Novogodisnje jelke - 2009
+14
maja76
Jelence
Kata
Gala
alo-alo
vakic
TetaSneki
zoxa
tanjaz
maus
adriatika
HappyGirl
NINA1
Hitron-Luka
18 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Novogodisnje jelke - 2009
Mnogo slatke , happy sedi 10.
Naravno i druge su lepe al mi ova potrefila ukus
Naravno i druge su lepe al mi ova potrefila ukus
lepa kata- Broj poruka : 35
Godina : 54
Datum upisa : 14.12.2007
Cure, Nadalina me zamolila da postavim i njenu jelku. Uživajte!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
sto su vam ljepe jelke. A ja navikla da kazem bor. Je li to isto. Ma nema veze. Ali najljepse jelke su mi od Hitron i Jelenceta. Kako imate cure divne ukrase pored i ispod jelke. Luka je prekrasan mali djecak, a bombonica je porasla, ljepotica mala. Poljubite mi jednom svoje andjele..
Ovdje se jelke drze okicene do Tri Kralja ali ja cu svoju do pravoslavne Nove godine. Sutra cu da postavim sliku.
Ovdje se jelke drze okicene do Tri Kralja ali ja cu svoju do pravoslavne Nove godine. Sutra cu da postavim sliku.
gogs-ii- Broj poruka : 269
Datum upisa : 01.03.2008
Evo i nase jelke
[img][/img]
[img][/img]
mijica- Broj poruka : 488
Godina : 48
Datum upisa : 16.01.2008
Jao mijice pa kod vas je sve prelepo ukrašeno. Vauuuuuuuuuuuuuuuu, mnogo je dobro.
A ja sa žaljenjem konstatujem da se Šomi nije držao dogovora.Trista puta je srušio jelku i na kraju sam odustala od dizanja i popravljanja, pustila sam ga da razvuče šta ima i onda sam je lepo sklonila nazad u kutije. Dobro je izdržala i par dana
Ovo su poslednji trzaji moje jelke
A ja sa žaljenjem konstatujem da se Šomi nije držao dogovora.Trista puta je srušio jelku i na kraju sam odustala od dizanja i popravljanja, pustila sam ga da razvuče šta ima i onda sam je lepo sklonila nazad u kutije. Dobro je izdržala i par dana
Ovo su poslednji trzaji moje jelke
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Happy mnogo lepa jelka .... je bila Šta ćeš kad se i Šomiju mnogo sviđa, pa je rešio da je dobro isproba
Sve jelke su divne , a i ukrasi ispod nje. Staviću i ja svoju, kad stignem, da vam iskreno kažem ne znam ni da li sam je slikala
Sve jelke su divne , a i ukrasi ispod nje. Staviću i ja svoju, kad stignem, da vam iskreno kažem ne znam ni da li sam je slikala
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|