KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+52
daco
mimica
nena beba
Marija86
kristina33
BiKsi :)
Simona
julija
MAAKKI
vašar
7-patuljaka
SannI-AlL
Filippa
ŽenoLina
fenix
Deni
viktorija
Jelena*
Gala
adriatika
naca
tuli
lena
Dionisia
anna
HappyGirl
elijana70
Tinche
Jelence
cici
ciklama
brinbili
Zoka83
nabla
JocY
catherine290505
Milijana
Shizika
dr mali pariz
maus
bak
jovana 77
bobica83
Aki
djole42
Cupava
Orline
zoxa
maki79
bebko
Struzzo
maja76
56 posters

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 25 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od maja76 13/10/2010, 10:39

Djole u soku sam Crying or Very sad

Za tri tresnje crkoh od smeha Laughing Ah, policija v
Cupava stvarno ne znam sta da kazem usne
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 25 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Zoka83 13/10/2010, 12:03

Javila se Paris, za sada sve ok, podnece vam ona izvestaj kada se vrati.
Cupka, komso, mislim na tebe i navijam da beta pada. Hmmmm, ne mogu da verujem da za to navijam Rolling Eyes
Biksi, legendo queen
Devojke, veliki poljubac! Korak po korak na putu do bete + - Page 25 0913
Zoka83
Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/10/2010, 13:55

Zaustavi policajac vozača: Da li ste nešto popili?
Vozač će: Popio sam jedan kapućino.
Policajac sumnjičavo vrti glavom i pita: A da nisu ipak bila dva-tri kapućina?

P.S. Nemam ništa protiv policajaca, čak su mi i simpatični koliko su se lavovski borili sa huliganima za bednih 400 kinti dnevnice neki dan! Uh.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od julija 13/10/2010, 14:14

e Biksi bravo za viceve Korak po korak na putu do bete + - Page 25 404938
julija
julija

Broj poruka : 390
Godina : 51
Datum upisa : 08.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jovana 77 13/10/2010, 15:16

Đole nemam riječi zaista No
jovana 77
jovana 77

Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/10/2010, 17:04

Jedno nebulozno pitanje, no znam da nećete da zamerite! Koliko miliona spermića je potrebno da bi žena ostala prirodno trudna? Mislim, ima li neka ženica da je ostala prirodno trudna sa lošim spermogramom njm i koliki je bio broj tih plivača kod njm? Nadam se da nisam konfuzna. Da li znači da ako su plivači 75% ili bar 50% pokretni i morfološki normalni i ako ih ima nrp 20.000.000 da se može desiti prirodna trudnoća? (naravno kod žene sve ok)? I da, jasno mi je da može, po principu dovoljan je samo jedan, ali ima li neka ženska ovde da je to i postigla? Izvinte što smaram, ali mm počinje sa kljukanjem da popravi rezultat, a ja čvrsto rešila da će to tako i biti, pa ko velim, da ne idem na vto, nego da ostajem prirodno trudna! Wink Very Happy Baš sam vickasta danas, znam, al prosto mi došlo! Valjda što sam dobila, pa sam neuravnotežena! Laughing

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cupava 13/10/2010, 17:11

133,2! :-))))))) Pada! Dodjoh samo to da napisem, pa trcim na drugi pos'o.
Cupava
Cupava

Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 13/10/2010, 17:14

Uh Čupo najzad radost
Ko bi rekao da se radujemo beti koja pada v
Eh,kroz šta sve prolazimo...
Mala čekamo izveštaj...
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anna 13/10/2010, 17:21

Čupka Korak po korak na putu do bete + - Page 25 46951 dobro je da pada, bitno je da se ne mora "pod nož". I da radovanje opadajućoj beti - igra sudbine
Biksić postoji tema sa sličnom tematikom pa možda tu nađeš odgovor:
https://kutak.forumotion.com/muski-sterilitet-f8/uspelo-nam-je-prirodno-i-pored-loseg-spermograma-t875.htm
A pošto se bacaš "na prirodno" ja ti predložim da pročeprkaš u Lečenje biljem, otvorena je tema o Peruanskoj Maki koju vidim, predlažu za poboljšanje spermograma (između ostalog).
anna
anna

Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/10/2010, 17:44

Mislim, da se razumemo, šanse su nam iste kao da ja nadjem iglu u plastu sena, ali nekad igla sevne na suncu, pa se da naći! Da što više pripremimo organizme za proleće, ako ništa drugo! Počeo mm ponovo čaj od ovsa, biće tu vitamina, ma ima da ga zatrpam svačim nečim samo da se popravi stanje. Smršao je 12 kg pre mora, nadam se da će još jedno 10 do nove god. Valjalo bi bar da popravimo rezultat da udjemo u besplatan program. Šalim se ja malo za taj prirodnjak, mada, čuda se dešavaju!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 13/10/2010, 19:17

ja samo da vas ljubim,malopre sam se probudila,i sad žurimo u Pozorište.Izveštaj kad dođem...mnome cirkuliše još neka kap krvi Laughing
Bixi,bravo za vic!! ja ne bih svoje mišljenje o dotičnima iznosila Laughing
Čupka,što bi Bebko rekla,ko bi rekao i da se padu bete obradujemo...uh,ženo,koliko ti radiš sada?
Ljub,odoh...
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 13/10/2010, 20:39

Čupka ,dobro je ,samo neka pada !

Biksi ima primera ,dešava se,zato kljukaj muzica i baci se na njega Very Happy

Pari cekamo te !

Za sve veliki usne
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 13/10/2010, 21:38

Cupava, ne mogu ni da zamislim koliko ti je laknulo kad si vidila da beta opada, fjuuu!
Pariz, drago mi je da se svrckas po gradu, uzivaj. Da to nije neka zavjera protivnicke ekipe na odbojci, da ti cijede krv kako bi konacno pobijedili? Wink
Biksi, da to nije malo prenaglo, 10kg do Nove g.? Ne zaboravi na kljukanje muza brazilskim orasima, najbolji su izvor cinka koji je bas potreban u stvaranju spermica. I vitamin C, ali ne pretjerane doze jer visoka koncentracija ih umrtvi (i u nasem organizmu nakon desanta). Izvini ako si ovo vec znala. Uzivaj, a ja necu da mislim na tebe, malo mi perverzno. Embarassed Wink
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maja76 13/10/2010, 21:48

Shizika , brazilski orah obiluje selenom, ali nema veze i on je veoma bitan u popravljanju spermograma. Cinka ima dosta u semenu golice, pa Biksi mozes i to da mu kupis u prodavnici zdrave hrane.

Cupava drago mi je zbog tebe sto se konacno zacarani krug polako zatvara, ali bih bas volela da se utvrdi sta se u stvari dogodilo? Rolling Eyes
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Deni 13/10/2010, 22:18

Cupkice, dobro je, samo nek pada, pa da se stanje sto pre stabilizuje.

Pari, kako je bilo u pozoristu?

Deni
Deni

Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 13/10/2010, 22:35

Evo me narode...mrtva umorna...
došli smo kući,i bili smo mrtvi gladni,pa zaseli na jareću plećku,koju je moj dragi pripremio pre nego što smo izašli...sad sam samo za legaun. lol!
predstava je luda komedija kanadskog glumačkog ansambla,i na engleskom su je izvodili,i skroz je bilo zanimljivo.Bilo je dosta profanki engl. iz grada sa svojim učenicima...
Institut za endokrinu...ne znam šta da vam kažem sem da su i šlterski radnici edukovaniji od lekara opšte praxe koji rade u Malom Parizu...nažalost,ali je tako.Tako prijatne ženice,mirnim tonom,sve su uvažile...i onu krš dg izmenile,i prihvatile uput.
Nikad mi teže nije bilo gutati glukozu kao danas...stvarno sam mislila da ću povratiti...valjda što sam se odvikla od slatkog.
Nije bilo na infuziju,već sam to popila,a kroz braunilu mi celo prepodne crpili moju dragocenu tečnost.
Samo na prijemu sam bila sa dr Šumarac,onda se oko mene zauzima izvesna mladadr Jeremić (mislim),i ona tu skonta da sam ja u pretrage krenula povodom izgubljenih bitaka,i pomisli da me Ljubić šalje,ko što i šalje svoje pacijente sa onim čuvenim spiskom,ali meni nije palo napamet da je razuveravam,i prihvatila sam oberučke svu pažnju koju mi je poklanjala.
Ne bih vas zamarala sa analizama za koje su mi tonu krvi uzeli,ali njih je 30,pola iz biohemije,pola hormona...neke nisam nikad radila,a regularno sve reproduktivne,bez obzira na dan ciklusa...
tu je i nekih proteina,3 vrste holesterola,mokraćne kiselinenekih skraćenica,sve hormone štitne-opet Shocked i pored insulina neki vistatin i leptin,ako sam se dobro izrazila...
usput mi je i pritisak meren,i na vagu sam bila postavljena...držala mi predavanje o BMI i tome koliki ne sme da se ima,da Komisija ne bi odbila,a prethodno mi je uzela istoriju bolesti i upoznala se sa tim da sam oba postupka o fondu iskoristila...
Very Happy
ma ona je bila tako slatka,da sam je pustila da priča sve.
Vaga je neka bezobraznica koja izbacuje i postotak i količinu kg sala...
šta da vam kažem sem da bih korisnija bila da se okačim o neki kanap,negde na promaji,i lepo pripremim svojima za suvovinu...
nisam kritična,ali količini sala,koja je btw nesrazmerno raspoređena-više u gornjem trapu...,sam se prilično ismejala,pa me ona tešila da to nije strašno,iako je meni to bilo baš smešno...šta sam dočekala,je li...ccc...
ustvari,pošto je to odeljenje i za metaboličke probleme,kao i probleme gojaznosti,onda možete da zamislite koliko gojazni se šetaju hodnicima,pod pretpostavkom da su se u posl. času javili lekaru...

Kad se sve to posle 3 sata završilo,dr mi reče da se vidimo za mesec dana,upisala me u kalendar,dan-vreme,i rastasmo se u ljubavi.Kod nje će stići nalazi,i tek ću tad znati.Do tad nastavljam eutyrox...
posle je usledila duga šetnja,i naravno...kupovina divnih farki u Zari...tamo mi se nikad ništa svidelo nije,ovo je bila ljubav na prvi pogled Wink
stisak za sve! d
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Filippa 14/10/2010, 06:53

Ljbac devojke poljubci
Strule samo da ti mahnem ovde poljubac
Filippa
Filippa

Broj poruka : 758
Datum upisa : 08.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 14/10/2010, 08:06

Dobro jutro cure!
Pari znaci sad su sve skracenice znane i neznane odradjene,nadam se da ce rezultati biti onakvi kakve ocekujes.Za salce ne brigaj,uhvatila si ritam,hrana -odbojka i sve ce to otici u nepovrat. usne
Svim curama nasmejan dan zalim!
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/10/2010, 09:17

Shizika ::
Biksi, da to nije malo prenaglo, 10kg do Nove g.? Ne zaboravi na kljukanje muza brazilskim orasima, najbolji su izvor cinka koji je bas potreban u stvaranju spermica. I vitamin C, ali ne pretjerane doze jer visoka koncentracija ih umrtvi (i u nasem organizmu nakon desanta). Izvini ako si ovo vec znala. Uzivaj, a ja necu da mislim na tebe, malo mi perverzno. Embarassed Wink

Blesačo! Zašto nećeš, pa to se sada traži! Wink

Fala za savete, i da znam, valja gradivo obnoviti! Very Happy Za mesec ipo pre mora je skinuo 12 kg, ima taj lepog viška, pa se onda lepo i topi, a uglavnom vežbanjem skida, hranu je samo delimično smanjio. Tako da mislim da nije strašno! Ima da mi bude kao praćka! Wink Kad krene najezda žena na njega, šta li ću onda raditi, kako li ću se boriti! Wink

maja76 ::Shizika , brazilski orah obiluje selenom, ali nema veze i on je veoma bitan u popravljanju spermograma. Cinka ima dosta u semenu golice, pa Biksi mozes i to da mu kupis u prodavnici zdrave hrane.

Fala Majo! Selen i cink pije (kako mu neki dan rekoh sink i celen! :)) u tabletama, uzima čaj od ovsa, kupila sam mu očišćene semenke od suncokreta, kupiću mu i golicu, da se golicamo, još samo da vidim za tu aloju što priča Marija86, i mislim da mu je dovoljno!

mali pariz ::
Ne bih vas zamarala sa analizama za koje su mi tonu krvi uzeli,ali njih je 30,pola iz biohemije,pola hormona...neke nisam nikad radila,a regularno sve reproduktivne,bez obzira na dan ciklusa...

Vaga je neka bezobraznica koja izbacuje i postotak i količinu kg sala...

E što volem temeljne i ljubazne, baš ih volem! Da ih je više, pa gde bi nam kraj bio! Pari, nadam se da u tebi ostade malo krvi, i da će analize pokazati dobre rezultate!

Takve su vage, bezobraznice jedne bezobrazne! Svakim danom ih sve manje volim!

Čupe, fala bogu da je beta krenula da pada!

Djole, ljubim te!

Leno, kako je stanje na bojnom polju? Ima li olakšanja ili nema? Cmok

Tuli, javi se, budi drug!

Za sve ostale cure veliki stisak, jer baš volim da se stiskam!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 14/10/2010, 10:34

Pariz, bas lep detaljan izvestaj, i bas mi je drago da jos ima normalnih ljudi negde, pogoptovo u zdravstvu. Ako, puj, puj, bude trebalo, eto i mene tamo na zimu! Wink

Biksi, ne valja ni suvise naglo da se gube kologrami, brze se vrate, izmedju ostalog. Oko 5% tezine mesecno da se izgubi je taman kako treba. Pogotovu ako gubi samo od vezbanja, ako prestane, cvrc! Eto njih nazad. Poenta je promeniti navike u ishrani i zivotu.

Joj, ko ti kaze. Korak po korak na putu do bete + - Page 25 635297 Sve ja to znam, sve, i? lol! Pusta teorija.

Cupka, ajd da se radujemo sto pada, bar ce se ta agonija zavrsiti i mozes da okrenes novi list Korak po korak na putu do bete + - Page 25 275568

Djole, druze moj Korak po korak na putu do bete + - Page 25 543728
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/10/2010, 10:50

bak ::
Biksi, ne valja ni suvise naglo da se gube kologrami, brze se vrate, izmedju ostalog. Oko 5% tezine mesecno da se izgubi je taman kako treba. Pogotovu ako gubi samo od vezbanja, ako prestane, cvrc! Eto njih nazad. Poenta je promeniti navike u ishrani i zivotu.

Jes, vala, sve što kažeš, na tih 5% mu se i svede! U mene muž Very Happy imao 120kg, da,da, dobro ste pročitali, golem čoek, sad ima 109kg, 5% svaki mesec i eto 10 kg ako ne i više do NG! Ima pola oktobra, novembar i decembar! Može i po manje od 5% da skida!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 14/10/2010, 11:52

Eh drage moje kako je to lepo videti da vm skidaju te viskove samo ovaj moj nikako. Natovio se u zadnje vreme i sad ima 20kg viska. Sve vice smrsacu smrsacu a nista ne cini po tom pitanju. Ne krece se u opste jer je non stop za volanom. Kad bi mogao i u prodavnicu kolima koja je inace u nasoj zgradi bio bi najsrecniji covek. On je prosto zaljubljen u nas novi auto pa mu je zao sto ne moze i u stan da ga utera pa da spava sa njim.
Dajte neki savet kako medu brunda da nateram da skida kg jer mu em lepo ne stoje, em mu ugrozavaju zdravlje.
Pari svaka cast na uradjenim svim mogucim i ne mogucim analizama. Mi sad navijamo da rezultati budu odlicni a i bice pa da ti krenes u nove borbe.
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vašar 14/10/2010, 16:16

Cure,cao i od mene!!!!
Juce ste mi bas nedostajale yes
Cupka,znaci sad navijamo za pravilno padanje bete.....ma neka padne vise navijacica
Pariz,sigurno je lep osecaj da posle toliko sati izadjes iz bolnice,a da te niko nije mrko pogledao,a da su te usput obasipali potrebnim i nepotrebnim informacijama....hmmm...lepo zvuci,zaista!!! navijacica za dobre rezultate!!!
Mi smo juce prosli komisiju...jeeeeeeeejjjjjj Very Happy !!!!!imam utisak da oni(klinike) medjusobno stalno neke izmene vrse.mm nije morao da radi spermogram kod njih,kazu-to ce u genesisu.nije mi radjen ni uz...pretpostavljam da ce i to u genesisu.ali ja sam se bas nadala ultrazvuku,jer mi je bio 11.dan,pa rekoh bas da vidim u kakvom sam stanju,kad ono....corak.
U komisiji je bio dr artur bjelica.postavio nekoliko pitanja,pogledao hormone,amh,spermogram,moje otpusne liste,iskuckao,ja izasla,za par minuta dobila potvrdu i gotovoooo.....
ne znam da li sam imala srece ili to sada tako glatko ide,jer sam cula za razne varijante koje mogu da te snadju na komisiji....uglavnom,ne bunim se,prosli smo.sad cekamo da prodje nedelju dana da stigne plava koverta.eto,to je kod mene novo.
navijam za sve korake i sve vas ljubim
d

Poslednji izmenio vašar dana 14/10/2010, 16:45, izmenjeno ukupno 1 puta
vašar
vašar

Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vašar 14/10/2010, 16:42

Biksi :) ::Jedno nebulozno pitanje, no znam da nećete da zamerite! Koliko miliona spermića je potrebno da bi žena ostala prirodno trudna? Mislim, ima li neka ženica da je ostala prirodno trudna sa lošim spermogramom njm i koliki je bio broj tih plivača kod njm? Nadam se da nisam konfuzna. Da li znači da ako su plivači 75% ili bar 50% pokretni i morfološki normalni i ako ih ima nrp 20.000.000 da se može desiti prirodna trudnoća? (naravno kod žene sve ok)? I da, jasno mi je da može, po principu dovoljan je samo jedan, ali ima li neka ženska ovde da je to i postigla? Izvinte što smaram, ali mm počinje sa kljukanjem da popravi rezultat, a ja čvrsto rešila da će to tako i biti, pa ko velim, da ne idem na vto, nego da ostajem prirodno trudna! Wink Very Happy Baš sam vickasta danas, znam, al prosto mi došlo! Valjda što sam dobila, pa sam neuravnotežena! Laughing

Biksi,ne znam za cifre,ali moja drugarica je ostala trudna za 2-3 meseca pokusavanja,a njenom muzu je urolog rekao da ima spermogram kao sedamdesetogodisnjak!!!tako da....veruj u cuda usne
vašar
vašar

Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 14/10/2010, 17:21

Služim popodnevnu kafu Very Happy
Mala detaljan izveštaj, kao i uvek cvet Ostade li malo krvi u tebi Wink Kad su rezultati?
Fića nam stiže...
Đole uvek sa nama... cmoka Kako se držiš?Kako tm?
Biksi skakutavo devojče Wink
bak cvet
maki79 sve ide po planu,samo napred...
Vašar bravo za komisiju napred scuro
Za sve ostale d
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu