Oktobarska jutra
+20
majce
eni
Jeckie
Hitron-Luka
bebko
Jelence
Sami
vremejezabebe
caci
brinbili
zoxa
kasia
mala parizanka
vajsi
adriatika
maus
HappyGirl
tuli
Orline
MARA
24 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 12
Strana 10 od 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Oktobarska jutra
Dobro jutro ranoranilice i kuvarice.
Evo ja se spremila da klopam, sta ste sve naspremale.
Posebno sto je moj dan.Imam neku goscu na poslovnom rucku pa cu se malo relaksirati
pred vikend.Odoh da vrsljam po forumu.
Evo ja se spremila da klopam, sta ste sve naspremale.
Posebno sto je moj dan.Imam neku goscu na poslovnom rucku pa cu se malo relaksirati
pred vikend.Odoh da vrsljam po forumu.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dan devojcice,vidim sve redom kuvate,vrednice
Dolazeci vikend provedite najlepse moguce,
Jos malo na poslu pa na ruckic sa dragim.
Kaze zasluzila si, tolike Ruse docekala i ispratila, red je .Uzgred budi receno, moja i baka mm su bile Ruskinje,koja slucajnost ili...
Budite mi vesele
Dolazeci vikend provedite najlepse moguce,
Jos malo na poslu pa na ruckic sa dragim.
Kaze zasluzila si, tolike Ruse docekala i ispratila, red je .Uzgred budi receno, moja i baka mm su bile Ruskinje,koja slucajnost ili...
Budite mi vesele
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Dobro veche drage moje domacice,vidim da je ruchak danas bio jedna od pretecih okupacija Zato smo m.m. i ja to reshili odlaskom kod mojih na pastrmku i divaaan prebranac-makedonski tetovac! Boljeg nema!
eto,josh jedna radna nedelja se zavrshila...Uskoro chekamo neke deeebele Bete,je l' tako?
Sve vas
eto,josh jedna radna nedelja se zavrshila...Uskoro chekamo neke deeebele Bete,je l' tako?
Sve vas
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
I nema boljeg da znaš od tetovca
Kasia jer testenina uspela
Maro nikad nisam jela pasulj skuvan zajedno sa boranijom baš ću probati. Dobar ti san Marče a još bolje je što si proročica jer će tako definitivno biti i na javi
Cure ja ujutru idem za NS pa ako nije problemATIKUS da mi neka od vas porukicom javi adriatikinu betu jer neću imati net.
Hvala i želim vam divan vikend
Kasia jer testenina uspela
Maro nikad nisam jela pasulj skuvan zajedno sa boranijom baš ću probati. Dobar ti san Marče a još bolje je što si proročica jer će tako definitivno biti i na javi
Cure ja ujutru idem za NS pa ako nije problemATIKUS da mi neka od vas porukicom javi adriatikinu betu jer neću imati net.
Hvala i želim vam divan vikend
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Happy,pozdravi mi NS!!
Lepo se provedi!
Lepo se provedi!
hepi cim cujem ja cu ti pustiti porucicu
NINA1- Broj poruka : 707
Godina : 49
Datum upisa : 11.02.2008
Jutro cure moje
Baš sam happy Porodično idemo za Ns na užiFanje.
Želim vam prelepu subotu.
Ninuška hvala od srca
Ćaosssssssss
Baš sam happy Porodično idemo za Ns na užiFanje.
Želim vam prelepu subotu.
Ninuška hvala od srca
Ćaosssssssss
Jutro cure! I nije neko osvanulo...samo ce se kazati...Losh dan danas,ali ja vam zelim da ga lepo provedete!
HappyGirl ::I nema boljeg da znaš od tetovca
Ja sam iz Tetova i ima prebranca kolko hocete.Ajde se dogovorite i dogite ja vam ga spremam na nekoliko nacina,al ga sam nejedem,jel imam poslje muku u zeludcu.
meni se poceli desavati bas lepe stvari.POCINJEM RADITI U OPTICI.bas se radujem.
U cetvrtak bila na kontrolu za bubrege.Kamnecic je jos tu ali nije porastao.Ostalo je sve uredu tako da zakazali smo pregled za mesec dana ako ranije nebude imalo potrebe.Sve je bilo samo sluzbeno sae na kraju me je pitao dali sam sretna,Jesam rekala sam mu,i pitala ga dali je i on.samo je klimnuo glavom.
Dans idemo na jedan rogendan,pa posle toga na decjem festivalu.
Imacemo bas lep vikend jer sutra idemo malo u shoping u Skpolju.
Heppy lepo se provedite u Nishu.
I svi ostali zelim vam lepi vikend.
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Jutriška
Caci bravo za posao Častiš Kad dođem u Tetovo eto mene na prebrancu
U NS nam bilo sjajno pravo uživanje i mogu da kažem da sam baš blagoslovena što imam tako divnog muža, sestru, brata i naravno decu
I danas smo organizovali divan dan. Odo da uživam što naravno i vama želim
Caci bravo za posao Častiš Kad dođem u Tetovo eto mene na prebrancu
U NS nam bilo sjajno pravo uživanje i mogu da kažem da sam baš blagoslovena što imam tako divnog muža, sestru, brata i naravno decu
I danas smo organizovali divan dan. Odo da uživam što naravno i vama želim
JUTRO,
Uzivaj happy i uvek budi happy
Caci super za posao
Happy pasulj sa boranijom je lepsi na tafce
Uzivaj happy i uvek budi happy
Caci super za posao
Happy pasulj sa boranijom je lepsi na tafce
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Samo da se javim. Ana je bolesna, mnogo kaslje, smrca, bali...od danas prima inekcije-4 komada. Plakala je mnogo kada su je bocnuli. Od komsinice je zaradila prehladu..besna sam na sebe sto nisam primetila da je mala bolesna, ostavila sam ih same na 10 minuta u mrezici i kada sam se vratila cujem i vidim kako mala kaslje sve Ani u lice i pri tome bali. I besna sam na njenu majku jer je tako bolesno dete pustila da dodje kod Ane. Sutradan je mala zaglavila u bolnici.Sinoc skoro celu noc nije spavala od kaslja, a veceras se puno namucila, cak je i povbratila sto je dobro jer je i slajm izbacila.
Sve vas ljubim!
Adri mnogo mi je zao
Sve vas ljubim!
Adri mnogo mi je zao
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Maus, joj, bas bezveze...Nemoj na sebe da se ljutis, ipak je ta mama trebala da pazi... Dobro ja da Ana povrati taj sekret, najbolje je da ga stalno izbacuje, valjda ce krenuti kroz kaku... Daj joj manje obroke i vise tecnosti...I ljubi je...
Adri, draga... Drzi se...
Nedostajete mi, drage moje...
A vidim da ima i puno devojcica koje ne znam...Idem da vrsljam po Kutku da ih upoznam!
Adri, draga... Drzi se...
Nedostajete mi, drage moje...
A vidim da ima i puno devojcica koje ne znam...Idem da vrsljam po Kutku da ih upoznam!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Jutro i od mene i Viktora
Bice lep dan za setnju
Uf Mimi bas mi je zao Ane,gde bre ona zlatna da se muci,pile malo.
Nadam se da ce brzo proci,a ta komsinica je po meni bez trunke pameti kad je pustila bolesno dete da dodje kod Ane-meni su takvi ljudi ,i takve me stvari strasno nerviraju.
ljubimo vas sve
Bice lep dan za setnju
Uf Mimi bas mi je zao Ane,gde bre ona zlatna da se muci,pile malo.
Nadam se da ce brzo proci,a ta komsinica je po meni bez trunke pameti kad je pustila bolesno dete da dodje kod Ane-meni su takvi ljudi ,i takve me stvari strasno nerviraju.
ljubimo vas sve
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Jutro cure
Maus ne mogu da verujem da je to uradila . Gde se bolesna dece vode kod drugih.J a stalno to napominjem i govorim svima ali iskreno slaba vajda.Šalju decu u školu bolesnu i onda za dva dana u tom odeljenju bude po deset đaka jer se svi razbole. Mi sve olako shvatamo. Mnogo mi je žao mila duša da dobija tolike boce. Molim te kada sledeći put ideš bilo gde ili bilo ko dolazi pitaj da li su zdravi bez ikakve sramote. Držim vam fige da što pre prođe
Nadalina dobro nam svratila
Cure ljubim vas sve i pišemo se
Maus ne mogu da verujem da je to uradila . Gde se bolesna dece vode kod drugih.J a stalno to napominjem i govorim svima ali iskreno slaba vajda.Šalju decu u školu bolesnu i onda za dva dana u tom odeljenju bude po deset đaka jer se svi razbole. Mi sve olako shvatamo. Mnogo mi je žao mila duša da dobija tolike boce. Molim te kada sledeći put ideš bilo gde ili bilo ko dolazi pitaj da li su zdravi bez ikakve sramote. Držim vam fige da što pre prođe
Nadalina dobro nam svratila
Cure ljubim vas sve i pišemo se
Dobro vam divno jutro!
Maus,sta reci za neodgovornu mamu komsinicu
Mislimo na vas dve
Maus,sta reci za neodgovornu mamu komsinicu
Tako je happy!Mnogo mi je žao mila duša da dobija tolike boce. Molim te kada sledeći put ideš bilo gde ili bilo ko dolazi pitaj da li su zdravi bez ikakve sramote. Držim vam fige da što pre prođe
Mislimo na vas dve
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Jutar cure,
bas i nisam nesto raspolozena pa ne bih da kvarim raspolozenje.
Pozdrav Nadalina, dobrodosla.
Cure
bas i nisam nesto raspolozena pa ne bih da kvarim raspolozenje.
Pozdrav Nadalina, dobrodosla.
Cure
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dobar dan drage!
Nadalina dobro se vratila Ljubi Jovana za mene
Hvala na brizi za Anu. Sada je malo bolje. Mirno je provela noc, nije kasljala. Jos uvek smrca i bali i kaslje. Danas druga boca.
Ja bila kod Majce 26. Preselili su se u LO. Pa se sada brinem da mali Danilo, Majine sestre sin koji je stariji od Ane 4 dana nije pokupio virus od Ane. Zvala sam je da joj skrenem paznju, jer stvarno nisam znala da je Ana,moram reci zarazena.
Majce pravila
Smazala 2 komada. Bilo me sramota, mogla sam jos 22
Stan je presladak. Evo dokaz da su palacinci Majinih ruku delo.
Crkla sam dok sam se popela na 4. sprat. Nema lifta Sa sve Anom u ruci, torbom i poklonima za srecno useljenje,a pri tom zgrada se nalazi na brdu iznad moje kuce...a ja se dala u sprint...nije bilo ni malo lako. Bila sam gola voda.
A Maji sam pozelela bas ovo
Nadalina dobro se vratila Ljubi Jovana za mene
Hvala na brizi za Anu. Sada je malo bolje. Mirno je provela noc, nije kasljala. Jos uvek smrca i bali i kaslje. Danas druga boca.
Ja bila kod Majce 26. Preselili su se u LO. Pa se sada brinem da mali Danilo, Majine sestre sin koji je stariji od Ane 4 dana nije pokupio virus od Ane. Zvala sam je da joj skrenem paznju, jer stvarno nisam znala da je Ana,moram reci zarazena.
Majce pravila
Smazala 2 komada. Bilo me sramota, mogla sam jos 22
Stan je presladak. Evo dokaz da su palacinci Majinih ruku delo.
Crkla sam dok sam se popela na 4. sprat. Nema lifta Sa sve Anom u ruci, torbom i poklonima za srecno useljenje,a pri tom zgrada se nalazi na brdu iznad moje kuce...a ja se dala u sprint...nije bilo ni malo lako. Bila sam gola voda.
A Maji sam pozelela bas ovo
Lep dan dans i kod nas. i toplo vreme.
Mimo bas mi zao Ane,kako li ima tako neodgovornih ljudi,njih treba bas dobro .Ali Ana je jaka i izdrazace te boce .Vidim lepo ste se provele kod aje i mislim da si joj lepse nisi mogla pozeliti.
Ja danas u 13:00 idem na razgovor za posao,mislim da definishemo stvari.Radno vreme ,placu,osiguranje i takve stvari.
Javljam vam kako je bilo.
I mene malo bolucka grlo vec nekolko dana,shpricam propolis i lizem strpsils pa videcemo.Ljubim vas sve
Mimo bas mi zao Ane,kako li ima tako neodgovornih ljudi,njih treba bas dobro .Ali Ana je jaka i izdrazace te boce .Vidim lepo ste se provele kod aje i mislim da si joj lepse nisi mogla pozeliti.
Ja danas u 13:00 idem na razgovor za posao,mislim da definishemo stvari.Radno vreme ,placu,osiguranje i takve stvari.
Javljam vam kako je bilo.
I mene malo bolucka grlo vec nekolko dana,shpricam propolis i lizem strpsils pa videcemo.Ljubim vas sve
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Caos zenskice samo da vas pozdravim i nadam se da je Ani bolje,sunce malo
Maus i ja se jezim od neozbiljnih i lako cemo mama,koje svoju prehladjenu decu dovode kod druge dece da se igraju ili im uopste prilaze.
Ali mi nije jasno kako i zasto odmah paf injekcije,pa kako je taj virus tako brzo i toliko jako zahvatio dete da mora injekcije.
Za injekcije moras doooooobro da si zaribao ili ti bronhitis ili upala pluca a sve ostalo se leci prvo inhaliranjem,sirupima i ako treba antibioticima,pa tek ako nema poboljsanja onda inj.
Mislim zao mi da bodu dete odmah,pa nije Ana prehladjena vec duze pa se spustilo na pluca,ako sam dobro razumela ta komsinica je bila skoro kod vas.
Ajde ljubim vas obe i nadam se da je dusa draga bolje
Maus i ja se jezim od neozbiljnih i lako cemo mama,koje svoju prehladjenu decu dovode kod druge dece da se igraju ili im uopste prilaze.
Ali mi nije jasno kako i zasto odmah paf injekcije,pa kako je taj virus tako brzo i toliko jako zahvatio dete da mora injekcije.
Za injekcije moras doooooobro da si zaribao ili ti bronhitis ili upala pluca a sve ostalo se leci prvo inhaliranjem,sirupima i ako treba antibioticima,pa tek ako nema poboljsanja onda inj.
Mislim zao mi da bodu dete odmah,pa nije Ana prehladjena vec duze pa se spustilo na pluca,ako sam dobro razumela ta komsinica je bila skoro kod vas.
Ajde ljubim vas obe i nadam se da je dusa draga bolje
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Jelence znam sve to, ali Ana i jeste dobro zaribala. Nasa dr je zena koja stvarno daje inekcije bas kada mora. Slusala ju je dugo i nije joj se svidelo. Pije jos i spalmotil na 12 sati.
Kako si ti? Kako teku pripreme za posao ili ste vec poceli sa radom? Kako Andrea?
Kako si ti? Kako teku pripreme za posao ili ste vec poceli sa radom? Kako Andrea?
ja neznam sto nece da posalje poruku
napisala sam kilometarski post ono nece da ode ne znam koji mu je
napisala sam kilometarski post ono nece da ode ne znam koji mu je
Poslednji izmenio majce26 dana 26/10/2009, 21:02, izmenjeno ukupno 1 puta
majce- Broj poruka : 435
Godina : 42
Datum upisa : 15.12.2008
Caci kako je prosao razgovor?
Majce to tebe zeki net?
Majce to tebe zeki net?
Maus Anci je prava mala hrabrica mnogo mi je zao sto prima bocke ali ako ce joj biti bolje ako ce kasalj da stane onda sta je tu je...
ja stvarno ne znam koji mu je
Strana 10 od 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 12
Dozvole ovog foruma: