Oktobarska jutra :)
+29
Republica
Tinche
mimica
Hitron-Luka
adriatika
Gala
jul
Sami
maus
MARA
Cupava
Jelence
catherine290505
bebko
vašar
Orline
bobica83
djole42
maja76
dr mali pariz
anna
Jelena*
bak
HappyGirl
caci
Milijana
Marija86
Miwi
BiKsi :)
33 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 9 od 16
Strana 9 od 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Oktobarska jutra :)
Dobro vam veče
Ne stižem ovih dana da vam pišem češće, ali tu sam, virnem povremeno, i dok smislim šta da pišem, već idem dalje.
Čupka, fascinirana sam
Ne stižem ovih dana da vam pišem češće, ali tu sam, virnem povremeno, i dok smislim šta da pišem, već idem dalje.
Čupka, fascinirana sam
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dobro veče i od mene...
Orli pa gde si nam ti?
Eto kako je ona ulovila piletinuCupava ::Mojih, mojih :-) i torta i pizza. :-)
Orli pa gde si nam ti?
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Caci, ljubi tog Mačka u čizmama, mnogo je sladak!
Mašem svima! Laku noć!
Mašem svima! Laku noć!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Veče cure.Skoro stigla kući i sad ću malo da odmorim uz neki filmić.
Evo jedne male anegdote.
Pre kretanja kući stojimo kod vrata mm, tetka i ja. Tetka sva ushićena krene da nas ljubi za odlazak i iznenada tako prdne da smo se u trenutku svi prenerazili i učutali a onda odvalili od smeha. Jadana žena propala u zemlju i izvinjavala se milion puta.
Šta reći
Evo jedne male anegdote.
Pre kretanja kući stojimo kod vrata mm, tetka i ja. Tetka sva ushićena krene da nas ljubi za odlazak i iznenada tako prdne da smo se u trenutku svi prenerazili i učutali a onda odvalili od smeha. Jadana žena propala u zemlju i izvinjavala se milion puta.
Šta reći
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
joj Bože sad kad ne spadoh sa kreveta...HappyGirl ::Veče cure.Skoro stigla kući i sad ću malo da odmorim uz neki filmić.
Evo jedne male anegdote.
Šta reći
ajoj,šta nas čeka!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Kako bese ona stara.....ne veruj ni svom dupetu i ono ce te izdati kad ne treba!
Pokusavam da zamislim sebe u toj situaciji.......za*ebala bi i pticu trkačicu bibip,bibip,bibip
Pokusavam da zamislim sebe u toj situaciji.......za*ebala bi i pticu trkačicu bibip,bibip,bibip
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Baš...I ja imam takve primere u okolini,kod starijih ljudimali pariz ::ajoj,šta nas čeka!
Happy ti da nam se javljaš češće zbog tih prekrasnih očiju sa avatara
ako ni zbog čeg drugog...kad nas više ne volišbebko ::
Happy ti da nam se javljaš češće zbog tih prekrasnih očiju sa avatara
aj laku noć,Jutra!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
HappyGirl ::Jutro cure
Hvala na čestitkama ali sAMO da se zna nije nam bila godišnjica braka nego dan kada smo se verili Da se ne zbunite za 6 meseci kada mi je godišnjica da imam dva muža
Happy , bash su me izbunjivale jer se secam da smo skoro ove godine ti cestitale godishnjicu.
Srecna Veridbina Godishnjica...
Tako ti je to kad udjesh u novu kafanu, dok pohvatam sve .... ja vec na patosu...
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
HappyGirl ::Veče cure.Skoro stigla kući i sad ću malo da odmorim uz neki filmić.
Evo jedne male anegdote.
Šta reći
Dobro jutro, zenske!!! Odavno nisam ja prva pozelela lep dan ovde, ali nadam se da nema ljutnje...
Happy, ja vodila svekra na kontrolu kod dr., koji je tada radio na odeljenju. Penjemo se mi uz stepenice, ja napred, on iza mene, ulazim na odeljenje, pravo naletim na med. sestru i u tom trenutku cuje se samo ...PUFFF...Svekar se zakasljao i prdnuo, penjuci se uz stepenice, a sestra , koja vidi samo mene ...Ja onako skockana, rekoh samo :"JU, IZVIN""TE!!!" Onda se okrenem i vidim, mog dragog svekra koji je jos bio na stepenistu, a draga nam sestrica ga nije ni videla...Tada shvatih da ona to misli na mene... Tako, ispade zene, kao da sam ja pufnula...
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
Dobro jutro!!! Ja postavila, bar za danas...limene piksle nema...al ima kafeeeeeeeeee!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Tinche, ja cu ovu trecu sa prelivima
Bro jutro!
Ja sam juce stradala sa Nerom, nije htela da spava od 8h ujutru do 16h popodne a spavalo joj se, pa vi vidite -kicma mi je ispod kolena , ljubi je majka.
Gea, Happy -bas me razveseliste!!! Gea ti rece da jedva cekas da se ponovo okupimo da dodjes- evo ti prilike -ja bih bas volela da te vidim!
Cupka -
Ljubim vas sve, evo Duska a ja trcim u kuhinju mm pravi przenice br.1 na planeti:
" Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koje nemaju devojke i one koji imaju žene."
Bro jutro!
Ja sam juce stradala sa Nerom, nije htela da spava od 8h ujutru do 16h popodne a spavalo joj se, pa vi vidite -kicma mi je ispod kolena , ljubi je majka.
Gea, Happy -bas me razveseliste!!! Gea ti rece da jedva cekas da se ponovo okupimo da dodjes- evo ti prilike -ja bih bas volela da te vidim!
Cupka -
Ljubim vas sve, evo Duska a ja trcim u kuhinju mm pravi przenice br.1 na planeti:
" Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koje nemaju devojke i one koji imaju žene."
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Jutro...
Tinče ja ću ovu drugu,nadam se da je bez šećera
Nešto razmišljam,nema nam je Mili Da li je sve u redu?
Maro,a ti mi ne odgovori kako je mama...
Tinče ja ću ovu drugu,nadam se da je bez šećera
Nešto razmišljam,nema nam je Mili Da li je sve u redu?
Maro,a ti mi ne odgovori kako je mama...
Vidi,vidi Tinche kreativnu , prosula karo po stolu ,izbacila beli ,fildzani po stolu,daj da se uguram...
Chatharine pozdrav....malena Nera vragolasti vrtirepic....
Chatharine pozdrav....malena Nera vragolasti vrtirepic....
Za dobar provod je dovoljno dobro drustvo.
Ja sam samo malo ukrasila da nam bude prijatnije!
Ja sam samo malo ukrasila da nam bude prijatnije!
Evo i nasssss, nije nam radio internet jer, naravno treba da se plati, a ja zaboravna
Bebko, vidim zabrinula se
U subotu smo bili na svadbi u BG-u Bilo baš nekako lepo i romantično, kuma, kao neka dama iz starih ljubavnih romana puno dragih ljudi i veselih priča
Sa nanom stanje nepromenjeno i jednako loše samo smo sada nekako prihvatili sve to
Vidim kod vas ovde veselo, godišnjice, torte, kafe .... sve svima čestitam i Čupava, ženo, kakava torta svaka čast!
Kod nas sad pripreme za bebu, namešta se krevetac i pravi novi raspored po sobi, kad sve bude upakovano, dobijate i sliku.
Sad odoh malo u skitnju da skeniram slike sa svadbe, pa da vidite kako je okruglina izgledala
Sve vas
Bebko, vidim zabrinula se
U subotu smo bili na svadbi u BG-u Bilo baš nekako lepo i romantično, kuma, kao neka dama iz starih ljubavnih romana puno dragih ljudi i veselih priča
Sa nanom stanje nepromenjeno i jednako loše samo smo sada nekako prihvatili sve to
Vidim kod vas ovde veselo, godišnjice, torte, kafe .... sve svima čestitam i Čupava, ženo, kakava torta svaka čast!
Kod nas sad pripreme za bebu, namešta se krevetac i pravi novi raspored po sobi, kad sve bude upakovano, dobijate i sliku.
Sad odoh malo u skitnju da skeniram slike sa svadbe, pa da vidite kako je okruglina izgledala
Sve vas
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Republika , Mili hajde kaci te slike, jedva cekam i slike kreveca!
Zene drage ja danas dobih poziv da gostujem u jednoj emisiji i govorim o epiduralu pa se razmisljam sta da radim -te debela sam, izasle mi i neke bubuljice, sta da obucem, a tek kamera , imam jos par sati da se smislim da li da brukam familiju , mada mi voditeljka rece, ponavljacemo koliko god hocu (rekoh joj-nisam sigurna da vam toliko traje radni dan )
Zene drage ja danas dobih poziv da gostujem u jednoj emisiji i govorim o epiduralu pa se razmisljam sta da radim -te debela sam, izasle mi i neke bubuljice, sta da obucem, a tek kamera , imam jos par sati da se smislim da li da brukam familiju , mada mi voditeljka rece, ponavljacemo koliko god hocu (rekoh joj-nisam sigurna da vam toliko traje radni dan )
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
catherine290505 ::-te debela sam, izasle mi i neke bubuljice, sta da obucem, a tek kamera ,
ne zezaj krizu u Parizu nego brisi tamo i daj sve od sebe, mnogima ce znaciti. Samo nam javni kada i na kom kanalu da te "gledamo na televizor"
...on television...a kuna ma ta taaaaa....
Au Tinche ala si ti vredna! Hvala na posluzenju, sto je jepooooooo!
Cath potpisujem Tinche, ajde samo napred
Ej zene sve vas ljublju, jos malo pa kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cath potpisujem Tinche, ajde samo napred
Ej zene sve vas ljublju, jos malo pa kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Vece svima!
tek je 17h a napolju vec pada mrak ,sta ce biti kad pocne zimsko racunanje vremena...
Danas palo sredjivanje kuce,rucali i sad uzivamo u toplini naseg doma
Tince ja cu ovu trecu kaficu
Mili to se i nama desava,uvek zaboravimo kad treba da se plati internet.Kaci te slike
Sve vas ljubimmmmmmmm
tek je 17h a napolju vec pada mrak ,sta ce biti kad pocne zimsko racunanje vremena...
Danas palo sredjivanje kuce,rucali i sad uzivamo u toplini naseg doma
Tince ja cu ovu trecu kaficu
Mili to se i nama desava,uvek zaboravimo kad treba da se plati internet.Kaci te slike
Sve vas ljubimmmmmmmm
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Jedva sam cekala ovo doba dana da narucim nesto zestoko!
Milijana, bas mi smijesna ova rijec okruglina, hi, hi podsjetilo me na atmosfera = ozracje na hrvatskom. Drago mi je da si uspjela malo da se opustis na svadbi.
Catherine, nema zezanja, malo sminke i pravo svjetlo ce sakriti i bubuljice i taj kilogram viska. Vazno je da zene dobiju iz prve ruke informacije o epiduralu, right?
Milijana, bas mi smijesna ova rijec okruglina, hi, hi podsjetilo me na atmosfera = ozracje na hrvatskom. Drago mi je da si uspjela malo da se opustis na svadbi.
Catherine, nema zezanja, malo sminke i pravo svjetlo ce sakriti i bubuljice i taj kilogram viska. Vazno je da zene dobiju iz prve ruke informacije o epiduralu, right?
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
A sta kazes na ovotinche ::Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 143 dana Pon Okt 18, 2010 2:21 pm
Sto mi je nesto milo svaki put kada se ovaj br poveca...
Rastemo...
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 157 dana Uto Okt 19, 2010 3:14 pm
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ma videla sam...rekord prvo oboren malo posle dva, pa za sat vremena opet.
Nego ja cekam 'iljadarku na broju registrovanih korisnika pa da vadim sampanjac iz frizidera!!!
Nego ja cekam 'iljadarku na broju registrovanih korisnika pa da vadim sampanjac iz frizidera!!!
Chatarina, za bubuljke krema pre fondacije(tecni puder) koja je zelenkaste boje da neutralishe crvenilo.Obuci nesto tamnije tj crno ako mislish da si bucko i rolku da te izduzhi,jer cesh sedeti pa opticka varka.
Diskretan nakit, sminka baci akcenat na oci o trepavice a karmin sjaj i svetlije boje.
Diskretan nakit, sminka baci akcenat na oci o trepavice a karmin sjaj i svetlije boje.
Rep, koji si ti profesionalac!!!
Strana 9 od 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 9 od 16
Dozvole ovog foruma: