Ljubavna priča sa trećeg sprata
+8
maja76
SEZAS
Hitron-Luka
maus
rsrce
nadalina
Jelence
HappyGirl
12 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Ljubavna priča sa trećeg sprata
Samo ih mazite i volite, sigurna sam da biste bili divni roditelji, kada ovako usrecujete ove preslatke zivotinje
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Terka imena nemaju ali možemo da im damo Sneki ma micika ti je ružna ko lopov
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Drage moje dame, deca su od pre tri dana napustila gnezdo i švrćkaju se po terasi. Mama i tata ih više ne greju. Dođu daju im da ručkaju malo, provumaju se i zbrišu.Tata ponovo zida kuću ali na drugom kraju terase jer je mama 7.4. ponovo snela jaje.Skoro da ne leži na njemu, nemam pojma zašto. Možda čeka da snese i drugo Šta li će biti
Što se tiče onog jaja što smo ga našli i stavili pod našu golubicu, njega smo bacili jer se ništa nije desilo Nije mu bilo spasa.
Evo vidite drage dame iz dana u dan smo sve lepšiJI i lepšiJI
Ovo je novo jaje i kao što vidite gnezdo je tek u izgradnji
Eto cure to su noviteti
Što se tiče onog jaja što smo ga našli i stavili pod našu golubicu, njega smo bacili jer se ništa nije desilo Nije mu bilo spasa.
Evo vidite drage dame iz dana u dan smo sve lepšiJI i lepšiJI
Ovo je novo jaje i kao što vidite gnezdo je tek u izgradnji
Eto cure to su noviteti
Rastu deca rastu-masala!!! A dobice batu ili seku-masala!!!
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Bas su slatki golubici. Da li ih mazis? Ja bi njih ljubila, mazila i skroz razmazila.
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Bas su slatki golubici. Da li ih mazis? Ja bi njih ljubila, mazila i skroz razmazila.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Draga sta bi sa tvoj podmladak
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Vakic podmladak raste li raste, polako mrducka krilima i sprema se da odleprša u život van naše terase. Ja se radujem tome i jedva čekam da ih vidim kako lete
Teško mi je sada da ih fotografišem jer stalno beže ali uspela sam nekako, ovo je današnja fotografija
Dvanaestog aprila se porodica ponovo proširila
A na našu godišnjicu porodica je po prvi put dobila trojke :cheers:
Moj muž kaže "jao ovi se samo seksaju" Neka ih kad se vole i treba Eto jedne srećne i mnogobrojne porodice :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Pre neki dan sam videla prelepu scenu, u gnezdu mama leži na oba jajeta a pored nje u istom gnezdu leže i starija dva deteta, tata na simsu sve kontroliše Tako mi je bila prelepa ta scena ali nisam htela da je kvarim fotografisanjem jer bi ih uznemirila. Ljubav neka vlada!
Teško mi je sada da ih fotografišem jer stalno beže ali uspela sam nekako, ovo je današnja fotografija
Dvanaestog aprila se porodica ponovo proširila
A na našu godišnjicu porodica je po prvi put dobila trojke :cheers:
Moj muž kaže "jao ovi se samo seksaju" Neka ih kad se vole i treba Eto jedne srećne i mnogobrojne porodice :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Pre neki dan sam videla prelepu scenu, u gnezdu mama leži na oba jajeta a pored nje u istom gnezdu leže i starija dva deteta, tata na simsu sve kontroliše Tako mi je bila prelepa ta scena ali nisam htela da je kvarim fotografisanjem jer bi ih uznemirila. Ljubav neka vlada!
:aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: :aa1:
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Happy... Daj Boze da i vi sto pre , isto tako, povecate broj clanova...
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Heppy Draga golupcici su predivni
Ja ti od sveg srca zelim da se i u tvojoj omiljenoj sobi nagju dva mala prelepa angjela i da ih grlis i ljubis
Ja ti od sveg srca zelim da se i u tvojoj omiljenoj sobi nagju dva mala prelepa angjela i da ih grlis i ljubis
Cure daće Bog, daće.:cheers:
Juče su moji klinci poleteli van terase, malo su leteli i vratili se. Dođu kod mm na ruku i maze se Eto bliži se kraj i ovom dnevniku jer za koji dan će otići i nadam se da će biti presrećni
A vam drugarice moje želim što pre
Juče su moji klinci poleteli van terase, malo su leteli i vratili se. Dođu kod mm na ruku i maze se Eto bliži se kraj i ovom dnevniku jer za koji dan će otići i nadam se da će biti presrećni
A vam drugarice moje želim što pre
Poslednji izmenio HappyGirl dana 22/4/2008, 18:02, izmenjeno ukupno 1 puta
Jaoj Happy, pa oko tebe samo podmladak.
Pa mislim da je sada red na tebe.
Moze i jedno, ne moraju trojke, za pocetak.Pa sad kako ovo ide brzo, ti se spremaj draga.
Pa mislim da je sada red na tebe.
Moze i jedno, ne moraju trojke, za pocetak.Pa sad kako ovo ide brzo, ti se spremaj draga.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Happy kako su tvoji golupcici je su odleteli i ako jesu jel se vracaju u svoju kucicu na tvoju terasu bas me zanima za tvoji mladunci
Evo kako stvari stoje Dok sam bila u Makedoniji mužić me je redovno izveštavao i evo šta mi je pisao
MM:
Dok sam čistio terasu, tata golub me udarao krilima, ja ga podigao da vidim ima li kakvih promena... Nema još! Uveče je mama zamenila tatu i deca su se ususkala pored nje!Vidiš ti to! Tata brani kuću a mama mazi i pazi decu... ma porodična idila. Inače deca preko dana nisu na terasi nego su se vinula u vrli svet( istražuju krovove i kako da se uvale nekom na terasu).
Kao što vidite deca su odletela u svet :cheers: Doduše još uvek svrate na kratko da se ogrebu o neko maženje od roditelja. Inače dok smo mm i ja bili na mini odmoru njegov tata nam je javio da su dvoje novih lepotana došli na svet a posle dva dana i treće. Eto odgajili su dva i dobili još tri
Ovde se ovaj dnevnik završava ali ne i ljubav... Oni će se voleti i voleti i voleti i imati još mnogo, mnogo, mnogo dece. I za kraj evo poslednje fotografije starije braće i fotografije novog naraštaja, svo troje na okupu (radi boljeg pronalaženja,ovo treće najmlađe je kod nogu ovo dvoje )
Pozdrav i vidimo se u nekoj novoj ljubavnoj priči
MM:
Dok sam čistio terasu, tata golub me udarao krilima, ja ga podigao da vidim ima li kakvih promena... Nema još! Uveče je mama zamenila tatu i deca su se ususkala pored nje!Vidiš ti to! Tata brani kuću a mama mazi i pazi decu... ma porodična idila. Inače deca preko dana nisu na terasi nego su se vinula u vrli svet( istražuju krovove i kako da se uvale nekom na terasu).
Kao što vidite deca su odletela u svet :cheers: Doduše još uvek svrate na kratko da se ogrebu o neko maženje od roditelja. Inače dok smo mm i ja bili na mini odmoru njegov tata nam je javio da su dvoje novih lepotana došli na svet a posle dva dana i treće. Eto odgajili su dva i dobili još tri
Ovde se ovaj dnevnik završava ali ne i ljubav... Oni će se voleti i voleti i voleti i imati još mnogo, mnogo, mnogo dece. I za kraj evo poslednje fotografije starije braće i fotografije novog naraštaja, svo troje na okupu (radi boljeg pronalaženja,ovo treće najmlađe je kod nogu ovo dvoje )
Pozdrav i vidimo se u nekoj novoj ljubavnoj priči
Happy prica je izvrsna a golupcici su bas slatki
ZELIM DA SLEDECA PRICA BUDE
HAPPY I NJEN TRUDNICKI DNEVNIK
ZELIM DA SLEDECA PRICA BUDE
HAPPY I NJEN TRUDNICKI DNEVNIK
Naravno vakic!
Moram da vam kažem da smo ove godine imali 10 jaja. To nam je rekord! Ako se dobro sećam do sada smo imali 8.
Nažalost od deset, jedan malac je uginuo. Imali smo dva puta po tri jaja i dva puta po dva. Ako mačor Šomi ostane kod na do leta, teško da ćemo imati više goste na terasi.U svakom slučaju ova godima je bila izuzetno plodna za nas! Neka se tako nastavi!
Nažalost od deset, jedan malac je uginuo. Imali smo dva puta po tri jaja i dva puta po dva. Ako mačor Šomi ostane kod na do leta, teško da ćemo imati više goste na terasi.U svakom slučaju ova godima je bila izuzetno plodna za nas! Neka se tako nastavi!
Neka se tako i nastavi , ali ne samo na terasi Evo šaljem ti jednu
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
ma ja saljem
Ja samo da prijavim da od kada imamo mačke nemamo jaja na terasi ali su nam svakog dana na hrani svi naši podmladci a i njihovi :) Naravno mačke su zatvorene dok golubovi doručkuju. Frkću i cvile dok ih gledaju a ja objašnjavam kako su to naši drugari ali nema vajde
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu