Sergejev dnevnik
+46
lolipop
maja76
Zoka83
Struzzo
Shizika
key
Sneza
Milijana
jul
djole42
buby
nena beba
Pakki
vajsi
Simona
BiKsi :)
lena
brinbili
Orline
dejna
kasia
tuli
Republica
Anuska
eni
Hitron-Luka
Danicab1
adriatika
Jelence
era
dr mali pariz
Agata27
Sami
maki82
maša
caci
maus
Tinche
HappyGirl
Gala
nesalela
MARA
bebko
zoxa
catherine290505
Nefertari
50 posters
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Sergejev dnevnik
Da čestitam i ovde! Da bude lagano do decembra! Divna vest! Nek je na Kutku ovakvih što više! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Jao Boze kako se radujem kad procitam ovakve stvari,pa to ne da je ravno cudu nego nema veceg cuda,za nas kje smo se borile sa sterilitetom,a vala i ovima koje nisu prosle kroz to,znaci malo je reci da sam odusevljena majke mi.
Kad je Nadalina ostala trudna prirodno posle Jovana,to me je raznezilo i evo sada sam opet ,ma ne znam odusevljena.
Mozda zatosto ja negde potajno iscekujem i verujem da ce se desiti,ali nista,iako sam ja 2003 god prirodno zatrudnela,ali na zalost vanmatericna...itd itd,ali sada jos nista.
Super super cuvaj se i srecno vam bilo prosirenje porodice.
E da koliko si tacno trudna i opisi malo vasu reakciju i sve onako potanko?
Kad je Nadalina ostala trudna prirodno posle Jovana,to me je raznezilo i evo sada sam opet ,ma ne znam odusevljena.
Mozda zatosto ja negde potajno iscekujem i verujem da ce se desiti,ali nista,iako sam ja 2003 god prirodno zatrudnela,ali na zalost vanmatericna...itd itd,ali sada jos nista.
Super super cuvaj se i srecno vam bilo prosirenje porodice.
E da koliko si tacno trudna i opisi malo vasu reakciju i sve onako potanko?
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Nef, i ovde da čestitam i da poželim laganu trudnoću i sada jednu devojku
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
jaoj skupilo se tu dosta osecanja, najvise neverice. Znas kako, kad nemas decu jarko ih zelis i mislila sam kada budem imala dete bice to to ispunjenje svih mojih snova, kada sam rodila Sergeja shvatila sam, uprkos nespavanju i svim carima roditeljstva, da nisam kompletna da bih zelela jos jedno dete, ali sam isto tako bila svesna da dete nece doci samo od sebe. A sama pomisao na jos jednu vto, na jos jedno kljukanje hormonima iskreno bas mi je bilo mucno. Moje det jos malo puni 16 meseci, i za tih 16 meseci sam tek od skoro bila potpuno opustena po pitanju svega, sve je doslo na svoje, Sergej raste zdrav je prav je, samostalan je ne moram da ga nosam nije vise u cicak fazi, uplatili smo letovanje, vec dva meseca ga planiram sve u sitna crevca. I mislim da sam bas u tom periodu prestala da mislim na eventualnu drugu trudnocu, i drugo dete. Jos smo krecili bili u haosu iznosili stvari, nesto sam se sporeckala sa mm oko izbacivanja starih stvari. Tada sam i ostala trudna. Kasnio mi je ciklus svega par dana, ali sam znala da je to to (meni nikad inace ne kasni cak ni jedan dan) uradila sma test za uskrs i pokazivao je dve crtice. Prosto nismo mogli da verujemo (i sad po neki put se zamislim i zapitam da li sam zaista trudna) S ove tacke gledista i mog iskustva mogu da zakljucim da je kod mene psihicki momenat bio jako bitan, jer uvek sam negde u zadnjem mozgu mislila na drugo dete, i kada sam neprimetno na to skroz zaboravila ostala sam trudna. Kod nas je bio problem los s[ermogram smanjen broj i pokretljivost spermatozoida, koliko me secanje sluzi cak 70% mm spermica je bilo skroz nepokretno.
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Nef.....divno,divno, najdivnije....ODUŠEVLJENA SAM....drago mi je da je sve ok na UZ i ne znam šta bih ti rekla, ti si nam dala nadu da ipak može prirodno i kod nas je u pitanju spermogram i eto.....moramo da radimo, radimo i samo radimo.....Baš sam srećna zbog tebe, muža i Sergeja.....ih kad bi bila seka bilo bi potpuno ali i bata neće da bude "višak"....taman Sergej da ima "drugara".....Ljubim vas....
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Da utoliko je ta vest cudnovatija,jer su to sve parovi sa problemom muskog steriliteta,sto je btw problem i kod nas,a plus endometrioza na jajniku,ali ko zna?
U svakom slucaju neka je sa srecom i pisi kako se osecas i gde bese Sergej zacet,tj uz pomoc kog dr i klinike?
ljubac
U svakom slucaju neka je sa srecom i pisi kako se osecas i gde bese Sergej zacet,tj uz pomoc kog dr i klinike?
ljubac
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Nef,kakve divne fotke...priroda je čarobna,i mali Sergej u njoj [Only admins are allowed to see this image]
Nego,čini mi se da sam na nekoj temi ranije pročitala,ali sad kad si javno i objavila,od srca ti želim jednu školsku trudnoću,u kojoj ćeš još više uživati nego u prvoj! [Only admins are allowed to see this image]
Nego,čini mi se da sam na nekoj temi ranije pročitala,ali sad kad si javno i objavila,od srca ti želim jednu školsku trudnoću,u kojoj ćeš još više uživati nego u prvoj! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Hvala vam drage ste! Jelence radjen mi je ICSI u Visegradskoj kod prof Tullica, pre toga sam radila 2 IUI.
Ooooooooo trudnjaco draga kakva divna vest!!!! Cestitam od srca i zelim ti mirnu trudnocu!
Slike su divne...a plave oke...savrsenstvo!
Slike su divne...a plave oke...savrsenstvo!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
...sad sam saznala...DIVNO...NAJDIVNIJE....OD SRCA CESTITAM...I UZIVAJ.... [Only admins are allowed to see this image]
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Nef, DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bas si me ugodno inenadila
Cuda se ipak desavaju . fantasticno nemam rijeci
Neka bude skolska trudnoca i uzivaaaaaaaaaaaj maximalno...........
Bas si me ugodno inenadila
Cuda se ipak desavaju . fantasticno nemam rijeci
Neka bude skolska trudnoca i uzivaaaaaaaaaaaj maximalno...........
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Neka je sa srecom Nef... [Only admins are allowed to see this image]
Sergej ce imati batu ili seku [Only admins are allowed to see this image]
Sergej ce imati batu ili seku [Only admins are allowed to see this image]
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
i ovde da ti cestitam i da znas da sam se mnogo obradovala!!!
ljubimo vas
ljubimo vas
key- Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008
Hvala vam drage moje! Ocekujem i od vas neko lepo iznenadjenje uskoro!
Nef, vec sam ti "davno" chestitala u Znacima trudnoce, neka ti odsada bude mirna i dosadna trudnoca.
Hoce kod tebe biti slichna razlika u uzastu kao i kod Marinih djechaka?
Hoce kod tebe biti slichna razlika u uzastu kao i kod Marinih djechaka?
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Hvala Shizi, bice 23 meseca, mislim da je izmedju velikog V i malog V manja razlika, ali tu smo blizu.
Bash fino, sad kad Sergej nije vishe u chichak fazi, kao shto ti reche, bit' ce lakshe posvetiti se bebi.
A onda cesh se malo morati suzdrzavati od "krechenja". Ili navuci kombinezon.
A onda cesh se malo morati suzdrzavati od "krechenja". Ili navuci kombinezon.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Hahhah skroz si upravu! Nema vise krecenja za mene dovoljno sam se raskrecila za sad
Dobro vece i od nas. Danas je bilo pretoplo, pa smo se tek popodne setali. a moje dete ko ferdinand ide po centru od leje do leje i mirise cvece, ceo postuapk traje oko 45 min jer ima oko 10ak velikih leja punih cvecem. Dobio je jos za rodjendan kocke i voli da se igra sa njima, sve su raznobojne ali najvise voli zute, i uzme zutu kocku i seta je po kuci. Tacno kad vidim gde je kocka znam gde se smucao. Takodje voli da hoda sa daljinskim u ruci i onda mi zameni, ovaj iz dnevne odnese u drugu sobu i obrnuto, a po neki put ih nadjem sve u predsoblju na cipelarniku. Toplo vreme nas ne drzi unutra, ceo dan je u dvoristu a popodne idemo u skitnju. Mm je uzeo prvi deo odmora 3 nedelje pa su se njih dvojica skitali po ceo dan. I po dvoristu ide od cveta do sveta i mirise ga, kobajagi. A sad sve vise odbija da jede to sto nece, par dana je bukvalno za rucak jeo po 2-3 kriske leba. Slatko ne voli, niti sokove, niti cokoladice, voli one susam stapice i integralne stapice i obicno hoce jogurt da popije uz njih. U poslednje vreme bas spava preko dana po 4h, zaspi oko 13h i do 17h spava bez mrdanaj iscrpi ga skitanje preko dana. Toliko od nas, probacu aksnije da postavim koju slicku. Kiss
Nef tvoje dete mi je mnogo jak lik Miriše cveće oko plavo
Kako se ti osećaš? Nema mučnina?
Kako se ti osećaš? Nema mučnina?
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Ferdinard [Only admins are allowed to see this image] htedoh reći gde si se njega setila a onda skontam da verovatno gledate crtaće.
Ako budeš mogla postavi neku Sergejevu sličicu
Ako budeš mogla postavi neku Sergejevu sličicu
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Stavljam, stavljam. Mili za sad nemam mucnine ali videcemo, ali onako iskreno, nemam ti aj vremena za mucnine sa Sergejem sam lenstvovala celu trudnocu, a sad boga mi nema se vremena za lencarenje. Posao, dete jurcanje i tako u krug.
Ide od cveta do cveta i miriše....pa mama rodila si romantičnu dušu..... tako i treba....samo vi uživajte ali se čuvajte sunca.....Kako si ti mama?
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
[Only admins are allowed to see this link]
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu