Sergejev dnevnik
+46
lolipop
maja76
Zoka83
Struzzo
Shizika
key
Sneza
Milijana
jul
djole42
buby
nena beba
Pakki
vajsi
Simona
BiKsi :)
lena
brinbili
Orline
dejna
kasia
tuli
Republica
Anuska
eni
Hitron-Luka
Danicab1
adriatika
Jelence
era
dr mali pariz
Agata27
Sami
maki82
maša
caci
maus
Tinche
HappyGirl
Gala
nesalela
MARA
bebko
zoxa
catherine290505
Nefertari
50 posters
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Sergejev dnevnik
Mnogoooo sam sladak [Only admins are allowed to see this image]
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
I ja ne mogu da vidim
Pise bezbedan snimak...
U svakom slucaju poljubac za slatkisa sa nogom u ustima
Pise bezbedan snimak...
U svakom slucaju poljubac za slatkisa sa nogom u ustima
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
VRtiguze jedan mali [Only admins are allowed to see this image] , sva deca uzivaju kad su gola a i Sergej isto [Only admins are allowed to see this image] .
A kakav je tek smesko ma samo da ga jedes,jedes i jedes. [Only admins are allowed to see this image]
A kakav je tek smesko ma samo da ga jedes,jedes i jedes. [Only admins are allowed to see this image]
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009
Kako se samo smeje vrtoguz mali
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
[Only admins are allowed to see this image]
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Jaoj, pokidah se i ja od smeha na njegov glasan smeh!!! Moja neće da se smeje glasno, ona i dalje radost i sreću ispoljava vriskom, sve se bojim da je grlo ne zaboli koliko često i jako vrišti!!! Ljubimo [Only admins are allowed to see this image]
maša- Broj poruka : 888
Datum upisa : 08.06.2008
Vrtiguzic Smesko, od danas tako zovem Sergeja [Only admins are allowed to see this image]
Hvala Nef na vk super su, uzivala sam gledajuci ih. A VS je sladak ki med [Only admins are allowed to see this image]
Hvala Nef na vk super su, uzivala sam gledajuci ih. A VS je sladak ki med [Only admins are allowed to see this image]
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobar dan, ja rekoh danas da pocastim posto mi je petogodisnjica braka!!! brzo prolete...
Sergej spavka, sad ima neki novi fazon, uspavljuje se kad sedne kod mene u krilo i glavu mi nasloni na grudi. Kupili smo bazence za njega i napunili bas je uzivao, samo je sljapkao. Ovih dana ruckamo grasak+sargarepa+paprika+persun+luka, odusevljen je graskom. Bili smo pre neki dan na krstenju kod naseg malog druga, uvece je mm doveo i Sergeja, mislila sam da ce plakati od glasne muzike, medjutim nije, sve vreme je glockao noge i ruke. pretoplo je ovih dana tako da izlazimo vani tek posle19h.
Sergej spavka, sad ima neki novi fazon, uspavljuje se kad sedne kod mene u krilo i glavu mi nasloni na grudi. Kupili smo bazence za njega i napunili bas je uzivao, samo je sljapkao. Ovih dana ruckamo grasak+sargarepa+paprika+persun+luka, odusevljen je graskom. Bili smo pre neki dan na krstenju kod naseg malog druga, uvece je mm doveo i Sergeja, mislila sam da ce plakati od glasne muzike, medjutim nije, sve vreme je glockao noge i ruke. pretoplo je ovih dana tako da izlazimo vani tek posle19h.
[Only admins are allowed to see this image] Cestitam vam godisnicu braka i zelim vam punooooo ljubavi,srece i jos dece u vasem daljem zajednickom zivotu.
A Sergej bas uziva u bazencicu vidi se [Only admins are allowed to see this image] za lepo ruckanje.
A Sergej bas uziva u bazencicu vidi se [Only admins are allowed to see this image] za lepo ruckanje.
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009
Kakav lepotan, kakav radostan dečak. Baš se vidi da je srećna i zadovoljna beba Veliki poljubac za dasu i po a mamii tati srećna petogodišnjica
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Nef draga srećna vam godišnjica braka, još dugo slavili u zdravlju i sreći sa svojim Sergejom i još jednom bebicom uskoro...Uživancija u bazenu, uf i ja bih uživala....Veliki poljubac... [Only admins are allowed to see this image]
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Ajd dodjite ti i Stasa ima jos mesta u bazencetu!
Bice da ja zivim u Tadzikistanu
Ni ja nisam videle v.k.
Super su,jos malo ce vrtiguz poceti da puzi,negde za mesec dana eto njega svuda.
Pravi medeni smesko,u sta ti to mama udaras sto dete vristi od smeha?
Ljubim vas i nek vam je srecna godisnjica
Ni ja nisam videle v.k.
Super su,jos malo ce vrtiguz poceti da puzi,negde za mesec dana eto njega svuda.
Pravi medeni smesko,u sta ti to mama udaras sto dete vristi od smeha?
Ljubim vas i nek vam je srecna godisnjica
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Maro ja snimam a sveki lupa onom tepalicom za muve.
A ja ga stalno gledam i padam u nesvest od smeha!!!! Meden je sav ovako nasmejan, moja neće, pa neće da se nasmeje glsano ni u ludilu....
maša- Broj poruka : 888
Datum upisa : 08.06.2008
Nef srecna godisnjica braka [Only admins are allowed to see this image]
Bravo za bazencic i uzivanciju [Only admins are allowed to see this image]
Bravo za bazencic i uzivanciju [Only admins are allowed to see this image]
Ljubimo vas!!!
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Dobar dan!!!! Mi smo danas napunili pola godine!!! Pa sam ja nekako posebno srecna, a i pomalo tuzna, jer kao da je juce bilo kad je Sergej bio mrvica od par nedelja. Sve bolje i bolje sedi, skoro mu i ne treba oslonac, u kolicima se drzi za onu sipku ispred. U krilu mi sedi bez oslonca. Ovih dana cemo probati da se hranimo u stolicici. Ruckamo povrce, ovih dana cemo uvesti i crveno meso, ali prvo idemo kod Dr na bocku i merenje, i da se konsultujemo oko uvodjenja nekih novih namirnica, meso, zumanac, pitacemo i za gluten. Sve vreme mi sedi u krilu dok ja kuckam i pokusava da dohvati tastaturu, da i on napise koj redak zahladnelo je, pa nam prija ovo vreme, samo se skitamo. Toliko od nas za sad!!!
super!!! ljubi malu dusuicu!!!! [Only admins are allowed to see this image]
medeni decak!!!
medeni decak!!!
dejna- Broj poruka : 338
Datum upisa : 22.04.2009
Čestitamo šest meseci malenog andjela...jedva čekam kada će Staša početi da sedi...ali onda će da traži nešto drugo i tako u krug...Super za klopicu, samo neka lepo ručka, još kad okusi meso...mmmm....svidećemu se sigurno....Što ga nisi pustila da nam i on nešto otkuca? Ljubim vas... [Only admins are allowed to see this image]
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Joj Nef ovo vreme ko stvoreno za uzivanje,kad bi ovako bilo jos 5 meseci i to bi mi bilo malo
Uzivajte u setnji i uvodjenju nove cvrste hrane.
Javnite nam se sa izvestajem od cika dr.
Ljubim ovog plavookog velikog decaka
Uzivajte u setnji i uvodjenju nove cvrste hrane.
Javnite nam se sa izvestajem od cika dr.
Ljubim ovog plavookog velikog decaka
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
SRECAN 6. MESEC [Only admins are allowed to see this image]
Vratili se od Dr. kaze Ks odlicna,Hgb 130, urin i ne treba da dajemo. 6900gr, duzina nem pojma izmerila ga je ali ja nisam cula kad mi je rekla ili mi nije rekla, izmericu ga ja mojim krojackim metrom. E sto se tice hrane: imamo zeleno svetlo za meso, sve mlado, pilece, curece, junece, jagnjece, telece, jarece (prasecina jok). Dziga jok, do punih 8mes kao i gluten. Jogurt moze, mogu da mu pravim vocni a moze i kupovni, pavlake ne, zato sto je masna. Pitala i za sipak, jer ima super kasice sa sipkom, kaze da sacekamo, moze imati alerg reakciju kao i na jagodasto voce.Tresnja, visnja moze. Zumance moze, 1/8 svaki dan dok se ne pojede celo jaje, a posle moze 2 zumanca nedeljno. Mada rece da mu prvo uvedem meso pa tek onda zumance. Pitala sam i za celo jaje, zbog MMR vakcine, ona kaze da treba sacekati do godinu dana, jer se MMr ne daje bas za prvi rodjendan. a sestra na vakcinaciji nam zakze MMR za27.01.2011. dan posle rodjendana, ali to cemo najverovatnije pomeriti. Odemo da primimo bocku, vrisnuo je dva puta, onako bez suza i zaspao, eno ga jos uvek spava. Polozaj na 90 stepeni tek od 8 mes. Vrteo se, okretao, hvatao stetoskop hteo da ga pojede, stavila ga je da sedi, i on sedi, brate bez oslonca?! Tu sam se zacudila. Eto toliko.
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu