O PONEKOM FILMU...
+48
JocY
lilya
Ema78
missile
korpica
dra00
Simona
Cranberry
lolipop
Ma'at
ciklama
Mali Princ
KoMetaK
bak
Orline
Marie
Mirjana
Sneza
Deni
cicsa80
Shizika
nabla
dr mali pariz
Cupava
maja76
brinbili
vašar
BiKsi :)
nena beba
Republica
buby
eni
Jeckie
tuli
Struzzo
kasia
adriatika
jul
sneza ch
terka
rsrce
nadalina
maus
Admin
HappyGirl
TetaSneki
Hitron-Luka
Jelence
52 posters
Strana 3 od 10
Strana 3 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: O PONEKOM FILMU...
Ma zna on to,pa kad je neki njegov spot na TV onda najvise voli da mi ispred nosa promeni kanal !
terka- Broj poruka : 271
Datum upisa : 06.01.2008
Pametan dečko, ! To isto bi i ja uradila
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Snezo stvarno ste face...
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Ja odgledala film Da Vinci Code (izvinjavam se na znam kako je kod nas preveden)
skroz mi bez-veze film,mnogi kazu da je knjiga mnogo bolja...
Neka od vas gledala?
skroz mi bez-veze film,mnogi kazu da je knjiga mnogo bolja...
Neka od vas gledala?
Da ja sam ga gledala u ono vreme kad je bio hit. Pre filma sam procitala knjigu i mnoooogo mi je bila bolja. "Film" koji sam izrezirala u mojoj glavi je bio puno interesantniji od ovog. Sad posle mozda 3 godine, vise se secam delova knjige nego filma, jednostavno - zaboravila sam ga. Znam samo da je glumio Tom Hanks
jul- Broj poruka : 616
Datum upisa : 11.03.2008
Gledala! Film je u svakom pogledu loš, jedino sam zapamtila kao i jul da je glumio TH i valjda neka francuskinja. Posebno mi je bilo grozno što su korišćeni delovi biblije( pogrešno intrepretirani) u tako odvratnu svrhu , jednog totalno besmislenog filma. Sama sam ga odgledala baš zbog pompe koja je dignuta oko njega, ali nažalost to je bilo baš izgubljeno vreme.
Znam o cemu se radi i nism htela da gledam NAMERNO!!!!!
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Pred dve nedelje sam isla na premijeru filma:
Burn After Reading
Rezija i scenario: Joel en Ethan Coen
Sa: George Clooney, Frances McDormand, Brad Pitt, John Malkovich, Tilda Swinton, Richard Jenkins e.a.
Spaliti posle čitanja je komedija o američkoj obaveštajnoj službi CIA.
Nesto novo i neobicno,meni se licno mnogo dopao...
Burn After Reading
Rezija i scenario: Joel en Ethan Coen
Sa: George Clooney, Frances McDormand, Brad Pitt, John Malkovich, Tilda Swinton, Richard Jenkins e.a.
Spaliti posle čitanja je komedija o američkoj obaveštajnoj službi CIA.
Nesto novo i neobicno,meni se licno mnogo dopao...
Ja sinoc opet odgledanla jedan film...
The Curious Case of Benjamin Button
snimljen prema priči F. Scott Fitzgeralda iz 20-tih godina o čoveku koji je rođen u osamdesetim godinama i stari unazad: čovek koji ne može da zaustavi vreme. Dogadjaj se odvija u Nju Orleansu pri kraju Prvog svetskog rata. Benjamin Button je velika priča o ne tako običnom čoveku i ljudima i mestima koje usput otkriva, o radostima života i žalostima smrti, i onome što traje i izvan vremena.
The Curious Case of Benjamin Button
snimljen prema priči F. Scott Fitzgeralda iz 20-tih godina o čoveku koji je rođen u osamdesetim godinama i stari unazad: čovek koji ne može da zaustavi vreme. Dogadjaj se odvija u Nju Orleansu pri kraju Prvog svetskog rata. Benjamin Button je velika priča o ne tako običnom čoveku i ljudima i mestima koje usput otkriva, o radostima života i žalostima smrti, i onome što traje i izvan vremena.
Ko ide da ga gleda obavezno preporucujem paket maramica da ponese
Hitron ala nam se ukusi razlikuju The Curious Case of Benjamin Button je po meni film idealan za preskočiti za gledanje! Od mene za scenario čista 0! Totalno besmisleno!
Zato za scenario filma The Kite Runner čista 100! Volela bi da proveriš zašto! Ajd pa mi javi šta misliš!
Evo trejlera
Zato za scenario filma The Kite Runner čista 100! Volela bi da proveriš zašto! Ajd pa mi javi šta misliš!
Evo trejlera
HappyGirl ::Hitron ala nam se ukusi razlikuju The Curious Case of Benjamin Button je po meni film idealan za preskočiti za gledanje! Od mene za scenario čista 0! Totalno besmisleno!
Ma volim ja sve da gledam samo nek nije naucna fantastika
Jos nisam uspela da nadjem ovaj film,pa ovom insertu rekla bi da je dobar film
eh , meni sinoc nesto nije bilo dobro pa sam bila primorana da lezim tako da sam iskoristila priliku i odgledala film:Sama Gabarskog
" Irina Palm"
(u glavnoj ulozi Miki Manojlovic) e sita sam se ismejala,tuzna a ujedno i smesna prica...
toplo ga preporucujem
A ja toplo preporucujem Slumdog millionaire origanlni scenario i jedan od retkih filmova na koje sam ostala bez teksta.
Kod nas je preveden kao Miloner iz geta.
odlican je
Kod nas je preveden kao Miloner iz geta.
odlican je
Videla videla nego sta
,dobar scenario ,dobra muzika ,odlicni ali zaista odlicni glumci ,jednom recju fenomenalan film....
,dobar scenario ,dobra muzika ,odlicni ali zaista odlicni glumci ,jednom recju fenomenalan film....
Ih sta su prije, cak im se i ukusi o filmovima podudaraju
Divan je film a toplo preporucujem film Klinta Istvuda "Grand Torino".
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Ajde malo i ovu temu da zakacim , sad sam na bolovanju, danas prvi dan sve sam po kuci uradila sto je bilo u zaostatku, a od sutra ne znam sta cu .
Dajte predlog za neki filmic, vec sam smeknula ovaj sto je Hepi predlozila nekome, ako uspem da ga nadjem.
Inace film kome se povremeno vratim je Bliskost, svidja mi se muzika, prica, to sto nema lupanja automobila, nesreca svetskih razmera, skupih efekata i lokacija i slicno. I jedini film u kome mi se dopala Dzulija Roberts .
Dajte predlog za neki filmic, vec sam smeknula ovaj sto je Hepi predlozila nekome, ako uspem da ga nadjem.
Inace film kome se povremeno vratim je Bliskost, svidja mi se muzika, prica, to sto nema lupanja automobila, nesreca svetskih razmera, skupih efekata i lokacija i slicno. I jedini film u kome mi se dopala Dzulija Roberts .
kasia- Broj poruka : 1408
Godina : 43
Datum upisa : 05.05.2009
Kasia, ako ti se svidja film "Bliskost", tj. ta "mozaicna" forma filma, preporucujem francuski "Apartman" sa Vinsent Kaselom i Monikom Beluci i takodje francuski sa O. Tatu ("Cudesna sudbina A.Pulen") i plavusan (glavni glumac iz "Pakta sa vukovima"), mislim da su ga nasi preveli "Voli me-ne voli me"...naslov zvuci banalno, ali prica je vrlo zanimljiva...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Ako želiš da gledaš dobru fotografiju, slušaš dobru muziku i uživaš u ljubavi između dećaka i gazdarice i još ponešto... odgledaj Australiju.
Inače što se tiče milionera malo me razočarao. Problem je što sam prvo pročitala knjigu. Priča u knjizi je mnogo jača nego na filmu i baš se čudim zašto je menjana u bitnim delovima filma po meni totalno bez osnove.
Inače što se tiče milionera malo me razočarao. Problem je što sam prvo pročitala knjigu. Priča u knjizi je mnogo jača nego na filmu i baš se čudim zašto je menjana u bitnim delovima filma po meni totalno bez osnove.
Struzzo hvala, Apartman nisam gledala, definitvno cu taj film da potrazim nocas po netu, a i Voli me ne voli me (bas volim Odri Tatu, i Cudesnu sudbinu i Veridba je dugo trajala, mada je knjiga naravno bolja).
Fooooolim filmice posle kojih nisam nervno napeta...
Hepi, vidis, taj film sam eto, ne znam zasto u startu skrajnula...ali kome da verujem ako ne nasoj Hepi .
Bas ste me sad zaintrigirale .
Fooooolim filmice posle kojih nisam nervno napeta...
Hepi, vidis, taj film sam eto, ne znam zasto u startu skrajnula...ali kome da verujem ako ne nasoj Hepi .
Bas ste me sad zaintrigirale .
E isto draga, apsolutno sam i ja to uradila. Dobila film i stoji već ko zna koliko ali eto pre neko vece ja ga pustih i vredelo je a videćeš zašto. Ima i nas u filmu
Happy, apsolutno se slazem za Australiju
Predivna epska prica,avantura,smestena u zemlju divnih pejzaza
Gledajte devojke
Predivna epska prica,avantura,smestena u zemlju divnih pejzaza
Gledajte devojke
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Ima happy ima,to sto je Sara pronasla u sebi brinuci o decaku je neverovatno
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
E sad cu ga def odgledati pa se javljam sa utiscima.
Sinoc me muzic naterao da gledam Sirom zatvorenih ociju, kaze pa to su svi gledali. I pokajala sam se, nije moj tip filma, dijalozi dugo traju, pa nikako poenta da dodje, pa sam se ziva unervozila i na kraju nista. Ne kapiram film . Da u svetu postoji raznoraznog mulja znam i bez toga (izvinjavam se ako se nekome dopada film, necu da uvredim niciji ukus). Dva sata izgubljnog vremena, to mi uvek bude najkrivlje.
Tako sam se osecala i posle Babela.
Sinoc me muzic naterao da gledam Sirom zatvorenih ociju, kaze pa to su svi gledali. I pokajala sam se, nije moj tip filma, dijalozi dugo traju, pa nikako poenta da dodje, pa sam se ziva unervozila i na kraju nista. Ne kapiram film . Da u svetu postoji raznoraznog mulja znam i bez toga (izvinjavam se ako se nekome dopada film, necu da uvredim niciji ukus). Dva sata izgubljnog vremena, to mi uvek bude najkrivlje.
Tako sam se osecala i posle Babela.
Sjajan film braće Koen: Burn after reading
i naravno svi (ali svi) filmovi u kojima glumi Havijar Bardem
ako ti nije muka od gay-ova , Milk- Šon Pen je maestralan
i naravno svi (ali svi) filmovi u kojima glumi Havijar Bardem
ako ti nije muka od gay-ova , Milk- Šon Pen je maestralan
Jeckie- Broj poruka : 527
Datum upisa : 18.10.2008