Junska jutra
+15
brinbili
bebko
MARA
Niki-Kiki
Nekica
Jelence
TetaSneki
maus
nabla
adriatika
maja76
caci
Hitron-Luka
Orline
HappyGirl
19 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 7 od 7
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Junska jutra
Dan cure,
evo nesto za vas
Naspavala sam se supeeeeeeeer.
Happy bravo za odmor.I ja jedva cekam.
Hitroniska bas mi je zao Sta ces takav je zivot.
evo nesto za vas
Naspavala sam se supeeeeeeeer.
Happy bravo za odmor.I ja jedva cekam.
Hitroniska bas mi je zao Sta ces takav je zivot.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Hitron drugarice moja Mnogo mi je žao Eh naše divne bake Eto i ja sam od jutros gledala fotke od caci i oduševila se, jer moja baba je volela Makedoniju, živela je tamo dugo, udala se ovde i prenela mi svu ljubav koju je imala prema Makedoniji i njihovoj kulturi. Mnogo je volela makedonce i uvek je pričala saMo makedonski . Baš me jutros to dotaklo i podsetilo na nju i svu ljubav koju je bez rezerve delila sa nas šestoro unučadi. Ali eto život ... Mnogo mi je žao jer znam da je dugo nisi ni videla i da to još produbljuje bol. Ljubim te i grlim i baš bi volela da sam sad pored tebe i da te zagrlim
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro vam jutro bilo drage kutanke
Evo ja da uredno prijavim da danas putujem za CG . Još se nismo odlučili koji apartman ćemo uzeti i u kom mestu ali odlučićemo uskoro sigurno Nismo sigurni ni kada se vraćamo. 3.8. krećem za beč, tako da ću pre toga sigurno doći. Naravno ukoliko nađem internet javiću se da vidim sve ove nove ++++ i ostale radosti koje će se desiti dok mene nema.
Radujem se ovom putu, najviše što ću sa mm biti non stop
Devojke hvala na lepim željama
Želim vam prelepe julske trenutke, mnogo ljubavi , dobro zdravlje i da vam se sve želje julske ispune.Čekalicama julskim želim najveću betu, prirodnim curama da prirodnjak urodi plodom, trudnicama laganeza dane, mamama da budu najbolje julske mame a njihovoj deci da im jul bude pun novih prelepih dogodovština koje će im mame pričati kad porastu.
Svima vama i ostalim devojkama i momcima sa Kutka najveće i najlepše blagoslove želim. Definitivno ćete biti u mom srcu, glavi i u molitvama.
Ljubim vas i grlim iz sve snage.
Srećan vam ostanak a onima koji budu putovali srećan put.
Evo ja da uredno prijavim da danas putujem za CG . Još se nismo odlučili koji apartman ćemo uzeti i u kom mestu ali odlučićemo uskoro sigurno Nismo sigurni ni kada se vraćamo. 3.8. krećem za beč, tako da ću pre toga sigurno doći. Naravno ukoliko nađem internet javiću se da vidim sve ove nove ++++ i ostale radosti koje će se desiti dok mene nema.
Radujem se ovom putu, najviše što ću sa mm biti non stop
Devojke hvala na lepim željama
Želim vam prelepe julske trenutke, mnogo ljubavi , dobro zdravlje i da vam se sve želje julske ispune.Čekalicama julskim želim najveću betu, prirodnim curama da prirodnjak urodi plodom, trudnicama laganeza dane, mamama da budu najbolje julske mame a njihovoj deci da im jul bude pun novih prelepih dogodovština koje će im mame pričati kad porastu.
Svima vama i ostalim devojkama i momcima sa Kutka najveće i najlepše blagoslove želim. Definitivno ćete biti u mom srcu, glavi i u molitvama.
Ljubim vas i grlim iz sve snage.
Srećan vam ostanak a onima koji budu putovali srećan put.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Jutro cure
sta bi ja bez vas ,hvala vam na utesnim recima
volim vas sve ,puno, puno....
Happyce draga ,srecno tebi na moru.....uzivaj i iskoristi maximalno odmor sa svojim muzem ,zasluzila si definitivno....bucni se koji put i za nas
sta bi ja bez vas ,hvala vam na utesnim recima
volim vas sve ,puno, puno....
Happyce draga ,srecno tebi na moru.....uzivaj i iskoristi maximalno odmor sa svojim muzem ,zasluzila si definitivno....bucni se koji put i za nas
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro devojke .
Hvala Happyce i zelim ti sjajan odmor.
Inace danas moja Milica, tetino srce i dusa, puni dve godine.
Teta joj zeli puuunnnoooooo ljubavi i srecice u onim preslatkim okicama.
Zelim da mogu da preletim u ovom trenutku ovo pola Evropice samo da budem sa njom.
Hvala Happyce i zelim ti sjajan odmor.
Inace danas moja Milica, tetino srce i dusa, puni dve godine.
Teta joj zeli puuunnnoooooo ljubavi i srecice u onim preslatkim okicama.
Zelim da mogu da preletim u ovom trenutku ovo pola Evropice samo da budem sa njom.
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
A TEBI HEPPY ZELIM SRETAN PUT,DOBAR PROVOD I UZIVAJTE ZAJEDNO SA HEPPY MEN.
KOD MENE OPET NISTA,JUCE STIGLA GOSPOGA ,A I VEROJATNO ZATO STO SAM IMALA NEKU UPALU JAJNIKA IMAM I JAKE BOLOVE .
MOZDA BUDE NESTO NA LETAOVANJU KOZNA,NAJVEROJATNIJE IDEMO U HRVATSKU U ISTRI U PULI NEGDE OKO 15.07
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Happy srecan put i odmor.
Milici srecan rodjendanac,a
Caci tebi znas vec da ti ostvari ono sto zelis i cekas,i da ako stignem postavljam fotke iz Istre gde smo bili 2006.
prelepo je zaista.
Ljubac devuske,a najvise ljubaca za kutanjsku decu SVU.
Milici srecan rodjendanac,a
Caci tebi znas vec da ti ostvari ono sto zelis i cekas,i da ako stignem postavljam fotke iz Istre gde smo bili 2006.
prelepo je zaista.
Ljubac devuske,a najvise ljubaca za kutanjsku decu SVU.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Cek Happy da te i pre nego sto krenes!!!
Zelim ti pravi pravcati odmor i uzivanciju sas tvog muzica i znas sta jos ti zelim
Ja po starom obicaju u trci sa vremenom, opet me danima nije bilo i nista nisam stigla da iscitam i poma nemam sta se desavalo. Bila sam prosle nedelje sluzbeno na Zabljaku, krstarili po Durmitoru a onda u petak i subot isli na rafting Tarom i nemam reci kojim bi opisala taj dozivljaj.
Kod kuce sam taman toliko da operem stvari i spakujem se za more jer krecemo 2.7. na Tasos tako da detaljni izvestaji sa obe destinacije sa sve slicicama slizu kad se vratim sa mora.
Sad samo da se javnem da mislim na vas. Da vas volem, to znate, ali nije lose ponoviti
Sad sam u onom fazonu da se vrtim u krug i ne znam gde i na koju stranu pre krenuti,...odo da peglam,za pocetak
Budite mi zive, zdrave i vesele pa se cujemo kad se vratim, a mozda ugrabim jos koji trenutak pre nego krenem na put.
Zelim ti pravi pravcati odmor i uzivanciju sas tvog muzica i znas sta jos ti zelim
Ja po starom obicaju u trci sa vremenom, opet me danima nije bilo i nista nisam stigla da iscitam i poma nemam sta se desavalo. Bila sam prosle nedelje sluzbeno na Zabljaku, krstarili po Durmitoru a onda u petak i subot isli na rafting Tarom i nemam reci kojim bi opisala taj dozivljaj.
Kod kuce sam taman toliko da operem stvari i spakujem se za more jer krecemo 2.7. na Tasos tako da detaljni izvestaji sa obe destinacije sa sve slicicama slizu kad se vratim sa mora.
Sad samo da se javnem da mislim na vas. Da vas volem, to znate, ali nije lose ponoviti
Sad sam u onom fazonu da se vrtim u krug i ne znam gde i na koju stranu pre krenuti,...odo da peglam,za pocetak
Budite mi zive, zdrave i vesele pa se cujemo kad se vratim, a mozda ugrabim jos koji trenutak pre nego krenem na put.
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Junska jutra
» Blistava junska jutra
» Topla junska jutra
» Junska suncana jutra
» Junska jutra u susretu leta
» Blistava junska jutra
» Topla junska jutra