Aranđelovac i Topola
+6
Hitron-Luka
HappyGirl
kasia
mala parizanka
Orline
NINA1
10 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 1
Re: Aranđelovac i Topola
Nina, bas su ti lepe slike
Ajd nam malo napisi teksta, pls
Ne moras da budes opsirna kao ja ,
cisto neki komentar uz slicicu
Ajd nam malo napisi teksta, pls
Ne moras da budes opsirna kao ja ,
cisto neki komentar uz slicicu
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Nina,super slidze,a kojim povodom tamo,i please,neki komentar
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Bas lepe slikice!
kasia- Broj poruka : 1408
Godina : 43
Datum upisa : 05.05.2009
Gledajući fotke čovek se naputuje i nauživa. Dobra ova lađa, ajd da kutanke odu malo na krstarenje Hvala Ninuška! Ako ima još neka fotka davaj
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
ja nis ne vidim,kod mene sve mini mini
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
fotke su divne samo kad bi mogla malo objasnjenja gde je i sta je.
A ti si divna na njima
A ti si divna na njima
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009
bila sam 19.9.09.na eskurziji sa davaocima krvi jer sam zadnje 2 godine davalac a ovde u zablju ima jednom godisnje eskurzija za nas i imamo put i hranu dzabe pa malo skitamo.moj dragi nije mogo da ide jer je radio a ja neradnik mogu da skitam.prosle godine sam isla u jagodinu ali nisam imala aparat digitalni a budala zaboravila da kuma ima i da bi mi dala a onaj stari sa filmom nisam tela da nosim.
inace onaj brod je slikan na benzinskoj pumpi u bg kad smo pravili pauzu i za malo da ga nevidim a stajala ispred njega na metar razdaljine.prvo smo bili na oplencu ima par slika ako ocete gde su freske da stavim.posle smo isli u karadjordjevu kucu i u crkvu u topoli.imali rucak oko 14h da sam jedva ja poljela a poznata sam da mogu puno poljesti imali smo corbu dobili veliki tanjir pun salate pola kupus a pola paradajiz,krastavci,paprina,luk i svako je dobio po veliku punjenju pljeskavicu sa sirom i sunkaricom i po jedno parce batak i karabatak izvadjene kosti i ispecene na rostilju i malo ponfrita i taman da se nasalim da nam jos fali samo desert kad ono iznose iz kuhinje desert i to torta preko celog tanjirica za sluzenje torte a kore tanke ko fris papir a fil da nepricam debljine 2 prsta pa kora i opet fil tako debeo pa kora i fil opet gore i ukrasena slatkom pavlakom.bukvalno je bilo po mom jusu sve.odatle smo otisli u aranjelovac i imali 3 sata slobodnog vremena i obisli bukovacku banju.
sto je meni sve to doslo vracanje vremena pre 18 g kad sam imala malu maturu ( 8 razred) jer smo imali tad eskurziju od 3 dana i tu pravili matursko vece.mozete mene zamisliti posle tolike godine vratiti se na mesto sto mi je vise od pola bilo nepoznato ili sto sam tad bila klinka i samo pomtim park i oplenac od sve tog.
da nisam rekla da nas je islo 38 davalaca krvi
sigurno sam vas udavila.probacu jos par slika ubaciti ali mi nesto neda odnosno nece da ih pokaze u postu ili ti poruci.
pozdrav
inace onaj brod je slikan na benzinskoj pumpi u bg kad smo pravili pauzu i za malo da ga nevidim a stajala ispred njega na metar razdaljine.prvo smo bili na oplencu ima par slika ako ocete gde su freske da stavim.posle smo isli u karadjordjevu kucu i u crkvu u topoli.imali rucak oko 14h da sam jedva ja poljela a poznata sam da mogu puno poljesti imali smo corbu dobili veliki tanjir pun salate pola kupus a pola paradajiz,krastavci,paprina,luk i svako je dobio po veliku punjenju pljeskavicu sa sirom i sunkaricom i po jedno parce batak i karabatak izvadjene kosti i ispecene na rostilju i malo ponfrita i taman da se nasalim da nam jos fali samo desert kad ono iznose iz kuhinje desert i to torta preko celog tanjirica za sluzenje torte a kore tanke ko fris papir a fil da nepricam debljine 2 prsta pa kora i opet fil tako debeo pa kora i fil opet gore i ukrasena slatkom pavlakom.bukvalno je bilo po mom jusu sve.odatle smo otisli u aranjelovac i imali 3 sata slobodnog vremena i obisli bukovacku banju.
sto je meni sve to doslo vracanje vremena pre 18 g kad sam imala malu maturu ( 8 razred) jer smo imali tad eskurziju od 3 dana i tu pravili matursko vece.mozete mene zamisliti posle tolike godine vratiti se na mesto sto mi je vise od pola bilo nepoznato ili sto sam tad bila klinka i samo pomtim park i oplenac od sve tog.
da nisam rekla da nas je islo 38 davalaca krvi
sigurno sam vas udavila.probacu jos par slika ubaciti ali mi nesto neda odnosno nece da ih pokaze u postu ili ti poruci.
pozdrav
NINA1- Broj poruka : 707
Datum upisa : 11.02.2008
Nina naravno da nas nisi udavila,bar mene.
Postavi nam jos slikica samo nek budu malKo vece.
za sve davaoce krvi.
Super sto si uzivala u hrani kao i u dezertu i sto si se prisetila svoje male mature.
predivne su ti ove slikice
Postavi nam jos slikica samo nek budu malKo vece.
za sve davaoce krvi.
Super sto si uzivala u hrani kao i u dezertu i sto si se prisetila svoje male mature.
predivne su ti ove slikice
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Ni mene nisi udavila, a davanje krvi je stvarno nesto neverovatno. Moj tata stalno daje, a ja ne smem imam vene koje se tesko pronalaze, jedva mi nacede i uzorak kad moram nesto da proverim. I uvek mi pozli .
Svaka ti cast Ninice!
Svaka ti cast Ninice!
kasia- Broj poruka : 1408
Datum upisa : 05.05.2009
i moje su vene jako duboke i jedva mi izvade krv kad treba za neku analizu .ali ovi su ipak profesionalci i odma je nadju ali ja sva vazna uvek naglasim da imam duboke vene i da se jedva nadju ali oni samo se nesekirajte mi cemo je odma naci i tako i bude.samo boli dok je zabode ali tyo je sekund dva a posle nista ne osecas .a moj tata daje od 73-74 g redovno i uvek me je ubedjivo da idem ali ja sve necu i sad sam ja mog dragog ubedila da krenemo zajedno on je dosad dao 5 puta a ja 3 puta jer mi zene idemo svaka 4 meseca a muski svaka 3 ali ovde dolaze na svaka 3 tako da ja 2 puta godisnje dam samo.prosle godine sam isla na eskurziju a dala sam bila samo 1.svima bi preporucila da idu juer nijer nista opasno a i dobro je zbog pritiska
NINA1- Broj poruka : 707
Datum upisa : 11.02.2008
Svaka cast Ninic za davanje krvi...a i slicice su ti bas lijepe...
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Davanje krvi je divna stavra.
Meni je jednom trebala krv i zahvalna sam onome ko ju je dao.
Meni je jednom trebala krv i zahvalna sam onome ko ju je dao.
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009
Uf ja dala jednom a svaki sledeći put su me odbili. Kažu mnogo vam je nizak prEtisak.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Nina svaka ti cast za davanje krvi Slike su prelepe
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Bravo Nina!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Bravo Nina, to je divan osecaj. Ja sam prvi put krv dala kad je nekom trebalo, davno to bese, pre skoro 20g, ali taj osecaj da si ucinio nesto korisno, neprocenjivo, me je drzao danima...Od tada sam nekih 10-12 puta dala krv, sto bi rekli moji 'nako, i to mi je u jednom periodu postala redovna aktivnost, cak sam bila nervozna kad prodje godinu dana, prosto sam morala malo da "ispustim"
U poslednje vreme i nisam bas redovna te trudnoce, pa spontani, pa lekovi...malo i lenjost, pa sam zimus konacno isla ponovo, i sad mi je opet nekako vreme
U poslednje vreme i nisam bas redovna te trudnoce, pa spontani, pa lekovi...malo i lenjost, pa sam zimus konacno isla ponovo, i sad mi je opet nekako vreme
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu