KEY i bebe
+47
cufta
djole42
Jelena*
Zoka83
cici
nabla
Deni
nena beba
zoxa
Masha UK
Milijana
bobica83
BiKsi :)
Struzzo
brinbili
tuli
lena
Zaneta
Jelence
naca
ŽenoLina
Orline
kasia
maja76
bridget jones
MARA
Sami
Pakki
Simona
adriatika
Danicab1
Niki-Kiki
buby
Nefertari
bak
jovana 77
gea
anna
maus
Tinche
dr mali pariz
catherine290505
bebko
nesalela
vajsi
HappyGirl
key
51 posters
Strana 13 od 35
Strana 13 od 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Re: KEY i bebe
" ...Ja sam vec neko vreme u bolnici, pa me zato nema na KUTKU. Imala sam kontrakcije, dosla na pregled u bolnicu i onesvestila se u cekaonici. bebe su dobro, Bogu hvala. Skinuli su me tek nocas sa infuzije, primala sam i tokolitike tim putem. sada sam opet na tabletama i nadamo se da ce nas uskoro pustiti kucici kod naseg tate(mozda sutra ili u ponedeljak, ako ne budem imala bolove)
Ljubimo vas puno, puno i pozdravi sve na KUTKU!"
KEY I BEBE
Ljubimo vas puno, puno i pozdravi sve na KUTKU!"
KEY I BEBE
gea- Broj poruka : 1523
Godina : 46
Datum upisa : 29.10.2009
Drži se draga Key! Mislimo na tebe i molimo se da sve bude u redu i da što pre dođete vašoj kućici
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
O,dobro je da je sve pod kontrolom.Key mislimo na tebe i bebe.Da sto pre ides kod tatice,lakse je kad ste zajedno. Vazno je da su bebci dobro
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Ljubim te i ja puno! Ajde pa što pre kućici! Samo nek ste nam dobro!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Key,mislim na vas!!
Čuvajte se!
Čuvajte se!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Drzim palceve da se sto pre zavrsi ova bzvz epizoda..
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Key,
drzite se... nadam se da cete brzo kuci...
drzite se... nadam se da cete brzo kuci...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Draga držim palčeve da sve bude dobro i da što pre dodjete kućici kod tate...Ljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Key draga tek sam vidjela, znaj da misli na tebe i tvoje bebice i navijam jako da sve bude OK i da idete kući
jovana 77- Broj poruka : 2406
Datum upisa : 25.10.2009
Key mislimo na tebe
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Key, baš mi je žao što si morala da ostaneš u bolnici. Ali, nadam se da ste sada dobro i ti i bebe. Čuvajte se
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Datum upisa : 02.04.2010
Key nadam se da je sad sve proslo i da se vec osecas dobro. Cuvaj se i budi u bolnici koliko je god to neophodno.
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
"...Trebalo je juce da me puste, medjutim, imam bakterije u urinu i u brisu.Dali mi antibiotike. I dalje imam blage kontrakcije, pa su juce resili da vide kako ce mi danas biti, pa da , ako me bude bolelo, promene terapiju.Juce sam plakala ceo dan, jer me nacelnica uplasila kad je rekla da je za moju matericu mnogo 2 bebe, da je grlic mek i da se skracuje, i da cu najverovatnije ostati u bolnici do kraja. Sda cekam mog lekara koji mi vodi trudnocu da dodje i da mi on kaze svoje misljenje..."
"Sada sam bila na pregledu . Grlic se nije skratio, bogu hvala, nego lekarka koja je merila prosli put, nije dobro izmerila. On je sada merio 3 puta i 3.9 je. Bebci skacu, nemirni su i dr. kaze da super napreduju, Bogu hvala. Rekao je da ce doci ujutru da vidi kako sam, jer dezura do 7h. Prebacice me na prepar ili partusisten.Lezanje, ali kod kuce. Serklaz kaze da ne sme da mi radi, jer sam imala kontrakcije, pa da ne bude vise stete nego koristi. Ja se nadam da ce me uskoro pustiti. Nedostaje mi KUTAK...Pozdravi ih puno, puno.."
Key i bebe
Posto smo se nas dve cule izmedju ove dve poruke, raspolozenje joj se bas popravilo, inace je bila jako tuzna...sutra cu znati sta ce joj reci za dalje....
"Sada sam bila na pregledu . Grlic se nije skratio, bogu hvala, nego lekarka koja je merila prosli put, nije dobro izmerila. On je sada merio 3 puta i 3.9 je. Bebci skacu, nemirni su i dr. kaze da super napreduju, Bogu hvala. Rekao je da ce doci ujutru da vidi kako sam, jer dezura do 7h. Prebacice me na prepar ili partusisten.Lezanje, ali kod kuce. Serklaz kaze da ne sme da mi radi, jer sam imala kontrakcije, pa da ne bude vise stete nego koristi. Ja se nadam da ce me uskoro pustiti. Nedostaje mi KUTAK...Pozdravi ih puno, puno.."
Key i bebe
Posto smo se nas dve cule izmedju ove dve poruke, raspolozenje joj se bas popravilo, inace je bila jako tuzna...sutra cu znati sta ce joj reci za dalje....
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
Geice, pozdravi je puno, puno, mislim na nju! Strašno je to što joj se dešava, ali bitno je da su bebci dobro i da napreduju! A dobro je i da će je pustiti kući, pa sad ako mora da leži, šta je tu je, ali kod kuće je ipak mnoooogo prijatnije.
anna- Broj poruka : 1979
Datum upisa : 05.09.2009
Gea,puno,puno mi je pozdravi,i reci joj da mislim na nju! Samo nek dođe kući,i strogo ležanje...šta je tu je,bolje nego u bolnici...svakako bolje.
Bice dobro,Prepar je dobar,zaustavice kontrakcije.Puno,puno pozdrava za Key i bebe
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
I od mene pozdravi! Samo da se ne nervira, da dodje kućici, da miruje, i sve će biti ok. LJub od mene
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
I od mene puno,puno pozdrava, biće sve ok, držim palčeve i svu sreću od srca želim...Ljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Pridružujem se velikim pozdravima za key i male bebice. Samo neka odmara, ljubimo je...
Nesalela predivne ste ti i tvoja devojčica.Ljubni je i za mene
Nesalela predivne ste ti i tvoja devojčica.Ljubni je i za mene
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Datum upisa : 02.04.2010
Key drzi se mila, bice to sve ok, videces!
kasia- Broj poruka : 1408
Datum upisa : 05.05.2009
Uf svasta te snaslo Key , nadam se najboljem i da ces uskoro bar kucici da lezis. Ljubim bebce
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Strana 13 od 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Similar topics
» Maj, maj, bebe nam daj!
» Bebe i putovanja
» VREME JE ZA BEBE - vreme je za bebe
» Uspavanke za bebe :)
» Bebe i putovanja
» VREME JE ZA BEBE - vreme je za bebe
» Uspavanke za bebe :)