Sergejev dnevnik
+46
lolipop
maja76
Zoka83
Struzzo
Shizika
key
Sneza
Milijana
jul
djole42
buby
nena beba
Pakki
vajsi
Simona
BiKsi :)
lena
brinbili
Orline
dejna
kasia
tuli
Republica
Anuska
eni
Hitron-Luka
Danicab1
adriatika
Jelence
era
dr mali pariz
Agata27
Sami
maki82
maša
caci
maus
Tinche
HappyGirl
Gala
nesalela
MARA
bebko
zoxa
catherine290505
Nefertari
50 posters
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Sergejev dnevnik
Verovatno su nijanse bile u pitanju, ali da predje iz crnih ociju u nebo plave i obrnuto, nema sanse
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Dooobar dannn! Divan dan je od jutros! Mi smo juce napunili cak 5 meseci! Zato u tu cast mama danas kuva sargarepicu sa malo luka, prvi put ce probati povrce nadam se da ce mu se svideti.
U Zdravlje da pojede prvo povrće!!! I moja Lena je tako, 4.mesec voće, 5.mesec povrće, a ovih dana ćemo krenuti i meso!!! I mnogo voli da jede, daj Bože da sva deca budu kao moje dete što se jela tiče! Ljubimo vas drugari, puno, puno!!
maša- Broj poruka : 888
Datum upisa : 08.06.2008
E,nej je sa srećom!
Da nam porastete veeeeeeeeeliki!
Da nam porastete veeeeeeeeeliki!
Agata27- Broj poruka : 778
Godina : 53
Datum upisa : 28.12.2008
Hvala bas se odusevio sargarepicom, sve je smazao! ja mu spremila oko 150gr a on sve poruckao, sutra cu pored luka i sargarepe dodati malo i persuna, zbog arome, mislim da ce biti bolje nego danas.
Samo tako nastavite da ruckate [Only admins are allowed to see this image]
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Bravo za klopicu, piši nam kako je reagovao na peršun, baš me interesuje, ja ga volim ali ima malo jači ukus pa me interesuje...Poljubac velikom dečaku... [Only admins are allowed to see this image]
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Ehejjj danas smo jeli opet sargarepicu sa lukom, persunom i koren sam mu stavila. Bas je lepo ispalo, izmiksala sam mu, luk mu nisam stavila, koren od persuna sam mu takodje izmiksala a i vrlo malo biljke, i svidelo mu se. ja sam takodje probala lepog je ukusa za mene, naravno, neslano a njemu se bas svidelo, tako da cu i sutra istu kombinaciju a vec preksutra cemo probati krompir.
Bravo za Sergeja, to je super što hoće peršun, zdrav je...samo napred... [Only admins are allowed to see this image]
Sergej je aterirao sa kreveta na pod, dok sam ja bila pored njega!Nemam pojma kako!!! Ko da nisam ni bila tu! Nije se udario, jer se zaglavio, izmedju kreveta i kreveca ima oko 20cm e pa tu se zaglavio u sedecem polozaju, nije plakao. Kad sam htela da ga odglavim i uzmem tad je malo zakmecao. Sreca pa se zaglavio a druga sreca je sto nam je bracni krevet bas nizak oko 40cm. Upisujemo se u klub letaca i paraglajdera!!!!
Ohoho...znači i prvi pad je usledio, važno da je sve ok...samo razmišljam o tome kako ćemo mi jer imamo lufta izmedju krevetca i našeg kreveta nekih 30-40cm a nikako ne može da se pomeri, tj. sa jedne strane je uza zid i to je to...prosto strepim.. [Only admins are allowed to see this image]
Meni krevetac ima tockice i kad ga ostavljam samog na krevetu ja priblizim krevetac i on enmoze da padne, ali danas je ljosnuo pred mojim ocima! mislim sta reci...
Dobro sto je pad bio polupad [Only admins are allowed to see this image]
Dusa mala vec poceo da isproubava i teze stvari
Ljubim plave okice
Dusa mala vec poceo da isproubava i teze stvari
Ljubim plave okice
Da vidite sta radimo!!
Nef on je predivan, onaj smeh je FENOMENAN.....koliko je se samo smejao, a vrtiguzić, meni se čini da bi se on podigao da puzi ali još nema snage, muči se i muči ali nikako...vrlo brzo i to će početi vidi se....Veeeeeliki poljubac za NASMEJANOG VRTIGUZIĆA... [Only admins are allowed to see this image]
Ma mnogo mi je smesan sa tim izdizanjem guze, kao hteo bi nesto ali nezna kako!
Toliko sam gladan, da ne biram sta cu jesti!!!!
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
Baš su slatki kada guraju stopalo u usta...mnogo mi se svidja...Vidim Sergej ne zaostaje za drugaricom Lenom...hi,hi,hi...."gladnica mala".... [Only admins are allowed to see this image]
Znaci, proslo je i vatreno krstenje za padove... Ja se toga unapred plasim, ali gotovo da ne znam dete koje nije palo s kreveta kao beba. Sreca te su oni tako elasticni i najcesce im bas nista ne bude, iako roditelji dozive srcku za malo
Nisam videla video, ali slicica sa nogicom u ustima je mnogo slatka. Samo ga gledam i vidim sta nas ceka
Nisam videla video, ali slicica sa nogicom u ustima je mnogo slatka. Samo ga gledam i vidim sta nas ceka
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Ja ne mogu da vidim nista sto si postavila na FB [Only admins are allowed to see this image]
Secam se kada je Ana prvi put pala sa kreveta...i drugi [Only admins are allowed to see this image]
Znaci Sergej super klopa [Only admins are allowed to see this image] samo tako neka i nastavi [Only admins are allowed to see this image]
Secam se kada je Ana prvi put pala sa kreveta...i drugi [Only admins are allowed to see this image]
Znaci Sergej super klopa [Only admins are allowed to see this image] samo tako neka i nastavi [Only admins are allowed to see this image]
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Vidi stvarno nesto nece, sad sam nesto procackala valjda hoce
Ma nece Nef [Only admins are allowed to see this image]
Kako nece? kod mene je htelo, bio je problem do nekog podesavanja
Ne znam Nef, lepo pise bezbedan snimak...mada slabo baratam sa FB ali mm je prijavljeni gledala sam Galine slike, ali ovo sada nece pa nece
Ni ja nista ne vidim [Only admins are allowed to see this image] pise video nedostupan [Only admins are allowed to see this image]
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu