Majska jutra
+14
nabla
palcica
Orline
bebko
TetaSneki
HappyGirl
adriatika
Jeckie
Hitron-Luka
Sami
caci
maus
Jelence
maja76
18 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Majska jutra
Bravo za corbicu mama mama nemoj puno da se setkas sama i da sarmiras tu neke face...znas DOBAR DAN
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro jutro
znaci bonbonica uziva,divono divno ,ljubac za sve troje....
Snekic fotke ce biti u r.d za koji dan , odje nemre
Majo srecna sam zbog vas
Sad begam na rabotu ,nema vise vremena da zujim po kutku
Vaki,Gogsi,Terka,Sami ,Tanjaz,Jecky i ostale koje su vec duze odsutne
znaci bonbonica uziva,divono divno ,ljubac za sve troje....
Snekic fotke ce biti u r.d za koji dan , odje nemre
Majo srecna sam zbog vas
Sad begam na rabotu ,nema vise vremena da zujim po kutku
Vaki,Gogsi,Terka,Sami ,Tanjaz,Jecky i ostale koje su vec duze odsutne
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Jutro jutric
Maus moje starije dete je bas skoro tamo bilo ali ponovicemo pa ti javljamo
Zene ajd uzdravlje!
Maus moje starije dete je bas skoro tamo bilo ali ponovicemo pa ti javljamo
Zene ajd uzdravlje!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro jutro cure .Pijem svoju kavu uz kutak i tako mi je slatko.Jelence bas mi je drago da uzivate,a posebno mala Andrea,jedva cekam fotkice .
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Ja se danas okupala u Drini Kako mi je nedostajala ta reka celu proslu godinu. Nisam mogla da odolim i pao je kupanjac. Hladna je,ali je prijalo.
Sneza i ja sa Nadjom i Anom popodne otisle na Drinu. Ja za svaki slucaj obucem kupaci. Pa gde da Drinska ajkula sedi pored Drine a da se ne okupa??? To sam mogla prosle godine kada sam bila trudna. Tamo vec staro drustvo, vikendasi, uglavnom stariji ljudi koji se vec uveliko kupaju. Cim je Ana zaspala ja pravac voda. Jedva cekam leto i da Drina bude topla i sa Anom svaki dan u uzivanciju.
Sneza i ja sa Nadjom i Anom popodne otisle na Drinu. Ja za svaki slucaj obucem kupaci. Pa gde da Drinska ajkula sedi pored Drine a da se ne okupa??? To sam mogla prosle godine kada sam bila trudna. Tamo vec staro drustvo, vikendasi, uglavnom stariji ljudi koji se vec uveliko kupaju. Cim je Ana zaspala ja pravac voda. Jedva cekam leto i da Drina bude topla i sa Anom svaki dan u uzivanciju.
Jutro jutro
Po obicaju sve koke spavaju ,ako samo spavajte ,ko je meni kriv sto moram da ustajem rano...
Danas i bice toplo
Misu blagos ga tebi ,ja u ovim njihovim vodama ni noge ne bi oprala
Ajd zive mi bile
Po obicaju sve koke spavaju ,ako samo spavajte ,ko je meni kriv sto moram da ustajem rano...
Danas i bice toplo
Misu blagos ga tebi ,ja u ovim njihovim vodama ni noge ne bi oprala
Ajd zive mi bile
dobro jutro cure.
Jao misicu blago tebi,kako bi se ja okupala .A mi jos uvek neznamo dali cemo negde ici ove godine.
ljubac za sve .odoh da pospremim ovu svoju kucu,koja je u haosu od juce posto smo imale goste
Jao misicu blago tebi,kako bi se ja okupala .A mi jos uvek neznamo dali cemo negde ici ove godine.
ljubac za sve .odoh da pospremim ovu svoju kucu,koja je u haosu od juce posto smo imale goste
Naravno sve ste pozvane na leto kod mene u goste, pa umesto na more kupacemo se u Drini.
Jooooooooooooooj 1:0 za Barselonu a ja navijam za Mancester. Sad ce Vidic da se revansira. A ja htela da igram iz dvojke u dvojku Dobro je da nisam svratila u kladionicu. Eh koliko dugo nisam drzala listu u rukama i pomno proucavala tabele nije ni cudo sto moj kockarski nosic ne funkcionise kako treba. Ali jos nije kraj 1. poluvremena. Mozda cu i biti u pravu.
Jooooooooooooooj 1:0 za Barselonu a ja navijam za Mancester. Sad ce Vidic da se revansira. A ja htela da igram iz dvojke u dvojku Dobro je da nisam svratila u kladionicu. Eh koliko dugo nisam drzala listu u rukama i pomno proucavala tabele nije ni cudo sto moj kockarski nosic ne funkcionise kako treba. Ali jos nije kraj 1. poluvremena. Mozda cu i biti u pravu.
Dobro jutro
Jutro..jutro...
Juce bila guzva pa nisam stigla.A jutros sam poranila, bolela me zucka.Uzas.
Misu, pobedi Barsa.Vidim bila i tuca...
Joj sto je vreme grozno.Pada ko iz kabla.
Jelence, blago vama...mora da je ludo.Kiss za medenka.
Caos devojke, odoh da radim.
Juce bila guzva pa nisam stigla.A jutros sam poranila, bolela me zucka.Uzas.
Misu, pobedi Barsa.Vidim bila i tuca...
Joj sto je vreme grozno.Pada ko iz kabla.
Jelence, blago vama...mora da je ludo.Kiss za medenka.
Caos devojke, odoh da radim.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Dobar jutar!
Bas je kisa nemilosrdno padala i totalno rashladila. Brrr nije bas prijatno.
Evo ja lekarim, dobila sam jedan laptop na koriscenje i sada cu moci cesce da piskaram.
I ja sam htela da pobedi Mancester, ako nista drugo zbog Nemanje Vidica. Ali sta je tu je, bice bolje dogodine.
Bas je kisa nemilosrdno padala i totalno rashladila. Brrr nije bas prijatno.
Evo ja lekarim, dobila sam jedan laptop na koriscenje i sada cu moci cesce da piskaram.
I ja sam htela da pobedi Mancester, ako nista drugo zbog Nemanje Vidica. Ali sta je tu je, bice bolje dogodine.
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Jao cure al ste se zauzele za fudbal .A da vam iskreno kazem i ja sam htela da pobedi mancester jer bi mm dobio na sportsku ali jbg nije.
Do sad sam pricala sa Sami,ona je super raspolozena, sprema se za sutrasnji dan i pozdravlja celi kutak.
Do sad sam pricala sa Sami,ona je super raspolozena, sprema se za sutrasnji dan i pozdravlja celi kutak.
Veče
Ala se vi razumete u fucu. Ja uopšte ne pratim. Ubih se .od posla ovih dana i jedva čekam odmor. Mišice slčedeći put se brčni i za mene
Ala se vi razumete u fucu. Ja uopšte ne pratim. Ubih se .od posla ovih dana i jedva čekam odmor. Mišice slčedeći put se brčni i za mene
Bar dan
Vi o fudbalu, a ja o tome nemam pojma. Gledala sam Anu Ivanović i pobedila je naravno
Happy, kad planiraš odmor?
Vi o fudbalu, a ja o tome nemam pojma. Gledala sam Anu Ivanović i pobedila je naravno
Happy, kad planiraš odmor?
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Petak cure, jedva cekam da se odmorim.
Ova nedelja mi je bila uzasna i vikend ce mi dobro doci.
Kafica, kolacici, setnja a mozda i neka kupovina.
Provedite se cure lepo uz kafu
Ova nedelja mi je bila uzasna i vikend ce mi dobro doci.
Kafica, kolacici, setnja a mozda i neka kupovina.
Provedite se cure lepo uz kafu
Planiramo od 1.7. Ajd da vidim da li ćemo uspeti i da ga isplaniramo
Dobro jutro, Lepotice moje!
Sudeci po hladnom i kisovitom jutru, dan bas i nece biti neki, ali subota je pa cemo se svakako odmarati!
E Jelence, ta mala Cica Bombonica, bas zna da udesi sebi zivot, tako i treba, pretpostavljam da je glavna na plazi Uzivajte u moru, suncu....
Majce, samo ti nama odmaraj i pisi kad stignes. Mislimo na VAS i kad niste tu
Moj muz do juce nije znao da li ce i kad moci da uzme odmor, tako da nista nismo planirali ali posto su juce imali neko polaganje i polozili su, odobren im je odmor tako da bi i mi trebalo da se organizujemo oko 1.7. Danas smo planirali da svrljnemo malo po agencijama da vidimo ima li nesto slobodno (i ja bi Grcku, ponovo)
Odo malo da svrljnem i po kutku ...
Sudeci po hladnom i kisovitom jutru, dan bas i nece biti neki, ali subota je pa cemo se svakako odmarati!
E Jelence, ta mala Cica Bombonica, bas zna da udesi sebi zivot, tako i treba, pretpostavljam da je glavna na plazi Uzivajte u moru, suncu....
Majce, samo ti nama odmaraj i pisi kad stignes. Mislimo na VAS i kad niste tu
Moj muz do juce nije znao da li ce i kad moci da uzme odmor, tako da nista nismo planirali ali posto su juce imali neko polaganje i polozili su, odobren im je odmor tako da bi i mi trebalo da se organizujemo oko 1.7. Danas smo planirali da svrljnemo malo po agencijama da vidimo ima li nesto slobodno (i ja bi Grcku, ponovo)
Odo malo da svrljnem i po kutku ...
Nekica- Broj poruka : 528
Datum upisa : 04.02.2008
Jutro cice devojcice
uzivajte u vikendu
uzivajte u vikendu
Evo objasnjenja za ovu sliku, tj evo moje male tajne koju samo Vama otkrivam.
Ova biljcica se zove Japanska tresnja i imam je skoro od pocetka naseg braka. To je visegodisnja biljka koja ne zahteva neke posebne uslove, cveta uglavnom jednom godisnje, cvetici su sitni beli i bude ih puno a kad se oplode od njih nastaju plodovi nalik lopticama (tresnjama) koji prvo budu zeleni a zatim pocrvene.
E ova tresnjica je bila prvo kod mog oca i sasvim normalno rasla i radjala i to u ne bas sjajnim uslovima. E kad sam se udala, ja je prenesem kod mene i pune cetiri godine je mazim i pazim i cuvam kao malo vode na dlanu a ona nista. Bude puna cveta (preko dvadesetak) i svi se sasuse i opadnu i tako godinu za godinom. E kako je vreme prolazilo a kod nas od bebe nista (bude trudnoca pa spontani) ja se poistovetila sa mojom Tresnjicom, ne radja ona, ne radjam ni ja. Naravno da nikome nisam pricala za te moje sulude asocijacije. U sebi sam pomislila, ako ona ikada bude rodila i kad se to desi, valjda cu i ja zatrudneti. I tako sanjam vam ja, nicim izazvana, pre par nedelja moju Tresnju punu crvenih plodova, joj kako mi je bilo toplo oko srca kad sam to videla evo i sad mi lepo kad se setim i ako je to bio samo san.
E sad ovo na slici je nesto sto sam primetila pre dva jutra, dok sam je zalivala. Mozete zamisliti moju srecu i radost kad sam pored brojnih uvelih cvetica ugledala ovu malenu lopticu, ma doslo mi je da skacem od srece.
Da ovo pricam bilo kom drugom, osim Vas, mislio bi da sam blesava.
Ma znam da to nista ne znaci, ali kao sto se radujemo rodama kad ih vidimo, tako sam se i ja obradovala mojoj tresnjici.
Ajd' da ne davim vise, obavestavacu Vas kako raste.
Ljubi vas Nekica bastovanka
Nekica- Broj poruka : 528
Datum upisa : 04.02.2008
Nekice divno!!! Tresnjica je prva dala znak da ces ove godine biti Posle lap pravac na odmor i akcijaaaaaaaaaaaaaa
Happy nadam se cete ti tvoj dragi uspeti da otputujete na zasluzeni odmor.
Jelenece sada uziva. Brckaju se po ceo dan, zezaju se sa Andreom... ma divota.
Adriatika da li si sta pazarila?
Dosla moja seka iz Kikinde. Veceras imaju proslavu velike mature-20 godina. dok se spremala ja joj kazem:"E moja matorostino...20 godina...Sad te zovem matorka."
A Tanja ce:" Draga moja i ti ces za 2 godine takodje slaviti 20 godina velike mature...hahahahahahahahaha." A ja Zene ja jos uvek zivim 10 godina u rikverc. Kada me neko pita kada si studirala imam osecaj kao da sam jos uvek student a ne da je sve to iza mene 14 godina. Kako vreme leti,promice...
Happy nadam se cete ti tvoj dragi uspeti da otputujete na zasluzeni odmor.
Jelenece sada uziva. Brckaju se po ceo dan, zezaju se sa Andreom... ma divota.
Adriatika da li si sta pazarila?
Dosla moja seka iz Kikinde. Veceras imaju proslavu velike mature-20 godina. dok se spremala ja joj kazem:"E moja matorostino...20 godina...Sad te zovem matorka."
A Tanja ce:" Draga moja i ti ces za 2 godine takodje slaviti 20 godina velike mature...hahahahahahahahaha." A ja Zene ja jos uvek zivim 10 godina u rikverc. Kada me neko pita kada si studirala imam osecaj kao da sam jos uvek student a ne da je sve to iza mene 14 godina. Kako vreme leti,promice...
Jutro cure
NEKICE TREŠNJICE NAŠA ETO TVOG ZNAKA KOJI TI JASNO SVE GOVORI. VRLO SKORO TI ĆEŠ OVDE OTVORITI TRUDNIČKI DNEVNIK.
Tvoje poređenje i milsi su tako divni i lepi i uopšte nisi blesava nego si jedno milo i divno stvorenje. I ovih dana očekujem još jednu fotkicu. E da znaš da si me oduševila
Ima da idem na odmor pa makar puzeći Maus studentkinjo naša kako bi tvojoj seki na maturi
Ljubim vas sve i želim vam apsolutno uživanje u ovom danu
NEKICE TREŠNJICE NAŠA ETO TVOG ZNAKA KOJI TI JASNO SVE GOVORI. VRLO SKORO TI ĆEŠ OVDE OTVORITI TRUDNIČKI DNEVNIK.
Tvoje poređenje i milsi su tako divni i lepi i uopšte nisi blesava nego si jedno milo i divno stvorenje. I ovih dana očekujem još jednu fotkicu. E da znaš da si me oduševila
Ima da idem na odmor pa makar puzeći Maus studentkinjo naša kako bi tvojoj seki na maturi
Ljubim vas sve i želim vam apsolutno uživanje u ovom danu
Nekice, znaju biljke kad treba da procvetaju , tako da nadaj se
Maus prave smo matorke
Happy nema potrebe da planiraš, samo ranac na leđa, dragog za ruku i put pod noge
Maus prave smo matorke
Happy nema potrebe da planiraš, samo ranac na leđa, dragog za ruku i put pod noge
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Datum upisa : 11.12.2007
Dan cure,
Nekice to je fenomenalan znak.Znaci ti si nam buduca
I nama je ove godine taj dvadesetogodisnji jubilej .Sneki bas smo matore, leleleeeeeee .
Evo malo obecanih slika od one moje kupovine.Tu su jos i sandale, tasn a i jos po nesto.
Mnogo volem mornarski stil, sto se da videti iz prilozenog.
Nekice to je fenomenalan znak.Znaci ti si nam buduca
I nama je ove godine taj dvadesetogodisnji jubilej .Sneki bas smo matore, leleleeeeeee .
Evo malo obecanih slika od one moje kupovine.Tu su jos i sandale, tasn a i jos po nesto.
Mnogo volem mornarski stil, sto se da videti iz prilozenog.
ti ceo butik pazarila...nije ni cudo sto potrosi onolike pare
krpice su bogovske
elegantno nema sta,samo ove sandalke zabrinjavaju
krpice su bogovske
elegantno nema sta,samo ove sandalke zabrinjavaju
. A ja kupila na aerodromu u Kelnu majicu da poklonim nekome i kad usla u stan poklonila sebi .
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Datum upisa : 24.01.2009
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra
» Suncana majska jutra
» Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
» Majska jutra
» Majska jutra