Kako zabaviti decu u automobilu?

KUTAK :: BEBE :: Razno

Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od nena beba taj 29/5/2012, 13:10

Mislim na duza putovanja. Posebno blizance. Do sad je nekako islo dok je jedna sedela napred pa je vozac zabavljao a druga pozadi, pa mama... e sad kad obe sede pozadi, a mama napred - problem! a da ne pricam kad mama vozi sama, a njih dve pozadi haos prave... nema ko da doda vodicu, jabuku, plazmicu...
razmisljam o onim malim android racunarima da zakacim nekako da gledaju crtice tok voznje... ima li neko iskustvo, ideju?
nena beba
nena beba

Broj poruka : 4697
Location : BGD
Datum upisa : 08.04.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od kasia taj 29/5/2012, 13:35

Jao neno, i kod mene stalno taj problem. Dok mi na kraju nije pukao film. Ukinula sam i jedenje i pijenje u kolima, jer sve cesce sam u situaciji da sam sama sa njima i sta ako se zagrcnu a ja vozim i ne mogu da odreagujem. U pocetku bila muka, sad je vec bolje. Sad su i najbolji kad su sami samnom, ja im pustim muziku pevam im, pored cega god prodjemo ja vicem, jao vidi autobus veliki zuti, jao vidi most, pa reka, pa motor i oni sada prate pa govore oni meni Laughing . Nekad im dam da ponesu po neku igracku koju posle ostavim u kolima pa kad je ponovo vide oduseve se. I onda kazem kako ta lutka (auto, kamion) mora jako da se drzi i grli dok se vozimo jer ce da place pa oni da je cuvaju, i zaista se desi da to ozbiljno shvate pa revnosno "odrade" svoj posao.
Ali evo teta Key ima vise iskustva, ona je sa svojima isla i na duza putovanja pa mozda se ona oglasi. Cini mi se da im je zadnji put kad ih je uhvatila nervoza izvadila na sredini putovanja po neku novu igracku pa ih je tako zabavljala.
Meni je taj deo jedan od bitnijih faktora pri odlucivanju da li ili ne na more ove godine sa njima.
kasia
kasia

Broj poruka : 1408
Godina : 38
Location : Beograd
Datum upisa : 05.05.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od MARA taj 29/5/2012, 16:16

Nee znam kako je sa blizancima
Meni ViktOr nikad nije bio probleM, Vuk je i dallje
Viktora zavezem iza,i on jednu jedinu rec ne progovori ukoliko ga ne pitam,sedi,nista ne dira,ponese neku igracku obavezno i njome se zabavlja.
Vuk veciti problem od prvog dana je takav prgav,ljut,nervozan dok je u kolima,i nisam uspela pronaci resenje.Sama sa Viktorom mogu i na kraj sveta s Vukom jedva i do vrtica po batu.On sedi napred,zavezan sto mu je cini mi se i najveci problem.Izvlaci se,place,vristi,pokava da otvori vrata,prozor,sto je jako zabrinjavajuce.Tako da na duze putovanje idemo svi zajedno,dok tata vozi Vuk je budan, cim Vuk zaspi ja vozim i to mi dodje kao jedan vid relaksacije.
Znaci sama sa njim nigde ni u ludilu ne bih krenula.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 32
Location : Vranje-------Serbia
Datum upisa : 01.01.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od key taj 29/5/2012, 21:00

evo i mene...
mi smo u poslednjih mesec dana 2 puta putovali na duzi put i moram priznati da sam bila iznenadjena jer su bili oboje vise nego dobri.u bgd,kad se vozimo,ne mogu da izdrze ni 15min u sedistima...za vreme puta sam sedela napred,muz je vozio.vozili smo se 3 i po sata,pa pravili pauzu,pa onda nastavili put,jos toliko.prvi put sam im stavila kockice izmedju,pa su njih uzimali,pravili nesto i onda vracali u kutiju.sve vreme su gledali okolo,prirodu,kamione,autobuse,reke,pevali smo pesmice,preslisavala ih sve sto znaju,pricala im sta ce rade kad stignemo,jedan deo su spavali i tako..meni je bilo najbitnije da dobro podnose voznju,tj.da im nije muka.u povratku sam im kupila nove igracke koje sam cuvala za auto.bili su super nekih 3 sata i onda sam im dala igracke.bili su odusevljeni.rekla sam im da ih cuvaju da ne padnu i oni su ih cvrsto drzali.kupila sam kamion,avion,lutku-bebu.kupila sam im one pisi-brisi table,tako da je to bio pun pogodak.olovku,da ne bi izgubili u autu,sam vezala za tablu nekim koncicem Wink
key
key

Broj poruka : 1448
Godina : 41
Location : beograd
Datum upisa : 10.07.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od nena beba taj 30/5/2012, 10:35

hvala drage...
vecinu doduse toga izgustirasmo... i table sa olovkama, i kockice i bebe, i kola i kuce i drvece pored puta, i mahanje cikama u kolima...
e sad jedino sa novim igrackama da probam... i stvarno razmisljam ozbiljno o tom malom racunarcicu u kolima i crticima...
nena beba
nena beba

Broj poruka : 4697
Location : BGD
Datum upisa : 08.04.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od nena beba taj 31/5/2012, 22:55

u potrazi za pomocnim sredstvima naleteh na ovo
http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=18490
i ovo
http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=18488
al je skupoooo

http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=18470
http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=18486

ovi nisu nizasta http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=18468


i na kraaju ovo
http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=17074
i ovo
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/tablet-racunari/9129-blueberry-netcat-m-05-internet-tablet
nena beba
nena beba

Broj poruka : 4697
Location : BGD
Datum upisa : 08.04.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od lena taj 31/5/2012, 23:27

MARA :: ...Vuk, veciti problem, od prvog dana je takav, prgav, ljut, nervozan dok je u kolima, i nisam uspela pronaci resenje. ...zavezan, sto mu je cini mi se i najveci problem. Izvlaci se, place, vristi, pokusava da otvori vrata, prozor, sto je jako zabrinjavajuce...

...tu smo! ne mogu jos da zamislim kako ce izgledati nas prvi duzi put! dosad, 40-tak minuta provedenih u autu je maksimum! a i to ne cesto... Rolling Eyes
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 49
Location : Beograd
Datum upisa : 18.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od Milijana taj 31/5/2012, 23:33

Mi ove godine resili da putujemo nocu. Jeste da Lenka nije problem i da ona mirno sedi, ali ipak je do mora duuug put, i nema sansi da bi izdrzala u sedistu sve vreme, a ja da se jurim sa njom po kolima nemam nameru. Ovako cemo da im razmestimo pozadi, pa neka odspavaju.

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od salekatic taj 16/7/2012, 15:27

Evo ovde iamte neke ideje
http://saznajlako.com/2012/06/11/kako-zabaviti-decu/
Moj sincic je miro detence tako da ja nemam tih problema :)

salekatic

Broj poruka : 2
Datum upisa : 06.07.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od mamajednogprinca taj 19/8/2012, 09:19

Joj mi imamo bas problema sa tim on bi stalno da izadje iz sedista ljuti se i udni nikako ne voli da je vezan stalno bi da pipa sve okolo i nista ga ne zbavla dok je u kolima cesto moram da ga uzmem iz sedista i drzim kod sebe madao ga i to cesto zabavlja oada bi po celom autu da pipa i gleda okolo sta gde ima tako da je nas svaki put cak i od ola sata veoma zabavan ja izigravam mamau klovna ne bi li on bar malo bio miran ....
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Broj poruka : 241
Godina : 30
Location : Beograd
Datum upisa : 19.08.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od nina :) taj 19/8/2012, 14:28

marija dok je bila u sedistu uvek je bila odvezana i mogla je da radi sta oce mislim da ustane i igra se po ostatku zadnjeg sedista ili da sedne izmedju i da gleda okolinu jer je nisam forsirala da bude u njemu non stop nego ako vidimo miliciju odma joj kazemo brzo u sediste cike javjaju milicija i ona sedne i cim prodejemo taj deo ona ili ostane u njemu ili opet sedne na sediste a cesto smo se vozili po sat ipo vremena u jednom pravcu i to uvek tako prodje ali kad se vracamo obavezno zaspi nema veze dali je spavala u gostima ili ne neizadjemo jos iz mog mesta a ona vec spava tako do kuce
otkad je miki dosao nekoristimo opste to sediste za nju jer je presla 3 g i sad oni se sami igraju nazad dali gledaju put ili nesto crtaju ako stave u kola olovke i papir jer im kazem da ponesu sta oce i negledam opste sta pakuju,sad kad smo isli na godisnji igrali su se nazad i crtali u u jednom momentu vidim marija sva iscrtana hemijskom po telu jer ona cim je malo toplo skine sve sa sebe jer nevoli da se oznoji.lepo stali obrisali je vlaznom maramicom i nastavili dalje a oni nastavili da se igraju .malo smo pevali,ponavjali sta znamo i preslisavali se sve u svemu bila sam prezadovojna kao ce prvi put podneti tako duzi put zajedno
nina :)
nina :)

Broj poruka : 5105
Godina : 43
Datum upisa : 06.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Kako zabaviti decu u automobilu? Empty Re: Kako zabaviti decu u automobilu?

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


KUTAK :: BEBE :: Razno

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu