Vto o trošku rzzo u privatnim klinikama?
+82
Afrodita
luckystar74
mamadabudem
bezdan
Sofija Veks
Ninche
ragaco
lilya
Vilhelmina
REAANITA
flipi
bobica83
bulevarka
menora72
tulumba
Niny
makimaki
tetreb
Erata
Vuchica
DMANA
Gramatika
makica84
ninica2
OKacica
ivi
dragana76ns
darling_buds
Ema78
*Maki*
anna
JecaPereca
anela
tolerantna
Anavi
KoMetaK
cekalica
sareni leptir
M.
HappyGirl
Cupava
Cranberry
daxi011
Mirjana
grudva
hany
JocY
Bokicalepotica
zabrinuta75
kristina33
maza1972
heart84
cvrle76
Dacaa
Mladenkar
Nina77
Aida
Marija86
sanja77
viktorija
BiKsi :)
elijana70
natalija
maja76
dr mali pariz
cici
djole42
Zaneta
bak
marrina
mala parizanka
nesalela
catherine290505
bebko
Struzzo
maša
bokica
Orline
maus
nabla
engimengi
maki82
86 posters
Strana 13 od 26
Strana 13 od 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Re: Vto o trošku rzzo u privatnim klinikama?
uraaaaaaaaaaaaaa ,krecemoooooooooooooooooooooooooooooo!
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Ništa od naših privatnih klinika izgleda...
Juče su svi verovatno videli šta je ljubić rekao, i ja danas pozovem fond, iste ljude koji su me ubedjivali da je tender u toku i samo što nije gotov, kad ono oni promenili priču...
Juče su svi verovatno videli šta je ljubić rekao, i ja danas pozovem fond, iste ljude koji su me ubedjivali da je tender u toku i samo što nije gotov, kad ono oni promenili priču...
JecaPereca- Broj poruka : 93
Datum upisa : 26.03.2012
Vantelesna oplodnja u privatnom sektoru na čekanju? Klik
Poslednji izmenio anna dana 5/9/2012, 12:50, izmenjeno ukupno 1 puta
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Čula sam i da je ministarka zdravlja rekla da se odlaže... Neće skoro
M.- Broj poruka : 317
Datum upisa : 23.04.2012
http://www.24sata.rs/m/vesti/aktuelno/vest/obustavljen-tender-za-vantelesnu-oplodnju-u-privatnim-klinikama/53979.phtml
Nemam komentar
Nemam komentar
*Maki*- Broj poruka : 92
Godina : 44
Datum upisa : 26.04.2011
Videla sam i ja, danas u Blicu, bas steta! Nesto malo klinika pominju da su predale tendersku dokumentaciju? Nema Ivakovica, Jovanocve, Speba? Ili sam ja to pogresno shvatila ?
Ema78- Broj poruka : 4233
Mislim da su one grupno podnele tendersku dokumentaciju, valjda s idejom - ako jedna prođe, prolaze sve.
Meni ovo poništavanje tendera zvuči kao izgovor da prolongiraju plaćanje privatnicima...
Meni ovo poništavanje tendera zvuči kao izgovor da prolongiraju plaćanje privatnicima...
Ma, sve je to lov u mutnom... kako su pre privtne klinike imale sve potrebne uslove, a sad odjednom problem tenderska dokumentacija? Slazem se da treba da postoji neki nivo, koji vazi za sve, ali tesko da se drzavne klinike mogu porediti sa privatnicima, ako nista drugo onda po opremi... al, ajd... I mnogo sam se iznervirala kada sam videla da se po trafikama prodaje vodic kroz vantelesnu uplodnju !!!! Po meni, svako ko se prijavi za takav program, treba to besplatno da dobije, a ne da placa.
Bilo bi savrseno kada bi se integrisalo privatno i drzavno zdravstvo, bil bi i veca konkurencija, pa se onda problemi sa tenderima ne bi dogadjali.
Bilo bi savrseno kada bi se integrisalo privatno i drzavno zdravstvo, bil bi i veca konkurencija, pa se onda problemi sa tenderima ne bi dogadjali.
Ema78- Broj poruka : 4233
Ja mislim da bi to integrisnje privatnog i državnog rešilo sve probleme (bar pacijenata), al kako bi se onda izdržavalo preglomazno državno zdravstvo?
Mislim da ih to najviše plaši jer, što bih ja išla u Front na npr. laparoskopiju ako mogu u Jevremovu gde će mom slučaju da posvete dužnu pažnju i uz to me maze po kosi dok mi daju anesteziju.
Mislim da ih to najviše plaši jer, što bih ja išla u Front na npr. laparoskopiju ako mogu u Jevremovu gde će mom slučaju da posvete dužnu pažnju i uz to me maze po kosi dok mi daju anesteziju.
pa dobro cure,nije nista toliko strasno.ici ce to brzo.....opet.nece oni dopustiti da se opet stvore guzve,i njima ide u prilog da sa privatnicima i drzavne klinike -rasterete....ja cu da cekam jos malo,nego mi je frka sto dolazi zima pa mi to stvara nervozu.....putovanje ,cimanje po busevima itd.....cekacuuuuuuuu
na mojoj lokalnoj tv pustena objava kako su privatnici pusteni u rad septembra! zamislite....a ja zvala socijalno u svom gradu i pitala -oni kazu da nemaju pojma! i eto -----zaista nista od toga....uzas
Joooj, Brbljiva, žene već čekaju od proletos da uđu u postupak, a one koje se sad prijavljuju neće stići na red pre maja. Možda neće ni tad nego kasnije... I tako će biti sve dok ne puste i privatnike.
Sreća pa su bar ženama koje će u međuvremenu napuniti 40 godina produžili rok, inače bi gomila njih mogla da zaboravi na VTO o trošku fonda.
Sreća pa su bar ženama koje će u međuvremenu napuniti 40 godina produžili rok, inače bi gomila njih mogla da zaboravi na VTO o trošku fonda.
mislim da ce ici to brze,znam cure koje su iz mog grada u roku od 6 meseci pocele sa stimulacijom...nije to bas tako,verovatno zavisi od slucaja do slucaja...neznam sta da mislim vise ,ali cekam privatnike i znam da cemo sve stici na red !pre ili kasnije... ici ce to brzo( mislim u roku 3,4 meseci ,nakon sto se puste privatnike u rad),da ce parovi krenuti sa stimulacijom... p.s----ovo mislim na nove parove koji se opredele za privatne klinike...
[u]brankamic evo cure koja krece npr....a nije puno cekala....a ima njih jos koje su dakazem-brze krenule...
BRBLJIVA76 ::[u]brankamic evo cure koja krece npr....a nije puno cekala....a ima njih jos koje su dakazem-brze krenule...
I ja treba da krenem uskoro, ali mi koje smo malo brze dosli na red smo uglavnom "slucajevi", blizi se 40 godina, bez jajovoda i slicno... Nazalost, za vecinu parova je ove godine odavno probijen rok. Ja se slazem da treba biti pozitivan, ali samo kad za to ima realnih osnova. U ovom slucaju svakako se treba prijavljivati sto pre, ali ko ima novca, treba privatno da ide u medjuvremenu, makar iz prirodnog, dok se eventualno pitanje privatnika ne resi. Ali imajte, devojke, u vidu da ce biti dobro ako se i to desi. Svi ostali, veci zahtevi (da se prosire uslovi i slicno) su potpuno nerealni, para nema...
Evo ipak jedan smajli za raspolozenje, pa ce biti bolje valjda
darling_buds- Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012
bice privatnika uskoro! veeeerujem !!!
BRBLJIVA76 ::bice privatnika uskoro! veeeerujem !!!
Svaka ti cast na optimizmu
darling_buds- Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012
ma nego sta nego biti
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
100 % !!!! uvericete se ! jel ima jos koja cura koja ceka da se puste privatnici u rad?
cekam ja i verujem da ce ih pustiti
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
ne odustaj! cekaj ....ja ih zovem posle 15og septembra...tako mi rekli...zovem par klinika privatnih pa mi svako po nesto kaze....zadnji put su mi pre 2 nedelje rekli da posle 15og ,zovem....javicu ako saznam nesto...
Ja sam se juce cula sa prijateljicom koja radi u priv.klinici sa spiska, navodno se neki papir u Leskovcu "zagubio" pa je zato odlozeno, ali oni veruju da ce vrlo brzo biti reseno i da ulaze. Cekam vesti od nje i delim sa vama
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Ako ste raspolozeni da ucinite nesto po pitanju ponovnog pustanja privatnih klinika u rad, mozete dati svoj doprinos, tako sto cete potpisati online peticiju koju su pokrenule devojke sa jednog drugog foruma.
Peticiju mozete potpisati vi , vasi muzevi, roditelji , prijatelji , rodjaci....
Od kada sam potpisala, ne osecam se vise tako bespomocno...
Zapravo osecam da je sad stvar u rukama nas, VTO devojaka!
peticija se nalazi na ovoj stranici
http://www.peticije24.com/za_vraanje_privatnih_klinika_u_proces_vto_o_troku_rfzo
.
Peticiju mozete potpisati vi , vasi muzevi, roditelji , prijatelji , rodjaci....
Od kada sam potpisala, ne osecam se vise tako bespomocno...
Zapravo osecam da je sad stvar u rukama nas, VTO devojaka!
peticija se nalazi na ovoj stranici
http://www.peticije24.com/za_vraanje_privatnih_klinika_u_proces_vto_o_troku_rfzo
.
JecaPereca- Broj poruka : 93
Datum upisa : 26.03.2012
citala i potpisala...
Super je sto ste se setile, potpisala i ja, nadam se da ce biti nekog efekta !!!!
ivi- Broj poruka : 322
Datum upisa : 31.01.2011
Strana 13 od 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Strana 13 od 26
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu