Subota uvecer
+29
emilie
leptirko82
missile
Gramatika
HappyGirl
dragana76ns
Jelena*
dragmilk
Kamilica
KoMetaK
maus
Mirjana
bebko
buby
Marija86
cicsa80
catherine290505
bubili2
lolipop
Cupava
Republica
Orline
djole42
Struzzo
brinbili
BiKsi :)
anna
dr mali pariz
Shizika
33 posters
Strana 5 od 28
Strana 5 od 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Re: Subota uvecer
I ja obozavam Peterov glas, mislim da sam kachila neshto od Wolfsheima na prethodnim stranicama. Chupava, ima li u NS klubova u kojima pushtaju ovakvu vrstu muzike?
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Shizi, stvarno ne znam, mi ne izlazimo dugo vec, a mm kad radi pusta takvu muziku u KST-u u Beogradu.
Savrsen je...Shizika ::I ja obozavam Peterov glas
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Super, ako budem dolazila u Bg gledat' cu da se poklopi sa njegovom smjenom u KSTu!
Samo mi posalji pp i sve zelje ce ti biti uslisene! (klima glavom potvrdjujuci da smo se dogovorili)
Evo Shizi za sve nas na kutku jedan pesmarak..
Evo Shizi za sve nas na kutku jedan pesmarak..
A ova je za mm, pa da vas vise ne smaram pesmama...
Eh, ovu antistresnu si jutros trebala nakachiti za Djole, Biksi i Lolipop, sve tri su imale radnu subotu. ja cu kasnije da nakachim par melodijica koje su mi MUST da bih vecer smatrala uspjeshnom na plesnom podijumu. Momentalno zavrshavam neshto malo . Sad cu poslushati ovu shto je za tm.
Kad zavrsis - tu sam da preslusam tvoje omiljene.
Evo ih, ne moraju ovim redosljedom, ne zanovetam previshe, hi, hi.Gravity Kills: Enough
Ultraviolence: Hardcore MF
Ministry: Burning inside
Nadam se da se mogu chuti u Srbiji.
Ultraviolence: Hardcore MF
Ministry: Burning inside
Nadam se da se mogu chuti u Srbiji.
Kaze moj dj da prvi i treci mozes cuti obicno petkom u KST-u, drugi tesko.
Od mm tebi, pretpostavlja da ce ti se dopasti..
Od mm tebi, pretpostavlja da ce ti se dopasti..
U pravu je tm, veoma mi se dopada. Mm i ja smo samo jednom ishli zajedno na koncert NINa i zaprepastili se koliki broj dosadnih, likom neupechatljivih ljudi se pojavilo, prvenstveno tipovi u patikama i "nike" majicama. I iako su se bjesomuchno nalivali pivom, stajali su k'o statue. Muz, kad je kao pilence ishao na njihove koncerte, kaze da je rulja bila pretezno alternativna i lako zapaljiva.
Ova pjesmica shto si pustila za tm, mnooogo je slatkasta, 'ko to voli slushati: ti ili on?
Ova pjesmica shto si pustila za tm, mnooogo je slatkasta, 'ko to voli slushati: ti ili on?
On. Kaze da je pevacica (koja inace peva u "Within Temptation") razlog.
Desi se to sa DJima, da privatno slushaju malchice drugachije stvari pored onog chime nas truju. Nije protivzakonito.
Znam da jedan DJ iz nasheg omiljenog kluba otkida na Shirley Manson iz Garbage-a.
Znam da jedan DJ iz nasheg omiljenog kluba otkida na Shirley Manson iz Garbage-a.
wAUUUUU cure,bilo žurke sinoć?
Čupo,sviđa mi se tvoj izbor,pravi je letnji...
ja nekako leti slušam tu sortu...ma šta to značilo...
Šiz je u svom fazonu...koji je za moja čula -malo tvrđi...
Zato se ona mom Braji smejujila prošle subote.
Volim da svraćam ovde...
Čupo,sviđa mi se tvoj izbor,pravi je letnji...
ja nekako leti slušam tu sortu...ma šta to značilo...
Šiz je u svom fazonu...koji je za moja čula -malo tvrđi...
Zato se ona mom Braji smejujila prošle subote.
Volim da svraćam ovde...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Mozda ipak i godine imaju uticaja Pariz, ja sam slushala "Braju" u kasnim teenagerskim godinama i bio mi je sasvim OK. Onda sam vremenom to prevazishla, prijatno mi da cujem, ali me ne pokrece kao nekoc.
Iskreno, ja sam oduvijek zudila za agresivnijim zvukom na koji mogu istresti negativnu energiju (ja to skupljam pa onda kanalishem na plesnom podijumu).
Ono shto u zadnje vrijeme slusham je uglavnom isto 15ak godina staro. Zavisi kad se sa chim u zivotu sretnesh. Neka muzika uvijek zvuchi svjeze i inovativno, a vecina najnovijih bendova zvuchi otrcano i kao blijede kopije necheg od ranije.
Iskreno, ja sam oduvijek zudila za agresivnijim zvukom na koji mogu istresti negativnu energiju (ja to skupljam pa onda kanalishem na plesnom podijumu).
Ono shto u zadnje vrijeme slusham je uglavnom isto 15ak godina staro. Zavisi kad se sa chim u zivotu sretnesh. Neka muzika uvijek zvuchi svjeze i inovativno, a vecina najnovijih bendova zvuchi otrcano i kao blijede kopije necheg od ranije.
Shizika ::Neka muzika uvijek zvuchi svjeze i inovativno, a vecina najnovijih bendova zvuchi otrcano i kao blijede kopije necheg od ranije.
U pravu si Shiz,u to ime moja omiljena
[youtube][/youtube]
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
e jbga,sad me baš zakopa...i ja sam ga tad slušala,nisam ja sad u kasnim teenage,ali mi prija uvek!Shizika :: Mozda ipak i godine imaju uticaja Pariz, ja sam slushala "Braju" u kasnim teenagerskim godinama
valjda što me muzika kao i mirisi-parfemi sećaju na neka vremena,pa me to nosi...
e ovde si apsolutno u pravu!!Shizika ::Neka muzika uvijek zvuchi svjeze i inovativno, a vecina najnovijih bendova zvuchi otrcano i kao blijede kopije necheg od ranije.
Djole nam voli zeshce elektrichne gitare!
Otkopaj se Pariz, tebi muzika ne sluzi u iste svrhe kao meni, ti se iskachesh na odbojci.
Otkopaj se Pariz, tebi muzika ne sluzi u iste svrhe kao meni, ti se iskachesh na odbojci.
e,baš tako Šiz...
ljubim te u pametnu glavu
ljubim te u pametnu glavu
Volem sve što vole mladi,sakupljam značke i salvete....Shizika :: Djole nam voli zeshce elektrichne gitare!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Opet ja s you tubeTom :-)
..ova je za "kljuceve" dusu dala...
Ijuuu! Chupava se drznula i kachila mjuzu ponedjeljkom!
Dopada mi se ova druga pjesmica Massive Atack-a. A shta vama mladima znache "kljucevi"?
Mildred ti se zahvaljuje na Assemblagu, ne znam zashto se uvijek iznenadim time koliko su njihovi tekstovi smisleni i emocionalni, bit' ce da zbog zvuka ochekujem neshto drugachije. Kriva sam ja.
Dopada mi se ova druga pjesmica Massive Atack-a. A shta vama mladima znache "kljucevi"?
Mildred ti se zahvaljuje na Assemblagu, ne znam zashto se uvijek iznenadim time koliko su njihovi tekstovi smisleni i emocionalni, bit' ce da zbog zvuka ochekujem neshto drugachije. Kriva sam ja.
Strana 5 od 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Strana 5 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu