Amerika
+18
dr mali pariz
caci
adriatika
MARA
Cupava
nabla
zalosna_sova
lepa kata
TetaSneki
Hitron-Luka
tanjaz
HappyGirl
alo-alo
Jelence
maus
Jeckie
vakic
Gala
22 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Amerika
Ovo je mesto gde je Kevin Kostrer snimao njegov film Vodeni svet, koji je propao. U obicnom bazenu.
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Kako se snimaju pozari...
Kuca Salvadora Dalija u Kadakezu, Port Ligat
Nadam se da vam se dopadaju slike. Ja sam se fenomenalno provela. A u Spaniji imam brata koji zivi u Costa Brava, kod Barselone.
Kada nadjem ostale cd-ove ubacicu u komp jos lepih slika iz drugih zemalja.
Kada nadjem ostale cd-ove ubacicu u komp jos lepih slika iz drugih zemalja.
Ja mislim da su slike prekrasne bas sam se odusevila
melem za oci
Ako nemogu sve ovo u zivo onda je ovako super
melem za oci
Ako nemogu sve ovo u zivo onda je ovako super
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Slidže su prva liga!!!! Fenomenalno!!Eh ta Amerika
I ja imam isti problem, nisam imala digitalni pa sa mnogih putovanja nemam fotke u kompu.
Super je, stvarno dobro..
I ja imam isti problem, nisam imala digitalni pa sa mnogih putovanja nemam fotke u kompu.
Super je, stvarno dobro..
Jeckie- Broj poruka : 527
Datum upisa : 18.10.2008
Au Gala,koja divota Zeno bas si dosta putovala. E to je bogatstvo. Moja zivotna zelja je da samo putujem, putujem, putujem...
Slike su super i kada budes imala vremena postavi jos. Hocu da uzivam u slikama kada ne mogu da putujem
Slike su super i kada budes imala vremena postavi jos. Hocu da uzivam u slikama kada ne mogu da putujem
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Mmmmmmmmmm Barselona,Barselona, i sve ostale fotke su super,divno je videti svet.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
sto ja vooolemm da putujem.. al sam na zalost malo toga videla.
I zato uzivam kad vidim ovako nesto!
Ocemo jos! Ocemo jos!
I zato uzivam kad vidim ovako nesto!
Ocemo jos! Ocemo jos!
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
Au Gala sita si se našetala E neka si
Ej ženska jer si podetinjila u Diznilendu A utisci iz Ameriku, kakvi su Irak, šest meseci uuuuuuuuuu to mora da je bilo sjajno
Ribice su divne, ja bi se kupala sa njima
Ej ženska jer si podetinjila u Diznilendu A utisci iz Ameriku, kakvi su Irak, šest meseci uuuuuuuuuu to mora da je bilo sjajno
Ribice su divne, ja bi se kupala sa njima
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ribice?
Koje ribice draga?
One crno-bele?
One ako im se otkaci neka zica u glavi mogu da te smazu za veceru.. ja se ne bi kupala sa njima mene je strah. Iskreno, nije me strah samo u kadi
Koje ribice draga?
One crno-bele?
One ako im se otkaci neka zica u glavi mogu da te smazu za veceru.. ja se ne bi kupala sa njima mene je strah. Iskreno, nije me strah samo u kadi
alo-alo- Broj poruka : 686
Datum upisa : 04.09.2008
U Americi mi je bilo divno, tamo sam bila 2007-me godine. Kalifornija mi se mnogo dopala. A Mexico, takodje ali dosta je prljavo, bar u tri grada u Mexicu koja sam posetila. Ali ono sto me razocaralo u Meksiku je...to sto sam ja podsvesno ocekivala da ljudi tamo budu lepi kao u spanskim serijama, ali avaj. Ni blizu. Meksikanci mnogo lice na arape, cak i gradovi u meksiku lice na Bagdad i zato mi se dopao Meksiko!
Diznilend je predivan. To je ogrooooman grad*(da, Diznilend je grad) i tu se nalaze nekoliko hotela, restorana, prodavnica i naravno luna park. Mi, dok smo bili u Diznilendu, bili smo smesteni u jednom hotelu, jer nije moguce obici Diznilend za jedan dan. Za to ti treba nekoliko dana, ako hoces bas sve da obidjes, u sve kucice da ulazis, ako hoces sve da isprobas, svaku voznju da isprobas. Samo platis ulaz (mislim da je 150 $ nisam sigurna, jer je nama moj prijetelj-divan covek kod kojeg smo bili platio) i u tu cenu ti je uracunato sve, svaka voznja do mile volje, nista ne placas naknadno jedino sladoled , pice, hranu ako ogladnis uz put- to kupujes na kioscima.
Park je podeljen u nekoliko delova, meni se najvise dopao Mikijev grad, tu sam imala osecaj kao da sam usla u Mikijev zabavnik. Tamo su Mikijeva kuca, Minina kuca, Siljina kuca i njihova kola parkirana ispred kuce. Kuca je divna, ulazila sam unutra i razgledala Mikijevu dnevnu sobu, Mikijevo kupatilo i tamo ima cak i igracka-masina za pranje vesa u normalnoj velicini. Ma to se ne moze opisati, sve je isto kao u Mikijevom zabavniku samo.
Ukratko, Amerika mi se mnogo dopala, a tamo zivi moj dragi prijetelj koji mi je kao clan porodice i kod njega smo isli u posetu.
Diznilend je predivan. To je ogrooooman grad*(da, Diznilend je grad) i tu se nalaze nekoliko hotela, restorana, prodavnica i naravno luna park. Mi, dok smo bili u Diznilendu, bili smo smesteni u jednom hotelu, jer nije moguce obici Diznilend za jedan dan. Za to ti treba nekoliko dana, ako hoces bas sve da obidjes, u sve kucice da ulazis, ako hoces sve da isprobas, svaku voznju da isprobas. Samo platis ulaz (mislim da je 150 $ nisam sigurna, jer je nama moj prijetelj-divan covek kod kojeg smo bili platio) i u tu cenu ti je uracunato sve, svaka voznja do mile volje, nista ne placas naknadno jedino sladoled , pice, hranu ako ogladnis uz put- to kupujes na kioscima.
Park je podeljen u nekoliko delova, meni se najvise dopao Mikijev grad, tu sam imala osecaj kao da sam usla u Mikijev zabavnik. Tamo su Mikijeva kuca, Minina kuca, Siljina kuca i njihova kola parkirana ispred kuce. Kuca je divna, ulazila sam unutra i razgledala Mikijevu dnevnu sobu, Mikijevo kupatilo i tamo ima cak i igracka-masina za pranje vesa u normalnoj velicini. Ma to se ne moze opisati, sve je isto kao u Mikijevom zabavniku samo.
Ukratko, Amerika mi se mnogo dopala, a tamo zivi moj dragi prijetelj koji mi je kao clan porodice i kod njega smo isli u posetu.
Gala, slike su prelepe .Putovanje je jedno od vaznijih stvari u zivotu, to se pamti i to puni baterije za onaj period godine kad smo kod kuce i kad moramo da radimo.
tanjaz- Broj poruka : 439
Godina : 53
Datum upisa : 07.12.2008
Aaaaaaaaauuuu lepote ja se bas nagleda divnih fotki...
daj vadi te cd_ve pa okaci jos koju...
daj vadi te cd_ve pa okaci jos koju...
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Gala ti se baš naputovala. Svaka čast
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
slike su super, jedva cekam da ponovo negde odem, bas si mi probudila ceznju
lepa kata- Broj poruka : 35
Godina : 54
Datum upisa : 14.12.2007
E vala blago tebi sto si prosla sveta. Ja nigde nisam mrdnula odavde ( verovali ili ne ) Divne su slike!!!
zalosna_sova- Broj poruka : 505
Godina : 49
Datum upisa : 30.09.2008
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu