Vajsi
+52
piroskica
brinbili
MARIMARI71
NINA1
Nekica
ceca55
kristina33
nabla
ljubicica
minnie
tuli
Orline
dolores
lavica
bebko
nesalela
maki82
caci
sanja 1973
majce
Danicav
sevenMAJA
želja
mijica
medab
TetaSneki
Niki-Kiki
tanjaz
lasa
gogs-ii
SannI-AlL
nadalina
maus
megica-pegica67
zoxa
Jeckie
Agata27
vremejezabebe
Hitron-Luka
sunasce
Kata
zalosna_sova
sasha
Gala
adriatika
maja76
Jelence
Sami
alo-alo
vakic
HappyGirl
vajsi
56 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 31 od 33
Strana 31 od 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Re: Vajsi
Vajsi sreco jeli ti dosadilo lezati?
Ja poludi od muke ali kad se sjetim od cega je muka odma mi je lakse.
E pa draga i vreme je da prestane boliti treba se i uzivati u trudnoci
ja te puno ljubim tebe i tvoju malenu mrvicu i meni je vreme za odmor
Ja poludi od muke ali kad se sjetim od cega je muka odma mi je lakse.
E pa draga i vreme je da prestane boliti treba se i uzivati u trudnoci
ja te puno ljubim tebe i tvoju malenu mrvicu i meni je vreme za odmor
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Samo da te ljubnem, pa da se odjavim. Idemo posle svega u CG , da odmorimo mozak. Vracamo se 1. ili 2. 08.
Kiretaza je bila u utorak. Proslo je , to je sada iza mene. Najgore od svega je sto mi tek sada neki ljudi pocinju cestitati, tek su sada saznali za trudnocu ...a ja onda udri u objasnjavanje.
Sada treba dobro da se"ocistim" od onolikih hormoncina, tako da skoro necemo u pricu. A i posle cemo na "prirodnjake"- verovatno.
Cuvaj tu bebicu , kao i do sada. Kad se vratim, citam te na trudnickim.
Kiretaza je bila u utorak. Proslo je , to je sada iza mene. Najgore od svega je sto mi tek sada neki ljudi pocinju cestitati, tek su sada saznali za trudnocu ...a ja onda udri u objasnjavanje.
Sada treba dobro da se"ocistim" od onolikih hormoncina, tako da skoro necemo u pricu. A i posle cemo na "prirodnjake"- verovatno.
Cuvaj tu bebicu , kao i do sada. Kad se vratim, citam te na trudnickim.
MARIMARI71- Broj poruka : 24
Datum upisa : 08.06.2009
Vajsi kako si, kako izdržavaš vrućine....?
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Sta je sa vajsi? Da li je neko u kontaktu s njom?
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
I ja se pitamGala ::Sta je sa vajsi? Da li je neko u kontaktu s njom?
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Vajsi, gdje si?
De si, vajsi ?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Drage moje,
Izvinjavam se zbog zastoja u javljanju, moj boravak na netu je sve kraci i kraci, tako da sam se trudila da citam vase dnevnike, ali nisam nesto bila vredna po pitanju pisanja.
Vest je da je hematom nestao, porasli smo i beba, a bogami i ja i videli smo se na 4d. Jedinstven osecaj!
E sad, povremena probadanja dole i u pravcu jajnika kvare dozivljaj, tako da sam se juce bas uplasila, ali ipak nisam optisla do lekara jer sam bila na pregledu 25. Izbegavam svako cackanje dole.
Uglavnom i veceras pomalo bolucka, nadam se da nije nista zabrinjavajuce i da je to od sirenja (valjda)...
Ljubim vas sve
Izvinjavam se zbog zastoja u javljanju, moj boravak na netu je sve kraci i kraci, tako da sam se trudila da citam vase dnevnike, ali nisam nesto bila vredna po pitanju pisanja.
Vest je da je hematom nestao, porasli smo i beba, a bogami i ja i videli smo se na 4d. Jedinstven osecaj!
E sad, povremena probadanja dole i u pravcu jajnika kvare dozivljaj, tako da sam se juce bas uplasila, ali ipak nisam optisla do lekara jer sam bila na pregledu 25. Izbegavam svako cackanje dole.
Uglavnom i veceras pomalo bolucka, nadam se da nije nista zabrinjavajuce i da je to od sirenja (valjda)...
Ljubim vas sve
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
Hip hip hureee videla si svoje zlato na 4d Verujem ti draga da je to jedinstven osećaj Sada će iskusne trudnice i mame da se jave i objasne ti to probadanje, a ja laički mislim kao i ti da je od širenja (valjada)...
Ljubim vas
Ljubim vas
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Superiska da si se javila
Sto se tice tvoji desavanja ista sam, prvacici neznaju sto i oni sa vecim iskustvom ali tu smo da se ucimo, bas super da nema toga hematona i da si vidjela svoje zlato
Sto se tice tvoji desavanja ista sam, prvacici neznaju sto i oni sa vecim iskustvom ali tu smo da se ucimo, bas super da nema toga hematona i da si vidjela svoje zlato
Cele noci nisam spavala, eto uglavnom me muci nesanica i tako nocu gledam u mesec i zvezde i razmisljam, razmisljam...
Ne znam sta protiv nesanice, ali probudim se umorna bas...
Jutros je situacija ok, nema bolova. Valjda ce danas biti jedan opusten dan.
Smesno je to, razmisljala sam, kad boli - zasto boli, kad ne boli - zasto ne boli, trudnicama zaista nije lako
Ne znam sta protiv nesanice, ali probudim se umorna bas...
Jutros je situacija ok, nema bolova. Valjda ce danas biti jedan opusten dan.
Smesno je to, razmisljala sam, kad boli - zasto boli, kad ne boli - zasto ne boli, trudnicama zaista nije lako
Eh, ti bolovi, ta probadanja, stezanja.. pa mene je to pratilo tokom cele trudnoce da sam zbog toga non stpo pisala Erdenu Radoncicu i on me je tesio
Vajsice,samo opusteno...ja mislim da su to propratni simptomi trudnoce...Uzivaj u svom stanju draga...
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Vajsi to probadanje je sasvim normalno, nemoj se sekirati. I sevanje i i ziganje ...A tek nesanica. Pa ja sam se javljala na kutak i u 4 ujutru. Sve ce to nestati kad udjes u 4. mesec
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Nocas je bilo dramaticno. Probudila sam se oko 2 posle ponoci otisla do toaleta i videla krv. Odmah sam pocela da se tresem od straha i preznojavam zbog prethodnog iskustva (pre dve godine spontani).
Muz me je malo umirio, ali do jutra sam ostala budna mada se krvarenje nije nastavilo.
U Jevremovoj su izgleda svi na odmoru, tako da sam morala kod drugog dr.
Pregledao me je, pustio da cujem rad srca i rekao da je sve ok.
Nije znao da objasni sta i kako se desilo. Ni ja ne znam...
Uglavnom, opet mirovanje, bez sresa i vrucine...
Dakle, mozete zamisliti kako mi je.
Staomak me i dalje bolucka, nemaju objasnjenja ni za to...
Nadam se da ce mi neko pisati ako znate za slicno iskustvo.
p.s. Za nekoliko dana moram na merenje nuhalnog nabora i toliko o mom necackanju dole
Muz me je malo umirio, ali do jutra sam ostala budna mada se krvarenje nije nastavilo.
U Jevremovoj su izgleda svi na odmoru, tako da sam morala kod drugog dr.
Pregledao me je, pustio da cujem rad srca i rekao da je sve ok.
Nije znao da objasni sta i kako se desilo. Ni ja ne znam...
Uglavnom, opet mirovanje, bez sresa i vrucine...
Dakle, mozete zamisliti kako mi je.
Staomak me i dalje bolucka, nemaju objasnjenja ni za to...
Nadam se da ce mi neko pisati ako znate za slicno iskustvo.
p.s. Za nekoliko dana moram na merenje nuhalnog nabora i toliko o mom necackanju dole
Vajsi,hiljadu poljubaca ti saljem!
Agata27- Broj poruka : 778
Godina : 53
Datum upisa : 28.12.2008
Ne razumem kako nema objasnjene? Pa jel si ti imala hematom u materici ili sam ja nesto pobrkala? Od toga i te kako moze da bude krvarenje.
Svestrana je cini mi se imala miom i krvarila je svaki dan i to obilno, sve do 5 meseca.. imas u njenom dnevniku, da li ovde ili u Kolevci...
Svestrana je cini mi se imala miom i krvarila je svaki dan i to obilno, sve do 5 meseca.. imas u njenom dnevniku, da li ovde ili u Kolevci...
Gala, hematom je postojao u sestoj nedelji. Nakon nedelju dana M. Janicijevic je rekla da je delom organizovan. U desetoj nedelji dr Zivanic je rekao da hematoma nema. I dr koji me je pre 3 dana pregledao rekao je da nema hematoma, tako da su rekli da nije od toga.
Citam dnevik svestrane i lakse je kada se vidi da i uz takve probleme na kraju sve moze biti ok. Tome se i ja nadam.
Forum je nesto postao pasivan ili mi se cini, osim tebe niko mi nije odgovorio.
U svakom slucaju, hvala ti.
Citam dnevik svestrane i lakse je kada se vidi da i uz takve probleme na kraju sve moze biti ok. Tome se i ja nadam.
Forum je nesto postao pasivan ili mi se cini, osim tebe niko mi nije odgovorio.
U svakom slucaju, hvala ti.
Evo i mene, mislim da ove vrućine utiču na pasivnost na forumu, a i godišnji odmori!!!Naravno da će biti sve dobro, kao što vidiš i iz svestraninog dnevnika, ma izlaz uvek postoji, budi pozitivna i šaljem puno poljubaca......
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Ja nemam jos iskustva sa tim trudnickim problemcicima,pa te ne mogu savjetovati ali sam tu da uvjek ponudim neko posluzenje nasim trudnicama
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Strana 31 od 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 31 od 33
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu