BOBICA83 - tek pocetak.....
+58
daco
Malina
Danicab1
Shizika
Marija86
nesalela
vašar
sanja77
mimica
elijana70
Filippa
SannI-AlL
anuska80
maki79
Pakki
fenix
Cupava
Dionisia
Jelena*
beban
Tijana78
Deni
maja76
cici
zvezdicad
Milijana
BiKsi :)
ciklama
gea
ivancica
adriatika
tuli
Sneza
ŽenoLina
jovana 77
naca
bebko
djole42
ninko
dr mali pariz
Struzzo
maka71
brinbili
Simona
HappyGirl
Niki-Kiki
Tinche
Zoka83
bak
Orline
anna
maja kg
lena
bokica
catherine290505
buby
key
bobica83
62 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: BOBICA83 - tek pocetak.....
hvala vam svima!!! ivancice mora samo sto cemo mi proci duzi i tezi put do nasih !!!!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Bobice...nema prečice,ali ima odrednice stići ćeš je!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
samo da te pozdravim
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
hvala jovana stigli brisevi i nisu nesto sjajni pijem panklav tako da se sve pomera joj.....al dobro moram polako ali sigurno ljubim vas!!!!!
Kolega, kakve babe i zabe su ti nasli u brisu kad pijes panklav???
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
nemem pojma kazu neki lakto bacil nisam ih jos uzela idem u ponedeljak javili mi tel!mm me zeza kao to ima u mleku!!! videcu u ponedeljak pa se javljam!!!!!
Za lactobacilus piješ panklav???
Ja sam to sredila lactogyinom-kapsule,i...pankalv mi jak za tako bezazlenu stvar...
Ja sam to sredila lactogyinom-kapsule,i...pankalv mi jak za tako bezazlenu stvar...
mali pariz ::Bobice...nema prečice,ali ima odrednice stići ćeš je!
Sve smo prosle kroz teske situacije, sve ces zaboraviti jednog dana
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
mali pariz tako mi rekli nemam pojma ja jesam u medicini,zdr sam radnik al za ovo iskreno prvi put cujem. videcu kad odem u ponedeljak!!!!
o.k. dušo,ne sumnjam da radiš po uputstvu,samosam izrazila čuđenje.
Generacijo, resices ti to brzo, nije nista strasno!
Ljubac!
Ljubac!
Zoka83- Broj poruka : 2261
Datum upisa : 29.10.2009
Za laktobac. panklav????????
ciklama- Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009
e drage moje evo mene posle nekoliko dana! svasta se izdesavalo.od petka sam imala neke bolove u stomaku koje sam trpela do nedelje kad sam bukvalno pala od bola.mm me odvezao sa drugom kod lekara oradili mi uz stomaka kad ono kamen velicine 2cm mi krenuo iz zucke a nisam ni znala da ga imam. tako da se sada sve odlaze sto se tice bebica jer moram ovo prvo da sklonim jer se boje da ne pocne u trudnoci da me boli pa da moram na sto a vec to ne valja!!!! tako sam tuzna i nesrecna a sta me jos ceka pitam se.
Bobice,biće dobro,samo mi nije jasno zašto trpeti bol???
Ima vremena za bebice,prvo ovo reši,pa nova u nove pobede!
Ima vremena za bebice,prvo ovo reši,pa nova u nove pobede!
pa sve mislis procice nije to nista mozda sam se prehladila kad ono cvrc...al idemo kao sto kazes nova u nove pobede.hvala ti mali pariz ljubim te
Bobice, devojčice, gradjevinski materijal ti sada apsolutno ne treba! Bolje to sad sredi nego da ti klinci posle prave malter, kule i gradove po stomaku! :) Glavu gore!
