SUNASCE - moj icsi dnevnik
+43
kasia
catherine290505
tuli
Orline
nena beba
bebko
nesalela
palchica s
caci
majce
Danicav
sevenMAJA
medab
želja
vajsi
Kata
Niki-Kiki
zoxa
Agata27
Sami
vremejezabebe
tanjaz
gogs-ii
maja76
Nekica
Jeckie
zalosna_sova
Hitron-Luka
lasa
adriatika
mijica
duga76
HappyGirl
Mirkana
megica-pegica67
jul
Gala
TetaSneki
vakic
alo-alo
Jelence
maus
sunasce
47 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 19
Strana 2 od 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: SUNASCE - moj icsi dnevnik
Sunasce, bebice su sada na sigurnom i nece one nikuda mrdati. Lezi, odmaraj, misli pozitivno , a mi cemo navijati
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
napred sunasce,sve će biti ok, ovde sve puca od pozitivne energije navijam za tebe
Jeckie- Broj poruka : 527
Datum upisa : 18.10.2008
:bdlu: Samo NAPRED SUNASCE!!!
NAVIJAMO ZA TVOJU 4!!!!!
NAVIJAMO ZA TVOJU 4!!!!!
duga76- Broj poruka : 253
Godina : 48
Datum upisa : 22.01.2008
SUUUUUUUUUUUUUUUUPER
UZIVAJ DRAGA U SVOJIM BEBCIMA
UZIVAJ DRAGA U SVOJIM BEBCIMA
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Napred Sunasce, primice se nego sta, samo odmaraj ti nama i bice to jedna velika beta uskoro :aa17:
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Suuuper sunašce Navijamo za četiri bebice :aa1: :aa1: :aa1: :aa1: . Uhvatile su se one za svoju mamicu i drže se čvrsto čvrsto
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Mirkana- Broj poruka : 190
Godina : 50
Datum upisa : 14.04.2008
Hvala vam od srca na tako lepoj i pozitivnoj podrsci,to mi najvise i treba .Iskreno kako se blizi dan za betu ja sam sve napetija..Uplasila sam se bas.Jos samo 4 dana i javljam vam.
A do tada glava mi puca,ma sama sebi govorim da ce mozda bas ovaj put da uspe /pocela sam da mazim stomacic i posto se po ceo dan razvlacim po krevetu,sta cu tako mi rekli,ladno sam smislila i imena za moje 4 bebice Sara,Masa,Lav i Lazar:ydpj: znam da je prerano ali bar mogu da mastam..ljubim Vas sve pa sta bude nek bude,javljam!!!!!!
A do tada glava mi puca,ma sama sebi govorim da ce mozda bas ovaj put da uspe /pocela sam da mazim stomacic i posto se po ceo dan razvlacim po krevetu,sta cu tako mi rekli,ladno sam smislila i imena za moje 4 bebice Sara,Masa,Lav i Lazar:ydpj: znam da je prerano ali bar mogu da mastam..ljubim Vas sve pa sta bude nek bude,javljam!!!!!!
sunasce- Broj poruka : 232
Datum upisa : 01.11.2008
Sunašce, sunašce samo mazi stomačić i pričaj im, bebci to najviše vole i naravno da su se uhvatili, pa gde je lepše nego kod mame Još četiti dana do
Imena su prelepa
NAPRED SUNAŠCE NAPRED BEBCI
Imena su prelepa
NAPRED SUNAŠCE NAPRED BEBCI
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
jos malo do bete , super si imena izabrala
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
:dgkh: :dgkh: :dgkh: :dgkh: :dgkh: :dgkh: :dgkh: :dgkh:
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Idemo jos malo do .
Mirkana- Broj poruka : 190
Godina : 50
Datum upisa : 14.04.2008
Još malo do
E Sunasce, DOBRO NAM DOSLA u veselo drustvo!!!!!
Krenulo nam ovih dana sa divnim vestima pa te molim da preuzmes stafetu od Mijice i Gale i budes najnovija na Kutku!!!!!
Krenulo nam ovih dana sa divnim vestima pa te molim da preuzmes stafetu od Mijice i Gale i budes najnovija na Kutku!!!!!
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Sunasce Sunasce Sunasce Sunasce
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
napred....
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Toliko ste divni svi na ovom forumu,puni pozitivne energije,hvala Vam svima od srca za ovakvu podrsku ljubim Vas sve.Ovih dana sam toliko lezala da je pocelo da mi se vrti u glavi od vodoravnog polozaja,pa od juce pocinjem lagano da se krecem po stanu i da sedim ,tako da konacno mogu malo da se raspisem....dok moje vesele cetvorke uzivaju ,nadam se, u stomacicu...
Inace idem kod dr Radulovica,specijalna bolnica za lecenje steriliteta Beograd,on je vlasnik i stvarno me je odusevio covek sve radi ostali lekari mu dodju klao asistenti.Kad kazem sve mislim na cinjenicu da je meni radio ono glavno punkciju jajnih celija,onda je otisao do mog muza da uradi punkciju testisa,pa biopsiju/to doduse sa hirurgom ,pritom je jos jedan par bio sa nama koji je radio TESA.*NJIMA JE USPELO nesto ranije su radili betu i ona je pozitivna.!!Znaci da ima nade i za nas sa najtezim problemom azoospermijom.To mi stvarno uliva nadu.I naravno covek je radio i embriotransfer.Uliva poverenje.Nekako drzi kontrolu nad svim pacijentima.Sad sam kompletnu terapiju mnogo bolje podnela,i bila je kraca.Nemam lupanje srca,pojacano znojenje,kao u prethodnim procedurama.
Pa videcemo..
Brojim sate,malo me zbunjuje povremeni bol u donjem delu materice kao da cu da dobijem,mada meni pada tek za 8/9 dana meca tako da nema teorije da je to,a tacna je ko svajcarski sat..
Jos malo.Prethodne oplodnje dozivljavala sam sa mnogo optimizma i uzbudjenja,a posto mi je beta na kraju UVEK bila 0,1,ja sam to dozivljavala uzasno i nakon toga bih proplakala po mesec dana,odlucila sam da sad budem malo rezervisana(naravno i sad se nadam ali realna sam 30% je uspeh).
Ljubim Vas sve jos jednom i hvala na ovako lepoj i srdacnoj podrsci,a Vama koje ste uspele i trudne ste zelim lepu,zdravu,laku trudnocu i uzivajte drage moje!!
Inace idem kod dr Radulovica,specijalna bolnica za lecenje steriliteta Beograd,on je vlasnik i stvarno me je odusevio covek sve radi ostali lekari mu dodju klao asistenti.Kad kazem sve mislim na cinjenicu da je meni radio ono glavno punkciju jajnih celija,onda je otisao do mog muza da uradi punkciju testisa,pa biopsiju/to doduse sa hirurgom ,pritom je jos jedan par bio sa nama koji je radio TESA.*NJIMA JE USPELO nesto ranije su radili betu i ona je pozitivna.!!Znaci da ima nade i za nas sa najtezim problemom azoospermijom.To mi stvarno uliva nadu.I naravno covek je radio i embriotransfer.Uliva poverenje.Nekako drzi kontrolu nad svim pacijentima.Sad sam kompletnu terapiju mnogo bolje podnela,i bila je kraca.Nemam lupanje srca,pojacano znojenje,kao u prethodnim procedurama.
Pa videcemo..
Brojim sate,malo me zbunjuje povremeni bol u donjem delu materice kao da cu da dobijem,mada meni pada tek za 8/9 dana meca tako da nema teorije da je to,a tacna je ko svajcarski sat..
Jos malo.Prethodne oplodnje dozivljavala sam sa mnogo optimizma i uzbudjenja,a posto mi je beta na kraju UVEK bila 0,1,ja sam to dozivljavala uzasno i nakon toga bih proplakala po mesec dana,odlucila sam da sad budem malo rezervisana(naravno i sad se nadam ali realna sam 30% je uspeh).
Ljubim Vas sve jos jednom i hvala na ovako lepoj i srdacnoj podrsci,a Vama koje ste uspele i trudne ste zelim lepu,zdravu,laku trudnocu i uzivajte drage moje!!
sunasce- Broj poruka : 232
Datum upisa : 01.11.2008
Neka te ne brinu bolovi u materici, to je normalno
Srecno!
Srecno!
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Ajmo Sunasce, jos samo malo do pozitivne bete!!!
maus- Broj poruka : 14046
Brojimo sitno do Sunašce evo rode stižu
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Strana 2 od 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» SUNASCE - 7. transfer
» NIKI - KIKI - ICSI
» TESE+ICSI by alo-alo
» BRINBILI - Cekalica -ICSI klapa 3.