NESALELA - vodolija80
+38
eni
palchica s
natalija
MARA
tanja71
piroskica
brinbili
tuli
ceca55
sunasce
andjeoska
TetaSneki
caci
Jelence
minnie
Orline
Hitron-Luka
vremejezabebe
maja76
Danicav
nabla
megica-pegica67
adriatika
maki82
bebko
zoxa
Niki-Kiki
zalosna_sova
želja
vajsi
majce
medab
HappyGirl
tanjaz
Sami
maus
Gala
nesalela
42 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 18
Strana 9 od 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Re: NESALELA - vodolija80
Cekamo sa tobom 26.06 pa da navijamo
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Ma pogrešila sam kod Ivanovića idem 23.06. u utorak.... Znači prekosutra ujuru hormoni u Konzilijumu a u 12:45 kod Ivanovića na pregled pa nastavak..... Ljubim vas
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Brzo ce utorak draga samo smireno..
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Ne znam da li ste vi imale taj problem, ali primila sam 10 inekcija suprefakta pa sam po tri u jedno rame, pa tri u drugo i sve tako, ali mene ruke bole ne znam kako ću ostalo izgurati. Moram izgurati ali sada me svaka inekcija baš boli.... a samo suprefakt primam tek treba ostalo!!!!! Jeste li vi imale takav problem?
joj draga,ja superfect nisam primala,vec smo poceli sa diferelinom,pa posle gonal,stop inekcija,tj.ovidrel i to je to,tako da ne znam reakcije na superfect,ali znam da se ja svakui put ugojim posle terapije,a nejedem,samo koliko je dovoljno da zavaram glad,bas smo neke mucenice,valjda ce uspijeti pa cemo sve zaboraviti...
piroskica- Broj poruka : 104
Godina : 42
Datum upisa : 30.05.2009
Draga, a sto ne probas u stomak.To je mnogo lakse i bezbolnije bude po koja modrica ali mnogo manje nego na rukama.Ja sam u prvom postupku pocela da se bockam u ruke uz pomoc mm, ali sam odustala i presla na stomak.A i dr kazu da je bolje.Probaj i videces da ces odahnuti.Bas sam se cudila sto tek 26.06 naproveru hormona kad vidim da je ponedeljak.Sretno sutra draga
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Ja sam od danas na godišnjem odmoru pa ću malo više pažnje svim devojkama da posvetim, sutra ujutru vadim hormone a u podne kod Ivanovića.... Tuli pitaću za stomak da li mogu da dajem jer me ruke baš bole, a ako ne bude moglo, šta da radim trpeću nema druge..... Za cilj ću svašta da uradim, ah da i ugojila sam se neki 3-4kg, prekinula sam sa cigarama i verovatno je tu caka, a možda i suprefakt..... Nemam pojma, neka uspe pa ko šiša kilograme.... Ljubim vas sve pa se pišemo.....
Koliko znam ako je klasican IVF u pitanju injekcije se daju u ruku, a kod ICSI postupka u stomak. Konsultuj se sa Ivanovicima da li mozes da promenis mesto davanja injekcija.
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Ja sam samo kod prve vantelesne primala u ruku, a posle sve u stomak i nisu mi ostajale modrice, verovatno zato sto posle toga malo utrljam.
Drzim ti palceve za sutra.
Drzim ti palceve za sutra.
Danicav- Broj poruka : 792
Godina : 55
Datum upisa : 08.02.2008
Pa i za ICSI i klasican postupak moze se u stomak bockati.A modrica nema jer na stomaku ima malo sala (ja i malo vise ) a i struktura misica je drugacija.Mnogo je lakse, bar meni.
Ovako je mene med.sestra ucila-malko ustines salce {svi ga imamo 1oo%},4 prsta od pupka prema jajnicima,bocnes se...kad izvadis iglu jos malko stipkaj mjesto uboda da bi procirkulisalo i to je to...ja sam fino podnijela a inace ne podnosim igle
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
nesalela ::Ne znam da li ste vi imale taj problem, ali primila sam 10 inekcija suprefakta pa sam po tri u jedno rame, pa tri u drugo i sve tako, ali mene ruke bole ne znam kako ću ostalo izgurati. Moram izgurati ali sada me svaka inekcija baš boli.... a samo suprefakt primam tek treba ostalo!!!!! Jeste li vi imale takav problem?
slusaj draga ja sam kod Ivanovica primila svaki dan injekcije i one sestrice asu bas fine sto se toga tice jer koriste male igle, ja sam svaki dan menjala ruku, a merional i fostimon sam primala u stomak i samo malo pecne ali posle nista..... jedino mi je posle bilo teze kad sam primila onu veliku injekciju za kraj....
i posle punkcije se primaju antibiotici 5 dana preventivno, ali boze moj sve se to izdrzi.... budi mi dobra i samo opusteno...
maki82- Broj poruka : 375
Godina : 41
Datum upisa : 21.03.2009
Draga, nesalela, i ja sam primala merional u rame i stvarno me bolelo ali sam izdrzala
a decapeptyl sam primala u stomak i apsolutno nije boljelo.
Izdrzi dolaze sretni dani isplati se izdrzati bol vjeruj mi..
a decapeptyl sam primala u stomak i apsolutno nije boljelo.
Izdrzi dolaze sretni dani isplati se izdrzati bol vjeruj mi..
Sami- Broj poruka : 4068
Datum upisa : 20.11.2008
Ja sam sve inekcije primala u stomak i nije me mnogo bolelo.
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Godina : 54
Datum upisa : 24.01.2009
Meni su ramena bila modra, malo su me bolela, nista strasno. Ma bice sve super. Jos samo malo bockanja i nema vise
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Tako je jos malo i gotovo, posle se sve zaboravi
Ako primas u stomak, mozes da budes u polulezecem polozaju, to sam probala, misici su opusteniji i uopste ne boli!
Kiss!
Kiss!
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
Jos malo izdrzi i stize
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Hormoni su mi dobri, nastavljam još sutra suprefact 0.5, pa u četvrtak ponovo kod njih da mi pokažu kako da dajem sebi gonal što znači sa njim počinjem..... U nedelju u 10h ponovo hormoni u Konzilijumu, pa posle toga oko 14h kod Ivanovića..... Krenulo je..... ljubim vas sve, cmokkk
piroskica- Broj poruka : 104
Godina : 42
Datum upisa : 30.05.2009
E da, interesuje me koja je razlika da li primam gonal ili menopur....Vidim da su neke primale menopur a neke gonal? Izvinjavam se ako sam dosadna ali interesuje me....
pa to sve zavisi od doktorke....... ja sam ko Rdulovica u Jovanovoj primala
suprefact, merional i fostimon..... svako od njih ima svoj nacin rada....
suprefact, merional i fostimon..... svako od njih ima svoj nacin rada....
maki82- Broj poruka : 375
Godina : 41
Datum upisa : 21.03.2009
Dr najbolje zna koje ces inekcije primati. Bitno je da je krenulo bockanje
KRENULO JE KRENULO
KRENULO JE KRENULO
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ima razlike. Jedan je cist fsh, a drugi je lh+fsh (gonal). Tako je pisalo na nekim sajtovima, ispravite me ako gresim...
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
Strana 9 od 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu