da ispadne.
Tino -nije samo to, napisah ja i da cu mozda da se spetljam ali eto trudim se da sebe nateram da razmisljam pozitivno, pa videcemo sta ce od svega da ispadne.
Imamo 1000 registrovanih korisnika!!!!!!!
Aloha zene!
Cath ispasce sve super! Pa kad ti ja RECEM
Tinche kada budem dolazila kod tebe ponecu jednu teglu dzema od sipuraka za tm. Dzem je pravio moj tata i garantujem da bi odneo zlatnu medalju na takmicenju. Stvarno savrsen dzem. A tebi zeno svaka cast kad si se upustila u tu avanturu, mislim nije to laka stvar.
Cath ispasce sve super! Pa kad ti ja RECEM
Tinche kada budem dolazila kod tebe ponecu jednu teglu dzema od sipuraka za tm. Dzem je pravio moj tata i garantujem da bi odneo zlatnu medalju na takmicenju. Stvarno savrsen dzem. A tebi zeno svaka cast kad si se upustila u tu avanturu, mislim nije to laka stvar.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
BRAVO ZA NAS KUTAK!!!!!!!!
maus ::
Tinche kada budem dolazila kod tebe
A kaaaaaaad? trep...trep...
Opaaaa hiljadarka...1000...BRAVO...
https://www.youtube.com/watch?v=zuwgZOQuH8E&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=zuwgZOQuH8E&feature=related
Bravo MI !!!
1000 :
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Gledala sam par vk na yt i uzivala. Zao mi je sto nisam mogla ici na koncert. Aki je bio u Lo u jednom kaficu i bila je super svirka. Ja bila trudna,7. mesec i bas sam se iskakala.bak ::
Ja bila na koncertu "Parnog valjka" u subotu, ispevala sam se, isplakala i izaigrala za sve pare. Sad sam mirna mesec dana! Bilo je fenomenalno!
Cupava svaka castCupava ::maus ::Mislim , jel torta tvojih ruku delo?
Mojih, mojih :-) i torta i pizza. Torta je presvucena (home made) fondanom i malcicko se ostetila u transportu. :-)
Razmisljam da jednog petka posle posla krenem sa Anom u BG. Jedna drugarica me duze vreme zove da dodjem, pa da budem u Bg za vikend. I onda samo kad se najavim da stizem, pa kad krenem po kucama Ovo je Hepina skola. I ona se tako meni najavi da dolazi pa se onda hvatam za glavu kud cu, gde cu, sta cu...tinche ::
A kaaaaaaad? trep...trep...
Samo ti dolazi, ne brigaj za vatanje!
Maus, bilo bi divnoooo!!!!!!!!
bro jutro!
Nas danas ceka kontrolica, videcemo da li ce da primi vakcinu obzirom da i dalje ima vodenste stolice ..Jedva cekam da vidim koliko je napredovala!
Posle toga sredjivanje i sklanjanje, utra nam dolazi ona ekipa za snimanje, sinoc sam dobila pitanja...sva sam se udidila
Evo jedne mudrosti za danas, nije Dusko al' ce da posluzi do sutra
"Moraš imati dugoročne ciljeve kako se ne bi razočarao zbog kratkoročnih neuspeha." - George H. Bender
bro jutro!
Nas danas ceka kontrolica, videcemo da li ce da primi vakcinu obzirom da i dalje ima vodenste stolice ..Jedva cekam da vidim koliko je napredovala!
Posle toga sredjivanje i sklanjanje, utra nam dolazi ona ekipa za snimanje, sinoc sam dobila pitanja...sva sam se udidila
Evo jedne mudrosti za danas, nije Dusko al' ce da posluzi do sutra
"Moraš imati dugoročne ciljeve kako se ne bi razočarao zbog kratkoročnih neuspeha." - George H. Bender
Dobro jutro!
Konacno malo sunca
1000
Konacno malo sunca
1000
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobro jutro i od mene,
Jutros bila u laboratoriji, pa malo procunjala po gradu i sad bi malo
Evo ja danas častim, juče smo kupili auto
Pa izvolte, poslužite se
Jutros bila u laboratoriji, pa malo procunjala po gradu i sad bi malo
Evo ja danas častim, juče smo kupili auto
Pa izvolte, poslužite se
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Shizika ::Kakve rolke! Ja kad budem dojila iskljucivo cu nositi duboki dekolte, jednom u zivotu mogu da se isprsim k'o zena!
Republica ::Moje su male pa kad onako napupe od hormona i mleka dodje mi i sama da ih sisam.
Iju, !
tinche ::
Evo ti jedan od mene! Svaka ti čast! Primer si za medalju! Čuj, zna se da ja obožavam devojčice, ali ako nekada dobijem dete, a pritom bude dečak, stvarno želim da bude kao vaš Bata! Ja sam prosto fascinirana njime! A i tobom šta sve stižeš! Očigledno je da ti Batina i tm ljubav daje neiscrpnu snagu! Lepo videti u današnje vreme! Baš lepo!
P.S. Druge mamice da se ne uvrede, cenim i njih, samo im deca nekako zahtevnija i nekako ne prave džemove i tako to, na tu temu ! Ja ne pravim džem iako imam stopedeset hiljada puta vremena više od Tinčeta, pa onda još veći rispekt! Bata je nekako baš da ga poželiš! Mora da će biti vragolast i nemiran kad poraste!
Sve vas stiskam, odoh, imam još 2 minuta pre nego se isključim!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 10 od 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu