KEY i bebe
+47
cufta
djole42
Jelena*
Zoka83
cici
nabla
Deni
nena beba
zoxa
Masha UK
Milijana
bobica83
BiKsi :)
Struzzo
brinbili
tuli
lena
Zaneta
Jelence
naca
ŽenoLina
Orline
kasia
maja76
bridget jones
MARA
Sami
Pakki
Simona
adriatika
Danicab1
Niki-Kiki
buby
Nefertari
bak
jovana 77
gea
anna
maus
Tinche
dr mali pariz
catherine290505
bebko
nesalela
vajsi
HappyGirl
key
51 posters
Strana 33 od 35
Strana 33 od 35 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35
Re: KEY i bebe
Srecno bilo za divnu porodicu
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Key,javi nam se malo...Kako su bebironi?
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Draga Key, jako mi je žao što prolaziš kroz sve ovo i iskreno se nadam da će na kraju sve biti dobro. Sad čitam da su ti rekli da uradiš toxoplazmu i rubellu jer sumnjaju da si se time zarazila u trudnoći. Ja stvarno ne znam da li to ima ikakve svrhe, a evo i zašto. Kao što znaš, nakon što mi je umrla beba i nakon patološke analize postoljice i meni su rekli da je u pitanju bio neki virus i to verovatno toxoplazma ili rubella. Toxoplazmu nisam uspela tada da uradim jer nisu imali reagense, a ostalo sam uradila. Rezultati su pokazali Igg titar na CMV i rubellu i to za CMV 76 a za rubellu 100. Niko od lekara nije znao to da mi protumači, sem da sam nekada došla u dodir sa navedenim virusima, a kada, nisu znali. Igg titar nisam imala ni na jedan virus, što znači da trenutno nisam bila zaražena. Sve ostalo što sam radila bilo je negativno. Tako da ne verujem da ćeš doći do nekih pouzdanih rezultata, jer sve mi se čini da kad god ne znaju šta je upućuju na virusologiju. Ako je tako i ako se to zaista tako često dešava, a očigledno je da se dešava, zašto onda svakoj trudnici u trudnoći ne urade TORCH? Na odeljenju gde sam ležala u trudnoći mnogima su to radili, ali ne znam koje su bile indikacije da se to uradi, jer opet kažem, meni nisu uradili. Najbitnije je da bebe budu dobro, a ja mislim na vas i nadam najboljem.
naca- Broj poruka : 1209
Godina : 55
Datum upisa : 25.11.2009
Marija i Savo vas da izljubim a vašu divnu mamu zagrlim.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Key, Marija, Savo
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
Key,kad stigneš samo kratko javi kako ste.
Ljubim vas
Ljubim vas
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
drage moje,sve vas
ja sam od prosle nedelje ponovo sa mojim milicama.oni su prehladjeni,cure im nosici i kijaju...jedva ruckaju...juce su izgubili na kilazi,pa sam bas bila tuzna i plakala sam,pa me Kasi tesila...jadna ona sa mnom... inace,od prekjuce smo cimerke
drage nase tete,sava je jedan opasan momak koji mnooogo place kad je gladan,danas cujem da je malo i promukao od silne deracine.danas smo bili u apartmanu(tu se boravi po 2 sata sa bebom,moze da prisustvuje i tata.bebu skinu skroz i ubace mami u spavacicu-koza uz kozu) i super smo se druzili.prosli put je malo plakao i bio budan sve vreme,a danas je sikio,pa smo se mazili i zaspao je,cvrcak mali...sestra je bila odusevljena sto je bio dobar. danas je prvi put posikio 30ml,sto je pola njegovog obroka.on danas ima 2250g.
marija je velika mamina maza i mamin smesko.sva je sicusna i kad place,bilo ko da je uzme,ona prestane.jedino ako je bas gladna...mnogo brzo jede,pa posle bljucka i povraca,sto me bas sekira ona nije napredovala 5 dana i to me vec brine.nadamo se da ce sutra biti bolji dan,jer je doktorka povecala obrok.prekjuce je mama prvi put presvacila i prilicno je iznervirala.juce i danas je bila mama brza i bolja...sutra idem sa njom u apartman i jedva cekam.moci cu na miru da je mazim i da je hranim...marija danas ima 2125g.
danas su mi i sestra i doktorka rekle da mrljave i da sporo napreduju i to me bas iznerviralo,mislim,znam ja da je to tako,ali ne moraju bas da mi govore...
naco,ni meni nije jasno zasto moram da radim te analize.trazila mi je doktorka da obavezno uradim da uporede sa njihovim rezultatima.cisto sumnjam da ce tim nesto da utvrde...
ljubim vas sve
ja sam od prosle nedelje ponovo sa mojim milicama.oni su prehladjeni,cure im nosici i kijaju...jedva ruckaju...juce su izgubili na kilazi,pa sam bas bila tuzna i plakala sam,pa me Kasi tesila...jadna ona sa mnom... inace,od prekjuce smo cimerke
drage nase tete,sava je jedan opasan momak koji mnooogo place kad je gladan,danas cujem da je malo i promukao od silne deracine.danas smo bili u apartmanu(tu se boravi po 2 sata sa bebom,moze da prisustvuje i tata.bebu skinu skroz i ubace mami u spavacicu-koza uz kozu) i super smo se druzili.prosli put je malo plakao i bio budan sve vreme,a danas je sikio,pa smo se mazili i zaspao je,cvrcak mali...sestra je bila odusevljena sto je bio dobar. danas je prvi put posikio 30ml,sto je pola njegovog obroka.on danas ima 2250g.
marija je velika mamina maza i mamin smesko.sva je sicusna i kad place,bilo ko da je uzme,ona prestane.jedino ako je bas gladna...mnogo brzo jede,pa posle bljucka i povraca,sto me bas sekira ona nije napredovala 5 dana i to me vec brine.nadamo se da ce sutra biti bolji dan,jer je doktorka povecala obrok.prekjuce je mama prvi put presvacila i prilicno je iznervirala.juce i danas je bila mama brza i bolja...sutra idem sa njom u apartman i jedva cekam.moci cu na miru da je mazim i da je hranim...marija danas ima 2125g.
danas su mi i sestra i doktorka rekle da mrljave i da sporo napreduju i to me bas iznerviralo,mislim,znam ja da je to tako,ali ne moraju bas da mi govore...
naco,ni meni nije jasno zasto moram da radim te analize.trazila mi je doktorka da obavezno uradim da uporede sa njihovim rezultatima.cisto sumnjam da ce tim nesto da utvrde...
ljubim vas sve
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
milice moje...koliko sam se istopila čitajući tvoj post.Drž se draga,biće bolje,iz dana u dan biće sve jači!
Jako me dirnuše reči o "holding terapiji"-telo uz telo,i one - da mariju zagrljaj teši.
Ljubim te jako,budi mi jaka,neka deca to osete i preuzmu od tebe
Jako me dirnuše reči o "holding terapiji"-telo uz telo,i one - da mariju zagrljaj teši.
Ljubim te jako,budi mi jaka,neka deca to osete i preuzmu od tebe
Mila, sve me rastopilo, dotaklo
...........veruj da sam čitajući bila sa vama...........
...........veruj da sam čitajući bila sa vama...........
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Dušo moja draga...
Samo ti znaš kroz šta prolaziš.
Mislim na tebe često. Izdrži još malo, bebci će izgurati i uskoro izaći, najgore ste pregrmeli
Samo ti znaš kroz šta prolaziš.
Mislim na tebe često. Izdrži još malo, bebci će izgurati i uskoro izaći, najgore ste pregrmeli
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
key ::juce su izgubili na kilazi,pa sam bas bila tuzna i plakala sam,pa me Kasi tesila...jadna ona sa mnom... inace,od prekjuce smo cimerke
moram da demantujem moju cimerku jer je nisam tesila vec iznosila cinjenice koje nasa teta Key u brizi zaboravi , pa zasta smo tu nego da budemo od koristi jedna drugoj . Sve cemo mi ovo pregurati i sledece godine za rodjendanac prepricavati i pitati se kako je brzo proslo .
Sava i Marija su medenici mali cupavi i kad bih mogla kroz staklo bi ih izgnjavila!
kasia- Broj poruka : 1408
Godina : 43
Datum upisa : 05.05.2009
...joj čupavice milice
koliko mi je drago što imate jedna drugu!
koliko mi je drago što imate jedna drugu!
Zvuci mi kao da ce i Mariji mnooogo prijati sutrasnje mazenje sa mamom. Neka to bude prekretnica kad ce i ona bas poceti da dobiva na kilazi.
Shizika- Broj poruka : 5408
Datum upisa : 14.03.2010
Verujem da ce vrlo brzo dostici potrebnu kilazu i da ce te uskoro biti zajedno svojoj kucici. Samo se mazite, sikite, a sve ce ostalo doci
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Kasi je u pravu, smejaćete se uskoro svemu tome
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
izdrzi jos malo za koji dan ce poceti da dobijaju na kilazi i onda ce te kuci
Pakki- Broj poruka : 1436
Godina : 49
Datum upisa : 11.11.2009
Draga Key, nadam se da će sve ovo brzo proći i da ćeš uskoro svoje bebe odvesti kući. Ako Marija mnogo bljucka, možda zbog toga sporije napreduje, znam da ima beba koje dosta bljuckaju, ali to se vremenom izgubi. Stvarno treba velika snaga da se izgura sve što si ti izgurala, ali ja najbolje znam da čovek sve preživi što ga snadje i da i ne zna koliko može da izdrži dok se ne nadje u takvoj situaciji. Ja mislim na vas i navijam da sve bude o.k. LJubim vas.
naca- Broj poruka : 1209
Datum upisa : 25.11.2009
Mrvice male... ...brzo ce oni kucici svojoj
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
MARA- Broj poruka : 5394