Nego i ja lečim hipotireozu, i da znaš da u postupku vto tsh skače kada raste estradiol. E sad, tsh ne bi trebao da bude preko 2, ili bar do 3 (no nije skroz presudno) da bi se embrioni usadili. Obavezno se pre stimulacije, kada kreneš sa istom, javi svom endokrinologu, savetuje se da se poveća dnevna doza lekova (ja pijem letrox od 100 mg dnevno) do 50% (meni je doktorka povećala dozu na 125%, da se organizam ne bi baš odmah šokirao). Ako te još šta zanima pitaj, ako budem znala, vrlo rado ću ti odgovoriti, naročito dok sam prikovana za krevet. Poz
Nego i ja lečim hipotireozu, i da znaš da u postupku vto tsh skače kada raste estradiol. E sad, tsh ne bi trebao da bude preko 2, ili bar do 3 (no nije skroz presudno) da bi se embrioni usadili. Obavezno se pre stimulacije, kada kreneš sa istom, javi svom endokrinologu, savetuje se da se poveća dnevna doza lekova (ja pijem letrox od 100 mg dnevno) do 50% (meni je doktorka povećala dozu na 125%, da se organizam ne bi baš odmah šokirao). Ako te još šta zanima pitaj, ako budem znala, vrlo rado ću ti odgovoriti, naročito dok sam prikovana za krevet. Poz
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bobice,iz licnog iskustva,sto pre resavaj kamencic pa onda u nove pohode!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Bobice, budi srecna (znam da ovo moze bezveze da zvuci) sto si to sad otkrila,. imala bi veliki problem da se to desilo u trudnoci . I ja mrzim odlaganja, ali sta da radimo, ne mozemo protiv okolnosti. Nadam se da ces to brzo da resis pa da se posvetis . Drzim palceve i pisi kako teku stvari.
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Budi jaka i rešavaj stvari jednu po jednu.
Znači prvo kamen ex
Znači prvo kamen ex
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Datum upisa : 02.04.2010
Jbg to tako nekako u životu ide i ja mrzim odlagnja, ali ipak bolje je na vrijeme otkriti da se kasnije nbi iskomplikovalo
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
hvala vam drage moje puno. BIKSI sto se tice terapije ja pijem 150 euthyroxa idem ovih dana da vadim ponovo tsh pa na kontrolu jer mi je tek posle 5 mes pao ispod 4! a sto se kamicka tice opet sam sinoc imala bolove i bas pocinju da me nerviraju ,da me prodje m.pa da idem da ga se resim.
Znaš šta mi je moja dr ginekolog rekla za tu štitnu žlezdu, da je to bolest koja se leči na sledeći način: staneš ispred ogledala i počneš sebi da ponavljaš: ja nisam bolesna, ja nisam bolesna, ja nisam bolesna! Samo je bitno da se ne stresiraš, jer sam ja živac po prirodi i mislim da sam je zbog svog nerviranja i zaradila. Mislim da je jako bitno i da dnevnu dozu leka piješ svaki dan u isto vreme. A bitno je da uzimaš i selen i cink, kao i da jedeš češće ribu, jer ona sadrži jod. Meni je mesec dana pre ET-a tsh bio 2,5 sa lekovima, nakon uzimanja estrofema (povećanje estradiola u postupku ET zamrznutih embriona) u roku od 7 dana, tsh mi je skočio na 7,9. Onda mi je endokrinolog povećala dozu leka i nakon četiri dana uzimanja te povećane doze, tsh je pao na 4. Posle toga nisam mogla više da ga proveravam jer sam morala na ET, ali sam se nadala da je za još koji dan spao još malo. Šta bude biće.
Samo bez nerviranja, zdravlje je najbitnije! Sve bude i prodje. Jednog dana ćeš se smejati zbog čega si se nervirala. I sve će se to zvati lani. Pozdravčina
Samo bez nerviranja, zdravlje je najbitnije! Sve bude i prodje. Jednog dana ćeš se smejati zbog čega si se nervirala. I sve će se to zvati lani. Pozdravčina
biksi moram to da probam i ja sam zivac brzo se iznerviram a i radim jako stresan posao.al sad vise necu, bitna sam samoj sebi najvise i briga me za druge.hvala ti puno na savetima!!!pozzzzzzzzzzzzz
Ma hajde bre, ne nerviraj se, naročito ne na poslu! Ja sam zbog istog i dobila ovo oboljenje! Ti se trudiš, hoćeš više, hoćeš sve, a kome, čemu, zbog čega, rećiće ti neko hvala! Daj, nema šanse! Ja sam se tu opametila skroz, doduše počela sa nepunih 20 godina da radim, pa kao telence, ništa nisam znala! Sada, nakon 10 godina radim prilično odgovoran posao, ali baš me briga! Ako se drugi ne tangiraju, što bih i ja! Sebi sam u poslednje vreme stvarno najvažnija! Ako ne sačuvam sebe, džaba mi i drugi! Poz i glavu gore. Za svaki problem nadje se rešenje!
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» BOBICA83 - tek pocetak.....
» BOBICA83-dnevnik mrve Bobicka.... :))))
» BOBICA83 - druga VTO,hoce bata drustvo...
» Bebi oprema- za pocetak
» BOBICA83-dnevnik mrve Bobicka.... :))))
» BOBICA83 - druga VTO,hoce bata drustvo...
» Bebi oprema- za pocetak
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu