Sampon protiv opadanja kose i peruti
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kozmetika
Strana 1 od 1 • Delite •
Sampon protiv opadanja kose i peruti
1 kosili
1/4 kantarionovo ulje
1/4 ricinusovo ulje
1/5 pantenol rastvor
1/5 ad kapi
To se sve izmucka i pere se kosa 2 meseca pa mesec dana pauza.
U vreme pauze koristi se kosili sampon ili pak neki blagi bebci
Meni je pomoglo posle prvog pranja,kosa izgleda prelepo,sija,i sto je najvaznije ne treba vam nikakva maska.
2 in 1
1/4 kantarionovo ulje
1/4 ricinusovo ulje
1/5 pantenol rastvor
1/5 ad kapi
To se sve izmucka i pere se kosa 2 meseca pa mesec dana pauza.
U vreme pauze koristi se kosili sampon ili pak neki blagi bebci
Meni je pomoglo posle prvog pranja,kosa izgleda prelepo,sija,i sto je najvaznije ne treba vam nikakva maska.
2 in 1

MARA- Broj poruka: 5389
Godina: 25
Datum upisa: 01.01.2009
Re: Sampon protiv opadanja kose i peruti
hvala maro cula sam negde za to moracu da probam jer u poslednje vreme mi kosa pocela opadati a i perut se pojavila nikad je u zivotu nisam imala!
hvala ti nadam se da ce pomoci!!!!

bobica83- Broj poruka: 1696
Godina: 29
Datum upisa: 15.01.2010
Maro mogu li vigantol kapi, kod nas nema ad?

zoxa- Broj poruka: 2185
Godina: 37
Datum upisa: 25.11.2008
bobica83 ::hvala maro cula sam negde za to moracu da probam jer u poslednje vreme mi kosa pocela opadati a i perut se pojavila nikad je u zivotu nisam imala!
I meni tako u trudnoci....

ja '79. pcos, neprohodni jajovodi, hipotireoza, ir
mm '77. sve ok
nov 2009. IVF beta 156
jul 2010. rodjen Aleksandar

sep 2012. prirodna trudnoca!
apr 2013. rodjena Teodora

Tinche- Broj poruka: 5718
Godina: 34
Datum upisa: 08.08.2009
Moze li mi neko reci koliko to dodje mililitra od 1/5? Ja sam koristila nesto drugaciji- pantenol, kopriva sampon, AD kapi (vodene), bevipleks, kopriva kapi i ricinus. Bas bih da probam ovo sa kantarionovim uljem. Nego me zanima taj kosili, svi kazu da je on dobar sampon...
Mala- Broj poruka: 4
Datum upisa: 25.07.2010
Maro, hvala za recept, meni slican sampon i drugarica predlozila samo sam dodala B kompleks ampulu i kapi koprive. Vidim to je slicno sa ovim sto je Mala koristila.
Pocela sinoc da koristim, ali posto farbam kosu, nije mi bas sjajna i meka, mada sam je lako rascesljala kada se osusila.
Inace, u panici sam zbog opadanja kose, trenutno imam 1/3 kose koju sam imala pre 10 meseci i OCAJNA sam
!!
Vec imam blagu hipotireozu, cekam
pa da uradim hormone ponovo i vidim da mi ne treba veca doza eutiroxa. Devojke, javite ako imate jos neki savet sta vam je pomoglo da kosa prestane da opada. U zescoj sam panici i pod dodatnim stresom zbog kose, uz posao i ove nase problemcice..... tako da smanjeno nerviranje kod mene nije opcija 
Pocela sinoc da koristim, ali posto farbam kosu, nije mi bas sjajna i meka, mada sam je lako rascesljala kada se osusila.
Inace, u panici sam zbog opadanja kose, trenutno imam 1/3 kose koju sam imala pre 10 meseci i OCAJNA sam
!! Vec imam blagu hipotireozu, cekam
pa da uradim hormone ponovo i vidim da mi ne treba veca doza eutiroxa. Devojke, javite ako imate jos neki savet sta vam je pomoglo da kosa prestane da opada. U zescoj sam panici i pod dodatnim stresom zbog kose, uz posao i ove nase problemcice..... tako da smanjeno nerviranje kod mene nije opcija 

cile- Broj poruka: 33
Datum upisa: 08.07.2011
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kozmetika
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu