LENA: Neka da Bog!
+32
Filippa
adriatika
bebko
brinbili
ŽenoLina
Niki-Kiki
Jelena*
catherine290505
naca
Simona
nabla
maka71
ciklama
anna
maja76
buby
bobica83
tuli
jovana 77
Deni
Tinche
HappyGirl
Orline
maus
BiKsi :)
djole42
Tijana78
cici
bak
dr mali pariz
Struzzo
lena
36 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 20
Strana 5 od 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: LENA: Neka da Bog!
Hvalaaaa!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Srecno, navijam
Tijana78- Broj poruka : 483
Godina : 46
Datum upisa : 19.04.2009
Lenče, uvek me dozivaj na pp, odazivam se garantovano
Odlično guraš, držim fige, i za tebe i lakorukog i ljubim teeee
Odlično guraš, držim fige, i za tebe i lakorukog i ljubim teeee
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Mislim na tebe Lenče i iščekujem izveštaj.
naca- Broj poruka : 1209
Godina : 55
Datum upisa : 25.11.2009
a ja mislila da kasnim...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Lenče, Menopur će ujednačiti folikule,bez brige
Sad im samo lepo pricaj i salji lepe misli da ravnomerno rastu i izrastu do proleca otprilike 3.000 - 3.250 g
Sad im samo lepo pricaj i salji lepe misli da ravnomerno rastu i izrastu do proleca otprilike 3.000 - 3.250 g
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Evo, drage moje, upravo sam stigla po ovoj vrucinstini preko staza i bogaza do moje vikendice i svezeg vazduha!
Sta da vam kazem, kod mene se ni ne ocekuju impresivni rezultati vec vazi parola "daj, Boze, samo vise od 1"...
Dakle, nakon 7 ds, 2 folikula napreduju: jedan od 14 mm i jedan koji ga prati. Onaj treci nista. Endo nije makao od subote, doduse, dr rece da ce on jos da raste, pa se tome i nadamo... kod mene u normalnim ciklusima on dostigne obicno oko 9,5 mm ali tek tamo negde 13. dc... A u ovim potpomognutim postupcima se nesto bas inati ovoga puta...
Vadila sam krv za E2 i Lh ali ne znam jos rezultate, javice mi veceras.
Dobila 2 menopura i nastavljam sa jednom vaginaletom vagifema dnevno.
To vam je kilavi Radovan!
Ovo kod mene vam dodje ko VTO iz prirodnog ciklusa... samo sto prizeljkujemo kvalitetnije jajasce nego iz prirodnog!
Sta da vam kazem, kod mene se ni ne ocekuju impresivni rezultati vec vazi parola "daj, Boze, samo vise od 1"...
Dakle, nakon 7 ds, 2 folikula napreduju: jedan od 14 mm i jedan koji ga prati. Onaj treci nista. Endo nije makao od subote, doduse, dr rece da ce on jos da raste, pa se tome i nadamo... kod mene u normalnim ciklusima on dostigne obicno oko 9,5 mm ali tek tamo negde 13. dc... A u ovim potpomognutim postupcima se nesto bas inati ovoga puta...
Vadila sam krv za E2 i Lh ali ne znam jos rezultate, javice mi veceras.
Dobila 2 menopura i nastavljam sa jednom vaginaletom vagifema dnevno.
To vam je kilavi Radovan!
Ovo kod mene vam dodje ko VTO iz prirodnog ciklusa... samo sto prizeljkujemo kvalitetnije jajasce nego iz prirodnog!
Poslednji izmenio lena dana 6/7/2010, 11:04, izmenjeno ukupno 1 puta
Lence,bice to sve kako valja ne brigaj
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Dušo,samo bez sekiracije,molim te,nikom dobro nije donela.
Ima tu još dana do megdana. Radi na endu,folikuli napreduju. Je l taj što je stao,sam u jajniku?
kad je sledeće gledanje?
Ima tu još dana do megdana. Radi na endu,folikuli napreduju. Je l taj što je stao,sam u jajniku?
kad je sledeće gledanje?
Saljem ti pozitivne misli.
Tijana78- Broj poruka : 483
Datum upisa : 19.04.2009
Djole, Pari, Tico, Ciklamice !
Cini mi se, Pari, da je taj sto je stao sam na jednom jajniku (a taj ne sljaka po svemu sudeci)...
Sad sam cula od dr za E2 - 1746 pmol/L.
Zadovoljna je.
Pazite na jedinice, ko je navikao da je E2 izrazen u pg/mL, mora da podeli ovo sa 3 i nesto.
LH nije rastao u odnosu na onaj s pocetka ove stimulacije klomifenom i menopurima.
Sutra opet 2 menopura, pa u sredu na UZ.
Moj bris je cist, videcemo i za spkulturu mm-a sutra ili prekosutra.
U sredu ce biti 10. ds. Da li ce mi jos jednom vaditi E2 ili je ovo dovoljno, kako je bilo kod vas?
Cini mi se, Pari, da je taj sto je stao sam na jednom jajniku (a taj ne sljaka po svemu sudeci)...
Sad sam cula od dr za E2 - 1746 pmol/L.
Zadovoljna je.
Pazite na jedinice, ko je navikao da je E2 izrazen u pg/mL, mora da podeli ovo sa 3 i nesto.
LH nije rastao u odnosu na onaj s pocetka ove stimulacije klomifenom i menopurima.
Sutra opet 2 menopura, pa u sredu na UZ.
Moj bris je cist, videcemo i za spkulturu mm-a sutra ili prekosutra.
U sredu ce biti 10. ds. Da li ce mi jos jednom vaditi E2 ili je ovo dovoljno, kako je bilo kod vas?
Bez sekiracije -naredjuje Suncoslava, sve ce to biti ok
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Leno, onda estradiol dodje oko 500 i nesto, a to lici na vise od dve celije. Videcemo. Drzim ti fige, zenska.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Leno, jedi ovih dana kuvanu pšenicu sa medom, onu sredinu iz ananasa, paprike i tome slično, tj. sve što ima vitamin c. Ako ne piješ, možda ne bi bilo loše da uključiš i baby aspirin.
Hajde sad vojnički udri po svemu što će ubuciti endo i malo pogurati te folikulčiće!
Navijam, dušo!
Hajde sad vojnički udri po svemu što će ubuciti endo i malo pogurati te folikulčiće!
Navijam, dušo!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
kakav E2
a da l je moguće da ti dr nije previdela neki folkikul?
Sakrio se pod jednim,kao kad se embrion deli na ćelijice,pa one se poklope koliko su idealne? Bože,koja poređenja pravim...mora da mi je zbog punog stomaka...
Leno,slušaj Struzzo,i lati se debljanja enda.
Ne znam da li će ti opet raditi E2,ja sam 2x,ali bilo je neophodno jer je prvi bio...nemam pojma,oko 190?
A vidi ovo tvoje...a da nemaš folikule koji gaje bliznakinje jajnate?
a da l je moguće da ti dr nije previdela neki folkikul?
Sakrio se pod jednim,kao kad se embrion deli na ćelijice,pa one se poklope koliko su idealne? Bože,koja poređenja pravim...mora da mi je zbog punog stomaka...
Leno,slušaj Struzzo,i lati se debljanja enda.
Ne znam da li će ti opet raditi E2,ja sam 2x,ali bilo je neophodno jer je prvi bio...nemam pojma,oko 190?
A vidi ovo tvoje...a da nemaš folikule koji gaje bliznakinje jajnate?
xe, xe mila ne dobijaju se tako jednojajčani blizancimali pariz :: A vidi ovo tvoje...a da nemaš folikule koji gaje bliznakinje jajnate?
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Leno sve će se to biti tip top
jovana 77- Broj poruka : 2406
Datum upisa : 25.10.2009
Meni je ovo jako veliki estradiol za samo dva folikula, i kad podelim sa tri kao sto si rekla dobijam skoro sesto. Ja nisam imala toliki E2 a imala sam mnogo jc. Al Boze moj, ja navijam da su one dobre, pa posle sve je u Bozijim rukama.
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Caty, Ori, Struzzo, Pari, Anci, Joco, Majce !
Dr juce naprosto nije mogla da vidi onaj treci folikul, nije ga bilo niđe na ekranu... Ha, ha... sta kazete, sakrio se negde... Ojha, daj Boze!
Onih 1746 pikomolova po litru treba podeliti sa 3,6 otprilike (ili 3,7), znaci 485 pg/mL.
(Pa i u aprilu, sa direktnim protokolom, sa gonalima i menopurima, posle 6,5 dana stimulacije, mi je E2 bio dobar - 384 pg/mL a samo jedan vodeci folikul na vidiku.)
Tja, bitno je da je dr juce bila zadovoljna. A, inace, nista mi oni ne govore ni za vitamine, ni za ishranu... Samo da stavljam onaj vagifem zbog enda.
Dr juce naprosto nije mogla da vidi onaj treci folikul, nije ga bilo niđe na ekranu... Ha, ha... sta kazete, sakrio se negde... Ojha, daj Boze!
Onih 1746 pikomolova po litru treba podeliti sa 3,6 otprilike (ili 3,7), znaci 485 pg/mL.
(Pa i u aprilu, sa direktnim protokolom, sa gonalima i menopurima, posle 6,5 dana stimulacije, mi je E2 bio dobar - 384 pg/mL a samo jedan vodeci folikul na vidiku.)
Tja, bitno je da je dr juce bila zadovoljna. A, inace, nista mi oni ne govore ni za vitamine, ni za ishranu... Samo da stavljam onaj vagifem zbog enda.
lena :: A, inace, nista mi oni ne govore ni za vitamine, ni za ishranu... Samo da stavljam onaj vagifem zbog enda.
Lenče, doktori kod nas uglavnom se slabo bave bilo čime alternativnim. A ishrana i vitaminčići neće ti ništa naškoditi, naprotiv, mogu samo poboljšati stvari...
Ja sad ne mogu tačno da se setim mojih vrednosti E2, znam da su isto tako cifre bile nešto veće, a broj folikula i jajnih ćelija manji. Ne brigaj brigu, kako si već rekla, biće više od jednog...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Ubila bih za takav E2 !Lence samo ti cepaj taj vagifem al krkni i nesto od predlozene hrane ,nemoz da skodi,bar ja tako mislim
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
e jbga,ako si me tako shvatila...anna ::xe, xe mila ne dobijaju se tako jednojajčani blizancimali pariz :: A vidi ovo tvoje...a da nemaš folikule koji gaje bliznakinje jajnate?
Annčika...no-no...,ja se zezala da njen folikul ima 2 jajne ćelije,niko blizance spomninjao nije...kažem koliki je E2 kao da folikul u sebi blizance( čitaj 2) j. ć. ima...
Lenčugice,šta se radi danas,gde si,ne pišeš mi...
Je l' napupio stomak malo?
kad ideš sl. put? Sutra?
Sorry, malena, nesporazum! Ljubim te ja!
anna- Broj poruka : 1979
Datum upisa : 05.09.2009
Strana 5 od 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Similar topics
» LENA: Neka da Bog!(1)
» DJOLE 39 - Iz starog panja,mlado drvo....
» Neka lepa mesta :)
» Samodestruktivna - jel ima neka slican problem?
» DJOLE 39 - Iz starog panja,mlado drvo....
» Neka lepa mesta :)
» Samodestruktivna - jel ima neka slican problem?
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu