TETA SNEKI - Dugujem vam to...
+39
Agata27
majce
Danicav
terka
sunasce
andjeoska
MARA
logona
kristina33
maki82
caci
maša
Nekica
minnie
Kata
nabla
vremejezabebe
zoxa
Jeckie
Hitron-Luka
vajsi
ceca55
adriatika
tanjaz
želja
HappyGirl
Niki-Kiki
Orline
Yvonne
tuli
Sami
nesalela
Gala
megica-pegica67
maja76
bebko
Jelence
maus
TetaSneki
43 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 13
Strana 3 od 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: TETA SNEKI - Dugujem vam to...
Samo se ti fiksaj draga Snekic
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Sta nas je bockalica Bit ce i beba
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Juče fiksanje u kupatilu na poslu nije uspelo . Katastrofa. Osam injekcija nije šala, sve sam ja to lepo uvukla u špric po propisu, tu nije bilo problema, mada pri kraju su već počele ruke da mi se tresu, valjda od treme da nešto ne prosprem. Nije zgodno ipak je to kupatilo na poslu. I ubodem ja sebe, ponovo bez problema i krenem da ubrizgavam i .... frrrrrc, izlete mi špric iz igle, igla ostade u ruci i kako sam ja pritiskala ko sivonja, sva tečnost izlete iz šprica i prosu se po podu kupatila . Moji hormnočići, mojih 80 evića se prosulo . I ja šta ću brže bolje pokupim špriceve i flašice, stpam ih u tašnu i u kola i kod Ivanovića. Sto puta sam se zahvalila bogu, što imam kola i što su mi Ivanovići blizu. Dadoše mi oni, po proceni šest komada, valjda sam sebi ubrizgala dve i tako ja završih uspešno moje jučerašnje bockanje. Ali da vam ne pričam juče sam posle toga bila komirana. Kažu mi da je noćas grmelo i sevalo, verujte mi da ama baš ništa nisam čula. Jutros sam se probudila, kosa mi je sva nakostrešena bila. Znači potpuno sam komirana. I naravno ne pada mi na pamet da dalje sebi dajem, idem kod Ivanovića i rešen problem.
Šta da vam pričam
Šta da vam pričam
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 55
Datum upisa : 11.12.2007
A-ufffff. Mislim da sam dovoljan baksuz da se i meni to desi, pa cu i ja to prepustiti u necije izvezbane ruke....samo da stignem dotle
Samo da ti nama ostanes
TetaSneki :: Pitala sam je da li možemo da se izvučemo sa ovakvim estradiolom, rekla ja da misli da ne možemo da se izvučemo ona ne bi išla dalje. Site smo se napričale
Samo da ti nama ostanes
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Ih bre Sneki! Naravno, pravac kod Ivanovica i na bockanje.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Pametna odlka i mene je bockala sestra ali privatno kod kuce i tada su mi izlazili plikcici,a zamisli da sam sama,to bi bio sou
Nego ti si realna zenska ne bojim se ja za tebe
Nego ti si realna zenska ne bojim se ja za tebe
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Znas kako kaze mm ako vec treba nesto da se desi bolje da se desi na pocetku pa da kraj bude sretan.Nemoj ni da se ucis sama da se bocka jer ti vise nece trebati jer ces biti
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
ceca55- Broj poruka : 91
Datum upisa : 27.04.2009
DRAGA , ja sam ostala prvo na vest, a onda i na tvoje bockanje!
Samo se ti prepusti njima, nek oni rade svoj posao i lagano zaboravi na posao ovih narednih dana! Udovoljavaj sebi i uzivaj, rad nigde nece pobeci i sve ce to neko vec uraditi!
Zelim ti PUNO, PPUNo srece i da nam se pridruzis pa da uzivamo zajedno!
I samo da ti kazem da dok ovo pisem, momcina u mom stomaku pravi otprilike ovo i on je osetio da se nesto vazno desava!
Samo se ti prepusti njima, nek oni rade svoj posao i lagano zaboravi na posao ovih narednih dana! Udovoljavaj sebi i uzivaj, rad nigde nece pobeci i sve ce to neko vec uraditi!
Zelim ti PUNO, PPUNo srece i da nam se pridruzis pa da uzivamo zajedno!
I samo da ti kazem da dok ovo pisem, momcina u mom stomaku pravi otprilike ovo i on je osetio da se nesto vazno desava!
Kata- Broj poruka : 575
Godina : 46
Datum upisa : 17.12.2008
Sestro slatka, mislim to je ipak 8 komaTa Dobro si ti uspela da se sabereš i pravac do I. Svaka čast i odlično što će sad oni da te muČU
NAPRED SNEKI
NAPRED SNEKI
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Sneki uh da se meni tako desi ja bi ostala ukocena
Svaka cast kad si uspjela odma reagirati i osmica nije mala uh ja jedva sebi dam onu malu dozu od 0,1ug i sva drhtim i muke mucim a jos 8 puta vise nesmem ni da zamislim da sebi sama to toliko dajem.
U svakom slucaju odluka ti je super,samo nastavi Ivanovica i tacka.
Napred SNEKI
Svaka cast kad si uspjela odma reagirati i osmica nije mala uh ja jedva sebi dam onu malu dozu od 0,1ug i sva drhtim i muke mucim a jos 8 puta vise nesmem ni da zamislim da sebi sama to toliko dajem.
U svakom slucaju odluka ti je super,samo nastavi Ivanovica i tacka.
Napred SNEKI
bebko- Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009
Ćao drage moje, ja sam potpuno komirana.
Kato, ako sam i imala ambicija da završim sve poslove na početku, sad to ionako popušta. Mozak mi je prilično uspavan, tako da nisam baš od neke koristi. Pozdravi momčinu u stomaku.
Bila sam danas kod Goce na kontroli. Estradiol mi je danas 200, međutim Goci se ne sviđa situacija i htela je da prekine terapiju. Gledala je u monitor i gledala i na kraju je rekla da bi ona da da prekinemo. Rekla je da imam po jedan folikul na svakom jajniku i da ne zna šta da radi. Na to sam ja rekla da nastavimo još koji dan pa ćemo da vidimo kako se situacija odvija. Ona je rekla ok. Tako da nastavljam sa inekcijama do subote, pa ćemo onda videti. Na kraju mi je rekla da je estradiol porastao i da ova dva folikula imaju potencijala, ali... i tu je bio kraj razgovora. Malo sam pala u depresiju, ali idemo dalje, bar za sada. Sad su počeli jajnici da me žigaju, valjda su tek sada počela da rade. Videćemo
Sve vas puno ljubim i puno hvala na lepim rečima i podršci
Kato, ako sam i imala ambicija da završim sve poslove na početku, sad to ionako popušta. Mozak mi je prilično uspavan, tako da nisam baš od neke koristi. Pozdravi momčinu u stomaku.
Bila sam danas kod Goce na kontroli. Estradiol mi je danas 200, međutim Goci se ne sviđa situacija i htela je da prekine terapiju. Gledala je u monitor i gledala i na kraju je rekla da bi ona da da prekinemo. Rekla je da imam po jedan folikul na svakom jajniku i da ne zna šta da radi. Na to sam ja rekla da nastavimo još koji dan pa ćemo da vidimo kako se situacija odvija. Ona je rekla ok. Tako da nastavljam sa inekcijama do subote, pa ćemo onda videti. Na kraju mi je rekla da je estradiol porastao i da ova dva folikula imaju potencijala, ali... i tu je bio kraj razgovora. Malo sam pala u depresiju, ali idemo dalje, bar za sada. Sad su počeli jajnici da me žigaju, valjda su tek sada počela da rade. Videćemo
Sve vas puno ljubim i puno hvala na lepim rečima i podršci
Teta Sneki puno srece ti zelim i nadam se kad se vratim da cu te naci gore na trudnickim starnama.
Samo napred i neodustaj, da mozda su tek sad jajnici poceli da rade bit ce bolje vidjeces.
Samo napred i neodustaj, da mozda su tek sad jajnici poceli da rade bit ce bolje vidjeces.
Ja mislim da ce se srediti sve i da ce E poceti da raste. Navijam iz sve snage da bude tako
ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL
ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL ESTRADIOL
Svaka cast sto si resila da nastavis jer ja mislim isto sto i maus.
NAPRED SNEKISA
NAPRED SNEKISA
HappyGirl- Broj poruka : 13681
nema odustajanja,samo napred,uy tebe sam cim je rekla da ima potencijala,nema prekida.uz terapiju ce ih biti i vise a i dobro je sto osecas jajnike.
minnie- Broj poruka : 153
Datum upisa : 06.05.2009
Snekic nema odustajanja ,
Sneki Sneki Sneki Sneki
Sneki Sneki Sneki Sneki
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Nadam se da će sve biti ok, navijamo, navijamo, navijamo! Biće to lepi folikulčići samo se zahuktavaju, pa kada ih vidite na sledećem UZ nećete ih prepoznati
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
ZA SUTRASNJI VEEEEEEEEEEEELIKI ESTRADIOL
ESTRADIOL
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Juče sam se potpuno komirala. Došla sam sa posla oko šest , napravila ručak-večeru i oko osam sam u dnevnoj sobi zaspala. Oko 10 sam se nekako prebacila u spavaću sobu i nastavila do jutra. Šta da vam pričam, valjda to silno spavanje znači nešto, valjda je to dobar znak. Ja sve nešto mislim da je to dobro, da mi uspavaju "glavu", tj misli i da sve ide svojim tokom i da moje telo daje sve od sebe da izguramo ceo proces i da da najbolje folikule, jajne ćelije i embrione. A joj što lupetam , ne znam šta pričam, ni mislim, hoću da kažem, molim Boga da nastavimo i da će da nam uspe. eto to sam htela da kažem
Majo šta ti radiš , ajde beži u krevet i leškari. Šta skakućeš tu na mom dnevniku
Majo šta ti radiš , ajde beži u krevet i leškari. Šta skakućeš tu na mom dnevniku
Ej Snekiska, pa jel' bila danas kontola?
Jubim te pospanko jedan i drzim fige da samo tako nastavis. Mislim i ja da se to telo priprema za !!!!
I da, CESTITAM TI OTVARANJE DNEVNIKA, pesmom, NE MOZE NAM NIKO NISTA !!!!!
Jubim te pospanko jedan i drzim fige da samo tako nastavis. Mislim i ja da se to telo priprema za !!!!
I da, CESTITAM TI OTVARANJE DNEVNIKA, pesmom, NE MOZE NAM NIKO NISTA !!!!!
Nekica- Broj poruka : 528
Datum upisa : 04.02.2008
Sneki, draga, i ja sam uspavana, pridruzujem ti se i bodrim da budu jc najboljeg kvaliteta!
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
Bila sam juče kod Goce i za sada nastavljamo dalje. Iskreno se nadam da više nećemo ni stajati. Rekla mi je da su mali folikuli i nastavljamo dalje sa inekcijama. Danas ponovo na kontrolu.
Strana 3 od 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu